Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1267)
  • LEGO Onderdelen(522)
  • LEGO Kleding(1570)
  • LEGO Boeken(302)
  • LEGO Bags(55)
  • Extra's(639)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(14)
  • City(200)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(691)
  • Tot 10 euro(1235)
  • Tot 20 euro(2541)
  • Tot 30 euro(3527)
  • Tot 40 euro(3820)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2482)
  • LEGO Education(123)
  • LEGOwear(1570)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(9)
  • vanaf 1½ jaar(37)
  • vanaf 2 jaar(72)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1917)
  • Meisje(630)
  • Unisex(911)

Speciaal

  • Exclusive(77)
  • Hard to Find(467)
  • Lego Special(150)
  • Gratis!(6)
  • Nieuw!(120)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Bedankt voor de snelle levering de motoren. Deze zijn bedoeld om de off roader (8297) meer leven te geven. En dat is met nog een paar aanpassing bijna gelukt!
Review door: Gerald Vries
Datum: 08 november 2010
Snelle bezorging, prima verpakt allemaal enzo, enige minpuntje: Je moet wel doorhebben dat je na het invoeren van een aantal achter het product op je boodschappenlijstje, op het refresh icoontje erachter moet klikken, omdat er anders gewoon "1" blijft staan. Het zou makkelijker zijn als 'ie bij het doorgaan naar een volgende pagina gewoon het laatst ingevoerde getal onthoudt.
Review door: Jildou Zwamborn
Datum: 08 november 2010
Zoals altijd geweldige service en ruime keuze.
Review door: Marijke De Roo
Datum: 08 november 2010
Een product dat ik wilde hebben was niet voorradig. Handig, de functie om per e-mail geinformeerd te worden. Een paar dagen later kreeg ik een mailtje dat het product weer op voorraad was, kon gelijk bestellen, en de volgende dag was de bestelling binnen. Klasse!
Review door: arne hendriks
Datum: 07 november 2010
Beste BRICKshop, wederom vlekkeloze levering binnen 24 uur. En gratis gevraagde catalogus! BRICKshop is voor mij dé standaard als het gaat om webshops! Ga zo door!
Review door: J.H.P.N. Hendrikx
Datum: 07 november 2010
Weer bedankt voor de leuke producten en snelle levering.
Review door: Marijke De Roo
Datum: 07 november 2010
Wat een snelle levering maandags besteld volgende dag al in huis TOP!! Order in goede staat ontvangen en tevens goed verpakt!
Review door: Chris Bakker
Datum: 06 november 2010
Zeer correct !!
Review door: Dominique Luyx
Datum: 06 november 2010
De wagon is erg leuk en uitgebreid en zeer snel geleverd. Verdomd goede service.
Review door: E Brederoo
Datum: 06 november 2010
Een supersnelle levering, vriendelijk contact en perfecte verpakking. Tot de volgende keer.
Review door: R. Beek
Datum: 06 november 2010
Geweldige webwinkel! Levering ook uitstekend.
Review door: M.M.P. van der Knaap
Datum: 05 november 2010
Heel, héél vlugge perfecte servive! Hartelijk bedankt
Review door: Christel Van den Broeck
Datum: 05 november 2010
Zoals altijd een goede en snelle levering!
Review door: H.R.M. Dercksen
Datum: 05 november 2010
Het pakket is goed ontvangen. Wat een snelle en goede service. Geweldig ook dat je op deze manier losse onderdelen kan bestellen. Ik denk dat onze zoon een heel gelukkig kind is na de Sinterklaas
Review door: K.J. Feijen
Datum: 05 november 2010
Een nette en fijne aflevering van het product jullie verdienen de warme douche. Tot de volgende keer :-)
Review door: Cam Gielissen
Datum: 05 november 2010
Heel veel keus in LEGO, echt top!En de levering was super snel! Bedankt Menno
Review door: Menno van den Broek
Datum: 05 november 2010
Bedankt voor de goede snelle levering perfect...zo moet dat....
Review door: M. Manders
Datum: 04 november 2010
Opnieuw weer zeer tevreden met de service die jullie verlenen, weer supersnel geleverd. Tot een volgende keer!
Review door: Patrick Bastings
Datum: 03 november 2010
Prima communicatie en snelle levering. Ook de prijzen vallen mee. Top!
Review door: eddie rooij
Datum: 02 november 2010
Prima service en supersnelle levering naar Belgie!!!! Het kan niet beter!!! Hartelijk dank en tot de volgende keer.
Review door: Kris Haveneers
Datum: 02 november 2010
Order zaterdag in goede staat en compleet ontvangen.
Review door: R.A. Plomp
Datum: 02 november 2010
Ook deze bestelling was weer perfect en supersnel geleverd. Bedankt en tot een volgende keer.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 01 november 2010
Volledige, onbeschadigde zending ontvangen. Top!
Review door: J.M. Zonneveld
Datum: 01 november 2010
Jullie waren de enege winkel waar wij de spoorwegkruising konden bestellen. En ook nog snel geleverd.
Review door: E Luiten
Datum: 31 oktober 2010
Een supersnelle levering. Dank u
Review door: Ronnie Keuben
Datum: 31 oktober 2010
BRICKshop is beter gesorteerd dan de grote speelgoedzaken wat LEGO betreft. De bestelling en bezorging verlopen zoals word beloofd. Wat mij betreft een klant erbij! Ik zal voortaan niet meer stad en land hoeven af te lopen om LEGO te bemachtigen. Met vriendelijke groet Wim
Review door: W.H. Kuster
Datum: 31 oktober 2010
Hallo! Wij waren heel blij met de levering, ook heel snel, maandagmiddag besteld en woensdagmiddag bezorgd. Ook word je goed op de hoogte gehouden over het verzenden, bedankt hiervoor. Als wij iets nodig hebben kijken we zeker eerst bij jullie op de site. Dus alleen maar SUPER!!!!!!!
Review door: Stefan de Wolf
Datum: 31 oktober 2010
Wat een verrassing deze site te zien en ook te gebruiken en te bestellen. Mijn bestelling was er snel en ben er heel blij mee.
Review door: P. Verbaas
Datum: 30 oktober 2010
Zeer goede service!! Ik had de 8043 graafmachine besteld (deze was bij BRICKshop eerder te bestellen dan bij andere winkels) en in 2 dagen in huis! Ook de track & trace code was erg handig. kortom: super!!!!!
Review door: F. Tebbbens Torringa
Datum: 30 oktober 2010
Goede producten, snelle leveringen. Ga zo door!
Review door: Micky van Geel
Datum: 29 oktober 2010
Super goed, kei snel de bestelling thuis! Toppie!
Review door: Martijn van Rossum
Datum: 29 oktober 2010
Ik kijk vaak op jullie site, om te kijken wat er nieuw is en komt. Mijn bestelling is ook super snel aangekomen, bedankt hiervoor.
Review door: Peter Hoek
Datum: 29 oktober 2010
Zeer snel afgeleverd. Een tien met een griffel.
Review door: A.M. van Dam
Datum: 29 oktober 2010
Het model van de Space Police was niet te krijgen bij de reguliere speelgoedzaken. Bij jullie had ik hem in 3 dagen thuis. Mijn zoon straks blij met sinterklaas. Bedankt!
Review door: L Waardenburg
Datum: 29 oktober 2010
Supersnelle levering, goede service, echt helemaal top. We zijn volkomen LEGO-verslaafd en dan ben je hier aan het juiste adres!
Review door: Danielle Goulooze
Datum: 29 oktober 2010
Net als de voorgaande keren was ook deze leveringkeer alles weer piekfijn in orde. Hartelijk bedankt en tot een volgende keer.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 28 oktober 2010
Ik heb nu echt alles wat ik wil dus dat wordt wachten op de sets van volgend jaar
Review door: Arjan Buijs
Datum: 28 oktober 2010
Het was er weer supersnel (zoals elke keer)
Review door: Arjan Buijs
Datum: 28 oktober 2010
Blij dat het zo dichtbij is :) Als ik het echt nodig heb, kan ik het zo afhalen als ik het bestel en anders laat ik het afleveren en komt zeker snel en netjes verstuurd binnen. Netjes verpakt om schade aan het product te voorkomen. Niet duur . Snelle reactie. Snelle verwerking. TOPPIE
Review door: K. Ponsen
Datum: 28 oktober 2010
Uitgebreid assortiment. Levering snel en goed. Leuke site!
Review door: W. Engels
Datum: 28 oktober 2010
Superleuke site, supersnelle service, supergoede/snelle communicatie, en een supersnelle levering!!! Wat wil je nog meer?
Review door: L Theis
Datum: 28 oktober 2010
Snelle en goede levering. Ook erg tevreden met de produkten. Ik vind alleen de verzendkosten van 6,95 voor brievenbus-post wel erg hoog. TIP: Kijk eens bij de categorie GRATIS verzenden!
Review door: A Lopez Plaza
Datum: 26 oktober 2010
Zeer snelle levering!! Fantastisch op naar de volgende bestelling.
Review door: JM van Mourik
Datum: 26 oktober 2010
Website superduidelijk en overzichtelijk. Levering naar België snel en alles prima verpakt. Bedankt.
Review door: Sophie Allein
Datum: 26 oktober 2010
Een snelle levering, die netjes verpakt afgeleverd word. Donderdag besteld, zaterdag in huis.De site is goed te volgen en de leveringsdata zijn goed vermeld.
Review door: Michel Wijkmans
Datum: 26 oktober 2010
De levering van LEGO Star Wars kwam goed op tijd voor de verjaardag.
Review door: Caroline Dijkstra
Datum: 25 oktober 2010
Bedankt weer voor de zeer goede service en snelle levering. Ga zo door en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Patrick Bastings
Review door: Patrick Bastings
Datum: 25 oktober 2010
Goede service en snelle levering. Bedankt!
Review door: Wim Ten Dolle
Datum: 25 oktober 2010
Bedankt voor de snelle en correcte levering. Leuke actie het gratis verzenden tijdens LEGOworld!
Review door: M Hachmang
Datum: 25 oktober 2010
Leuke aanbiedingen en volop leuke bij-artikelen. Snelle en duidelijke service en leuke actie met gratis verzenden en gratis producten. Top site!!! Groetjes Monica
Review door: Monica Langhorst
Datum: 25 oktober 2010

<< Start < 671 672 673 674 675 676 677 678 680 > Einde >>
Pagina 680 van 694

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Kerst Toppers 1 150px

vlotte en duidelijke afhandeling
Van: M. Mudde
Waardering:
 
 
 
 
 

heel goede service
Van: Eric Pauli
Waardering:
 
 
 
 
 

Uitstekende service, je wordt goed op de hoogte gehouden van de vooruitgang.
Van: C.M.Th. Anröchte
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima service en snelle levering!
Van: Remo van Vuuren
Waardering:
 
 
 
 
 

Zeer slecht, informatie bij artikel klopte niet. Verkeerde foto’s. Vervolgens vragen ze je om oplossing, draag je die aan en zeggen ze nee. Doen ze niets meer en antwoorden ook niet. Kortom niet te vertrouwen.
Van: Gitta Hilboesen
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Super Aanbiedingen

LEGO Education 150px

DHL Express Next Day Delivery

LEGO Catalogus 2019 2HY 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten