Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1149)
  • LEGO Onderdelen(1282)
  • LEGO Kleding(1256)
  • LEGO Boeken(306)
  • LEGO Bags(74)
  • Extra's(621)

LEGO Thema

  • ART(7)
  • Adidas(4)
  • Architecture(19)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(5)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(657)
  • Tot 10 euro(1514)
  • Tot 20 euro(3252)
  • Tot 30 euro(3932)
  • Tot 40 euro(4131)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3227)
  • LEGO Education(54)
  • LEGOwear(1246)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(24)
  • vanaf 2 jaar(97)
  • vanaf 3 jaar(246)
  • vanaf 4 jaar(1691)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1800)
  • Meisje(450)
  • Unisex(1180)

Speciaal

  • Exclusive(94)
  • Hard to Find(545)
  • Lego Special(158)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(548)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Helemaal tevreden met de bestelde shirts, ben het wel eens met andere kopers dat er wel hoge verzendkosten zijn voor brievenbus post!!zeker voor kleding,zelf heb ik besteld tijdens een aktie met korting en zo de verzendkosten uitgespaard, verder een goede service en snelle levering
Review door: A Harmsen
Datum: 02 september 2011
De Ninjago longsleeve ziet er nog leuker uit dan op de foto en is van prima kwaliteit. Hij valt ook goed qua maat. Eindelijk een Lego catalogus, is in de winkels hier nergens te verkrijgen. Bedankt Brickshop!
Review door: A van Dijk
Datum: 02 september 2011
Al diverse malen iets besteld hier. snelle service en goede betalingsmogelijkheden. prima verpakking en snelle levering. jullie hebben er een vast klant bij.
Review door: r von den benken
Datum: 30 augustus 2011
Ik heb eigenlijk dezelfde opmerking als Pieter Werkhoven. Ik had iets besteld dat in een envelop verzonden kon worden. Jammer dat ik dan toch de verzendkosten van een pakket tot 10 kg moet betalen. Verder ben ik heel tevreden over de levering en het assortiment.
Review door: U Atzema
Datum: 30 augustus 2011
Prima snel en goed ontvangen. Maar idd ben het met P.Werkhoven eens ook voor kleine dingen hoge verzendprijs!
Review door: Jelmer Schat
Datum: 29 augustus 2011
Ik werd keurig op de hoogte gebracht dat mijn artikel weer binnen was. Gelijk besteld en binnen 2 dagen had ik het thuis. Super service en snelle levering!!!
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 29 augustus 2011
Mooie kwaliteit shirts en gave drinkflessen! Snel en goed verpakt geleverd en de jongens zijn er blij mee.
Review door: A.M. te Riet
Datum: 29 augustus 2011
Alleen nog even dit. Een lagere verzendprijs zal nog meer klanten trekken want bij zeer veel bedrijven is het slechts rond de twee euro.
Review door: Pieter Werkhoven
Datum: 28 augustus 2011
Best wel snelle levering en binnen 3 dagen in huis. Keurig verpakt. Volgende keer weer bij de Brickshop.
Review door: Pieter Werkhoven
Datum: 28 augustus 2011
Vlotte bestelling, goeie service qua info, vlugge levering,Tevreden klant,zeker!
Review door: Lutgard Claessen
Datum: 28 augustus 2011
Zoals we van het brickshop team gewend zijn snele en goede service ga zo door .
Review door: Martijn Sebastiaan Neij
Datum: 28 augustus 2011
Snelle levering en goed verpakt. Prima.
Review door: Manon Koens
Datum: 27 augustus 2011
Zeer tevreden over de snelle service en degelijke verpakking,alleen liever niet meer buiten laten staan als er niemand thuis is.
Review door: Pierre Leijten
Datum: 27 augustus 2011
Ja geweldig!!!! het was optijd binnen voor de verjaardag! dus super geslaagd. ben er zeer tevreden mee!! we blijven maar bestelen.
Review door: ronald de boer
Datum: 26 augustus 2011
Fijne internetsite, snelle levering. Wij zijn erg tevreden.
Review door: S. Mateussen
Datum: 26 augustus 2011
Het is goed bevallen ,Ik had wat problemen met het overmaken via de girofoon . maar het pakket was er Woensdag . dus toch goed gekomen. goede service
Review door: j van kleunen
Datum: 26 augustus 2011
Elke keer als ik weer een bestelling ontvang en alles weer in elkaar zet, voel ik weer 10 jaar jonger, omdat ik over alles tevreden ben.
Review door: Marq van Santen
Datum: 26 augustus 2011
Levering was snel en netjes verpakt. Ik ben erg tevreden !
Review door: E. Dreef
Datum: 26 augustus 2011
Bedankt weer voor de snelle en goede levering! Dit is echt een zeer uitgebreide lego winkel met goede concurrerende prijzen!
Review door: Floor Heijden
Datum: 26 augustus 2011
Goede service en een snelle levering ik ben een tevreden lant
Review door: patrick van assche
Datum: 26 augustus 2011
Bedankt, weer snel geleverd en keurig verpakt. Hier zijn we allemaal weer blij.
Review door: Kitty Spaander
Datum: 25 augustus 2011
Mijn zoontje was erg blij met zijn mooie Ninjago ondergoed! Het was ook verrassend snel geleverd. Dus bedankt daarvoor! Een volgende keer weet ik waar ik mijn LEGO moet halen!
Review door: K Weijgers
Datum: 24 augustus 2011
Zoals afgesproken is pakket netjes op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Review door: K.M. Ndiaye-Grosz
Datum: 24 augustus 2011
De verzending was stipt en OK, maar wel duur, het hoefde eigenlijk niet met Express-mail. De rails waren echter zeer moeilijk in elkaar te steken want de tekening van METAL RAILS was zéér onduidelijk, niet te doen voor een kind van 10! Het is toch gelukt, maar ze werkten dan ook al niet als ze verspreid gelegd worden tussen de andere rails. Oplossing uiteindelijk gevonden. Niettemin hartelijk dank voor de mogelijkheid extra rails toe te voegen.
Review door: Nicole SIERON
Datum: 23 augustus 2011
De spullen zijn goed aangekomen. En het is wat we bestelde.
Review door: maie-jose koopman
Datum: 23 augustus 2011
Goede en tijdige levering prijs niet aan de lage kant!
Review door: R Veldman
Datum: 22 augustus 2011
Wederom weer een snelle levering. mooie van brickshop is dat ze artikelen hebben die ik nergens anders kan kopen. Ben benieuwd of de kids de dekbedden van lego city en lego harry potter mooi vinden. Nog even wachten op hun verjaardagen.
Review door: H.G. Brouwer
Datum: 22 augustus 2011
Zeer tevreden! Binnen 2 dagen complete bestelling uitgeleverd! Zeker voor herhaling vatbaar. Familie van Waaij
Review door: I.E.M. van Waaij
Datum: 22 augustus 2011
Zeer vlotte levering. Betaling op dinsdag vanuit België & vrijdag al ontvangen. Kijk ernaar uit om weer te bestellen in de nabije toekomst.
Review door: Wilfried Gubbels
Datum: 22 augustus 2011
Goeie service, snelle levering, dank u, vanwege: tevreden klanten
Review door: Brigitte Maes
Datum: 21 augustus 2011
Overzichtelijke site en heel snel bezorgd, ben erg tevreden!
Review door: Hester van Dalen
Datum: 20 augustus 2011
Snel zoals altijd!
Review door: Roger Van Santvliet
Datum: 20 augustus 2011
Voor de eerste keer een bestelling gedaan super snel bij ons thuis een heel mooi en ruim assortiment
Review door: a barbe
Datum: 19 augustus 2011
Levering was binnen de 3 dagen. Ik zit nu te wachten op de volgende levering die morgen binnen moet komen. Ik ben dus zeer tevreden. Ook dat het via tnt post gaat is een pluspunt want bij DHL heb ik een keer heel veel problemen gehad waardoor ik uiteindelijk mijn bestelling maar heb geanuleerd. Een klein puntje voor verbetering: Ik weet niet of het mogelijk is maar misschien kunnen jullie iets regelen dat wanneer de bestellig voor 15:00 is gedaan (en dan ook betaal via ideal bijv.), de bestellig die zelfde dag wordt verzonden. Veel internetwinkels hebben dit. Ik weet niet of dit mogelijk is maar ik zou het wel fijner vinden. Verder helemaal niets meer te melden. Tot de volgende bestelling brickshop!!
Review door: Sjak Joosten
Datum: 19 augustus 2011
Supersnelle actie vanuit gorinchem, we hopen dat er nog meer dieren komen, maar weer hartelijk bedankt familie mulder
Review door: Gerbert Mulder
Datum: 16 augustus 2011
ONZE BESTELLING VANUIT BELGIE ONTVINGEN WIJ BINNEN DE DRIE DAGEN, WIJ HADDEN NOOIT GEDACHT DAT DIT PAKKET ZO SNEL EN VERZORGT TER PLAATSE ZOU ZIJN, ZO KONDEN WE IEMAND UIT DE FAMILIE EEN GELUKKIGE VERJAARDAG BEZORGEN
Review door: Wouter Biebuyck
Datum: 16 augustus 2011
Beste online winkel in mijn opinie, maandag besteld en donderdag in huis. Bedankt !
Review door: Ken Van den Bossche
Datum: 16 augustus 2011
Ik heb op donderdag besteld en al op zaterdag in huis dit is super ga zo door..
Review door: Simon Kaper
Datum: 16 augustus 2011
Geachte Lezer, BRICKshop Holland B.V. De toegezonden postpakket zijn snel geleverd en compleet ontvangen. geen klachten. Met vriendelijke groet, Clint Schilperoort
Review door: Clint Schilperoort
Datum: 16 augustus 2011
Alles is goede orde ontvangen! Bedankt voor de goede service. Tot de volgende bestelling!!
Review door: Nicole Hochstenbach
Datum: 16 augustus 2011
Levering is prima gegaan en goed op de hoogte gehouden van verloop van de bestelling
Review door: Patrick Starrenburg
Datum: 15 augustus 2011
Bedankt voor de goede en snelle verzending groetjes
Review door: Sven Heylen
Datum: 15 augustus 2011
Ik heb hier nu één keer besteld en ik moet zeggen dat ik het zeker vaker ga doen. bestelling was binnen twee dagen binnen en was goed verpakt.
Review door: M.S. Ruyg
Datum: 15 augustus 2011
Pakketje super snel ontvangen!! SUPER winkel met een SUPER service!!! Onwijs bedankt maar weer!!
Review door: Bob Mooyman
Datum: 14 augustus 2011
Zeer goede service, en zeer snelle verzending. Was dezelfde dag nog aangekomen in België! Bedankt!
Review door: Wouter Creemers
Datum: 14 augustus 2011
Voor de eerste keer een bestelling gedaan en ja hoor ........... SUPER snel geleverd, Bedankt, we komen zeker terug !!
Review door: JHC Volman
Datum: 14 augustus 2011
Super snelle service. Dank.
Review door: C. Broeren
Datum: 14 augustus 2011
Een vlotte en verzorgde levering van mijn bestelling.Dank aan het brickshop-team.
Review door: Vertriest Roland
Datum: 13 augustus 2011
Ik ben weer tevreden over de snelle service en levering
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 13 augustus 2011
Bedankt voor wederom een snelle levering. Met de legobouwsteen broodtrommel hoopt mijn zoon veel bekijks te krijgen in de klas. Wat ik niet vond bij jullie is Star Wars rugzakken van Lego heb ik ergens anders moeten bestellen. groet, Petra
Review door: P.J. Heezen
Datum: 12 augustus 2011

<< Start < 1061 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 > Einde >>
Pagina 1061 van 1089

LEGO City

60304-FREE 150px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

LEGO Vidiyo -50%

Super Aanbiedingen

Top! Kreeg telkens een mail als de status van mijn order veranderde. Was super snel geleverd.
Van: Jorien Hofman
Waardering:
 
 
 
 
 

Alles super netjes geregeld! goed op de hoogte gehouden van het bedrijf zelf via de mail wat betreft aflevering bij het afhaalpunt. klasse
Van: Erna Westerveld
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima, er was even iets niet op voorraad, meteen bericht erover met details wanneer wel en dan ook meteen geleverd zodra op voorraad. Je kunt rustig overlaten aan Brickshop, die regelen het voor je!
Van: Marion Yang
Waardering:
 
 
 
 
 

Zelfs in deze speciale tijden snelle afhandeling en levering van de bestelde items. Top!
Van: Caroline Demarée
Waardering:
 
 
 
 
 

no fuss . Super Fast, excellent packing, items arrived in perfect condition.
Van: Thierry Germonpre
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Nieuwe Producten

LEGO 76240 Batmobile Tumbler
LEGO 76240 Batmobile Tumbler

€ 229,99
€ 195,49
Aanbieding geldig t/m 18 oktober 2021
LEGO 51515 Robot Uitvinder
LEGO 51515 Robot Uitvinder

€ 359,99
€ 287,99
LEGO 76155 In de Schaduw van Arishem
LEGO 76155 In de Schaduw van Arishem

€ 69,99
€ 59,49
LEGO 76156 Opkomst van de Domo
LEGO 76156 Opkomst van de Domo

€ 109,99
€ 93,49
LEGO 10776 Mickey & Friends Brandweerkazerne en Auto
LEGO 10776 Mickey & Friends Brandweerkazerne en Auto

€ 54,99
€ 46,74
LEGO 42125 Ferrari 488 GTE
LEGO 42125 Ferrari 488 GTE

€ 179,99
€ 143,99
LEGO 43172 Elsa's Magische IJspaleis
LEGO 43172 Elsa's Magische IJspaleis

€ 79,99
€ 63,99
LEGO 60265 Oceaan Onderzoeksbasis
LEGO 60265 Oceaan Onderzoeksbasis

€ 59,99
€ 47,99
LEGO 75308 R2-D2
LEGO 75308 R2-D2

€ 199,99
€ 179,99
LEGO 75318 Het Kind
LEGO 75318 Het Kind

€ 79,99
€ 67,99

Catalogus 2021-2

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten