Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1149)
  • LEGO Onderdelen(1282)
  • LEGO Kleding(1256)
  • LEGO Boeken(306)
  • LEGO Bags(74)
  • Extra's(621)

LEGO Thema

  • ART(7)
  • Adidas(4)
  • Architecture(19)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(5)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(657)
  • Tot 10 euro(1514)
  • Tot 20 euro(3252)
  • Tot 30 euro(3932)
  • Tot 40 euro(4131)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3227)
  • LEGO Education(54)
  • LEGOwear(1246)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(24)
  • vanaf 2 jaar(97)
  • vanaf 3 jaar(246)
  • vanaf 4 jaar(1691)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1800)
  • Meisje(450)
  • Unisex(1180)

Speciaal

  • Exclusive(94)
  • Hard to Find(545)
  • Lego Special(158)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(548)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Ik heb het pakket snel ontvangen en alles wat ik had besteld zat erin. Erg fijn dat het in 1 pakket kon. Nu moet ik het alleen nog verstoppen totdat mijn broertje jarig is (wat moeilijk is omdat er met grote letters LEGO op de doos staat :p ).
Review door: MC Schmelew
Datum: 09 oktober 2010
Ik heb vorige week wat besteld hier en het was binnen 4 dagen al thuis (weekend). Het was netjes en op tijd. SUPER!!!
Review door: Patrick Wiering
Datum: 09 oktober 2010
Mijn kleinzoon heeft voor de eerste keer zelf mogen bestellen en ook natuurlijk van zijn spaarcentjes mogen betalen. Hij was weer dolblij met zijn motortjes en heeft er al heel knap de leukste dingen van gemaakt. Tot de volgende keer! Oma Marianne
Review door: Marianne Linden
Datum: 09 oktober 2010
Echt snelle levering zeg, met 2 dagen binnen en ook heel erg goed verpakt. Goede site!
Review door: Daniël van Smeden
Datum: 09 oktober 2010
Zo als gewoonlijk... besteld, betaald en voor dat je het weet is het in huis! En ben je alweer aan het kijken voor wat nieuws... BRICKshop team ga zo door!
Review door: Martijn Sebastiaan Neij
Datum: 08 oktober 2010
Ik ben dik tevreden! Snel de bestelling binnen, keurig verzorgd en een doos die ik nog nergens anders gevonden heb.
Review door: LA Joosten
Datum: 08 oktober 2010
Hartelijk dank voor de snelle en goede service. Onze zoon is ontzettend blij met zijn DUPLO trein James. De volgende op zijn verlanglijst is Stanley, dus u zal snel weer van ons horen.
Review door: Evy Barentsen
Datum: 07 oktober 2010
Snelle en goede service en het aanbod is geweldig. Tot de volgende bestelling.
Review door: A Vermunt
Datum: 06 oktober 2010
Fijn dat de extra bestelling bij kon worden gevoegd. Nu hadden we alle vier de items in drie dagen in huis.
Review door: Brenda Vial
Datum: 05 oktober 2010
Wederom een groot succes bestellen bij brickshop.nl! Jammer dat Sinterklaas strakjes met de eer gaat strijken, maar de blik in mijn zoontjes ogen zal alles goed maken. Ga zo door !!
Review door: P.G. Dijk
Datum: 04 oktober 2010
Wat een service!!!!! Een aanrader voor een bestelling. Supersnel en een perfecte afwikkeling.
Review door: A.M. van Dam
Datum: 03 oktober 2010
Keer op keer altijd op tijd! Super!
Review door: Martijn Sebastiaan Neij
Datum: 03 oktober 2010
Heerlijk via iDeal snel betaald en vlug binnen! Práchtige doos LEGO in perfecte staat! Zonder twijfel voor herhaling vatbaar.
Review door: Thomas Dekker
Datum: 02 oktober 2010
Alles snel en goed afgeleverd. Zeer tevreden!
Review door: Leo van Gelder
Datum: 02 oktober 2010
Supersnel was mijn bestelling weer in huis. De advent kalenders zien er weer leuk uit. De boys waren superblij met de zwaarden. Bedankt weer voor de goede service en tot de volgende order. Groetjes, Judith
Review door: J. Tietzel-Noteboom
Datum: 02 oktober 2010
Alles weer meer dan prima in orde. Bedankt!
Review door: Marijke De Roo
Datum: 02 oktober 2010
Vandaag de laatste van de 6 Potter sets in elkaar gezet, echt super... en mooi op tijd geleverd :)
Review door: Paul Gigengack
Datum: 02 oktober 2010
Een rommelige bestelling van onze kant. Geen probleem, alles volgens wens en op tijd. Klantvriendelijkheid en service staan bij hun voorop. TOP!
Review door: P. Suur
Datum: 02 oktober 2010
Wij zijn helemaal blij met jullie! LEGP gekocht die zelfs niet via de lego.com te krijgen is in NL, maar bij jullie wel. Zelfs 10 dagen eerder ontvangen dan de verwachte leverdatum. Wat zal dat straks een fijne verjaardag zijn!
Review door: N.P.M. van Schie
Datum: 02 oktober 2010
Zeer tevreden over "brickshop"!! Zo'n ruime keuze als hier vind te nergens (het enige gevaar is wel dat je meer besteld dan je eigenlijk van plan was).
Review door: J. Witvliet
Datum: 01 oktober 2010
Alles stevig en goed ingepakt. Perfecte service. Tot de volgende bestelling!
Review door: S. Godfroid
Datum: 01 oktober 2010
Ik heb al een aantal keer hier LEGO pakketten gekocht voor een hele mooie prijs! Ik vind dat de bestelling en status daarvan goed worden verzorgd, je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik ben erg blij met deze BRICKshop :)
Review door: L Weber
Datum: 01 oktober 2010
Zoals altijd hele goede en snelle levering en service. Alle nieuwe Harry Potter sets waren ruim voor 1 oktober verzonden. Zeer betrouwbaar en vriendelijk. Tot de volgende keer.
Review door: Marijke De Roo
Datum: 01 oktober 2010
Zoals de vorige keren is alles goed verlopen. Het LEGO pakket is aangekomen in perfecte staat. Tot de volgende keer en bedankt.
Review door: Steve Glorie
Datum: 01 oktober 2010
Bedankt voor de snelle levering. Ook al lukte het samenvoegen van de bestellingen niet meer, prima opgelost.
Review door: M. Thomas
Datum: 01 oktober 2010
Wederom prima service van BRICKshop; prima verpakt, alles dik in orde, dank!
Review door: Bart Rijk
Datum: 01 oktober 2010
Perfect, klasse service!
Review door: Maurice Steins
Datum: 28 september 2010
Heerlijk prettige, snelle en duidelijke service! Nieuwste Harry Potter dozen zijn nu al binnen. Leuk ook dat jullie altijd interessante losse onderdelen voor aangename prijzen aanbieden, die pakken we graag mee.
Review door: Bart Rijk
Datum: 28 september 2010
Top winkel. Overzichtelijk en zeer snelle levering.
Review door: R. Deelen
Datum: 27 september 2010
Het was niet onze eerste bestelling en zal ook niet onze laatste zijn. Wederom snelle en correcte service. Hartelijk dank en tot de volgende keer
Review door: E. Vannuys-Smeets
Datum: 27 september 2010
De bestelling is ook bij ons goed aangekomen en zag er mooi en goed uit. En door de snelle services ben van plan nog meerdere artikelen te bestellen!
Review door: Nico Brands
Datum: 27 september 2010
Status van je bestelling volgen??? Het pakket was er zo snel dat ik daar niet eens aan toe kwam. We zijn met zijn allen weer aan het bouwen geslagen. Wat is Lego toch heerlijk speelgoed!
Review door: M van Snik
Datum: 27 september 2010
Thanks voor de underground mining station. Hij was heel moeilijk nog te krijgen, dus ik ben er heel erg blij mee. Hij werd al binnen 1 dag bezorgd.
Review door: M.J. Boel
Datum: 26 september 2010
Hoi Brickshop, zowel het bestellen van...de betaling van.. en het bezorgen van de bestelling verloopt prima en vlot. Tip= kijk ook even bij de gratis producten en gratis verzenden want we blijven Hollands ...
Review door: B.J.A Morsch
Datum: 26 september 2010
Prima shop. Goede communicatie. Correcte levering. Bedankt wederom.
Review door: L. Thimister
Datum: 26 september 2010
Wederom erg tevreden, vooral de aanbieding met grtias verzenden en de enorme keuze. Wij komen zeker nog eens terug voor een volgende aankoop
Review door: P.G. Dijk
Datum: 26 september 2010
Jullie zijn gewoon de beste! Ik heb nog nooit problemen gehad. Ga zo door.
Review door: Martijn Sebastiaan Neij
Datum: 26 september 2010
Thanks voor de snelle levering, binnen twee dagen in huis. prima service.
Review door: raphael kamphuis
Datum: 24 september 2010
Zeer tevreden. Alles snel en keurig verpakt verzonden. Een Lego boek bleek beschadigd bij ontvangst: ik kon het terugsturen kreeg direct een vervangend exemplaar. Goede service! Dank, Mark
Review door: M.C.A. van Waijjen
Datum: 24 september 2010
Alles snel geleverd! Zaterdag besteld en het was dinsdag geleverd.
Review door: P. Hoop
Datum: 23 september 2010
De bestelling is snel en in goede orde en compleet ontvangen. Erg handig te volgen via track en trace.
Review door: Martijn Spoorendonk
Datum: 23 september 2010
Vrijdag besteld, zaterdag binnen. Goede service. Bij vragen ook altijd netjes behandeld.
Review door: C de Ruiter
Datum: 22 september 2010
Eindelijk de LEGO Indiana Jones set gevonden die mijn zoon graag wilde hebben. En netjes + snel afgeleverd. Bedankt!
Review door: Karen Verhoeven
Datum: 20 september 2010
Als vaste klant zijn wij super tevreden over het ruime assortiment en de snelle levering. Ga zo door!
Review door: Rodney Laarschot
Datum: 20 september 2010
We kunnen uren op jullie site rondstruinen om iets leuks uit te zoeken. De bestelling wordt daarna altijd heel snel geleverd en je ontvangt er ook nog eens leuke extraatjes bij. Bij sommige pakketten betaal je zelfs geen verzendkosten. Fantastische producten en een geweldige service. Beter kan het niet! We hopen jullie trouwens in oktober weer te zien op Legoworld in Zwolle! Hebben jullie dan, of voor die tijd, ook nog een leuke actie?
Review door: Julian van Putten
Datum: 19 september 2010
Spullen waren snel binnen (de volgende dag al!). Ik vind echter wel dat voor een brievenbuszending lagere verzendkosten moeten gelden.
Review door: I.M. Soffers
Datum: 18 september 2010
Zondagavond bestelt uit België en woensdag al geleverd...ik bestel uit veel webwinkels over de hele wereld maar dit is toch wel de beste van waar ik mijn LEGO haal... topklasse!!!
Review door: Sven Heylen
Datum: 18 september 2010
Goede duidelijke site. Snelle verzending. helemaal super!!
Review door: M Keuter
Datum: 18 september 2010
Leuke site en makkelijk te vinden, want mijn zoontje van 8 had jullie gevonden. haha. Ben het eens met de anderen: Goede service, snelle levering. Perfect!
Review door: A Hoekstra
Datum: 17 september 2010
Sinds een paar jaar bezit ik een LEGO Mindstorms. Ik had de behoefte aan meer onderdelen, daarom kocht ik een versie 2.0. Bij het bouwen had ik meer onderdelen nodig. Na lang zoeken vond ik bij U leuke en goed geprijsde onderdelen. Ik heb inmiddels 3 bestellingen gedaan. Tot mijn vreugde waren ze binnen 3 dagen bij mij binnen. Een fantastische service en goed verzorgd. Hartelijk dank hiervoor. Mogelijk komen er nog meer Technische onderdelen sets en info hierover beschikbaar. Mijn dank!
Review door: T. H. van Lottum
Datum: 14 september 2010

<< Start < 1071 1072 1073 1074 1075 1077 1079 1080 > Einde >>
Pagina 1077 van 1089

LEGO City

60304-FREE 150px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

LEGO Vidiyo -50%

Super Aanbiedingen

Supersnelle verzending! Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Van: Gilles Meylemans
Waardering:
 
 
 
 
 

Perfect!!! Goede informatie voorziening via e-mail en snelle verzending. Ik heb mijn bestelling zelfs eerder binnen gekregen, klasse!!!
Van: W.M. Okoe
Waardering:
 
 
 
 
 

Fijn dat je ook 'geen haast' kan kiezen en zo nog iets aan je bestelling kan toevoegen. Helaas iets retour moeten sturen (verkeerde maat rugzak) maar retour ook netjes afgehandeld.
Van: E. van Campen
Waardering:
 
 
 
 
 

Levering de dag erna al in België. Correcte afhandeling, scherpe prijzen, bedankt Brickshop!
Van: Jeroen Lembregts
Waardering:
 
 
 
 
 

Perfect en netjes verpakt. Deze shop is een aanrader voor de bouwers onder ons!
Van: R. Vlot
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Nieuwe Producten

LEGO 76240 Batmobile Tumbler
LEGO 76240 Batmobile Tumbler

€ 229,99
€ 195,49
Aanbieding geldig t/m 18 oktober 2021
LEGO 51515 Robot Uitvinder
LEGO 51515 Robot Uitvinder

€ 359,99
€ 287,99
LEGO 76155 In de Schaduw van Arishem
LEGO 76155 In de Schaduw van Arishem

€ 69,99
€ 59,49
LEGO 76156 Opkomst van de Domo
LEGO 76156 Opkomst van de Domo

€ 109,99
€ 93,49
LEGO 10776 Mickey & Friends Brandweerkazerne en Auto
LEGO 10776 Mickey & Friends Brandweerkazerne en Auto

€ 54,99
€ 46,74
LEGO 42125 Ferrari 488 GTE
LEGO 42125 Ferrari 488 GTE

€ 179,99
€ 143,99
LEGO 43172 Elsa's Magische IJspaleis
LEGO 43172 Elsa's Magische IJspaleis

€ 79,99
€ 63,99
LEGO 60265 Oceaan Onderzoeksbasis
LEGO 60265 Oceaan Onderzoeksbasis

€ 59,99
€ 47,99
LEGO 75308 R2-D2
LEGO 75308 R2-D2

€ 199,99
€ 179,99
LEGO 75318 Het Kind
LEGO 75318 Het Kind

€ 79,99
€ 67,99

Catalogus 2021-2

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten