Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1266)
  • LEGO Onderdelen(521)
  • LEGO Kleding(1570)
  • LEGO Boeken(299)
  • LEGO Bags(55)
  • Extra's(640)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(14)
  • City(197)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(688)
  • Tot 10 euro(1229)
  • Tot 20 euro(2532)
  • Tot 30 euro(3522)
  • Tot 40 euro(3814)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2477)
  • LEGO Education(123)
  • LEGOwear(1570)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(9)
  • vanaf 1½ jaar(37)
  • vanaf 2 jaar(72)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1913)
  • Meisje(629)
  • Unisex(910)

Speciaal

  • Exclusive(80)
  • Hard to Find(471)
  • Lego Special(151)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(120)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Opnieuw weer zeer tevreden met de service die jullie verlenen, weer supersnel geleverd. Tot een volgende keer!
Review door: Patrick Bastings
Datum: 03 november 2010
Prima communicatie en snelle levering. Ook de prijzen vallen mee. Top!
Review door: eddie rooij
Datum: 02 november 2010
Prima service en supersnelle levering naar Belgie!!!! Het kan niet beter!!! Hartelijk dank en tot de volgende keer.
Review door: Kris Haveneers
Datum: 02 november 2010
Order zaterdag in goede staat en compleet ontvangen.
Review door: R.A. Plomp
Datum: 02 november 2010
Ook deze bestelling was weer perfect en supersnel geleverd. Bedankt en tot een volgende keer.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 01 november 2010
Volledige, onbeschadigde zending ontvangen. Top!
Review door: J.M. Zonneveld
Datum: 01 november 2010
Jullie waren de enege winkel waar wij de spoorwegkruising konden bestellen. En ook nog snel geleverd.
Review door: E Luiten
Datum: 31 oktober 2010
Een supersnelle levering. Dank u
Review door: Ronnie Keuben
Datum: 31 oktober 2010
BRICKshop is beter gesorteerd dan de grote speelgoedzaken wat LEGO betreft. De bestelling en bezorging verlopen zoals word beloofd. Wat mij betreft een klant erbij! Ik zal voortaan niet meer stad en land hoeven af te lopen om LEGO te bemachtigen. Met vriendelijke groet Wim
Review door: W.H. Kuster
Datum: 31 oktober 2010
Hallo! Wij waren heel blij met de levering, ook heel snel, maandagmiddag besteld en woensdagmiddag bezorgd. Ook word je goed op de hoogte gehouden over het verzenden, bedankt hiervoor. Als wij iets nodig hebben kijken we zeker eerst bij jullie op de site. Dus alleen maar SUPER!!!!!!!
Review door: Stefan de Wolf
Datum: 31 oktober 2010
Wat een verrassing deze site te zien en ook te gebruiken en te bestellen. Mijn bestelling was er snel en ben er heel blij mee.
Review door: P. Verbaas
Datum: 30 oktober 2010
Zeer goede service!! Ik had de 8043 graafmachine besteld (deze was bij BRICKshop eerder te bestellen dan bij andere winkels) en in 2 dagen in huis! Ook de track & trace code was erg handig. kortom: super!!!!!
Review door: F. Tebbbens Torringa
Datum: 30 oktober 2010
Goede producten, snelle leveringen. Ga zo door!
Review door: Micky van Geel
Datum: 29 oktober 2010
Super goed, kei snel de bestelling thuis! Toppie!
Review door: Martijn van Rossum
Datum: 29 oktober 2010
Ik kijk vaak op jullie site, om te kijken wat er nieuw is en komt. Mijn bestelling is ook super snel aangekomen, bedankt hiervoor.
Review door: Peter Hoek
Datum: 29 oktober 2010
Zeer snel afgeleverd. Een tien met een griffel.
Review door: A.M. van Dam
Datum: 29 oktober 2010
Het model van de Space Police was niet te krijgen bij de reguliere speelgoedzaken. Bij jullie had ik hem in 3 dagen thuis. Mijn zoon straks blij met sinterklaas. Bedankt!
Review door: L Waardenburg
Datum: 29 oktober 2010
Supersnelle levering, goede service, echt helemaal top. We zijn volkomen LEGO-verslaafd en dan ben je hier aan het juiste adres!
Review door: Danielle Goulooze
Datum: 29 oktober 2010
Net als de voorgaande keren was ook deze leveringkeer alles weer piekfijn in orde. Hartelijk bedankt en tot een volgende keer.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 28 oktober 2010
Ik heb nu echt alles wat ik wil dus dat wordt wachten op de sets van volgend jaar
Review door: Arjan Buijs
Datum: 28 oktober 2010
Het was er weer supersnel (zoals elke keer)
Review door: Arjan Buijs
Datum: 28 oktober 2010
Blij dat het zo dichtbij is :) Als ik het echt nodig heb, kan ik het zo afhalen als ik het bestel en anders laat ik het afleveren en komt zeker snel en netjes verstuurd binnen. Netjes verpakt om schade aan het product te voorkomen. Niet duur . Snelle reactie. Snelle verwerking. TOPPIE
Review door: K. Ponsen
Datum: 28 oktober 2010
Uitgebreid assortiment. Levering snel en goed. Leuke site!
Review door: W. Engels
Datum: 28 oktober 2010
Superleuke site, supersnelle service, supergoede/snelle communicatie, en een supersnelle levering!!! Wat wil je nog meer?
Review door: L Theis
Datum: 28 oktober 2010
Snelle en goede levering. Ook erg tevreden met de produkten. Ik vind alleen de verzendkosten van 6,95 voor brievenbus-post wel erg hoog. TIP: Kijk eens bij de categorie GRATIS verzenden!
Review door: A Lopez Plaza
Datum: 26 oktober 2010
Zeer snelle levering!! Fantastisch op naar de volgende bestelling.
Review door: JM van Mourik
Datum: 26 oktober 2010
Website superduidelijk en overzichtelijk. Levering naar België snel en alles prima verpakt. Bedankt.
Review door: Sophie Allein
Datum: 26 oktober 2010
Een snelle levering, die netjes verpakt afgeleverd word. Donderdag besteld, zaterdag in huis.De site is goed te volgen en de leveringsdata zijn goed vermeld.
Review door: Michel Wijkmans
Datum: 26 oktober 2010
De levering van LEGO Star Wars kwam goed op tijd voor de verjaardag.
Review door: Caroline Dijkstra
Datum: 25 oktober 2010
Bedankt weer voor de zeer goede service en snelle levering. Ga zo door en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Patrick Bastings
Review door: Patrick Bastings
Datum: 25 oktober 2010
Goede service en snelle levering. Bedankt!
Review door: Wim Ten Dolle
Datum: 25 oktober 2010
Bedankt voor de snelle en correcte levering. Leuke actie het gratis verzenden tijdens LEGOworld!
Review door: M Hachmang
Datum: 25 oktober 2010
Leuke aanbiedingen en volop leuke bij-artikelen. Snelle en duidelijke service en leuke actie met gratis verzenden en gratis producten. Top site!!! Groetjes Monica
Review door: Monica Langhorst
Datum: 25 oktober 2010
Donderdag besteld, zaterdag al in huis! Dus volgend aankoop zal hier ook zijn...
Review door: M.P Evers
Datum: 25 oktober 2010
Prima service!
Review door: T. Zijlstra
Datum: 25 oktober 2010
Het is snel en zorgvuldig afgeleverd.kwa service zijn jullie de beste en houden jullie de mensen goed op de hoogte ga zo door :D Binnenkort maar Kerstinkopen hierzo doen!
Review door: Rob Hartog
Datum: 25 oktober 2010
Goede verzorging van het bestelde atikel en snelle service mvgr. G. de Rooy
Review door: Govert de Rooy
Datum: 25 oktober 2010
Bestelling goed verpakt en binnen de beloofde termijn ontvangen.
Review door: CC Huisman
Datum: 25 oktober 2010
Zeer snelle levering en netjes verpakt. Bedankt, is voor herhaling vatbaar.
Review door: J Kroon
Datum: 24 oktober 2010
Alles prima in orde. Snelle afhandeling en goed verpakt. Perfect!
Review door: Koos van Dam
Datum: 23 oktober 2010
Ik ben zo blij met deze site. Ze hebben altijd wat ik zoek plus meer. Tot de volgende keer weer!
Review door: Marijke De Roo
Datum: 23 oktober 2010
Een LEGO-winkel zoals je ze nog maar weinig ziet. De meeste speelgoedwinkels verkopen voornamelijk videogames. Zoals gewoonlijk was mijn bestelling weer bliksemsnel binnen. Eén minpuntje: de prijzen zijn aan de hoge kant.
Review door: Rob Wijdeveld
Datum: 23 oktober 2010
Zoals al de vorige keren een snelle perfecte levering. Bedankt!
Review door: Kathleen Van Dessel
Datum: 23 oktober 2010
Zoals altijd weer perfect!
Review door: S. Godfroid
Datum: 22 oktober 2010
Hartelijk dank voor en snelle afwerking van mijn order. Snelle bezorging en netjes verpakt. Mvgr. Govert de Rooy
Review door: Govert de Rooy
Datum: 22 oktober 2010
Brickshop is SUPER!!!!! Makkelijk per i-deal te betalen en binnen 3 dagen je bestelling in huis. Het assortiment is GROOT!!! Ik heb mijn online LEGO winkel gevonden!!!! SUPER!!!!
Review door: L Saalberg
Datum: 21 oktober 2010
Wat een geweldige doos die Tower Bridge en zoveel onderdelen. Ben blij dat ik hem besteld heb en snel geleverd heb gekregen. Ook de uitbreiding van winter bakkerij is super. Hopelijk komen er snel nieuwe uit !!!!!!!
Review door: M.J.M. Bos
Datum: 20 oktober 2010
Bedankt voor weer een snelle afwikkeling ga zo door...
Review door: Sylvia Godfroid
Datum: 20 oktober 2010
Hallo, uitstekende service!!Ik ben tevreden. Snel en goed!
Review door: R.M.W. Niewold
Datum: 19 oktober 2010
Het was weer supersnel!
Review door: W Ooms-van der Reijden
Datum: 19 oktober 2010

<< Start < 671 672 673 674 675 677 679 680 > Einde >>
Pagina 677 van 691

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Kerst Toppers 1 150px

Goed en snel
Van: Melanie Damen Bartelse
Waardering:
 
 
 
 
 

Zoals beloofd binnen de 2dagen in de bus
Van: Peter Thuys
Waardering:
 
 
 
 
 

Snel in huis, goed verpakt en ben goed geïnformeerd over het proces!
Van: Floris Jansen
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levering
Van: CA Potter
Waardering:
 
 
 
 
 

mis product .en slechte afhandeling van probleem ..heel slechte zaak.
Van: R.G. de Vos
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Super Aanbiedingen

LEGO Education 150px

DHL Express Next Day Delivery

LEGO Catalogus 2019 2HY 150px

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten