Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1271)
  • LEGO Onderdelen(596)
  • LEGO Kleding(1759)
  • LEGO Boeken(259)
  • LEGO Bags(63)
  • Extra's(683)

LEGO Thema

  • Angry Birds(2)
  • Architecture(24)
  • Bionicle(5)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(36)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(708)
  • Tot 10 euro(1275)
  • Tot 20 euro(2424)
  • Tot 30 euro(3735)
  • Tot 40 euro(4076)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2522)
  • LEGO Education(115)
  • LEGOwear(1759)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(10)
  • vanaf 1½ jaar(36)
  • vanaf 2 jaar(69)
  • vanaf 2½ jaar(9)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2048)
  • Meisje(669)
  • Unisex(839)

Speciaal

  • Exclusive(98)
  • Hard to Find(431)
  • Lego Special(146)
  • Gratis!(9)
  • Nieuw!(171)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Super bedankt voor dit overweldigend LEGO aanbod! Wat een keus! Echt super! Zeker tot de volgende keer....
Review door: N. Ritsma
Datum: 15 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
We zullen zeker nog een bezoekje aan uw winkel brengen.... alvast tot ziens...
Review door: Sinterklaas
Datum: 15 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Dit is echt superleuk winkelen! Bedankt voor de goede en snelle service! :)
Review door: P. Verblom
Datum: 15 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de snelle levering!
Review door: Marianne
Datum: 06 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Zaterdag alle lego in goede staat en naar wens ontvangen... Toppie! Bedankt voor de service!
Review door: Yvonne
Datum: 05 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Wow! Gisteren besteld en vandaag al in huis! We gaan lekker aan de slag met de Mindstorms doos...
Review door: Laura Vermeer
Datum: 03 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Wat fijn dat deze winkel er is!
Review door: Marainne
Datum: 29 oktober 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Fijn dat jullie weer terug zijn! Ik baalde dat de site niet bereikbaar was.... gelukkig kreeg ik zojuist bericht dat mijn pakket klaar staat! Goede service hoor, ga zo door...
Review door: André
Datum: 28 oktober 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Grapig! Ik dacht de verkeerde doos te hebben ontvangen, maar de bestelling bleek er toch juist in te zitten... Groetjes!
Review door: Henriette
Datum: 13 oktober 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Super! Wat een service! Supersnel en goed in gepakt.... bij deze webwinkel kom ik zeker terug! Groetjes en tot ziens, Paolo.
Review door: Paolo Verkerk
Datum: 08 oktober 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de uiterst snelle levering van mijn bestelling! Ik zal mijn positieve ervaring zeker doorgeven aan vrienden en kennissen. De LEGO set is helemaal TOP!
Review door: Annoniempje
Datum: 02 oktober 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de mooie LEGOOS! Ik had het niet verwacht, maar Jip en Janneke bestaat echt! Super! Ga zo door! :?
Review door: Pietje
Datum: 26 september 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Heb het pakket van de Eiffeltoren goed ontvagen. Ben 10 uur bezig geweest om hem te bouwen. Is echt heel gaaf (en groot) !!!
Review door: Jim Erenst
Datum: 12 september 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hoi Liesbeth, Beide pakjes zijn gebracht, echt geweldig! Ontzettend bedankt! En Sinterklaas komt over een paar maanden, dus dan weet ik de webwinkel wel weer te vinden Groetjes!
Review door: Sonja
Datum: 08 september 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Zelfs de grootste Spongebob fan kan bij u terecht voor Spongebob LEGO! Top! Bedankt!
Review door: Spongebob
Datum: 07 september 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de mooie Sport diploma's op het Timmerdorp!
Review door: Robert
Datum: 01 september 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Goededag, ik wil u even laten weten dat de bestelling goed is aangekomen en nog bedankt voor de kalender,dit zal Nigel zeker leuk vinden. Groetjes en tot een volgende keer, Marianne.
Review door: Marianne
Datum: 23 augustus 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Wow! Wat een service! Bedankt voor alle goede zorgen en zeker tot ziens!
Review door: P. Koenen
Datum: 18 augustus 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik kan gewoon geen keus maken op jullie site.. zoveel leuke LEGO spullen. Vandaag de eerste bestelling binnengekregen.. helemaal geweldig !!! Bedankt en tot snel!
Review door: Monique Uiterwijk
Datum: 17 augustus 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Omdat wij zelf een Citroen 2CV, alias lelijke eend, hebben, willen wij graag een 2cv van lego hebben. Twee weken terug waren wij in LEGOland in Denemarken en daar zagen wij meerdere lelijke eendjes. Helaas kon ik die nergens kopen. Weet iemand waar ik een bouwpakket of een bouwtekening kan vinden?
Review door: Petra
Datum: 13 augustus 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
ONGELOFELIJK wat een keuze. Ik kom net uit Legoland in Billund en was voornemens om me daar helemaal gek te kopen aan sets die mijn zoontje nog niet heeft... Ik kwam van een koude kermis thuis. De shop was niets in vergelijking van deze site !! Ik zit nu in Zweden maar na mijn vakantie kom ik zeker langs !!!
Review door: Monique Uiterwijk
Datum: 30 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Coole LEGO! Mooie site hoor!
Review door: Tim
Datum: 23 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Dag Liesbeth, Het Legopakket is in goede aangekomen. Fantastisch geregeld. Legoshop is een mooie kans om wat oudere sets die niet meer regulier in de winkel te krijgen zijn alsnog te kopen. De kans is dus groot dat ik binnenkort nog een keer \"binnenwandel\" Dank ;)
Review door: Bas
Datum: 21 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hoi de status is veranderd, pakket is aangekomen! bedankt en groeten, Mercedes
Review door: Mercedes
Datum: 20 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ontsettend bedankt. Het pakketje was er heel snel... Jullie sevice is SUPER!!! ;)
Review door: bob M
Datum: 19 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Liesbeth bedankt voor alle goede zorgen! Het pakketje was er weer snel! ;)
Review door: Kareltje!
Datum: 13 juli 2007
:p Hallo Liesbeth, We willen complimenteren met de mooie webshop :grin We zullen zekers binnenkort een bestelling gaan plaatsen,want mijn zoontje is de 9aug jarig,dus we kunnen nu een mooi verlanglijstje maken :) . Liefs Esther
Review door: Wens
Datum: 08 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo, de bestelling is binnen. Alles prima in orde, bedankt! ;)
Review door: Arjan kraaijeveld
Datum: 07 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Gisteren is de order binnengekomen! Bedankt! Lekker snel hoor. Jullie hebben een leuke winkel! ;)
Review door: Jan Pieters
Datum: 01 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snelle levering, scherpe prijs, goed verpakt. Prima. En niet alleen bricks.
Review door: Alfred
Datum: 01 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Wat ben ik blij zeg! Want zo het nu lijkt ontvang ik het pakketje maandag en is het nog optijd! Sorry voor mijn klungeligheid en heel erg bedankt voor jullie service, echt waar jullie service is TOP!!! :p
Review door: Niels
Datum: 22 juni 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo, Het pakket is in goede staat ontvangen, met als resultaat een dolgelukkige zoon! Hartelijk dank voor de snelle afwikkeling! Groet! :x
Review door: Charlotte
Datum: 12 juni 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Het pakje is in goede orde ontvangen waarvoor mede namens mijn dochter dank! met vriendelijke groet, Johan
Review door: Johan
Datum: 07 juni 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Pakket is binnen.!! Bedankt. Dat is snel.........!!
Review door: Ed
Datum: 07 juni 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hello Lieseth, Ik heb het pakketje vandaag ontvangen. Olaf :)
Review door: Olaf
Datum: 26 mei 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Beste liesbeth, ik heb het pakketje ontvangen. alles is in orde en ik ben er ontzettend blij mee. ontzettend bedankt!
Review door: Mischa
Datum: 26 mei 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo mevrouw Pieterse, Gelukkig is het pakje zaterdagmiddag afgeleverd, op tijd voor de verjaardag van mijn zoontje!!! Hartelijk dank voor de moeite, vriendelijke groet, Natasja Ross
Review door: Natasja
Datum: 14 mei 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Legotrein besteld , snel geleverd , goed verpakt :) ik zal hier zeker weer bestellen :p
Review door: Wouter
Datum: 02 mei 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor levering van de kookwekker. Het LEGO-hoofdje :roll staat achter glas te pronken samen met 325 andere kookwekkers. Op BRICKshop en LEGO kun je bouwen. Groeten uit Tilburg!
Review door: A. Nouwens
Datum: 30 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
De lego racers gisteren in perfecte staat ontvangen. Bedankt!! :grin
Review door: Eveline
Datum: 26 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de hulp tijdens het aanmelden! Dat stellen we zeer op prijs! :zzz
Review door: Theo
Datum: 21 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hoi Liesbeth, Alles naar goede tevredenheid ontvangen. Bedankt voor de extra aandacht! Tot een volgende keer. Groetjes! :grin
Review door: Bert
Datum: 17 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Het pakketje is net afgeleverd en de inhoud ervan is veilig overgekomen. Alles, vooral die doos van 4950 ziet er nog erg gaaf uit. Hartelijk dank voor alles, en waarschijnlijk tot ziens! :)
Review door: Johan
Datum: 14 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede verpakking, snelle service! Bedankt!
Review door: Antoine Q.
Datum: 13 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
De paashaas was blij verrast dat de spulletjes nog lekker VOOR de pasen binnen kwamen! Supersnelle service! Echt dope! 8)
Review door: Paashaas
Datum: 10 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service!
Review door: K. de Koning
Datum: 02 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik heb ze ontvangen, bedankt hoor! : grin Groet, Eefje
Review door: Eefje
Datum: 30 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Vandaag de lego in goede orde ontvangen. Heel erg bedankt en tot de volgende keer maar weer! Groetjes Ellen :)
Review door: Ellen
Datum: 29 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik heb gisteren mijn bestelling ontvangen. Alles ziet er prima uit. Keurig verpakt en snel bezorgd. Bedankt!
Review door: Cindy
Datum: 29 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik zou nog even laten weten hoe het spel is met die racers (Grand Prix) wat Guillaume bij jullie heeft gekocht vrijdag. Het is een leuk spel. Niet te moeilijk. Het lijkt een beetje op Ganzenborden (valkuilen element) én Mens erger je niet (je moet vier rondes), maar dan met auto\'s. Natuurlijk wordt de baan (het bordspel zelf) ook fanatiek gebruikt als racebaan voor de auto\'s. ;) Hijzelf vind het helemaal geweldig en gaat nu sparen voor die baan met dat vangnet 4586. En natuurlijk heeft hij ook de andere racers al gesignaleerd..... Graag weer tot ziens! :grin
Review door: Antoinette
Datum: 19 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 581 582 583 584 585 586 587 588 590 > Einde >>
Pagina 590 van 592

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

30procent vierkant ELVES 150px

LEGO Nexo Knights Opruiming

LEGO Education 150px

Super Aanbiedingen

Verliep vlot. zaterdag besteld, dinsdag in huis.
Van: Frits Lievens
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima verpakt en snel geleverd. dank u wel.
Van: E Klaver
Waardering:
 
 
 
 
 

Service en orderafhandeling waren prima, alleen de verzendkosten waren wel erg hoog voor een poly pack. die had ook in een bubbel envelope gepast
Van: Michael Weug
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

LEGO Catalogus

Catalogus 2019-2HY 626-1889-NL 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy