Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1143)
  • LEGO Onderdelen(1276)
  • LEGO Kleding(1236)
  • LEGO Boeken(305)
  • LEGO Bags(74)
  • Extra's(620)

LEGO Thema

  • ART(7)
  • Adidas(4)
  • Architecture(19)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(5)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(659)
  • Tot 10 euro(1511)
  • Tot 20 euro(3230)
  • Tot 30 euro(3903)
  • Tot 40 euro(4106)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3215)
  • LEGO Education(52)
  • LEGOwear(1226)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(24)
  • vanaf 2 jaar(94)
  • vanaf 3 jaar(243)
  • vanaf 4 jaar(1683)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1768)
  • Meisje(450)
  • Unisex(1188)

Speciaal

  • Exclusive(94)
  • Hard to Find(535)
  • Lego Special(156)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(598)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Pakje werd niet bezorgd, maar moest opgehaald worden op het postafhaalpunt. Omdat men mijn identiteitspapieren wilde zien? (en niet die van mijn vrouw) voordat men mijn het pakje wilde overhandigen. Pakje was zoals gewoonlijk netjes ingepakt en snel geleverd. Ik baal ontzettend van TNTpost voor hun idiote actie ik moest er vrij voor nemen om het pakketje op te halen.
Review door: Michel Wijkmans
Datum: 22 februari 2011
Is voor mij een uitstekende ervaring geweest, levering prima op tijd qua prijs zeker met de verzendkosten niet direct concurrerend met de speelgoed zaken, maar werkelijk een uitstekende gelegenheid om snel en efficient artikelen te bestellen en te verkrijgen. Betrouwbaar en snel.
Review door: A. A. de Lijster
Datum: 21 februari 2011
Heel hartelijk dank voor de supersnelle levering! Ik had mijn Lego-bestelling de volgende dag in huis. Dat lukt echt bij niemand anders.
Review door: Corien Baart
Datum: 21 februari 2011
Het is bijzonder om hier een doos te hebben kunnen kopen die al tien jaar geleden uit de productie was gegaan, mijn complimenten!
Review door: J.F Kielen
Datum: 20 februari 2011
Het was weer helemaal toppie goede levering en het paket snel ontvangen mijn zoontje weer helemaal blij bedankt
Review door: gezina haverhoek
Datum: 20 februari 2011
Ik heb tot nu toe heel positief ervaring gehad. Snelle levering en zeer goede helpdesk als er vragen zijn.
Review door: Sergey Belyaev
Datum: 19 februari 2011
Fijn dat je op de hoogte gebracht word als speciale moeilijk verkrijgbare artikels binnen zijn en je kan bestellen. Binnen 2 dagen geleverd. Zeer goed.
Review door: Martijn Spoorendonk
Datum: 19 februari 2011
Afleveradres was mijn werk en tot mijn verbazing stond er GEEN logo van lego op. Hierover ben ik zeer te spreken. Elke keer weer kan ik niets anders zeggen dan: Chapeau!!! Eigenlijk is er niets negatiefs te melden over brickshop (gelukkig) en niets anders dan vol lof. Jullie zijn een voorbeeld voor anderen. Ga nog jaren zo door!!!
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 18 februari 2011
Mooie set de emerald night! ik hoop dat er nog vaak van die natuurgetrouwe produkten uitkomen. Bedankt!
Review door: René Elshout
Datum: 16 februari 2011
Net als mijn vorige bestelling was het weer supersnel in huis.Graag tot een volgende keer.
Review door: Erik de Meij
Datum: 16 februari 2011
Goede service, verzending zou volgens mij wel veel goedkoper kunnen.
Review door: Monique Geenrits
Datum: 16 februari 2011
Prima manier om online lego te kopen. Actueel assortiment en snel geleverd. Verzendkosten wel iets aan de hoge kant, maar ga zo door.
Review door: P .Bartels
Datum: 14 februari 2011
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor de snelle levering, netjes verpakt, dik tevreden! Tot de volgende bestelling. Vriendelijke groet, Matthijs Vroombout
Review door: Matthijs Vroombout
Datum: 13 februari 2011
Ben zoals altijd weer zeer tevreden over de bestelling: snelle levering zonder schade. Ook als je vragen hebt krijg je snel antwoord. Brickshop staat dan ook hoog bij mij in vaandel en een aanrader voor de legoliefhebber
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 13 februari 2011
Ik vond dat de levering supersnel was. Dinsdag 8 februari een bestelling gedaan en de volgende dag was het al in huis dat was fantastisch! Ik raad al meer mensen aan om bij jullie te bestellen. Ga zo door!
Review door: Robert Brinke
Datum: 13 februari 2011
Prima winkel. Je vindt er nog dingen die niet (meer) in de winkel te krijgen zijn.
Review door: R Rink
Datum: 12 februari 2011
Supersnelle levering, superservice zoals we van brickshop gewend zijn...! Fam. GC Nelis
Review door: G.C. Nelis
Datum: 11 februari 2011
Geweldige mogelijkheid om na een bestelling toch snel even iets bij te bestellen, zodat het voor slechts één euro met de voorgaande bestelling kan worden meegezonden. Werd óók nog netjes afgehandeld en op tijd verzonden! Helemaal top die service!
Review door: Erik Mallee
Datum: 11 februari 2011
Snelle levering en absoluut niets mis mee!
Review door: Erik Mallee
Datum: 11 februari 2011
Hartelijk dank voor de snelle levering van de nieuwe LEGO Ban en Geldtransport. Mijn kleinzoon was helemaal dolblij. E Smit te Delfzijl
Review door: E. Smit
Datum: 11 februari 2011
Het pakket is zaterdag goed aangekomen. Bedankt voor de goede service.
Review door: Jan Gaal
Datum: 09 februari 2011
Ik ben wederom tevreden over de snelle service. Ik moet hier nog aan beginnen maar er zit dan ook wel veel werk in. Ik heb er zin in om het in elkaar te zetten
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 08 februari 2011
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Zo laat Brickshop een goede indruk achter bij de klant.
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 08 februari 2011
Goede service, fijn te weten dat er zo'n bedrijf is. Ik zal u aan iedereen die iets speciaals van Lego zoekt van harte aanbevelen.
Review door: J.E. Bovekerk
Datum: 08 februari 2011
Een snelle levering van de produkten ga zou door..
Review door: Simon Kaper
Datum: 08 februari 2011
Keurig op tijd, en goed verpakt, bestelling ontvangen.
Review door: M. van Veldhuizen
Datum: 08 februari 2011
Prima!
Review door: L Baars-Spork
Datum: 07 februari 2011
De bestelling kwam 2 dagen later binnen. Prima service.
Review door: Stephan van Zon
Datum: 07 februari 2011
Jeetje, wat kun je schrijven. 1e keer dat ik bij jullie bestel, keuze goed, levering goed. Kortom.... goed! ;)
Review door: F Veerman
Datum: 06 februari 2011
Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle bezorging. Bedankt!
Review door: Sandra Bom
Datum: 06 februari 2011
Goede service thanks
Review door: Johnny Stuyck
Datum: 06 februari 2011
G.A.Arentsen schreef We hebben producten gekocht bij brickshop en zijn er zeer tevreden over zowel bestelling plaatsen als de snelle verzending top als ik weer iets nodig heb zou ik er zeker weer bestellen.
Review door: G.A Arentsen
Datum: 05 februari 2011
Ik vind het leuk dat jullie ons altijd op de hoogte houden met die bevestigingsmails, zeer goede communicatie en zeer goede kwaliteit van werken tot het volgende order groetjes
Review door: Sven Heylen
Datum: 05 februari 2011
Bedankt voor de vlotte en snelle service
Review door: Johnny Stuyck
Datum: 05 februari 2011
Tevreden over de levering. Was inderdaad snel.
Review door: Frans Eijsackers
Datum: 04 februari 2011
Het afgelopen jaar heb ik de "switch" gemaakt van de officiële lego webshop naar Brickshop, naar veel tevredenheid. De prijzen zijn scherp, de levering binnen de aangetoonde levertijd en de pakketprijzen zijn erg aantrekkelijk voor mijn koopdrift :) Ga zo door !!!
Review door: Paul Gigengack
Datum: 04 februari 2011
Bestelling in goede orde en supersnel ontvangen. Zeer zeker: Tot een volgende bestelling!
Review door: M.I.C. Nienhuis
Datum: 04 februari 2011
Bestelling van diverse dozen en zakjes. Prima op tijd geleverd. Er was iets fout gegaan met 1 mini figuur waardoor verkeerde was geleverd. Alles is zeer snel en naar tevredenheid opgelost. tot de volgende levering ;-)
Review door: R Visser
Datum: 02 februari 2011
Bedankt voor de fijn goede service! De 8070 Supercar is wel erg mooi!
Review door: Daniel Johannes Drent
Datum: 01 februari 2011
De producten besteld een dag later was het al binnen. Een hele snelle service. Tot de volgende keer!
Review door: Micky van Geel
Datum: 01 februari 2011
Eeen snelle levering en een goede service! Jullie zijn top! Een echte aanrader voor nieuwe klanten. Lekker alles op tijd in huis voor de verjaardag van mijn zoon.
Review door: Gezina Haverhoek
Datum: 01 februari 2011
Ik bestel regelmatig bij jullie en ben zeer te vreden over de producten en de snellelevering. de goederen zijn met zorg verpakt en met twee dagen in huis woensdag bestellen vrijdag ontvangen dat is TOP service. Ook bij vragen of problemen krijg ik snel antwoord of hulp. Is er ook nog voordeel korting mogelijk bij jullie? want ik ga binnen kort weer bestelling plaatsen.
Review door: John van den Berg
Datum: 31 januari 2011
Wij hadden het heel snel in huis. Deze webshop is een aanrader.
Review door: Erik de Meij
Datum: 31 januari 2011
De snelheid van afwerken van de order was weer prima. Helaas neemt de keus in mogelijke stenen om te bestellen af en het duurt erg lang voor een bepaalde kleur steen terug komt in het assortiment.
Review door: Martien van der Veen
Datum: 31 januari 2011
Alweer een snelle goede levering andere internet aanbieders kunnen hier een voorbeeld aan nemen ++++++++ Rowan
Review door: Rowan van Schie
Datum: 30 januari 2011
Zoals gewoonlijk een snelle en perfecte levering. Mijn vader, 80 jaar, bouwt nu aan de Tower Bridge en is weer lekker bezig met zijn LEGO hobby. Vanaf april t/m oktober poseert hij met diverse bouwwerken in de "Burghse schole" in Burgh-Haamstede.
Review door: N.J. Kooijman
Datum: 30 januari 2011
Snel als altijd.
Review door: Roger Van Santvliet
Datum: 29 januari 2011
Wij vinden de service uitstekend. Verschillende keren heeft mijn zoontje besteld en zeer snel geleverd. Blijf zo doorgaan. Ook vriendjes van mijn zoontje bestellen inmiddels bij jullie.
Review door: Niek Stam
Datum: 29 januari 2011
Bedankt voor de snelle levering.
Review door: N. Vlissingen
Datum: 28 januari 2011
Ook deze keer weer een snelle levering!
Review door: H.R.M. Dercksen
Datum: 28 januari 2011

<< Start < 1062 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 > Einde >>
Pagina 1062 van 1082

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

Adults Welcome

Catalogus 2021-2

Levering precies zoals afgesproken. Product was stevig verpakt om beschadiging te voorkomen. Super!
Van: T de Vries
Waardering:
 
 
 
 
 

Goede en vlotte afhandeling + verzending van het product! Veel producten van Lego die ergens anders moeilijk te vinden. Snelle verzending, goede service!
Van: Jan Oben
Waardering:
 
 
 
 
 

Ondanks dat ik de order heb gekwalificeerd als geen haast, was de bestelling binnen 24 uur geleverd. Top.
Van: L. van der Vloed
Waardering:
 
 
 
 
 

snelle en nette afhandeling, producten in goede orde ontvangen, tevens een gratis tijdschrift ontvangen
Van: GEJ Willemsen
Waardering:
 
 
 
 
 

perfecte afhandeling, snel geleverd, goed verpakt! Site is een aanrader voor Lego fans!
Van: Angela Ruempol
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Nieuwe Producten

LEGO 21327 Typemachine
LEGO 21327 Typemachine

€ 199,99
€ 169,99
Aanbieding geldig t/m 27 september 2021
LEGO 42126 Ford F-150 Raptor
LEGO 42126 Ford F-150 Raptor

€ 149,99
€ 127,49
Aanbieding geldig t/m 27 september 2021
LEGO 76173 Spider-Man en Ghostrider VS Carnage
LEGO 76173 Spider-Man en Ghostrider VS Carnage

€ 19,99
€ 16,99
LEGO 75319 De Mandalorian Wapensmederij
LEGO 75319 De Mandalorian Wapensmederij

€ 34,99
€ 29,74
LEGO 71756 Hydro Bounty
LEGO 71756 Hydro Bounty

€ 139,99
€ 118,99
LEGO 71750 Lloyd's Hydro Mech
LEGO 71750 Lloyd's Hydro Mech

€ 19,99
€ 16,99
LEGO 42096 Porsche 911 RSR
LEGO 42096 Porsche 911 RSR

€ 149,99
€ 119,99
LEGO City Magazine 2021-5
LEGO City Magazine 2021-5

€ 4,99
LEGO Ninjago Het Boek der Elementkrachten
LEGO Ninjago Het Boek der Elementkrachten

€ 17,99
LEGO 42083 Bugatti Chiron
LEGO 42083 Bugatti Chiron

€ 399,99
€ 319,99

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten