Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1266)
  • LEGO Onderdelen(521)
  • LEGO Kleding(1570)
  • LEGO Boeken(299)
  • LEGO Bags(55)
  • Extra's(640)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(14)
  • City(197)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(688)
  • Tot 10 euro(1229)
  • Tot 20 euro(2532)
  • Tot 30 euro(3522)
  • Tot 40 euro(3814)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2477)
  • LEGO Education(123)
  • LEGOwear(1570)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(9)
  • vanaf 1½ jaar(37)
  • vanaf 2 jaar(72)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1913)
  • Meisje(629)
  • Unisex(910)

Speciaal

  • Exclusive(80)
  • Hard to Find(471)
  • Lego Special(151)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(120)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Wauw: wat hebben jullie weer super snel en correct onze bestelling afgehandeld, en dat nog wel op oudjaarsdag. Bedankt!
Review door: G. Roodenburg
Datum: 05 januari 2011
Leuke site, leuke lego-producten, snelle levering, goede service.
Review door: SME Wallin
Datum: 03 januari 2011
Tja wat moet ik over jullie nu nog zeggen al heel wat lego bij jullie gekocht voor mijn zoon snelle levering goed verpakt wij zijn heel erg tevreden.
Review door: G Dolder
Datum: 03 januari 2011
Snelle levering en prima herstellen van een foutje in de voorraad. Een iets duurder draadje ipv een niet direct leverbaar draadje.
Review door: Edwin Hendriks
Datum: 03 januari 2011
Overzichtelijke site en bestelprocedure. De updates t.a.v de bestelling en verzending worden snel bijgewerkt en doorgemaild. Binnen 3 dagen was de bestelling in huis.
Review door: I.H. Blankers
Datum: 03 januari 2011
Geen prijsvechter maar wel compleetste aanbod en snel en correct geleverd.
Review door: B.G.P. Averdijk
Datum: 03 januari 2011
Super snelle levering! Op dinsdag email gekregen en op woensdag binnen. Dit is gewoon goed! Bedankt.
Review door: Simon Kaper
Datum: 01 januari 2011
Ze zijn hartstikke leuk die pluche poppetjes van LEGO!
Review door: E. Brederoo
Datum: 31 december 2010
Alle bestelde artikelen netjes verpakt en verzorgd. En de snelle levering van de LEGO is helemaal top! Elke keer weer is het netjes verzorgt en goed ingepakt. Heel veel lof van jullie. Ga zo door op deze manier, ook in de toekomst! Groet Richard
Review door: Richard van den Bulk
Datum: 30 december 2010
Uw winkel past uitstekend in het rijtje wat een aanbeveling waard is. Goed assortiment (kan altijd meer artikelen bij), overzichtelijke website, snelle levering ondanks feestdagen. Mijn dank.
Review door: N Wynia
Datum: 29 december 2010
Perfekte snelle levering.
Review door: NJA Jacobs
Datum: 28 december 2010
Supersnelle levering. Geweldig.
Review door: Anne Lousberg
Datum: 27 december 2010
Prima, snelle levering. zo zou het overal moeten, ga zo door.
Review door: Bert Berrevoets
Datum: 27 december 2010
Weer snel geleverd ondanks de drukte rond Kerst. Ik koop graag bij Brickshop. Het voordeel is dat ik bij Brickshop artikelen kan kopen die niet altijd in de gewone winkels leverbaar zijn. Bedankt voor de service.
Review door: Trudy van der Hilst
Datum: 27 december 2010
Nu een paar keer bestelling gedaan. Steeds hele snelle levering en alles perfect in orde. Ook berichtgeving over bestelling en verzenden is prima in orde.Bedankt en ook veel succes in 2011. Als ik lego nodig heb, kom ik zeker bij jullie terug. Groetjes M.Ritzema
Review door: M. Ritzema-Woldring
Datum: 27 december 2010
Een snelle en correcte service. Eenvoudig te bestellen en het is fijn dat de levering op de voet te volgen is.
Review door: LMG Brugman Elich
Datum: 27 december 2010
Goed verpakt en op tijd geleverd voor de Kerst
Review door: Jan Strik
Datum: 27 december 2010
Dank je voor de (weer) supersnelle bezorging!
Review door: Arjan Buijs
Datum: 27 december 2010
Snelle reactie op mijn vraag en daarna ging ook de bezorging goed. Leuk die gratis producten erbij!
Review door: Ilja Jacobs
Datum: 26 december 2010
Ja weer toppie snel in huis! Kei bedankt weer! Super kei goede service!
Review door: Martijn Rossum
Datum: 26 december 2010
Snelle levering en in goede staat..Heel veel keuze, maar niet altijd de goedkoopste :( Maar ja dat krijg je als je de exclusieve dingen van Star Wars wil hebben :) Dank je wel.
Review door: Sander Claessens
Datum: 26 december 2010
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de daarbij behorende mails over de status van de bestelling.
Review door: c mol-timmermans
Datum: 25 december 2010
Ook nu weer een supersnelle levering en een goede service. Mijn LEGO verzameling heeft er weer wat unieke items bijgekregen. Tot de volgende keer.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 25 december 2010
Heey ik vond de levering geweldig! Binnen anderhalve dag met deze weersomstandigheden. Ik ben heel blij en trots met mijn LEGO!
Review door: Lars Bakker
Datum: 25 december 2010
In één woord " super". Super producten (die lego lunchboxen zijn met gejuich ontvangen), supersnel bezorgd en supergoed ingepakt! Voor herhaling vatbaar.
Review door: M.A.P. Vroon
Datum: 25 december 2010
Snelle levering, goede service...
Review door: j Louwerse
Datum: 25 december 2010
Super zeer snel! Weet voortaan waar ik LEGO kan bestellen.... Prettige Kerstdagen!
Review door: Thea Durieux
Datum: 24 december 2010
Al eerder bij Brickshop besteld. Altijd snelle levering en wordt goed op de hoogte gebracht van de svz van de bestelling. Prijzen zijn niet altijd scherp, voor de rest prima.....
Review door: G.J. Kooy
Datum: 24 december 2010
Snel en correct geleverd. Groot assortiment Lego, prima.
Review door: M W Verdel
Datum: 24 december 2010
Helemaal super tevreden, de bestelling gedaan en 3 dagen later het pakje al in huis. :) :) Dit is zeker voor herhaling vatbaar!!!!!
Review door: R Barnhoorn-de Veth
Datum: 24 december 2010
Ondanks de kerstdrukte, super snel geleverd, helemaal ok. Dank, vg Hans
Review door: NH Brinkhuis
Datum: 24 december 2010
Net als vorige keer was de aflevering binnen 2 werk dagen. En de afhandeling was prima! Maar ik moest lang wachten tot de voorraad bij was gevuld (gister binnen gekomen) want het was een Sinterklaas kado dus 25 dagen gewacht tot ze waren bij gevuld.
Review door: Patrick Wiering
Datum: 24 december 2010
Opnieuw een supersnelle levering, met allerlei leuke extra's. Bedankt weer!
Review door: Rick Janssen
Datum: 24 december 2010
Ook ik heb al enige bestellingen bij jullie gedaan. Altijd naar tevredenheid !!!!! Goede en vooral snelle service, helemaal TOP Bedankt weer en fijne feestdagen.
Review door: Regina van Gasteren
Datum: 24 december 2010
Snelle levering netjes op de hoogte gehouden zeer te vreden.
Review door: R.M.O. Tap
Datum: 24 december 2010
Er is weer iemand gelukkig met kerst, alles is op tijd binnen.
Review door: Ruth Joosten-V.Dam
Datum: 24 december 2010
Hartelijk bedank voor de service. De poster die gratis bijgeleverd was, is ook erg mooi!
Review door: i van busschbach
Datum: 23 december 2010
Hallo Brickshop, wat een geweldige LEGO shop is dit. Werkelijk alles van LEGO met afbeelding en uitleg zeer duidelijk en overzichtelijk weergegeven op de site. Heerlijk om zo te kunnen shoppen. En... binnen enkele dagen alles keurig in huis. Ik ga zeker vaker bestellen. Groeten en ook voor jullie ehoop ik een gelukkig 2011!
Review door: Angela van Enckevort-Arts
Datum: 21 december 2010
Ondanks de kerstdrukte levering keurig op tijd ! Enthousiaste reactie van ontvanger die kado in ontvangst mocht nemen. Dank voor de algehele service (van bestelling tot aflevering !!) en graag tot de volgende bestelling.
Review door: H. Koenderink
Datum: 21 december 2010
Ik ben zeer tevreden over de producten en snelle levering. Ga zo door!!!! Dan komen we vast en zeker nog terug om iets te bestellen.
Review door: e verkuijlen
Datum: 21 december 2010
Buiten verwachting snel! Perfect!
Review door: R Vankriekelsvenne
Datum: 21 december 2010
Snelle levering, goed verpakt. Prima dus.
Review door: Harry Hoekstra
Datum: 20 december 2010
Hartelijk dank voor de snelle service! Ik heb hier in België reeds meerdere bestellingen geplaatst, die telkens langere tijd onderweg zijn. Bij jullie kan ik mijn pakket reeds ontvangen de dag na verzending in Nederland! Ik zou zeggen, doe zo verder, ik vertel het in ieder geval voort ...
Review door: Dieter Gilleman
Datum: 20 december 2010
Veel keuze, en alles is goed aangekomen.
Review door: MJM de Groen
Datum: 20 december 2010
Ben altijd tevreden over Brickshop.nl. Ik zou wel graag bij grotere bestellingen minder portokosten betalen.
Review door: N. van Gaalen
Datum: 20 december 2010
Heb alles goed ontvangen! Wij zijn zeer tevreden over alles. Wij blijven klant bij jullie!
Review door: N.A.J. Brands
Datum: 20 december 2010
Prima levering. Goed verpakt (als was de doos beschadigd) en levering keurig in 2 dagen. Leuke website, goede service, en zo hoort het! Bedankt
Review door: Fam. Wijnholds
Datum: 20 december 2010
Wat een geweldige onlineshop!!! Ben super tevreden met de dienstverlening. Ik zal dit aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen. Miep Muller
Review door: M Muller
Datum: 20 december 2010
Dit is perfect. Snelle en goed verpakte levering. Bestel voor mijn 80 jarige vader technisch lego etc. en ook hij is heel tevreden over Brickshop. Succes ook voor 2011 en fijne Feestdagen
Review door: N.J. Kooijman
Datum: 19 december 2010
Ondanks sneeuw en ijs correct en snel geleverd - ook tot in het rurale Vlaamse Moen ... Bedankt!
Review door: Bart-Jan Verbeke
Datum: 19 december 2010

<< Start < 671 673 675 676 677 678 679 680 > Einde >>
Pagina 673 van 691

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Kerst Toppers 1 150px

Snel geleverd zoals beloofd.
Van: Ida den Hamer
Waardering:
 
 
 
 
 

Makkelijke, overzichtelijke site. Goede prijzen en leuke aanbiedingen.
Van: Remi Jordens
Waardering:
 
 
 
 
 

Op maandag besteld, niet zoals aangekondigd op woensdag geleverd. Floppie.
Van: Mark Deweerdt
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima afhandeling en snelle verzending!
Van: Rianne Konst-Boven
Waardering:
 
 
 
 
 

Alles goed verpakt en snel geleverd
Van: S.A.J.L. Leidelmeijer
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Super Aanbiedingen

LEGO Education 150px

DHL Express Next Day Delivery

LEGO Catalogus 2019 2HY 150px

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten