Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1146)
  • LEGO Onderdelen(1263)
  • LEGO Kleding(1141)
  • LEGO Boeken(302)
  • LEGO Bags(75)
  • Extra's(630)

LEGO Thema

  • ART(7)
  • Adidas(4)
  • Architecture(19)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(5)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(652)
  • Tot 10 euro(1500)
  • Tot 20 euro(3140)
  • Tot 30 euro(3800)
  • Tot 40 euro(4008)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3211)
  • LEGO Education(54)
  • LEGOwear(1131)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(25)
  • vanaf 2 jaar(89)
  • vanaf 3 jaar(238)
  • vanaf 4 jaar(1647)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1683)
  • Meisje(449)
  • Unisex(1191)

Speciaal

  • Exclusive(92)
  • Hard to Find(521)
  • Lego Special(157)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(479)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home SBrick Vengit SBrick
SBRICK - Created by Vengit - The next level in remote controling your LEGO! Met SmartBrick kan LEGO tot op 100 meter afstand bediend worden met je smartphone of tablet via Blue Tooth! Vervang je 8884 Infrarood ontvanger door deze brick en bestuur je LEGO modellen met je telefoon. De SBrick is een kleine high-tech ontvanger, welke kan worden aangesloten op LEGO Power Functions motoren, LED-verlichting en andere Power Functions. - Download de iPhone, Android of Windows Phone App. (Klik hier voor alle compatible systemen) - Verbind je LEGO model met je telefoon en ontdek een nieuwe dimensie voor jouw LEGO Technic creaties. Door zijn kleine omvang is de SBrick eenvoudig onopvallend weg te werken in je LEGO model. De mogelijkheden zijn eindeloos! - Koppel meerdere LEGO voertuigen aan dezelfde afstandsbediening, personaliseer je afstandsbediening en kies alle functies die je maar wilt. Naast de technische hoogstandjes voor jouw LEGO bouwwerken, maakt SBrick je deel van een wereldwijde SBrick community. - Ontmoet andere SBrick fans, volg de laatste ontwikkelingen en speel wedstrijden tegen je vrienden. - Bedien tot 64 poorten met slechts één controller - Chip Tuning - Programmeerbare firmware - Bedenk het onmogelijke en SBrick maakt het waar!  - Afmetingen in LEGO noppen: 4 x 4 x 2⅓ SBRICK is niet van LEGO, niet geproduceerd door LEGO, maar kan gebruikt worden voor het aansturen van LEGO Power Functions. Voor meer informatie zie de website: https://www.sbrick.com/
LEGO Power Functions

Vengit SBrick

Artnr: 5999886767006 | Waardering:
 
 
 
 
 
 150 Reviews
Vengit SBrick
6 +HARD TO FINDSPECIAL


€ 64,99


Beschikbaarheid Online status 35 in voorraad
Nu besteld, dinsdag in huis! 

Verzend- en handlingskosten worden geschat. Pas zodra het verzendadres bekend is, worden de werkelijke kosten weergegeven.

Wij werken met PostNL en DHL Express naar heel veel landen! Voor meer informatie gaat u naar de informatiepagina Verzending.

 



Winkel Gorinchem Op voorraad
 

SBRICK - Created by Vengit - The next level in remote controling your LEGO!

Met SmartBrick kan LEGO tot op 100 meter afstand bediend worden met je smartphone of tablet via Blue Tooth! Vervang je 8884 Infrarood ontvanger door deze brick en bestuur je LEGO modellen met je telefoon.

De SBrick is een kleine high-tech ontvanger, welke kan worden aangesloten op LEGO Power Functions motoren, LED-verlichting en andere Power Functions.

  • Download de iPhone, Android of Windows Phone App. (Klik hier voor alle compatible systemen)
  • Verbind je LEGO model met je telefoon en ontdek een nieuwe dimensie voor jouw LEGO Technic creaties. Door zijn kleine omvang is de SBrick eenvoudig onopvallend weg te werken in je LEGO model. De mogelijkheden zijn eindeloos!
  • Koppel meerdere LEGO voertuigen aan dezelfde afstandsbediening, personaliseer je afstandsbediening en kies alle functies die je maar wilt. Naast de technische hoogstandjes voor jouw LEGO bouwwerken, maakt SBrick je deel van een wereldwijde SBrick community.
  • Ontmoet andere SBrick fans, volg de laatste ontwikkelingen en speel wedstrijden tegen je vrienden.
  • Bedien tot 64 poorten met slechts één controller
  • Chip Tuning
  • Programmeerbare firmware
  • Bedenk het onmogelijke en SBrick maakt het waar! 
  • Afmetingen in LEGO noppen: 4 x 4 x 2⅓

SBRICK is niet van LEGO, niet geproduceerd door LEGO, maar kan gebruikt worden voor het aansturen van LEGO Power Functions.

Voor meer informatie zie de website: https://www.sbrick.com/

Lees meer

 

Kenmerken

Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
CategorieSets
ThemaLEGO Power Functions
MerkSBRICK
Voornamelijk geschikt voorUnisex
TaalEngels
EAN/ISBN5999886767006
Uitgebracht in2019
LeeftijdsadviesVanaf 6 jaar
Gewicht24 gram
Afmetingen (lxbxh)9 x 9 x 3 cm
Aantal onderdelen1
 
Bestsellerlijst#4 in LEGO Power Functions
#76 in Sets

Reviews (150)

Reviews van klanten


Gemiddelde waardering:
 
 
 
 
 
  150 Reviews
Geeft een andere dimensie aan de powerfunctie van de mobiele kraan.
Review door: J.G. REMIJNSE
Datum: 04 september 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Geeft een andere dimensie aan de powerfunctie van de mobiele kraan.
Review door: J.G. REMIJNSE
Datum: 04 september 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
O.K !
Review door: Fons vanderstraeten
Datum: 15 augustus 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Not great, that thing is really limited, the support sucks too...dont waste 70$ for something you can do with an aliexpress 10$ plastic controller
Review door: Philippe Florent
Datum: 07 augustus 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Inbouw eenvoudig en werkt, tevreden.i
Review door: Wiebe van der Werf
Datum: 31 juli 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: PHILIPPE TIMMERMAN
Datum: 28 juni 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: B.J. Hijink
Datum: 12 juni 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: J.G. REMIJNSE
Datum: 14 mei 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Michiel Cornille
Datum: 12 mei 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Deze moet nog worden getest maar dat zal wel goed gaan.
Review door: A.J. Derks
Datum: 15 april 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Tim Dumont
Datum: 02 april 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Joland Verhees
Datum: 21 maart 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Perfect
Review door: Odin Kuijpers
Datum: 14 maart 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Werkt perfect. Aansluiten, instellen en klaar.
Review door: JP van der Meulen
Datum: 09 maart 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Goed
Review door: Jaap Quist
Datum: 06 maart 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Goed
Review door: Jaap Quist
Datum: 06 maart 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Product doet wat het beloofd
Review door: Odin Kuijpers
Datum: 22 februari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Does what it is supposed to do
Review door: Odin Kuijpers
Datum: 20 februari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Does what it is supposed to do
Review door: Odin Kuijpers
Datum: 20 februari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: M.J. Bakels
Datum: 21 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: M.J. Bakels
Datum: 21 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Bereik over een groter afstand
Review door: G.J. de Vries
Datum: 21 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Stefan Wolf
Datum: 15 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Stefan Wolf
Datum: 15 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Andreas Pruter
Datum: 13 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede prijs en voldoet aan verwachtingen
Review door: Stef Bakker
Datum: 11 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Dirk
Datum: 11 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Dirk
Datum: 11 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Great product ... now working to motorize my lego set ...
Review door: Simone Mattiuzzo
Datum: 10 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Perfect for my MOCs
Review door: Martin Eder
Datum: 10 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Jaap de Graaf
Datum: 08 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: E.F.M. Vermeirssen
Datum: 07 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: MJA Rietbroek
Datum: 04 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Arie Slijboom
Datum: 03 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: L Vesseur
Datum: 03 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
I bought the SBbrick on recommendation. Unfortunately I have no experience yet
Review door: Peter Walczok
Datum: 01 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Josef Kressibucher
Datum: 01 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Josef Kressibucher
Datum: 01 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Rob Beekhuizen
Datum: 31 december 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: J van Woerkom
Datum: 30 december 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Ron Jansen
Datum: 26 december 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Renaux Nicolas
Datum: 25 december 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Goed verpakt, is ook verstandig voor deze electronica.
Review door: Sjoerd Lego Technic
Datum: 07 december 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Dennes Schuitema
Datum: 22 november 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Gerrit Jansen
Datum: 09 november 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Zoals verwacht super eenvoudig om te installeren, werkt meteen.
Review door: J. van der Molen
Datum: 05 oktober 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: J.L. van Vliet
Datum: 28 september 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Auky Christiaansen
Datum: 09 september 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Piet de Vos
Datum: 06 september 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Works as expected. Much nicer than the Lego IR system in my opinion.
Review door: Julio Gonzalez
Datum: 22 augustus 2020
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < Vorige 1 3 > Einde >>
Pagina 1 van 3

Vraag?

Uw naam:
Uw e-mail:
Vul uw bericht in
Anti-spam. Hoeveel is ?
 

Delen

Deel dit product via social media


Deel dit product via email

Uw vriend's e-mail:
   
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw boodschap
 
 
Cadeaubon
Tip! Bestel een BRICKshop cadeaubon
Altijd voorradig en altijd een lach op het gezicht van de ontvanger. Direct verzonden.

We hebben cadeaubonnen al v.a. €5. Bekijk ze hier.
 

Best verkocht van dit thema

Andere klanten kochten ook

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

Adults Welcome

Catalogus 2021-2

Alles duidelijk, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling
Van: Ajm van Engelen-Pellekooren
Waardering:
 
 
 
 
 

perfecte afhandeling, levering via PostNL stipt en correct, alles in perfecte staat verpakt.
Van: Francois demeulenaere
Waardering:
 
 
 
 
 

Iets langer wachten maar dan wel lagere verzendkosten vind ik een zeer goede service!
Van: Flo
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle afhandeling, prima. Wel lachwekkende verpakking dat kunst en vliegwerk vereiste om te kunnen openen: verpakt in zelfgemaakte doos van oude doos, helemaal volgetapet. Moeilijk te openen.
Van: Nadine Heye
Waardering:
 
 
 
 
 

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Het pakket is goed verpakt.
Van: Kitty van den Hoogen-Büchner
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten