Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1316)
  • LEGO Onderdelen(665)
  • LEGO Kleding(1719)
  • LEGO Boeken(266)
  • LEGO Bags(59)
  • Extra's(712)

LEGO Thema

  • Angry Birds(2)
  • Architecture(24)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(36)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(793)
  • Tot 10 euro(1456)
  • Tot 20 euro(2857)
  • Tot 30 euro(3874)
  • Tot 40 euro(4153)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2689)
  • LEGO Education(116)
  • LEGOwear(1719)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(10)
  • vanaf 1½ jaar(36)
  • vanaf 2 jaar(70)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2079)
  • Meisje(658)
  • Unisex(876)

Speciaal

  • Exclusive(100)
  • Hard to Find(476)
  • Lego Special(187)
  • Gratis!(9)
  • Nieuw!(203)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Grote keus, snel geleverd, topzaak
Review door: P Nijman
Datum: 30 maart 2011
Wij zijn weer reuze blij. Super snelle levering en goed verpakt. Tot de volgende keer. Groeten Erik
Review door: Erik de Meij
Datum: 27 maart 2011
Zeer goede service en alles netjes in orde!!!
Review door: CAJ Janssens
Datum: 27 maart 2011
De bestelling die wij geplaatst hebben was keurig op tijd en goed verpakt binnen. Op de sticker stond zelfs vermeld dat het artikel voor een bepaalde datum geleverd moest zijn. Helemaal super! Wij gaan vast nogmaals bestellen bij deze winkel.
Review door: J.W. Kistemaker
Datum: 27 maart 2011
Snelle levering en losse onderdelen tegen een redelijke prijs
Review door: Alexander Hemmes
Datum: 27 maart 2011
2 bestellingen kort na elkaar geplaatst. Ik had het binnen 2 dagen in huis. Super dat je steentjes enzo los kunt bestellen! Ik heb de site al aan verschillende kennissen doorgegeven. Heel erg bedankt en graag tot een volgende keer.
Review door: Linda Gomes
Datum: 27 maart 2011
Prima service. Super bezorging. Prima voor elkaar
Review door: J.J. Pijnaker
Datum: 26 maart 2011
Complimenten voor de website, assortiment en de afhandeling van mijn bestelling.
Review door: R.M. van Dijk
Datum: 26 maart 2011
Zeer groot assortiment en goede prijzen. Produkt ook zeer snel bezord. Ben zeer tevreden en zal in de toekomst nog produkten bestellen. mvg Ronald Hardy
Review door: Ronald hardy
Datum: 26 maart 2011
Mijn zoon was erg blij. Eindelijk de lego poppetjes die normaal in de duurdere set's zitten. Snelle levering, prima service.
Review door: A.C.J. Cornelissen
Datum: 26 maart 2011
Zeer uitgebreide webshop! snelle en goede service
Review door: i brabers
Datum: 25 maart 2011
Supersnelle levering, haast onmogelijk! Bestelling klopte, was goed verpakt en betaling via i-deal gaat perfect. De leuke gratis dingetjes die we meebestelden zaten er ook echt bij. Onze E-mailvraag werd snel beantwoord. Volgende keer gaan we wéér naar brickshop.nl!
Review door: A.M. Lurvink
Datum: 25 maart 2011
Supersnelle levering, en met alle extra's erbij (dvd/poster/boekje) echt top! Heel erg bedankt, zoonlief was er echt zo verschrikkelijk blij mee. Zal jullie zeker bij vrienden en kennissen aanraden!
Review door: K. van Latum PERSOONLIJK van latum
Datum: 24 maart 2011
Prima service en groot assortiment
Review door: V.P. Maljers
Datum: 24 maart 2011
Zoals altijd snelle levering! Bedankt!
Review door: J.H.P.N. Hendrikx
Datum: 23 maart 2011
Bestellen leveren alles verliep lekker vlot. Helemaal goed. En ja de producten ook helemaal goed en kindjes blij en tevreden!
Review door: Carolien de Rooij
Datum: 22 maart 2011
De series minifigs zijn bij jullie altijd voordelig te bestellen!
Review door: ef smit
Datum: 22 maart 2011
Ik heb de Star Wars wekker besteld. Verpakking was zwaar beschadigd en het produkt lag los in de doos. De tyribs waren los gesneden. Slechte na-service. De eerste en de laatste keer dat ik iets bestel.
Review door: Ton Goossens
Datum: 22 maart 2011
Prima service en super snel geleverd. bedankt
Review door: hans van gellekom
Datum: 22 maart 2011
Ik heb vrijdag middag een bestelling geplaatst en zaterdag had ik de producten al in huis. Mooie producten, super snelle levering - Bedankt!
Review door: Silvia Csevar
Datum: 22 maart 2011
Zo ik heb al 4 keer bestel en het is echt snel, safe en simpel brickshop bedankt
Review door: barry de kruiter
Datum: 22 maart 2011
Beste Brickshop medewerkers. Kan alleen maar jullie een compliment geven. Snelle levering en erg zorgvuldig verpakt. met vriendelijke groet P. Oudendijk
Review door: Peter Oudendijk
Datum: 21 maart 2011
Bedankt voor de snelle service, ik heb al aantal keren bij jullie besteld zowel ophalen of opsturen perfect verpakt, en die speciale bouwpakketten of grondplaten enz. van lego die niet in de winkel te verkrijgen zijn dan moet echt bij brickshop.nl zijn. ruime keus en handig gerangschikt. mijn lego stad vaart er wel bij, hele top dus.
Review door: p.s.b. Greuningen
Datum: 21 maart 2011
Ik sta versteld van de vriendelijkheid en de snelle verzending! Mijn kleinzoon was erg blij en heeft zijn bestelling voor zijn verjaardag al aan mij opgegeven. Ik kom dus zeker terug. Hartelijke groet en bedankt. hanni poirters.
Review door: F.A.M. Poirters
Datum: 21 maart 2011
Snelle levering, echt perfect!!
Review door: Paulien Boon
Datum: 19 maart 2011
ALLES GOED EN NETJES ONTVANGEN 10 + GROETJES VEGHEL BEDANKT
Review door: N.A.J. Brands
Datum: 19 maart 2011
Ik heb de 10197 Fire Brigade besteld, ik ben blij dat ik deze gewoon op een nederlandse site kon kopen, en dus niet per se via de legosite hoefde te kopen. Hij was bovendien erg snel thuisbezorgd. Goede service!
Review door: JWM den Ronde
Datum: 19 maart 2011
Snelle levering, veel producten aanwezig.
Review door: S. Sonnemans
Datum: 16 maart 2011
De verzending is snel en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang. Perfect!
Review door: R.H. Jelgerhuis
Datum: 15 maart 2011
L.S., Geweldige service. Snel. Super. Duidelijke orderoverzicht en rekening. Fantastisch. J.J. Pijnaker.
Review door: J.J. Pijnaker
Datum: 14 maart 2011
De vertrouwde snelle levering en keurig verpakt. Wij komen terug!
Review door: G.C. Nelis
Datum: 14 maart 2011
Losse LEGO onderdelen bij U bestelt. Netjes en vlot afgeleverd.Mijn dank.
Review door: P.H. van der Lande
Datum: 13 maart 2011
De levering is snel en goed, en als je vroeg besteld de volgende dag binnen. Het enige wat ik mis is kunnen reserveren voor een wat grotere bestelling. Groetjes: Jasper
Review door: jasper brandsma
Datum: 12 maart 2011
Nu al meerdere bestelling gedaan en Brickshop heeft echt een hele goede service, scherpe prijzen, en snelle verzending met TNT. Echt een aanrader, ga zo door!
Review door: Marcel A. Koppenol
Datum: 12 maart 2011
Was weer helemaal goed tot de volgende keer
Review door: Auke Ruseler
Datum: 12 maart 2011
Prima service en snelle levering.
Review door: S.J. Boers
Datum: 11 maart 2011
Geweldige site en een zeer vlotte service en levering, en nog veel leuker dat er nog lego city items te krijgen zijn die inmiddels bijna nergens meer kunt vinden. Ik hoop dat lego city haven en overige items snel beschikbaar komen. Jullie zijn een welkome aanvulling op het compleet maken van mijn lego city. Hartelijk dank en tot een volgende keer
Review door: Edgar Boonstra
Datum: 11 maart 2011
Net als vorige keer super snel geleverd. En met dingen die in de gewone speelgoedwinkels niet te krijgen zijn. Ik denk dat wij donderdag hoge punten scooren bij onze zoon die helemaal star wars gek is. Bedankt wederom en tot een volgende keer.
Review door: Tamara Verrijdt
Datum: 08 maart 2011
Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de wil om een order ondanks wat hobbels goed uit te leveren, bedankt!
Review door: M.L. Geelen
Datum: 08 maart 2011
Top! Alles binnen 3 dagen in huis en voor een leuke prijs. Het zal vast niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel.
Review door: Pandora van Dongen
Datum: 08 maart 2011
Snelle bezorging. Alles compleet. Ben heel tevreden.
Review door: Wim Janssen
Datum: 07 maart 2011
Wij zijn zeer tevreden over hoe het allemaal is verlopen.
Review door: WH van Aalten
Datum: 07 maart 2011
Snelle levering, uitgebreid assortiment,goede service dus zeker de moeite waard om terug te komen bij jullie!
Review door: E Boon
Datum: 07 maart 2011
Goede service en pakketten komen verzorgd aan. bestelling snel binnen en heb al meerdere keren besteld en nog niet een keer problemen gehad met een bestelling niet aan kwam.
Review door: L Bouterse
Datum: 06 maart 2011
Super service weer. Bedankt voor de snelle levering
Review door: Sandra Engelen
Datum: 06 maart 2011
Prima en snelle service... Geweldig, daar kun je van op aan, Ga zo door.
Review door: H. Kiefte
Datum: 05 maart 2011
Zeer vlotte levering en ook nog voor een prijs welke beduidend lager was als in andere speelgoed zaken.
Review door: J.J.M. van den Kieboom
Datum: 05 maart 2011
René van den Elshout, Goede service Goed verpakt Groot assortiment Prima dus! Ga zo door!
Review door: René Elshout
Datum: 04 maart 2011
Het product is helemaal ok en zeker de snelle levering zondag besteld en dinsdag al in huis in een woord geweldig ook de af gelopen keer was het super gegaan,ook zit er een degelijke verpakking om heen
Review door: Rob en Janny Schuurman
Datum: 04 maart 2011
Commentaar is eigenlijk overbodig: nog nooit klachten gehad, nu ook niet. Snelle levering en zonder schade. Kortom SUPER SERVICE!!!
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 04 maart 2011

<< Start < 581 582 583 584 585 586 587 588 590 > Einde >>
Pagina 590 van 612

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

LEGO Education 150px

Super Aanbiedingen

Supersnelle levering en 2 verschillende adressen netjes allemaal goedgeaan! e
Van: S Yntema
Waardering:
 
 
 
 
 

Goede service en snelle levering volgende keer weer
Van: E.P Kamst
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle zending geweldig
Van: P Tiersma
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

LEGO Catalogus

Catalogus 2019-2HY 626-1889-NL 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten