Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Let op: Het is erg druk bij PostNL. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Excuses daarvoor!

Product Filter

Categorie

  • Sets(1419)
  • LEGO Onderdelen(593)
  • LEGO Kleding(1783)
  • LEGO Boeken(280)
  • LEGO Bags(53)
  • Extra's(741)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(10)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(25)
  • City(246)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(734)
  • Tot 10 euro(1385)
  • Tot 20 euro(2966)
  • Tot 30 euro(3962)
  • Tot 40 euro(4284)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2797)
  • LEGO Education(123)
  • LEGOwear(1783)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(13)
  • vanaf 1½ jaar(39)
  • vanaf 2 jaar(87)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2184)
  • Meisje(681)
  • Unisex(1058)

Speciaal

  • Exclusive(85)
  • Hard to Find(704)
  • Lego Special(202)
  • Gratis!(6)
  • Nieuw!(193)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Ondanks een storing bij Ideal - waardoor bestelling 4x werd aangemaakt - keurig binnen 24 uur na verwerking van de betaling afgeleverd!
Reactie brickshop.nl:
Opnieuw bestellen bij een mislukte betaling is niet nodig! Ga voor een nieuwe poging om te betalen naar "Mijn BRICKshop". Bedankt voor uw positieve reactie.

Review door: R. van Sabben
Datum: 14 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima.
Review door: DGJM Maas
Datum: 14 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Jw Frouws
Datum: 14 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Helaas was een aanpassing in de bestelling niet meer mogelijk ook niet voordat we de mail met die melding ontvingen. Ofwel jammer, ofwel onduidelijk dat het sowieso niet kan. Tevens was het bij de gratis dingen niet duidelijk (genoeg) dat je eerst wat in je winkelmandje moet hebben. Los hiervan een prima service en vlotte levering. Volgende keer weer hier! :)
Reactie brickshop.nl:
Het achteraf toevoegen van GRATIS artikelen is in ons systeem helaas niet mogelijk zoals duidelijk aangeven. Ook wordt duidelijk aangeven dat u eerst een product uit de desbetreffende serie moet toevoegen om een GRATIS product toe te voegen. Helaas is dit voor u niet duidelijk genoeg gebleken en dat vinden wij jammer. Volgende keer beter?

Review door: D Marjot
Datum: 14 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering. Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.
Review door: Evelyn Brugman-Rietkerk
Datum: 14 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Nla Thomas
Datum: 14 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: J Kasander
Datum: 13 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Product retour zenden zou makkelijker moeten kunnen
Reactie brickshop.nl:
Uw opmerking bevreemd ons, we hebben namelijk geen retouraanvraag van u ontvangen. Retourneren is ook bij ons heel eenvoudig.

Review door: P deckers
Datum: 13 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel bezorgd, goede prijzen en stevig verpakt. Dit is de reden waarom we steeds weer terug komen bij Brickshop!
Review door: Karin Bakker
Datum: 13 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: H.J.L. Megens
Datum: 12 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Eens de betaling gedaan, wordt de bestelling heel snel geleverd. By alle leveringen is alles goed verpakt geweest. Enkel bij mijn laatste levering zat er een zakje stuk by in de doos. Maar voor de rest ben ik tevreden over de leveringen.
Review door: Viviane Bens
Datum: 12 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Super!!!
Review door: Damian Rutowicz
Datum: 12 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service, duidelijke Track and Trace met punctueel aanbieden van pakket op het aangegeven tijdspad.
Review door: A.J. Klootwijk
Datum: 12 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Lia Veeken
Datum: 12 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: S. Gopie
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Jessica Herbert
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Helemaal top! Snell service en wordt goed op de hoogte gehouden.
Review door: S Castelijn
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: A.S. Jong
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Service is goed, je wordt elke stap van het proces ingelicht over de vorderingen heel fijn! Prijzen zijn ook gunstig. Kortom tevreden klant!
Review door: M. Marcato
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service
Review door: M Hendrikx
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: M Arps
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: J Koning
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Super snelle bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden d.m.v Emils hoever ze met de status van je pakket zijn.
Review door: Jolanda Smeehuijzen
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Heerlijke web shop met een snelle service hoop leuke onderdelen hoop dat er in de toekomst meer bij komt :-D
Review door: Rrr Mertens
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service al kon de verzending sneller. De betaling aan u was aan uw aandacht ontsnapt waardoor de verzending van de produkten later was dan ik gewend ben.
Reactie brickshop.nl:
U heeft volkomen gelijk! Ook hier worden wel eens dingen over het hoofd gezien. Sorry voor dit voorval! Hopelijk is de order toch nog op tijd aangekomen?!

Review door: G. Bos-Pelgrim
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snel en correct een voorbeeld voor andere internet aanbieders. ga zo door bravo!
Review door: W.K. Erfmann
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Isabelle Dobbels
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: S Keulen
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Super, en snel
Review door: E Weijs
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel en goed geholpen. Dank je wel.
Review door: Jos Donjacour
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Herman Scholten
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Goed en snel
Review door: Edwin Korstanje
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service, nette mailing over het proces van je bestelling. Netjes verpakt!
Review door: Jjmg Clephas - van Stiphout
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: M. Kerkhoff
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: C Sjamaar
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service. Wel jammer dat aan de buitenkant al zichtbaar is welk merk in de verpakking zit
Review door: H Cruchten
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Rolina Bruggink
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: HF IJpma
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service
Review door: H Jansen
Datum: 10 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Eenmaal betaald gebeurt alles zeer snel, je wordt constant goed op de hoogte gehouden van de verzending en bij de levering zit alles mooi in pakket. Prima service.
Review door: Jean-Baptiste Sachem
Datum: 10 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: WA Lucas-Ploegmakers
Datum: 10 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Hendrik Bisschop
Datum: 09 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: L.H Balster
Datum: 09 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Super service
Review door: M van der Burg
Datum: 09 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Het komt snel Je hebt er zelfs de nieuwste Lego Je kunt er ook Lego games kopen
Review door: Paul Doorne
Datum: 09 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Levering is altijd zeer snel,de gratis producten zijn erg leuk en de service is zeer goed.
Review door: Alexandra Hoogeveen
Datum: 09 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede en snelle service! Prima producten! Kortom zeer tevreden klant!
Review door: Nynke Oord-Veenstra
Datum: 09 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Perfect levering en snel
Review door: IJAM Matthieu
Datum: 08 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Door een foutje bij de bestelling kost jullie product me maar liefst 20 euro extra omdat ik het op eigen kosten moet terugzenden. Ook het systeem van terugbetaling via een waardebon kon ik niet waarderen. Ik ben dan ook niet meer van plan nog verdere bestellingen te doen. Positief is wel de heel snelle reactie via email maar anderzijds erg dat er geen telefonisch contact mogelijk is.
Review door: J Mortier
Datum: 08 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel en goed!
Review door: Irma
Datum: 08 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 671 672 673 674 676 678 679 680 > Einde >>
Pagina 676 van 813

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Super , alles was goed geregeld
Van: Marc Tummers
Waardering:
 
 
 
 
 

Zoals gewoonlijk, super! Uitstekende oplossing bij artikel wat toch uitverkocht was. Netjes verpakt en snel verzonden! Tot een volgende keer
Van: F. J. Willemsen
Waardering:
 
 
 
 
 

snelle levering en goed verpakt - duidelijk bestelproces
Van: Joyce Jacobs
Waardering:
 
 
 
 
 

Snel en perfect
Van: N Goosens
Waardering:
 
 
 
 
 

Goede service snelle afhandeling.
Van: G IJ Boonstra
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Nieuwe Producten

LEGO Minifiguur Display Case 16 BLAUW LTD Edition
LEGO Minifiguur Display Case 16 BLAUW LTD Edition

€ 32,99
€ 26,39
LEGO Siliconen Bagage Label 2x4 LAVENDEL
LEGO Siliconen Bagage Label 2x4 LAVENDEL

€ 7,99
€ 5,99
Aanbieding geldig t/m 15 juni 2020
LEGO 75942 Velociraptor Tweedekker Reddingsmissie
LEGO 75942 Velociraptor Tweedekker Reddingsmissie

€ 29,99
€ 25,49
Aanbieding geldig t/m 15 juni 2020
LEGO 75940 Ontsnapping van Gallimimus en Pteranodon
LEGO 75940 Ontsnapping van Gallimimus en Pteranodon

€ 64,99
€ 55,24
Aanbieding geldig t/m 15 juni 2020
LEGO 76153 Avengers Helicarrier
LEGO 76153 Avengers Helicarrier

€ 129,99
€ 110,49
Aanbieding geldig t/m 15 juni 2020
LEGO 76152 Avengers Wraak van Loki
LEGO 76152 Avengers Wraak van Loki

€ 64,99
€ 55,24
Aanbieding geldig t/m 15 juni 2020
LEGO 76160 Mobiele Batbasis
LEGO 76160 Mobiele Batbasis

€ 99,99
€ 84,99
Aanbieding geldig t/m 15 juni 2020
LEGO 76159 Joker‘s Trike Achtervolging
LEGO 76159 Joker‘s Trike Achtervolging

€ 54,99
€ 46,74
Aanbieding geldig t/m 15 juni 2020
LEGO 76158 Batboot de Penguin Achtervolging
LEGO 76158 Batboot de Penguin Achtervolging

€ 9,99
€ 8,49
Aanbieding geldig t/m 15 juni 2020
LEGO 70686 Spinjitzu Burst - Kai
LEGO 70686 Spinjitzu Burst - Kai

€ 9,99
€ 8,49
Aanbieding geldig t/m 15 juni 2020

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten