Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1145)
  • LEGO Onderdelen(1263)
  • LEGO Kleding(1141)
  • LEGO Boeken(302)
  • LEGO Bags(75)
  • Extra's(630)

LEGO Thema

  • ART(7)
  • Adidas(4)
  • Architecture(19)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(5)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(652)
  • Tot 10 euro(1500)
  • Tot 20 euro(3140)
  • Tot 30 euro(3800)
  • Tot 40 euro(4008)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3210)
  • LEGO Education(54)
  • LEGOwear(1131)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(25)
  • vanaf 2 jaar(89)
  • vanaf 3 jaar(238)
  • vanaf 4 jaar(1647)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1683)
  • Meisje(449)
  • Unisex(1190)

Speciaal

  • Exclusive(92)
  • Hard to Find(518)
  • Lego Special(155)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(477)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Ik zie toch dat er meer meisjes-LEGO komt in uw winkel! Ga zo door!
Review door: Belville Prinsesje
Datum: 16 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik vond het hartstikke gaaf:grin
Review door: pieter oosterheert
Datum: 08 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Vandaag kwam alles binnen! Keurig verpakt! :)
Review door: Mevr. Janssen
Datum: 06 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Het pakketje kwam vandaag aan vanuit het buitenland! Helemaal te gek! Bedankt voor de uitmuntende service!
Review door: Kees
Datum: 04 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Eindelijk een duidelijke LEGO site in het Nederlands! Gaaf! ;)
Review door: Guy
Datum: 01 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Supersnelle service!!! Top!
Review door: Emile
Datum: 01 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Super Service! :eek
Review door: André
Datum: 01 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Leuke site!
Review door: Bregje
Datum: 31 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
U heeft een hele leuke winkel met zeer veel items, maar helaas is uw assortiment voor meisjes niet zo groot!
Review door: Rosalie
Datum: 31 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Leuke site met de grootste collectie LEGO. Ik wist niet dat er zoveel verschillende producten zouden zijn! Ik kom zeker terug...
Review door: Robin van Wingerden
Datum: 31 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Zaterdag het pakket ontvangen :grin ! Alles compleet en prima verpakt! Tot de volgende keer! :grin ;)
Review door: Koen Hulsebos
Datum: 30 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Leuk dat de grootste LEGO winkel van Nederland vlak bij ons in de buurt zit en dat we de LEGO gewoon kunnen ophalen! Bedankt hoor! ;)
Review door: Els
Datum: 29 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
De prijzen zijn niet altijd de laagste van Nederland , maar het assortiment is enorm! En de service is prima! Bedankt!
Review door: Arie Willems
Datum: 25 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de snelle service! Goed verpakt! :)
Review door: André
Datum: 23 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Ook ik ben tevreden over de service van deze winkel! Bedankt guys! ;)
Review door: Joep
Datum: 22 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Supersnelle service! Bedankt!
Review door: Pieter de Boer
Datum: 20 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Het leuke van deze winkel is dat zij zoveel bijzondere items (nog) hebben! Ook oudere artikelen zijn vaak nog leverbaar! Ga zo door!
Review door: Chantal
Datum: 20 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Uitstekende service! Vriendelijk contact! Kom zeker terug...
Review door: Hannie
Datum: 19 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
In een woord: UITSTEKEND!
Review door: J.K. Arend
Datum: 31 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Uitstekende en snelle levering, onze complimenten voor jullie webshop!
Review door: W Ooms-van der Reijden
Datum: 31 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
De levering van de bestelling is netjes en snel afgehandeld. Hartelijk dank. Groeten, J.Kennepohl
Review door: J.L.H. Kennepohl
Datum: 31 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Jullie zijn echt snel en jullie verpakking is subliem! Ik heb de Eiffeltoren nog niet gebouwd, maar ik weet zeker dat dit een mooi stuk LEGO is...
Review door: Karel Hane
Datum: 30 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Helemaal super! Ik heb vandaag mijn pakket al binnen. Tot de volgende keer brickshop!
Review door: André van het Hart
Datum: 29 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
In één woord 100%, snelle levering en in goede staat ontvangen.
Review door: J.P.M. Vugt
Datum: 26 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik ben er zeer tevreden over! Nog bedankt! :)
Review door: Tom van Eijbergen
Datum: 25 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Perfecte service, hoed af!
Review door: A. Klaassen
Datum: 25 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Ruime keuze, snelle levering, kortom: volgende keer weer via BRICKshop!!
Review door: Nicole Molen
Datum: 25 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
De ruimste keuze tegen een goede prijs. Snelle levering. Eigenlijk nog geen klachten gehad...
Review door: Jelle Augustijn
Datum: 24 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Goed aanbod tegen een scherpe prijs, het gemak van een webshop met de persoonlijke touch van een winkel. Goede service en snelle levering. Top!
Review door: T. C. Straatsma
Datum: 24 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Helemaal super de BRICKshop!!
Review door: L Weber
Datum: 24 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik ben heel tevreden over de levering maar graag had ik nog enkele oudere modellen gevonden in het TECHNIC-segment. Toch content over de snelle service!
Review door: Ludo De Smedt
Datum: 24 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Ja, wat moet ik nog aan deze lijst toe voegen? Alles wat iedereen schrijft is waar! Snel, goed, kortom gewoon perfect.
Reactie brickshop.nl:
Bedankt voor deze mooie en leuke review. Stellen we zeker op prijs! Graag tot de volgende keer.

Review door: Martijn Sebastiaan Neij
Datum: 24 mei 2010
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1079 Volgende > Einde >>
Pagina 1079 van 1079

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

Adults Welcome

Catalogus 2021-2

Iedere stap in het proces werd netjes bericht van gegeven. Super snelle afhandeling, bestelde smiddags, pakket was dezelfde avond al bij postnl aangemeld.
Van: Frank Graauwmans
Waardering:
 
 
 
 
 

Nette levering, goed service en snel antwoord op gestelde vraag tussen bestellen en levering
Van: Raymond
Waardering:
 
 
 
 
 

Alweer zeer tevreden, met niet te kloppen aanbiedingen en supersnelle service. Alles is zeer degelijk verpakt, nooit beschadigde dozen ! TOP !
Van: Liliane Hamaide
Waardering:
 
 
 
 
 

Het lukte me niet, de bestelling te plaatsen, klantenservice hielp me op weg
Van: Nel Rijneveld
Waardering:
 
 
 
 
 

Duidelijke informatie over de verzending en fijne mogelijkheid voor af te halen bij Primera
Van: Rene van den Elshout
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten