Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1132)
  • LEGO Onderdelen(1268)
  • LEGO Kleding(1256)
  • LEGO Boeken(250)
  • LEGO Bags(80)
  • Extra's(616)

LEGO Thema

  • ART(8)
  • Adidas(1)
  • Architecture(17)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(4)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(646)
  • Tot 10 euro(1472)
  • Tot 20 euro(3160)
  • Tot 30 euro(3856)
  • Tot 40 euro(4061)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3161)
  • LEGO Education(47)
  • LEGOwear(1249)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(3)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(31)
  • vanaf 2 jaar(95)
  • vanaf 3 jaar(252)
  • vanaf 4 jaar(1691)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1804)
  • Meisje(428)
  • Unisex(1139)

Speciaal

  • Exclusive(88)
  • Hard to Find(572)
  • Lego Special(158)
  • Gratis!(7)
  • Nieuw!(636)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

4 Sterren!
Review door: Danny Bommeljé
Datum: 16 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle en prima levering
Review door: Winnie Groos
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Zoals gewoonlijk, keurig verpakt en goede service, weer bedankt
Review door: Kitty Spaander
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel en correct
Review door: H. Leeuw
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
5 Sterren voor BRICKshop!
Review door: Kim Meyvis
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede service en snelle bezorging
Review door: Jolanda M. Linschoten
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Supersnel geleverd!! Klasse
Review door: C Baedts
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
5 Sterren voor BRICKshop!
Review door: Hilde Bluys
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Supersnel en goed verpakt!
Review door: René Burgmeijer
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik geef BRICKshop 5 sterren!
Review door: Brenda Vial
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Gaan halen spijtig dat er op woensdagmiddag geen opening is
Review door: Wendy Vinck
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
4 Sterren voor BRICKshop!
Review door: J Roskam
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
De bestelling is supersnel geleverd. Ik geef U 5 sterren
Review door: G.C. Nimwegen
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede service, isnelle bezorging
Review door: Jolanda M. Linschoten
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Vind ik vrij lang duren
Review door: Ronald Groenhof
Datum: 15 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Snellle levering
Review door: Yvonne Lang-diel
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Uitstekend. Snel en netjes bezorgd.
Review door: A Schot
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
4 sterren van mij!
Review door: A Oomen
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Zelfs op tweede paasdag werd er aan bestellingen gewerkt. Top service. Verder nette en snelle levering.
Review door: JK
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Voor BRICKshop 4 sterren van mij!
Review door: M.H.C. Romph
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Op tijd, en ik werd keurig op de hoogte gehouden van hoe wat en wanneer. Alleen vond ik het wel een beetje raar in gepakt, ik kon geen opening vinden. Maar verder super!
Review door: Suzanne Kullberg
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Helemaal SUPER!!! alles heel snel geleverd : )
Review door: Lucienne Burgt
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik geef 4 sterren!
Review door: Dorian Pijnenburg
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Zat Pasen tussen,maar evengoed toch snel in huis
Review door: Ger Jansen
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
3 Sterren van mij.
Review door: A.J. Schrama
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
4 Sterren van mij!
Review door: Wout Jan Odding
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Correcte en snelle levering
Review door: John van de Gevel
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
5 Sterren voor deze LEGO winkel!
Review door: R.C. dekker
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima (alweer)... Bedankt!
Review door: Frank Offermans
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
4 Sterren voor BRICKshop!
Review door: R Post
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik geef brickshop 5 sterren. Ondanks de paas dagen, is alles super snel bezorgd.
Review door: A. Veerman
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Heel goed
Review door: P.H.E. Fijneman
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede prijs, snelle levering
Review door: M.I. Pot
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
In een woord prima service
Review door: H.M. Terburg-Sleegers
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
De service zijn goed de pakket is op tijd.
Review door: Dick Brandenburg
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Goed verpakt en snel geleverd
Review door: S.B. Philipse
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Geen commentaar, wel 4 sterren!
Review door: T Boonstra
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer goed. Wij zullen hier nog bestellen.
Review door: Fleur Coart
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
4 Sterren vsn mij!
Review door: Gerrit Nitters
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
5 Sterren!
Review door: S Berg
Datum: 14 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik geef BRICKshop 3 sterren!
Review door: S. Vries
Datum: 13 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik geef BRICKshop 4 sterren!
Review door: Sven Platschorre
Datum: 13 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snelle levering. En zelfs op zaterdag!
Review door: Vicky
Datum: 13 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik geef BRICKshop 4 sterren!
Review door: R Holen
Datum: 12 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: L. Los-Kuzee
Datum: 12 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik geef BRICKshop 5 sterren!
Review door: Peter Verhasselt
Datum: 12 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Alles goed geregeld
Review door: Mark Uittenbogaard
Datum: 12 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Was perfect, snel en verraste ons juist door de prompte levering binnen 24 uur. Dank u wel voor de werkelijk uitstekende vlotte service.
Review door: Ulrich Mattes
Datum: 12 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik geef BRICKshop 4 sterren!
Review door: BJ Smit
Datum: 12 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik geef BRICKshop 5 sterren!
Review door: R.A. Stortenbeker
Datum: 11 april 2012
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1069 > Einde >>
Pagina 1069 van 1117

Kerst Toppers 1 150px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

Catalogus 2021-2

De zelfde uitstekende service en afhandeling die ik gewend ben van Brickshop . Zal zeker de volgende module hier weer bestellen
Van: Michel Asbroek
Waardering:
 
 
 
 
 

Al meerdere keren besteld bij BRICKshop. Altijd snel verzonden, netjes en goed verpakt. En prima prijzen.
Van: Jacoliene Mulder
Waardering:
 
 
 
 
 

Snel verzonden. Alles goed ingepakt en alle producten in perfecte staat ontvangen!
Van: B. van der Kolk
Waardering:
 
 
 
 
 

Als je vergelijkt met andere winkels een zeer goede prijs en snelle service. Voldoende info gekregen in verband met de status van de bestelling.
Van: Sven Ibens
Waardering:
 
 
 
 
 

Zeer snelle levering en duidelijke en correcte afhandeling en communicatie.
Van: Tineke Keustermans
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Adults Welcome

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten