Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1149)
  • LEGO Onderdelen(1282)
  • LEGO Kleding(1256)
  • LEGO Boeken(306)
  • LEGO Bags(74)
  • Extra's(621)

LEGO Thema

  • ART(7)
  • Adidas(4)
  • Architecture(19)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(5)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(657)
  • Tot 10 euro(1514)
  • Tot 20 euro(3252)
  • Tot 30 euro(3932)
  • Tot 40 euro(4131)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3227)
  • LEGO Education(54)
  • LEGOwear(1246)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(24)
  • vanaf 2 jaar(97)
  • vanaf 3 jaar(246)
  • vanaf 4 jaar(1691)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1800)
  • Meisje(450)
  • Unisex(1180)

Speciaal

  • Exclusive(94)
  • Hard to Find(545)
  • Lego Special(158)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(548)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Snelle levering, altijd compleet en netjes. Bedankt!
Review door: K. Ponsen
Datum: 12 november 2010
Wij zijn zeer tevreden over onze eerste aankoop bij de Brickshop.
Review door: JGM Rossenaar
Datum: 12 november 2010
Alle figuurtjes netjes in aparte zakjes, snel en zeer goed in huis gekregen. Een cijfer van 1 tot 100: een 100 en wel verdiend.
Review door: Joël Vossen
Datum: 09 november 2010
Erg bedankt voor de snelle service! Het was netjes en op tijd bezorgd.
Review door: Joryan van der Hoek
Datum: 09 november 2010
Snelle levering in goed verpakte doos. Dus top!
Review door: Bart K.
Datum: 09 november 2010
Ook nu weer een supersnelle levering en een goede service, telkens weer. Mijn favoriete webwinkel. Keeping up the good work.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 08 november 2010
Ook nu weer een supersnelle levering en een goede service, telkens weer. Mijn favoriete webwinkel. Keeping up the good work.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 08 november 2010
Ook nu weer een supersnelle levering en een goede service, telkens weer. Mijn favoriete webwinkel. Keeping up the good work.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 08 november 2010
Ook nu weer een supersnelle levering en een goede service, telkens weer. Mijn favoriete webwinkel. Keeping up the good work.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 08 november 2010
Bedankt voor de snelle levering de motoren. Deze zijn bedoeld om de off roader (8297) meer leven te geven. En dat is met nog een paar aanpassing bijna gelukt!
Review door: Gerald Vries
Datum: 08 november 2010
Snelle bezorging, prima verpakt allemaal enzo, enige minpuntje: Je moet wel doorhebben dat je na het invoeren van een aantal achter het product op je boodschappenlijstje, op het refresh icoontje erachter moet klikken, omdat er anders gewoon "1" blijft staan. Het zou makkelijker zijn als 'ie bij het doorgaan naar een volgende pagina gewoon het laatst ingevoerde getal onthoudt.
Review door: Jildou Zwamborn
Datum: 08 november 2010
Zoals altijd geweldige service en ruime keuze.
Review door: Marijke De Roo
Datum: 08 november 2010
Een product dat ik wilde hebben was niet voorradig. Handig, de functie om per e-mail geinformeerd te worden. Een paar dagen later kreeg ik een mailtje dat het product weer op voorraad was, kon gelijk bestellen, en de volgende dag was de bestelling binnen. Klasse!
Review door: arne hendriks
Datum: 07 november 2010
Beste BRICKshop, wederom vlekkeloze levering binnen 24 uur. En gratis gevraagde catalogus! BRICKshop is voor mij dé standaard als het gaat om webshops! Ga zo door!
Review door: J.H.P.N. Hendrikx
Datum: 07 november 2010
Weer bedankt voor de leuke producten en snelle levering.
Review door: Marijke De Roo
Datum: 07 november 2010
Wat een snelle levering maandags besteld volgende dag al in huis TOP!! Order in goede staat ontvangen en tevens goed verpakt!
Review door: Chris Bakker
Datum: 06 november 2010
Zeer correct !!
Review door: Dominique Luyx
Datum: 06 november 2010
De wagon is erg leuk en uitgebreid en zeer snel geleverd. Verdomd goede service.
Review door: E Brederoo
Datum: 06 november 2010
Een supersnelle levering, vriendelijk contact en perfecte verpakking. Tot de volgende keer.
Review door: R. Beek
Datum: 06 november 2010
Geweldige webwinkel! Levering ook uitstekend.
Review door: M.M.P. van der Knaap
Datum: 05 november 2010
Heel, héél vlugge perfecte servive! Hartelijk bedankt
Review door: Christel Van den Broeck
Datum: 05 november 2010
Zoals altijd een goede en snelle levering!
Review door: H.R.M. Dercksen
Datum: 05 november 2010
Het pakket is goed ontvangen. Wat een snelle en goede service. Geweldig ook dat je op deze manier losse onderdelen kan bestellen. Ik denk dat onze zoon een heel gelukkig kind is na de Sinterklaas
Review door: K.J. Feijen
Datum: 05 november 2010
Een nette en fijne aflevering van het product jullie verdienen de warme douche. Tot de volgende keer :-)
Review door: Cam Gielissen
Datum: 05 november 2010
Heel veel keus in LEGO, echt top!En de levering was super snel! Bedankt Menno
Review door: Menno van den Broek
Datum: 05 november 2010
Bedankt voor de goede snelle levering perfect...zo moet dat....
Review door: M. Manders
Datum: 04 november 2010
Opnieuw weer zeer tevreden met de service die jullie verlenen, weer supersnel geleverd. Tot een volgende keer!
Review door: Patrick Bastings
Datum: 03 november 2010
Prima communicatie en snelle levering. Ook de prijzen vallen mee. Top!
Review door: eddie rooij
Datum: 02 november 2010
Prima service en supersnelle levering naar Belgie!!!! Het kan niet beter!!! Hartelijk dank en tot de volgende keer.
Review door: Kris Haveneers
Datum: 02 november 2010
Order zaterdag in goede staat en compleet ontvangen.
Review door: R.A. Plomp
Datum: 02 november 2010
Ook deze bestelling was weer perfect en supersnel geleverd. Bedankt en tot een volgende keer.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 01 november 2010
Volledige, onbeschadigde zending ontvangen. Top!
Review door: J.M. Zonneveld
Datum: 01 november 2010
Jullie waren de enege winkel waar wij de spoorwegkruising konden bestellen. En ook nog snel geleverd.
Review door: E Luiten
Datum: 31 oktober 2010
Een supersnelle levering. Dank u
Review door: Ronnie Keuben
Datum: 31 oktober 2010
BRICKshop is beter gesorteerd dan de grote speelgoedzaken wat LEGO betreft. De bestelling en bezorging verlopen zoals word beloofd. Wat mij betreft een klant erbij! Ik zal voortaan niet meer stad en land hoeven af te lopen om LEGO te bemachtigen. Met vriendelijke groet Wim
Review door: W.H. Kuster
Datum: 31 oktober 2010
Hallo! Wij waren heel blij met de levering, ook heel snel, maandagmiddag besteld en woensdagmiddag bezorgd. Ook word je goed op de hoogte gehouden over het verzenden, bedankt hiervoor. Als wij iets nodig hebben kijken we zeker eerst bij jullie op de site. Dus alleen maar SUPER!!!!!!!
Review door: Stefan de Wolf
Datum: 31 oktober 2010
Wat een verrassing deze site te zien en ook te gebruiken en te bestellen. Mijn bestelling was er snel en ben er heel blij mee.
Review door: P. Verbaas
Datum: 30 oktober 2010
Zeer goede service!! Ik had de 8043 graafmachine besteld (deze was bij BRICKshop eerder te bestellen dan bij andere winkels) en in 2 dagen in huis! Ook de track & trace code was erg handig. kortom: super!!!!!
Review door: F. Tebbbens Torringa
Datum: 30 oktober 2010
Goede producten, snelle leveringen. Ga zo door!
Review door: Micky van Geel
Datum: 29 oktober 2010
Super goed, kei snel de bestelling thuis! Toppie!
Review door: Martijn van Rossum
Datum: 29 oktober 2010
Ik kijk vaak op jullie site, om te kijken wat er nieuw is en komt. Mijn bestelling is ook super snel aangekomen, bedankt hiervoor.
Review door: Peter Hoek
Datum: 29 oktober 2010
Zeer snel afgeleverd. Een tien met een griffel.
Review door: A.M. van Dam
Datum: 29 oktober 2010
Het model van de Space Police was niet te krijgen bij de reguliere speelgoedzaken. Bij jullie had ik hem in 3 dagen thuis. Mijn zoon straks blij met sinterklaas. Bedankt!
Review door: L Waardenburg
Datum: 29 oktober 2010
Supersnelle levering, goede service, echt helemaal top. We zijn volkomen LEGO-verslaafd en dan ben je hier aan het juiste adres!
Review door: Danielle Goulooze
Datum: 29 oktober 2010
Net als de voorgaande keren was ook deze leveringkeer alles weer piekfijn in orde. Hartelijk bedankt en tot een volgende keer.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 28 oktober 2010
Ik heb nu echt alles wat ik wil dus dat wordt wachten op de sets van volgend jaar
Review door: Arjan Buijs
Datum: 28 oktober 2010
Het was er weer supersnel (zoals elke keer)
Review door: Arjan Buijs
Datum: 28 oktober 2010
Blij dat het zo dichtbij is :) Als ik het echt nodig heb, kan ik het zo afhalen als ik het bestel en anders laat ik het afleveren en komt zeker snel en netjes verstuurd binnen. Netjes verpakt om schade aan het product te voorkomen. Niet duur . Snelle reactie. Snelle verwerking. TOPPIE
Review door: K. Ponsen
Datum: 28 oktober 2010
Uitgebreid assortiment. Levering snel en goed. Leuke site!
Review door: W. Engels
Datum: 28 oktober 2010
Superleuke site, supersnelle service, supergoede/snelle communicatie, en een supersnelle levering!!! Wat wil je nog meer?
Review door: L Theis
Datum: 28 oktober 2010

<< Start < 1071 1072 1073 1075 1077 1078 1079 1080 > Einde >>
Pagina 1075 van 1089

LEGO City

60304-FREE 150px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

LEGO Vidiyo -50%

Super Aanbiedingen

Prima service, een van de producten was niet op voorraad maar dat werd keurig opgelost.
Van: Peter
Waardering:
 
 
 
 
 

alles tiptop in order , het was de eerste keer dat ik iets heeft bestelen ,en het niet de laatste keer zijn
Van: Marie van Duren
Waardering:
 
 
 
 
 

Zoals gewoonlijk alles super. Goede verpakt, snel verzonden, duidelijke communicatie.
Van: Guido Smeets
Waardering:
 
 
 
 
 

Vlotte afhandeling en berichtgeving. Net zo snel en netjes bezorgd. Tevreden klant.
Van: M Poulina-Jongedijk
Waardering:
 
 
 
 
 

Degelijk en netjes ingepakt. Extra karton op de hoeken zodat deze niet zouden beschadigen. Prima werk!
Van: Niels Martens
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Nieuwe Producten

LEGO 76240 Batmobile Tumbler
LEGO 76240 Batmobile Tumbler

€ 229,99
€ 195,49
Aanbieding geldig t/m 18 oktober 2021
LEGO 51515 Robot Uitvinder
LEGO 51515 Robot Uitvinder

€ 359,99
€ 287,99
LEGO 76155 In de Schaduw van Arishem
LEGO 76155 In de Schaduw van Arishem

€ 69,99
€ 59,49
LEGO 76156 Opkomst van de Domo
LEGO 76156 Opkomst van de Domo

€ 109,99
€ 93,49
LEGO 10776 Mickey & Friends Brandweerkazerne en Auto
LEGO 10776 Mickey & Friends Brandweerkazerne en Auto

€ 54,99
€ 46,74
LEGO 42125 Ferrari 488 GTE
LEGO 42125 Ferrari 488 GTE

€ 179,99
€ 143,99
LEGO 43172 Elsa's Magische IJspaleis
LEGO 43172 Elsa's Magische IJspaleis

€ 79,99
€ 63,99
LEGO 60265 Oceaan Onderzoeksbasis
LEGO 60265 Oceaan Onderzoeksbasis

€ 59,99
€ 47,99
LEGO 75308 R2-D2
LEGO 75308 R2-D2

€ 199,99
€ 179,99
LEGO 75318 Het Kind
LEGO 75318 Het Kind

€ 79,99
€ 67,99

Catalogus 2021-2

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten