Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1301)
  • LEGO Onderdelen(523)
  • LEGO Kleding(1710)
  • LEGO Boeken(297)
  • LEGO Bags(56)
  • Extra's(646)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(22)
  • City(208)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(688)
  • Tot 10 euro(1235)
  • Tot 20 euro(2686)
  • Tot 30 euro(3664)
  • Tot 40 euro(3978)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2520)
  • LEGO Education(129)
  • LEGOwear(1710)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(11)
  • vanaf 1½ jaar(35)
  • vanaf 2 jaar(80)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2058)
  • Meisje(634)
  • Unisex(952)

Speciaal

  • Exclusive(80)
  • Hard to Find(536)
  • Lego Special(162)
  • Gratis!(6)
  • Nieuw!(338)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Zoals steeds een uitstekende service en snelle verzending.
Review door: Steve Glorie
Datum: 10 februari 2012
Goede en snelle levering van de bestelling. Bedankt.
Review door: André van van Schaik
Datum: 09 februari 2012
Gisteren mijn 2e bestelling geplaatst, vandaag in perfecte staat geleverd: ONGELOOFLIJK !!!
Review door: P Boets
Datum: 09 februari 2012
1ste bestelling bij de Brickshop is heel goed verlopen.Ben zeer content met de Lego Star Wars Death Star.
Review door: M Maes
Datum: 08 februari 2012
Enorme keuze, scherpe prijzen, zeer snelle levering en excellente service ! Wat heeft een legofan nog meer nodig ?
Review door: P Boets
Datum: 08 februari 2012
Weer een snelle en correcte levering van mijn bestelling
Review door: C J van Bruggen
Datum: 07 februari 2012
Nog snel voor de verjaardag van mijn zoon verlichting voor zijn trein gekocht. Super snelle keurige levering. Hartelijk bedankt!
Review door: Diana Melchers
Datum: 06 februari 2012
Ik ben altijd erg tevreden met de producten,levertijd en service van de brickshop.ik zal er in de toekomst ook zeker gebruik van maken.
Review door: Maurice Van Der Hall
Datum: 06 februari 2012
En opnieuw: snelle levering en alles weer helemaal in orde. Top!
Review door: Sander Nieuwenhuizen
Datum: 06 februari 2012
Een correcte en vlotte levering. De produkten zijn authentiek en van goede kwaliteit. ik durf dit aan te raden aan Lego liefhebbers !
Review door: Karel van der Heijden
Datum: 06 februari 2012
Supersnelle levering,perfect verpakt. Komen zeker weer als we onderdelen nodig hebben. Bedankt en tot de volgende keer. Gr. Frans Besselink
Review door: F.b.a.j. Besselink
Datum: 06 februari 2012
Ik ben blij met de de helicopter en limosine snelle levering dus met al hele maal top
Review door: Vincent Scholtes
Datum: 06 februari 2012
Bedankt voor de snelle levering Mijn jongens zijn erg blij met de technic lego. Een duidelijke site om te bestellen en snelle levering! Wij bestellen zeker nog eens in te toekomst . Ga zo door!!
Review door: Marleen Verhelst
Datum: 06 februari 2012
Een top winkel ! 2 x wat gekocht en zeer snel en netjes afgeleverd :) zo zou elke winkel moeten zijn en ik zal me lego hier blijven bestel> tot de volgende keer
Review door: roy van diepen
Datum: 05 februari 2012
Snelle levering via PostNL met track en Trace mogelijkheid. Jammer dat de gratis meegeleverde Cars-2 poster opgevouwen in de verpakkingsdoos zat en niet opgerold in een koker. Dat betekent natuurlijk een extra pakje maar ja het is gratis en dus zo goedkoop mogelijk afleveren is het credo. Dus zit nu met scherpe vouwen in de fraaie poster. Hartelijk dank.
Review door: R.F. Broers
Datum: 05 februari 2012
Dank voor de uitstekende service en snelle levering.
Review door: J.G.J. ter Haar
Datum: 03 februari 2012
Geweldig, wat een keuze voor de liefhebber in deze winkel! De Lego die ik besteld heb, werd ook zonder mankeren snel geleverd. Ik kom hier zeker terug.
Review door: Charlotte van Leent
Datum: 03 februari 2012
Supersnelle levering, en alles keurig verpakt. Hartelijk bedankt.
Review door: Emma Kunkeler
Datum: 03 februari 2012
Mijn zoontje keek al lang uit naar zijn volgende Hero Factory. Toen hij genoeg had gespaard, wist hij de weg naar brickshop snel te vinden. Het moest Black Phantom worden. Na 2 dagen was hij al in huis, hij is zeer blij! Super Service en Super kwaliteit!
Review door: R Krijnen
Datum: 02 februari 2012
Eindelijk een overtrek van Harry Potter gevonden! Daar was ik superblij mee! De jarige job sprong een gat in de lucht; hij was er superblij mee! Service was uitstekend!
Review door: Silvia van den Bosch-van Uden
Datum: 01 februari 2012
Zeer tevreden met 1e bestelling. Status van orde werd keurig op tijd doorgegeven en bestelling was snel binnen. Ook hebben we bestellingen geplaatst die op andere adressen bezorgd moesten worden: ging allemaal goed !!!
Review door: C den Boer
Datum: 31 januari 2012
Brickshop is een top zaak gesierd door hun degelijkheid. Alles klopt en alles loopt als een trein. Geen klachten voor wat voor reden dan ook.
Review door: Christ Arts
Datum: 31 januari 2012
Ben goed tevreden met juliie site heb sinds kort weer nieuwe dingen van ninjago besteld egt mooi spul en de black pearl nu heb ik heel me pirates of the caribbean set compleet en super gaaf , en de service egt super top !
Review door: j visser
Datum: 30 januari 2012
Goede en snelle service en in 2 dagen binnen. Zou graag zien, dat je boven een bepaald bedrag geen bezorgkosten hoeft te betalen, ipv alleen aanbiedingen
Review door: A.H. Dieleman
Datum: 30 januari 2012
Hele goede en snelle service, ben goed op de hoogte gehouden van elke stap in het proces, van bestellen tot aflevering.
Review door: e esser
Datum: 30 januari 2012
Goede service en binnen 2 dagen binnen , bedankt
Review door: jpmaf koole
Datum: 30 januari 2012
Weer helemaal prima ! Net alles de vorige orders alles keurig en heel snel geleverd :-)
Review door: A Mekkering
Datum: 30 januari 2012
Net als de vorige keer, SUPER
Review door: AA van Buren
Datum: 29 januari 2012
Schitterend en snel geleverd
Review door: Christianne Troost
Datum: 28 januari 2012
Prachtig en snel geleverd
Review door: Christianne Troost
Datum: 28 januari 2012
Zeer goede sercice en afhandeling.
Review door: hp de boer
Datum: 27 januari 2012
Een goede en snelle service ben goed te spreken
Review door: anja Leliman
Datum: 27 januari 2012
Sharp prices, delivered the next day, large range of products: we'll be back!
Review door: Laure Wessemius
Datum: 27 januari 2012
Snelle en keurige levering van topprodukten en ook nog een de goedkoopste. volgende keer bestel ik weer hier. ps. leuk de gratis extra's
Review door: b bliek
Datum: 27 januari 2012
In een woord: fantastisch! Tot de volgende keer!
Review door: Silvia Csevar
Datum: 27 januari 2012
Snel geleverd door tnt snel ingepakt door jullie onklopbare combinatie !
Review door: Thomas Vennekens
Datum: 27 januari 2012
Weer een goede service!
Review door: Robert Eijkelboom
Datum: 25 januari 2012
In één woord KLASSE
Review door: Frank Jakobsen
Datum: 25 januari 2012
Zeer tevreden. Tweede keer dat ik iets besteld heb en zelfs nu het geen dat ik bestelde niet voorradig was had ik het met 3 dagen in huis. TOP!!!
Review door: M. Mouthaan
Datum: 24 januari 2012
Blij met de nieuwe Star Wars sets!
Review door: Joe de Zwart
Datum: 23 januari 2012
In één woord: Super! Bestelling snel en correct geleverd, ook fijn dat je met creditcard kan betalen, je kan ook nog gratis producten krijgen en dat (voor de dozen die ik heb gekocht) de beste prijs!
Review door: Niko Halink
Datum: 23 januari 2012
Helemaal tevreden alweer met de service! wij zijn vaste klant.... groetjes..
Review door: Hwtm Sleddens-hendriks
Datum: 23 januari 2012
De bestelling was snel binnen. Een aanrader als je iets snel wilt hebben.
Review door: Alex Meijer
Datum: 22 januari 2012
Supersnelle levering, helemaal tevreden.
Review door: tm van zoest
Datum: 22 januari 2012
Snelle service en keurig verzorgd!
Review door: Joost Hazelaar
Datum: 22 januari 2012
Snel en correct
Review door: luc smets
Datum: 21 januari 2012
Geweldige snelle levering! en alles oké
Review door: M. Dijkman
Datum: 21 januari 2012
Ik heb in januari gelijk de nieuwe LEGO besteld dat pas na twee weken geleverd kon worden en had alles keurig op tijd. Mooi werk!!!
Review door: Desley Leon de Jong
Datum: 20 januari 2012
Bedankt voor de snelle en correcte levering.
Review door: veerle hofman
Datum: 20 januari 2012
Het bestellen gaat simpel . levering snel en netjes. Aanrader!
Review door: m huijssoon
Datum: 20 januari 2012

<< Start < 671 672 673 674 675 677 679 680 > Einde >>
Pagina 677 van 716

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

na 1 week bedtellen heb ik nog nieks gekregen
Van: Christel PAINDAVOINE
Waardering:
 
 
 
 
 

super zoals altijd
Van: Remy Elfrink
Waardering:
 
 
 
 
 

Alles prima.
Van: T. Regeer
Waardering:
 
 
 
 
 

precies volgens afspraak
Van: Ton van Berkel
Waardering:
 
 
 
 
 

Snel en goed ontvangen! Top!
Van: C. Heemskerk
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten