Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1132)
  • LEGO Onderdelen(1268)
  • LEGO Kleding(1256)
  • LEGO Boeken(250)
  • LEGO Bags(80)
  • Extra's(616)

LEGO Thema

  • ART(8)
  • Adidas(1)
  • Architecture(17)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(4)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(646)
  • Tot 10 euro(1472)
  • Tot 20 euro(3160)
  • Tot 30 euro(3856)
  • Tot 40 euro(4061)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3161)
  • LEGO Education(47)
  • LEGOwear(1249)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(3)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(31)
  • vanaf 2 jaar(95)
  • vanaf 3 jaar(252)
  • vanaf 4 jaar(1691)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1804)
  • Meisje(428)
  • Unisex(1139)

Speciaal

  • Exclusive(88)
  • Hard to Find(572)
  • Lego Special(158)
  • Gratis!(7)
  • Nieuw!(636)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Wat een geweldige winkel, prima levering en netjes verpakt, hulde !
Review door: R Vogelaar
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede en snelle levering.
Review door: j de Waart
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Heel tevreden. Snelle service. Ook de communicatie via e-mail is goed.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Super site, onze zoon super tevreden :-) snelle levering, alles in orde, bedankt
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Tijdens het bestelproces vond ik vooral jullie communicatie naar mij heel goed. Dat schort er bij veel bedrijven nog wel eens aan. Verder alles naar wens ontvangen.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Hierbij is verzending en afhandeling perfect gegaan. Goede service!
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Alles wordt snel en netjes afgehandeld , bedankt. Tot de volgende keer.
Review door: J.F. Bekers
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Heel tevreden. Snelle levering. Via e-mail goede informatie over de stand van de bestelling.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Betrouwbaar, snel, klantgericht!
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Fijn bedrijf. Goede communicatie en snelle levering. Kom beslist vaker
Review door: F.W.M. Angenent
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede afhandeling en alles is naar wens verlopen.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service !!
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Bestelling geleverd volgens planning!
Review door: F Maarse
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
The delivery was quick and the parts are ok. For parts that are currently not available, I have asked to be informed, when they arrive, but no answwer yet Kind regards J.Tjaden
Review door: Joern TJADEN
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Het bestelde artikel stond in backorder. Kreeg keurig bij iedere statuswijziging een email! Bij uitlevering de volgende dag in huis.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik ben erg tevreden, dit was mijn 1ste bestelling en zeker niet de laatste! Ik werd erg goed geinformeerd omdat het artikel nog niet voorradig was en toen er dit was, kreeg ik direct een mail, dat het toegezonden werd. Ook wilde ik nog iets anders bestellen, dat kon ik doorgeven en ik word dan geinformeerd, wanneer dit binnen is. Geweldige service, ga zo door.
Review door: Fransie Jansen
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Geen opmerkingen. Gewoon goed
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede leveringsinformatie, goed verpakt, niet beschadigd aangekomen. denk wel dat ik vaker ga bestellen
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
De bestelling was op de aangegeven dag in ons bezit. goed op de hoogte gehouden via mails. en in ons geval zeervoordelig aan de T1 gekomen.
Review door: J Verschuur
Datum: 27 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Heel erg tevreden over de contacten en de levering. Super....een prachtig pruduct.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede en snelle levering. Bestellen en betalen is heel makkelijk Ben zeer tevreden.
Review door: J.F. Bekers
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer tevreden gemakkelijk en snel afgehandeld. ga zo door
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Ben erg blij met de levering van die volkswagen camper. Mijn man is volgende maand jarig. en hij zei altijd, als ik 65 jaar word koop ik een volkswagen camper om mee rondtetoeren. Nu wil ik hem vast deze van lego geven, dan kan hij volgend jaar zijn droomauto in het groot kopen. Ik ga nu snel aan de slag om die camper in elkaar tezetten. Hopelijk is die optijd af. mvg G Kroon
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snelle aflevering en goed verpakt!
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Alleen maar lof over de wijze van bestellen en zeer vlotte aflevering.TOPPPPPPPPPPPPPP,groetjes,Janneke en familie.
Review door: J. de Mooij Bergsma
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima, Goede en snelle levering, geen klachten.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Dank U wel voor de uitmuntende service in alle opzichten.
Review door: Viviane Bens
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Super, goede informatie over de bestelling en lekker snel geleverd. Bedankt.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede informatie over de status van de bestelling. Sneller geleverd dan in eerste instantie toegezegd. Prima!
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede keus, af en toe leuke aanbiedingen, snelle levering in neutrale verpakking i.v.m verjaardag, erg tevreden.
Review door: J U Roelink
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede en snelle levering. Ik ben heel tevreden.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle en goede levering, ook als het iets langer duurt wordt je goed op de hoogte gehouden.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Het bestelde artikel werd eerder dan verwacht ontvangen, hartelijk dank hiervoor.
Review door: Metin Ceylan
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Super
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Vlotte en nette afhandeling, voldoende geinformeerd via de e-mail over de staat van de zending. Keurig!!
Review door: Lennart van den Berg
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer tevreden over de snelle levering. Daarom een heel tevreden en gelukkig gezichtje in huis.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer tevreden over gemak van bestellen en snelle, goede levering.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer goede en snelle levering! Tot de volgende keer!
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 26 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima levering, goede site.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 25 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede en snelle service wat wil je nog meer . ik ben al heel wat jaartjes klant nooi probleemen gehad dus ga zo door .
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 25 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering. goede service.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 25 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de snelle levering en dat was super ik kom weer terug als je lego wilt dan moet je hier wezen en het is goedkoop en dus ik ben erg tevreden
Review door: Hielke de Jong
Datum: 25 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Wat is dit toch super!!! Mijn zoontje kreeg de lego Maersk trein voor zijn verjaardag. Zonder 'motor'. Tijdens zijn verjaardag veel geld opgehaald. Meneer wilde meteen de 'motor'gaan kopen. Even op de site kijken, bestellen, betalen en... de volgende dag reed de trein al vrolijk door de kamer.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 25 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Zoals altijd weer razendsnel geleverd en ruime keuze aan projecten! Ga zo door!
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 25 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede en snelle levering, het is de tweede keer dat ik hier bestel en de service was weer prima. Deze site is de place- to- be als je goedkoop lego wilt kopen. Ik zeg: ga zo verder!
Review door: Benny Heylens
Datum: 25 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle en correcte levering. Bestellen is makkelijk en betallingen duidelijk. Wordt per mail op hoogte gehouden van de status van de bestelling. Ben erg tevreden. Tot de volgende keer!
Review door: Frank Hunneman
Datum: 25 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima overeenkomstig voorwaarden geleverd. Door terugkoppeling via mailberichten is status goed te volgen. Betrouwbare webwinkel.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 25 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goed verpakt, snel geleverd! Kan er niet meer over zeggen :-)
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 25 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Zoals altijd nieuwste LEGO Perfect op de hoogte over verzending en natuurlijk supersnel geleverd. Tot gauw :)
Review door: Rebecca Veenstra-Jonker
Datum: 24 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Elke keer weer snelle levering van lego.mijn zoon is helemaal blij.
Review door: Een BRICKshop klant
Datum: 24 maart 2012
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 1071 1072 1074 1076 1077 1078 1079 1080 > Einde >>
Pagina 1074 van 1117

Kerst Toppers 1 150px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

Catalogus 2021-2

Zoals gewoonlijk weer op tijd geleverd prima prijzen echt top. Een aanrader.
Van: M.A.j.M Verweij
Waardering:
 
 
 
 
 

Goede verpakking en een leuk idee om op iemands verjaardag een korting gegeven al was je die al kwijt aan verzendkosten
Van: Thierry Senders
Waardering:
 
 
 
 
 

Alles is snel en compleet ontvangen, daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.
Van: Hans
Waardering:
 
 
 
 
 

Zeer snelle service in deze hectische tijd, kado voor zoons verjaardag ruim op tijd binnen. Netjes verpakt! Zeer tevreden.
Van: MD
Waardering:
 
 
 
 
 

Alles prima gelopen. Geen beschadigingen en alles volgens bestellijst geleverd. Dus ik ben tevreden.
Van: Marjo Jongen
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Adults Welcome

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten