Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1132)
  • LEGO Onderdelen(1268)
  • LEGO Kleding(1256)
  • LEGO Boeken(250)
  • LEGO Bags(80)
  • Extra's(616)

LEGO Thema

  • ART(8)
  • Adidas(1)
  • Architecture(17)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(4)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(646)
  • Tot 10 euro(1472)
  • Tot 20 euro(3160)
  • Tot 30 euro(3856)
  • Tot 40 euro(4061)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3161)
  • LEGO Education(47)
  • LEGOwear(1249)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(3)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(31)
  • vanaf 2 jaar(95)
  • vanaf 3 jaar(252)
  • vanaf 4 jaar(1691)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1804)
  • Meisje(428)
  • Unisex(1139)

Speciaal

  • Exclusive(88)
  • Hard to Find(572)
  • Lego Special(158)
  • Gratis!(7)
  • Nieuw!(636)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Perfect as always! THANKS!
Review door: Alwin Fillies
Datum: 06 januari 2012
Onlangs ging er een ouder type motortje van een vanmijn modellen stuk. Brickshop was zo'n beetje de enige die er een aantal op voorraad had, en binnen enkele dagen (waaronder de kerstdagen) had ik hem al in huis! Dat noem ik pas Service met een hoofdletter S!!!!
Review door: Antoon van der Pasch
Datum: 06 januari 2012
Ondanks de feestdagen supersnelle, goedverpakte, levering! Zeer uitgebreid assortiment. Geweldig, BRICKSHOP...een echte aanrader;
Review door: Michelle Van Poppel
Datum: 03 januari 2012
Snelle levering, alleen jammer dat een pakketje dat door de brievenbus past, evenveel kost als een grote bestelling! Verder SUPER!!!
Review door: B Duyts
Datum: 03 januari 2012
Snelle en correcte levering, volgende keer weer!
Review door: V.P. Maljers
Datum: 03 januari 2012
Snelle, uitstekende service en levering.
Review door: S. Brockbernd
Datum: 02 januari 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima en erg snelle afhandeling voor een goede prijs, nu weer verder met bouwen.
Review door: E Poldervaart
Datum: 02 januari 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede service, geen klachten. Zeer tevreden.
Review door: Andreas Agapios
Datum: 01 januari 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Uitstekend, tot de volgende keer!
Review door: Sander de Goede
Datum: 01 januari 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering, beetje prijzig en de kranten in de doos kwam een beetje goedkoop over. Maar verder prima...
Review door: M van Hassel
Datum: 01 januari 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Brickshop was de enige die de adventkalender goedkoop had en een snelle levering voor Kerstmis! Nu ga ik weer sparen voor de Super Star Destroyer. Ik hoop dat hij er volgend jaar er nog is!
Review door: Liam Adam
Datum: 30 december 2011
Waardering:
 
 
 
 
 
We wilden erg graag de LEGO Star Wars adventskalender, echter alleen de Brickshop bleek deze nog te kunnen leveren. Besteld en de kalender is netjes geleverd volgens afspraak.
Review door: A Topsvoort
Datum: 30 december 2011
Waardering:
 
 
 
 
 
Perfecte afhandeling. Service en informatievoorziening top! Snel, klantvriendelijk, prima prijzen.
Review door: H.M.W. Wachelder
Datum: 29 december 2011
Waardering:
 
 
 
 
 
Wat een geweldige snelle en accurate leveringen. En een zeer uitgebreid assortiment. Voor de komende periode ben ik zeker een vaste klant
Review door: Huub de Kwant
Datum: 29 december 2011
Waardering:
 
 
 
 
 
Goeie aanbiedingen en supersnelle levering. Top!
Review door: T.C. Holwerda
Datum: 28 december 2011
Waardering:
 
 
 
 
 
Geweldig hoe jullie de logistiek op orde hebben. Ben zeer onder de indruk van snelheid en afhandeling van de order. Bedankt.
Review door: Marry van Hartskamp
Datum: 28 december 2011
Waardering:
 
 
 
 
 
Hele snelle levering en veel aandacht besteed aan de verpakking; precies op maat gebracht. Breed assortiment met leuke aanbiedingen.
Review door: Y. de Man
Datum: 27 december 2011
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede en snelle levering.
Review door: Arthur Derks
Datum: 26 december 2011
Wat een heerlijke site! Alles overzichtelijk, ook wat er binnenkort nieuw uit komt. Maar ook boeken die niet meer te koop zijn in de winkel zijn hier nog wel te vinden en te koop. Met een 7-jarige lego-verslaafde is dit een ontdekking! Zijn verjaardagskado is vrijdag net bezorgd, nog 2 nachtjes slapen en dan... mag hij het uitpakken. Tot ziens over 3 nachtjes!!
Review door: H Wassink
Datum: 26 december 2011
Zoals gewoonlijk zeer snelle levering en alles pico bello in orde. Dank u.
Review door: melissa van bockstaele
Datum: 26 december 2011
De dag na de bestelling werd het al geleverd. Lekker snel. Het cadeau was ook super geslaagd, dus: voor herhaling vatbaar!!
Review door: Mariska Samson
Datum: 26 december 2011
Goede maar wel wat trage website waar ik mijn product eenvoudig kon vinden en de hele bestelprocedure verliep goed. Daarna wachten bij de brievenbus en het duurde niet lang of het enorme pakket werd geleverd, stevig verpakt waardoor de doos (ook een verzamelobject) in perfecte staat arriveerde en in mijn geval gratis! Goede prijzen maar niet altijd het goedkoopst.
Review door: O Tieleman
Datum: 26 december 2011
Supersnelle levering Werkelijk top qua service
Review door: Luc Boiten
Datum: 25 december 2011
Alles i Perfect gelopen! Van aankoop tot levering! Zeer snel geleverd, zelf tot in België. Vele bedrijven kunnen van jullie leren!
Review door: steven croubels
Datum: 25 december 2011
Vlotte en snelle levering van mijn bestelling hier bestel ik zeker nog klein minpuntje geen gratis kerstpapier gekregen bij mijn lego producten
Review door: sigi deplancke
Datum: 25 december 2011
Supersnelle ontvangst van het bestelde, zelfs in december dus ! Helemaal toppie, ik ben dik tevreden, dus tot een volgende keer. Fijne feestdagen !
Review door: A. Woudenberg
Datum: 24 december 2011
We zijn heel tevreden over de levering ,we hadden de bestelling de volgende dag al in huis .helemaal super.
Review door: jan henniphof
Datum: 24 december 2011
Ik vond de afhandeling van mijn bestelling heel goed, want ik had een verkeerd e-mail adres doorgekregen en toch was mijn pakje op tijd thuis.
Review door: W. Cuppens
Datum: 24 december 2011
Als je weet wat je wilt hebben is het gemakkelijk te bestellen. moeilijker is het om zomaar een kadootje voor je kleinkinderen te vinden. tevreden over snelheid en afhandeling van de bestelling. fijne feestdagen en suskes voor 2012.
Review door: HJ Smit
Datum: 24 december 2011
Een paar minifigs beteld, werden een dag later netjes verpakt geleverd.
Review door: G de Vries
Datum: 24 december 2011
Prima levering, veel keuze. Voor herhaling vatbaar!
Review door: Miriam van Eijk
Datum: 23 december 2011
Een prima zaak, goed en snel. Een groot aanbod. Mijn kleinzoon zal zeer blij zijn met de pakjes onder de boom.'Kom zeker terug. Complimenten en fijne feestdagen
Review door: J.M Pronk-Spaans
Datum: 23 december 2011
Leuke prijzen, snelle levering ook met de feestdagen!
Review door: Natasja Meersman
Datum: 23 december 2011
Prima service, goede en tijdige levering, kleine teleurstelling. Kado's niet feestelijk ingepakt( dacht begrepen te hebben dat dat standaard was
Review door: J Visser
Datum: 23 december 2011
Alles i Perfect gelopen! Van aankoop tot levering! Bedankt!
Review door: Peter Sterkendries
Datum: 23 december 2011
Zeer professionele afhandeling !
Review door: Koen TC Swennen
Datum: 23 december 2011
Alles in goede orde ontvangen. Mooi kerstpapier erbij. Alleen levering vond ik wat lang duren. Maar gelukkig nog op tijd ontvangen voor de kerst.
Review door: Monique Dautzenberg
Datum: 23 december 2011
Net en duidelijke site. Makelijk iets te vinden, en heel veel is er te vinden. Bestelling snel geleverd. Kortom tevreden klant. Fijne feestdagen
Review door: Isabelle Mortko
Datum: 21 december 2011
Erg groot aanbod, scherpe prijs en zeer snelle levering. Complimenten!
Review door: Frank Dijkgraaf
Datum: 20 december 2011
Een vlotte en verzorgde afhandeling van mijn bestelling.Prima hoe men de verzending kan volgen.Fijn einde-jaar.
Review door: Vertriest Roland
Datum: 20 december 2011
Snelle service, goed verpakt. Zeker iets om te herhalen.
Review door: Patrick de Koning
Datum: 20 december 2011
Prima service. Niets op aan te merken. Dit was onze vierde bestelling ondertussen. En nooit geen problemen gehad. En wat een aanbod :)
Review door: Nadine Molemans
Datum: 19 december 2011
Mijn gereserveerde bestelling nog netjes op tijd voor de kerst gekregen
Review door: F.M.A. Hopmans-Pelzer
Datum: 19 december 2011
2 bouwdozen besteld. Goed en overzichtelijk verzonden. Te volgen via het volgsysteem. Het was weer prettig zaken doen! Bedank en tot 2012!
Review door: Chris m.l Opdebeke
Datum: 19 december 2011
Net als voorgaande keren weer een snelle en uitstekende service en levering. Hierdoor nog voor het nieuwe jaar al de sets voor 2012 binnen!
Review door: Sander Nieuwenhuizen
Datum: 19 december 2011
Opa en Oma zijn helemaal blij met de snelle verzending en de aangeboden kerstpapier. Nu de gezichtjes op kerstdag afwachten. Bedankt.
Review door: S. Nour Hashemi
Datum: 19 december 2011
Omdat het artikel niet direct leverbaar was moest ik een week wachten, maar de levering en alles was weer goed!
Review door: C J van Bruggen
Datum: 19 december 2011
Het was voor de eerste keer dat ik bij jullie online iets besteld heb. De service en de bestelling was vrij snel in huis en een goede service
Review door: G.E Schrijver
Datum: 19 december 2011
Al vaker besteld en altijd netjes verpakt en zelfs rond de feestdagen wordt er netjes aan afgesproken levertijd gehouden. Super!
Review door: R Kok
Datum: 19 december 2011
Meerdere dingen besteld, zoals nieuwe spullen van lego (dino's) die pas de 15e uitkwamen. daarbij ook andere dingen besteld. helaas zijn die dingen niet eerder al opgestuurd en moest ik wachten tot na de 15e. nadat dino's uit was, was het pakketje wel snel bezorgd.
Review door: Saskia aan de Wiel
Datum: 19 december 2011

<< Start < 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1080 > Einde >>
Pagina 1080 van 1117

Kerst Toppers 1 150px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

Catalogus 2021-2

De zelfde uitstekende service en afhandeling die ik gewend ben van Brickshop . Zal zeker de volgende module hier weer bestellen
Van: Michel Asbroek
Waardering:
 
 
 
 
 

Al meerdere keren besteld bij BRICKshop. Altijd snel verzonden, netjes en goed verpakt. En prima prijzen.
Van: Jacoliene Mulder
Waardering:
 
 
 
 
 

Snel verzonden. Alles goed ingepakt en alle producten in perfecte staat ontvangen!
Van: B. van der Kolk
Waardering:
 
 
 
 
 

Als je vergelijkt met andere winkels een zeer goede prijs en snelle service. Voldoende info gekregen in verband met de status van de bestelling.
Van: Sven Ibens
Waardering:
 
 
 
 
 

Zeer snelle levering en duidelijke en correcte afhandeling en communicatie.
Van: Tineke Keustermans
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Adults Welcome

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten