Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1333)
  • LEGO Onderdelen(560)
  • LEGO Kleding(1709)
  • LEGO Boeken(290)
  • LEGO Bags(54)
  • Extra's(650)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(21)
  • City(216)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(690)
  • Tot 10 euro(1288)
  • Tot 20 euro(2740)
  • Tot 30 euro(3718)
  • Tot 40 euro(4035)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2589)
  • LEGO Education(129)
  • LEGOwear(1709)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(11)
  • vanaf 1½ jaar(35)
  • vanaf 2 jaar(78)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2081)
  • Meisje(647)
  • Unisex(959)

Speciaal

  • Exclusive(85)
  • Hard to Find(588)
  • Lego Special(168)
  • Gratis!(7)
  • Nieuw!(296)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews


Review door: Jessica Herbert
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Helemaal top! Snell service en wordt goed op de hoogte gehouden.
Review door: S Castelijn
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: A.S. Jong
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Service is goed, je wordt elke stap van het proces ingelicht over de vorderingen heel fijn! Prijzen zijn ook gunstig. Kortom tevreden klant!
Review door: M. Marcato
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service
Review door: M Hendrikx
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: M Arps
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: J Koning
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Super snelle bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden d.m.v Emils hoever ze met de status van je pakket zijn.
Review door: Jolanda Smeehuijzen
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Heerlijke web shop met een snelle service hoop leuke onderdelen hoop dat er in de toekomst meer bij komt :-D
Review door: Rrr Mertens
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service al kon de verzending sneller. De betaling aan u was aan uw aandacht ontsnapt waardoor de verzending van de produkten later was dan ik gewend ben.
Reactie brickshop.nl:
U heeft volkomen gelijk! Ook hier worden wel eens dingen over het hoofd gezien. Sorry voor dit voorval! Hopelijk is de order toch nog op tijd aangekomen?!

Review door: G. Bos-Pelgrim
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snel en correct een voorbeeld voor andere internet aanbieders. ga zo door bravo!
Review door: W.K. Erfmann
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Isabelle Dobbels
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: S Keulen
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Super, en snel
Review door: E Weijs
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel en goed geholpen. Dank je wel.
Review door: Jos Donjacour
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Herman Scholten
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Goed en snel
Review door: Edwin Korstanje
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service, nette mailing over het proces van je bestelling. Netjes verpakt!
Review door: Jjmg Clephas - van Stiphout
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: M. Kerkhoff
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: C Sjamaar
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service. Wel jammer dat aan de buitenkant al zichtbaar is welk merk in de verpakking zit
Review door: H Cruchten
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Rolina Bruggink
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: HF IJpma
Datum: 11 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service
Review door: H Jansen
Datum: 10 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Eenmaal betaald gebeurt alles zeer snel, je wordt constant goed op de hoogte gehouden van de verzending en bij de levering zit alles mooi in pakket. Prima service.
Review door: Jean-Baptiste Sachem
Datum: 10 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: WA Lucas-Ploegmakers
Datum: 10 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Hendrik Bisschop
Datum: 09 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: L.H Balster
Datum: 09 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Super service
Review door: M van der Burg
Datum: 09 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Het komt snel Je hebt er zelfs de nieuwste Lego Je kunt er ook Lego games kopen
Review door: Paul Doorne
Datum: 09 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Levering is altijd zeer snel,de gratis producten zijn erg leuk en de service is zeer goed.
Review door: Alexandra Hoogeveen
Datum: 09 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede en snelle service! Prima producten! Kortom zeer tevreden klant!
Review door: Nynke Oord-Veenstra
Datum: 09 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Perfect levering en snel
Review door: IJAM Matthieu
Datum: 08 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Door een foutje bij de bestelling kost jullie product me maar liefst 20 euro extra omdat ik het op eigen kosten moet terugzenden. Ook het systeem van terugbetaling via een waardebon kon ik niet waarderen. Ik ben dan ook niet meer van plan nog verdere bestellingen te doen. Positief is wel de heel snelle reactie via email maar anderzijds erg dat er geen telefonisch contact mogelijk is.
Review door: J Mortier
Datum: 08 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel en goed!
Review door: Irma
Datum: 08 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Opnieuw snel natuurlijk.altijd leuk als een set vroeger leverbaar is zoals de Tower of Pisa.leuke polybags en blokjes besteld en had weer een vol doosje om aan de slag te gaan.maak al een lijstje klaar voor de volgende bestelling!
Review door: Jurgen Michels
Datum: 08 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering!
Review door: T.S. Visser
Datum: 08 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Het was zelfs voor de afgesproken leverdatum afgeleverd. Mijn zoon was heel erg blij.
Review door: PJ Pollard
Datum: 08 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: A. Meer
Datum: 08 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Alles wordt snel afgehandeld en geleverd.
Review door: D.M. Zeijden
Datum: 07 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede en duidelijke status updates, prima! Snelle bezorging!
Review door: Van Aerle
Datum: 07 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Richard Hulshof
Datum: 07 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima als van ouds. Ga zo door.
Review door: Frans Steffens
Datum: 07 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: A.J. Schrama
Datum: 07 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Geen order bon maar verder prima
Reactie brickshop.nl:
In "Mijn BRICKshop" heeft u de mogelijk uw order te bekijken en een factuur te printen.

Review door: D Laar
Datum: 07 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Helemaal niets op aan te merken.
Review door: Jolanda Westerink
Datum: 07 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Perfecte service. en ik ben goed op de hoogte gehouden van alle status veranderingen van mijn bestelling. ook snel geleverd.
Review door: Alexander Burghout
Datum: 07 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snelle bezorging. 1 dag na bestelling en betaling al geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Erg fijn.
Review door: C.J.M. Mermans
Datum: 07 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering en berichtgeving wanneer ik de producten kon verwachten.
Review door: W. Copier
Datum: 07 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: R.L.C. Wouters
Datum: 07 juni 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 581 582 583 584 585 586 588 590 > Einde >>
Pagina 588 van 725

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Zeer snelle levering, keurig verpakt! TOPSHOP!!
Van: VZW KOHH Herk-de-Stad Campus Ursula
Waardering:
 
 
 
 
 

Alles snel afgehandeld, was alleen niet duidelijk wanneer het pakje was toegekomen. Ik was juist op tijd om het op te halen.
Van: Kim Carrein
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levering en prima verpakt. Producten waren precies zoals aangegeven.
Van: M.M. Saelman
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levering, uitgebreid assortiment, goede service, duidelijke coommunicatie.
Van: J. Driessen
Waardering:
 
 
 
 
 

Top verzending , geweldig contact t.b.v de verzending en super verpakt
Van: R Turkstra
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten