Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1263)
  • LEGO Onderdelen(525)
  • LEGO Kleding(1573)
  • LEGO Boeken(301)
  • LEGO Bags(56)
  • Extra's(656)

LEGO Thema

  • Angry Birds(1)
  • Architecture(23)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(11)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(706)
  • Tot 10 euro(1262)
  • Tot 20 euro(2571)
  • Tot 30 euro(3561)
  • Tot 40 euro(3842)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2489)
  • LEGO Education(123)
  • LEGOwear(1573)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(9)
  • vanaf 1½ jaar(37)
  • vanaf 2 jaar(73)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1931)
  • Meisje(629)
  • Unisex(911)

Speciaal

  • Exclusive(82)
  • Hard to Find(458)
  • Lego Special(154)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(141)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Hartelijk dank voor de perfecte en vooral zeer snelle service!!! 30-12 besteld, en ondanks de feestdagen toch al op 02-01 bezorgd. Top! Groeten, Gerard
Review door: Gerard
Datum: 02 januari 2009
Na een dag in spanning zitten is het pakketje op woensdagmiddag 24-12-2008 bezorgd. Onze zoon (en wij) erg blij. Bedankt voor de service!
Review door: Ella
Datum: 29 december 2008
Ik wil jullie héél hartelijk bedanken voor de SUPERsnelle service ;) Maandagavond besteld en vanmorgen kwam de tnt m al brengen :roll Jullie snappen wel dat ik hier vaker kom kijken en bestellen he!!! Vriendelijk bedankt en ga vooral zo door!!!! :grin
Review door: Chris Laak
Datum: 24 december 2008
Bedankt voor alle hulp en goede zorgen! Alle LEGO is in goede staat ontvangen! De Power Miners zijn helemaal te gek! Een mooi kado voor onder de kerstboom! Dank! ;)
Review door: Julie
Datum: 18 december 2008
In de lego city mis ik nog iets .vroeger waren er ook nog verkeerds borden. Ik kan die nergens vinden. Zijn die er nog wel,want dat zou het plaatje wel compleet maken. Met vriendelijk gr A. van Gorp :) :sigh
Review door: A van Gorp
Datum: 10 december 2008
Zeer goed! Alles is al weer binnen en wij waren nog wel zenuwachtig of het ging lukken voor aanstaande vrijdag! bedankt hoor! En tot snel maar weer....
Review door: B. de Zwart
Datum: 01 december 2008
Hallo, Het order is vrijdag al aangekomen. Da\'s heel snel! Bedankt, Jeroen
Review door: Jeroen
Datum: 01 december 2008
Toppie! Alles correct ontvangen. Wat hebben jullie een prachtig assortiment! Ga zo door! :roll
Review door: Fred Zondag
Datum: 29 november 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Een foute levering is niet prettig, maar zoals jullie het hebben hersteld is bijzonder! Ik had de goede set al na 1 dag in huis. Bedankt voor het leuke kadootje!
Review door: Els Huizinga
Datum: 29 november 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Super! Ruim een week voor Sinterklaas alles weer binnen..... jullie zijn goed bezig! :?
Review door: Hulppiet
Datum: 28 november 2008
8) [B] SUPER!l[/B] 8) Weer op tijd! We krijgen de Sint dit weekend al op bezoek! (hopen we :-))
Review door: G. Veldmuizen
Datum: 28 november 2008
Gisteren besteld en vandaag al weer binnen! Groot compliment BRICKshop! Dank! ;)
Review door: Ed Prouw
Datum: 28 november 2008
Pakje nu al binnen! Bedankt Brickshop!
Review door: Gastron
Datum: 26 november 2008
Ik heb ordernummer 4667 in goede staat ontvangen! Bedankt voor de SNELLE service!
Review door: A. Vos
Datum: 26 november 2008
Het pakket is in goede orde ontvangen, dank daarvoor!
Review door: Marjan
Datum: 26 november 2008
Gisteren is alles al binnengekomen. We zijn vandaag lekker aan het bouwen. Super bedankt voor de vlotte service. We komen zeker nog terug volgende maand...
Review door: P. Bisschop
Datum: 23 november 2008
Bedankt weer voor de mooie spulletjes hoor! Ik kan weer een hoop kinderen blij maken!
Review door: Sinterklaas
Datum: 23 november 2008
Thanks for the quick and clear service! Hoping to get the package soon ;) I can already tell you I'm very satisfied with the way our deal is being handled. And judging from what i've experienced so far, I suspect an easy ride! Be assured that if there are any complications that I will contact you. But if not then I would already like to thank you for your services! For I will be enjoing my purchase... ( oh, eh . Ofcourse my son will to ;) ... )
Review door: Dennis P.
Datum: 21 november 2008
Wederom een superpakket met een super aflevering. Ik kom voor de Kerst weer bestellen!! Vriendelijk bedankt!
Review door: R v Toor
Datum: 19 november 2008
:grin De Sint is echt heel blij met Thomas Trein van Duplo! Wat een snelle bezorging: Top!
Review door: Marion
Datum: 16 november 2008
Dame, gefeliciteerd met uw mooie winkel. Dit noem ik een echte online shop! Jammer dat mensen zonder internet nog geen gebruik kunnen maken van jullie prachtige assortiment. Misschien in de toekomst wel?
Review door: J. de Vries
Datum: 11 november 2008
Alles perfect op tijd en goed ingepakt binnen! Tot snel... 8)
Review door: Sjaak van Dussen
Datum: 10 november 2008
Sinds ik jaren geen Lego meer heb aanraakt, zag ik op internet een filmpje voorbij komen van de Lego Volkswagen Kever. Omdat ik behoorlijk Volkswagen freak ben kon ik het eigenlijk niet weerstaan hem te kopen. De doos is vandaag net binnen gekomen, dat word weer wat leuke uurtjes knutselen. ;) Bedankt voor de snelle verzending. Alles is heel aangekomen. Groeten, Jeroen
Review door: Jeroen Pekkeriet
Datum: 08 november 2008
Wat een snelle service de ene dag betaald en de andere dag in huis, echt super :grin . Ga zo door en we komen zeker terug bij jullie.
Review door: heidi van eijk
Datum: 02 november 2008
Beste mevrouw, Vandaag heb ik bestelling 3586 ontvangen Wawww. Wat een vlotte service ! Van ganser harte gefeliciteerd met uw bedrijf. U levert puik werk. :)
Review door: Stefaan
Datum: 24 oktober 2008
Kwam net terug van vakantie mijn beetle lag bij de buren SUPER je kunt hier met een gerust hart iets kopen ga zo door !!!!! :grin
Review door: The king
Datum: 23 oktober 2008
Vandaag alles ontvangen. Bedankt voor de super snelle levering. Tot de volgende keer...
Review door: Marian
Datum: 15 oktober 2008
Mijn zoon heet Thomas en hij is heel blij met de helicopter! Bedankt! :)
Review door: Thomas
Datum: 15 oktober 2008
Wow! Gisteren besteld, vandaag in huis! Superservice! Ga zo door en wij komen zeker terug! :roll
Review door: S. Belsack
Datum: 15 oktober 2008
Liesbeth, bedankt voor de kevers! Ze zijn goed aangekomen! :p
Review door: Mevr. Kort
Datum: 14 oktober 2008
Bedankt voor alle goede zorgen en de keurige verpakking!
Review door: Niels Landgraaf
Datum: 13 oktober 2008
Ik heb de order inmiddels mogen ontvangen. Dank voor de uitstekende dienstverlening. :grin
Review door: P.G. Bögels
Datum: 12 oktober 2008
Bij deze even een bedankje, complete Indiana Jones serie ( 1 missend ) in minder dan 48 uur..! En nog een leuke sleutelhanger cadeau, echt top service, zoals ik al gezegd had, ik mis nog een model, ( jungle cutter ) maar zodra die bij jullie weer voorradig is, zal ik hem zeker bestellen, is er al iets meer info over de 2009 serie van Indiana Jones ? Bedankt! :?
Review door: J.Smit
Datum: 10 oktober 2008
Bedankt voor alle goede zorgen en excuus voor de te late betaling! Tot de volgende keer! 8)
Review door: R. Ras
Datum: 09 oktober 2008
Vandaag mijn pakket binnen! Super! Ik kom graag nog eens winkelen bij jullie hoor...
Review door: Bianca Timmeren
Datum: 08 oktober 2008
Hallo, uitstekende service!! :grin Als je nog twijfelt om hier iets te kopen, niet wachten, maar DOEN!! Ik ben super tevreden. Snel en goed! Ik kom hier zeker terug, ik ga weer sparen voor de volgende bestelling! :p Bedankt! ;)
Review door: R van Toor
Datum: 08 oktober 2008
Bedankt voor de snelle service!
Review door: H. Groenhuizen
Datum: 07 oktober 2008
Goedemorgen! Net weer een bestelling geplaatst hoor! :grin
Review door: I. Baas
Datum: 06 oktober 2008
Goedemorgen! De set is in goede staat ontvangen en is inmiddels opgebouwd! Bedankt!
Review door: A. Brouwer
Datum: 05 oktober 2008
De kever was precies op tijd binnen, op de verjaardag van mijn man. Hij was er erg blij mee en had zo\'n kado nooit verwacht. Bedankt voor de snelle service en de keurig verpakte doos. Groeten. :grin
Review door: marianne
Datum: 04 oktober 2008
Ja hoor! Ik heb ook mijn Volkswagen Kever binnen!!! Bedankt!
Review door: Fred
Datum: 03 oktober 2008
Wow! De kever is binnengekomen. Wat een snelheid voor zo\'n oude kever :grin Ik zal hem dit weekend eens gaan bouwen. We komen zeker nog een keer terug voor de decembermaand hoor! :x
Review door: W. Kan
Datum: 03 oktober 2008
Vandaag de bestelde kever binnen gekregen zeer nette service en vooral snellle service ziet er allemaal keurig uit heel veel succes met jullie internet winkel :)
Review door: geert
Datum: 02 oktober 2008
Vandaag heb ikvan u mijn lego bestelling ontvangen ,dit alles is in perfecte staat en ik wil u daarom via dit mailtje vriendelijk danken voor de moeite een volgende bestelling is alweer naar u onderweg! vriendelijke groeten
Review door: Vincent
Datum: 01 oktober 2008
De kever is prachtig geworden hoor! Hij pronkt in onze vensterbank! Bedankt! :)
Review door: Charlotte
Datum: 30 september 2008
Vanmiddag zat het nieuwe horloge bij de post. Mijn dochter was dolgelukkig. Ze is met het horloge in haar hand in slaap gevallen, zo blij is ze ermee. Ook het kaartje vonden we heel aardig. Nogmaals hartelijk dank voor de snelle en goede service! :grin
Review door: Yolande
Datum: 26 september 2008
Hallo, Wederom bestelling( Percy, Duplo) zeer snel ontvangen!! Bedankt. Groetjes Irma :p
Review door: irma
Datum: 23 september 2008
Maandag besteld, dinsdag in huis! Jullie lijken de Whekamp wel :? Ga zo door! We komen zeker bij u terug!
Review door: Robert Beest
Datum: 23 september 2008
Dames en heren van brickshop.nl.... bedankt voor de vlotte levering van deze schitterende set! Zo snel heb ik nog niet eerder een bestelling binnen gekregen!!! Ik kom zeker bij u terug!!! :grin :grin :grin
Review door: Taj Mahal
Datum: 22 september 2008
Hallo, Een geweldige service biedt brickshop! Wegens problemen met een order bij een andere webshop heb ik last minute een bestelling gedaan bij brickshop en ik kon de set de dag erna (in het weekend op een zaterdagmiddag!) afhalen! UITSTEKEND!
Review door: Joost
Datum: 22 september 2008

<< Start < 671 672 673 675 677 678 679 > Einde >>
Pagina 675 van 679

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Sint Schoencadeau Tip 150px

Black Friday Festival Vierkant 150px

Vlot, snel en correct
Van: Rafaël Slechten
Waardering:
 
 
 
 
 

snelle service !
Van: Marleen van Tol
Waardering:
 
 
 
 
 

Zeer goed verpakt, compleet assortiment, blij met service en scherp geprijsd!
Van: Kim Verhaaf
Waardering:
 
 
 
 
 

Makkelijk bestellen op de website, en snelle order afhandeling.
Van: R Mul
Waardering:
 
 
 
 
 

Perfecte service!
Van: Maureen Dockier
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

LEGO Education 150px

DHL Express Next Day Delivery

LEGO Catalogus 2019 2HY 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten