Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1270)
  • LEGO Onderdelen(522)
  • LEGO Kleding(1570)
  • LEGO Boeken(302)
  • LEGO Bags(55)
  • Extra's(639)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(13)
  • City(200)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(691)
  • Tot 10 euro(1236)
  • Tot 20 euro(2541)
  • Tot 30 euro(3526)
  • Tot 40 euro(3819)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2485)
  • LEGO Education(123)
  • LEGOwear(1570)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(9)
  • vanaf 1½ jaar(37)
  • vanaf 2 jaar(72)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1918)
  • Meisje(630)
  • Unisex(912)

Speciaal

  • Exclusive(81)
  • Hard to Find(471)
  • Lego Special(151)
  • Gratis!(6)
  • Nieuw!(120)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Ben zeer tevreden over de bestelling en de bezorging
Review door: F.J. SIEPERDA
Datum: 22 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering, goed ingepakt.
Review door: Raphael Maier
Datum: 22 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer goede en snelle bezorging, goed verpakt verzonden.
Review door: B. Vriens-van Dijk
Datum: 22 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snelle bezorging. Absoluut niets op aan te merken.
Review door: Steven Dierick
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: P.j. Kesling
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snelle levering, zelfs in België
Review door: Geert Daninck
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Helemaal op tijd voor het verjaardagsfeest van mijn dochter!
Review door: Erik Annega
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Service goed en bezorging optijd
Review door: Roy Kuijper
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering en goed geinformeerd, best prijs
Review door: Paul Wentzel
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Excellent delivery next day all in 1 box
Review door: Graham Naylor
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Y. Brok
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede informatie over de status enn snelle bezorging. Een voorbeeld voor anderen.
Review door: B.L. Hof
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Bart Hoeydonck
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: K. Koster
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Helemaal correct, duidelijk en snel
Review door: J. van den Brom
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Altijd snelle levering
Review door: Hans Joosen
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Ondanks de kleine vertraging door de sneeuw heb ik toch niet te lang moeten wachten op mijn bestelling.
Review door: Kathleen Diericx
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel, goed verpakt en hele mooie prijs! Aanrader!
Review door: Arjan Later
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snellr levering. Wat beloofd is wordt nagekomen.
Review door: H.J. Gorter
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Mark Kats
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Ipv een snowtrooper een stormtrooper geleverd. Maar wel snel ; )
Review door: P Zee
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering. perfecte service, volgende keer bestel ik weer via jullie site!
Review door: Pamela Heuker
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Eerste levering was de bestelling niet helemaal correct. Een mailtje sturen en binnen 24 uur hadden we het goede pakketje alsnog in huis. Superservice!
Review door: J.M. de Poorter
Datum: 21 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Weer een snelle levering zoals gewend.
Review door: Leonard Bos
Datum: 16 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: M.R.L. Bourguignon Bourguignon
Datum: 15 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Na een klein misverstand bij de vorige levering (waardoor de bestelde Lego veel later toekwam), is het bij de laatste levering zeer vlot gegaan. 's Weekends besteld en betaald, volgende woensdag reeds in huis. Suppersnelle levering, waarvoor dank!
Review door: Nico Denissen
Datum: 15 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: EHM Klein
Datum: 15 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: G Greven
Datum: 15 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik heb het op donderdagavond de 10e bestelt en per ideal betaald en zaterdagmiddag de 12e al in huis supersnel,bedankt.
Review door: J.A.M. Tijsmans
Datum: 15 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snelle order-, betaal- en verzendbevestiging incl. duidelijke track- en tracegegevens (welke ook nog eens klopten bij de uitvoerder). Binnen de gestelde termijn geleverd gekregen in correcte verpakking.
Review door: Ivo Tiggelers
Datum: 15 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Goed geleverd en op tijd
Review door: Jeroen Bruyndonckx
Datum: 15 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Op 09 januari besteld voor verjaardag op 12 januari. Vandaag 15 januari is er nog steeds niets binnen. Dit ligt natuurlijk niet aaan Brickshop maar aan PostNL. Dus als je teleurstellingen wilt voorkomen dan ruim 2 weken tervoren bestellen. Vandaag komt het vast ook niet want ... er ligt sneeuw, pffff
Reactie brickshop.nl:
Excuses voor het ongemak. Door een storing in het sorteercentrum van PostNL is helaas uw pakket vertraagd. PostNL doet er alles aan om uw pakket vandaag te leveren. Hier kunnen wij helaas niets aan doen... Excuses!

Review door: Inge
Datum: 15 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima
Review door: A. Crombach
Datum: 14 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: M. Thijssen
Datum: 14 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: RUDI DONGEN
Datum: 14 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
1) Ik krijg 7 e-mail van u met status wijzigen /orderbevestigingen e.d. Mag van mij wel wat minder 2) Product is nog niet geleverd.
Reactie brickshop.nl:
U krijgt van ons een orderbevestiging en een e-mail van iedere status wisseling van een order. Dit wordt door het merendeel van onze klanten zeer op prijs gesteld. Volgens de track en trace is de order inmiddels wel afgeleverd. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent. Excuses!

Review door: Peter Huitema
Datum: 14 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Uitstekend als postnl meewerkt
Review door: J Dam
Datum: 14 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Besteld op donderdag...zou uiterlijk zaterdag bezorgd worden.....toen maandag....nou hopen laat het dinsdag wordt....echt leuk als je je kind wilt verassen op zaterdag..NOT!
Reactie brickshop.nl:
Excuses voor het ongemak. Door een storing in het sorteercentrum van PostNL is helaas uw pakket vertraagd. PostNL doet er alles aan om uw pakket vandaag te leveren. Excuses voor het ongemak!

Review door: Melle Raben
Datum: 14 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik had een bestelling geplaatst op woensdag na 12:00. Uitgaande van de informatie op de website verwachtte ik de bezorging op vrijdag. En zo stond in eerste instantie ook aangegeven bij de bezorgstatus. Op vrijdag werd die datum verplaatst naar zaterdag. Op zaterdag naar maandag en op maandag naar dinsdag. Ik heb daardoor mijn pakket nog altijd niet ontvangen. Ik heb een mail gestuurd naar brickshop hierover maar geen antwoord gekregen. Vervolgens werd naar mijn mening gevraagd. Die geef ik graag: ik ben uiterst ontevreden. Op zich is een langere levertijd geen probleem, maar zonder bericht hiervan en een bezorgdatum die elke dag gewoon opgeschoven wordt vind ik wel zeer vervelend.
Reactie brickshop.nl:
Door een storing in het sorteercentrum van PostNL is helaas uw pakket vertraagd. PostNL doet er alles aan om uw pakket vandaag te leveren. Excuses voor het ongemak!

Review door: Huisman
Datum: 14 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: J.M.S. Witte
Datum: 14 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Boek was op voorraad en goed verpakt. Boek is 2 dagen na bestelling bezorgd.
Review door: C Methorst
Datum: 14 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Uitstekend. Netjes verpakt en snelle levering.
Review door: Aaron Mulder
Datum: 14 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Anette Thomassen
Datum: 14 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Mathijs Langenberg
Datum: 13 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle en juiste levering. Alle onderdelen netjes toeverzonden.
Review door: Luc Martens
Datum: 13 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Een plezier om bij te bestellen
Review door: Kris de Wilde
Datum: 13 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Niets op aan te merken. Bestelling is goed te volgen en snel geleverd.
Review door: B Boonzaijer
Datum: 13 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel en goed verpakt tegen een scherpe prijs
Review door: W Bronsgeest
Datum: 13 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: J Doorne
Datum: 13 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: MA Willemse
Datum: 13 januari 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 581 583 584 585 586 587 588 589 590 > Einde >>
Pagina 581 van 694

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Kerst Toppers 1 150px

Snelle levering en goed verpakt! Ook leuk dat er 2x een extra lego blad bij zat. Mooie verrassing bij het openen.
Van: W van Heemstra
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima, snelle levering
Van: V van Wingen
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levering
Van: C Steenbeek
Waardering:
 
 
 
 
 

Over de orderafhandeling en de statusupdate: dik voor elkaar. Duidelijke e-mail bevestiging van elke stap. Naast eventuele inzichten via je account. Voor wat betreft de verzendkosten; Het staat er correct "vanaf 2,95", maar persoonlijk vind ik het jammer als je tijdens het afrekenen pas de daadwerkelijke prijs ziet. Misschien moet ik beter lezen, maar als de slogan was geweest Gratis vanaf 100 euro, dan verwacht ik eerder variabele verzendkosten. Maar doet niets af aan de service.
Van: Leon Assink
Waardering:
 
 
 
 
 

prima webwinkel, snelle levering.
Van: A.Goossens
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Super Aanbiedingen

LEGO Education 150px

DHL Express Next Day Delivery

LEGO Catalogus 2019 2HY 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten