Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1566)
  • LEGO Onderdelen(1225)
  • LEGO Kleding(1424)
  • LEGO Boeken(220)
  • LEGO Bags(76)
  • Extra's(769)

LEGO Thema

  • (1990)
  • ART(16)
  • Animal Crossing(8)
  • Architecture(14)
  • Avatar(8)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(883)
  • Tot 10 euro(2457)
  • Tot 20 euro(3887)
  • Tot 30 euro(4298)
  • Tot 40 euro(4514)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3775)
  • LEGO Education(12)
  • LEGOwear(1420)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(2)
  • vanaf 1½ jaar(50)
  • vanaf 2 jaar(118)
  • vanaf 3 jaar(281)
  • vanaf 4 jaar(1810)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1535)
  • Meisje(406)
  • Unisex(2054)

Speciaal

  • Exclusive(132)
  • Hard to Find(892)
  • Lego Special(207)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(299)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

Adults Welcome

U bent nu hier: Home LEGO Sleutelhangers LEGO Sleutelhanger Steen 2x4 ZANDGROEN
Sleutelhanger met LEGO 2x4 noppen steen. Heel leuk als uitdeel item bij een kinderfeestje, voor aan je sleutelbos of voor aan je (school-)tas!
LEGO

LEGO Sleutelhanger Steen 2x4 ZANDGROEN

Artnr: KC2x4SGREEN | Waardering:
 
 
 
 
 
 8 Reviews
LEGO Sleutelhanger Steen 2x4 ZANDGROEN
6 +


€ 2,99


Beschikbaarheid Online status 30 in voorraad
Nu besteld, dinsdag in huis! 

Verzend- en handlingskosten worden geschat. Pas zodra het verzendadres bekend is, worden de werkelijke kosten weergegeven.

Wij werken met PostNL en DHL Express naar heel veel landen! Voor meer informatie gaat u naar de informatiepagina Verzending.

 



Winkel Gorinchem Op voorraad
 

Sleutelhanger met LEGO 2x4 noppen steen. Heel leuk als uitdeel item bij een kinderfeestje, voor aan je sleutelbos of voor aan je (school-)tas!

 

Kenmerken

Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
CategorieExtra's
SubcategorieSleutelhangers
Thema
MerkLEGO
Voornamelijk geschikt voorUnisex
KleurZandgroen
Uitgebracht in2019
LeeftijdsadviesVanaf 6 jaar
Gewicht9 gram
Afmetingen (lxbxh)9 x 2,5 x 1,2 cm
Aantal onderdelen1
 
Bestsellerlijst#44 in
#28 in Extra's
#5 in Extra's > Sleutelhangers

Reviews (8)

Reviews van klanten


Gemiddelde waardering:
 
 
 
 
 
  8 Reviews
Review door: Nikki
Datum: 08 juli 2023
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Nikki
Datum: 08 juli 2023
Waardering:
 
 
 
 
 
Well secured, fast implementation, professional service. Everything great!
Review door: Maciej Suski
Datum: 14 februari 2023
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Kim Vercruysse
Datum: 04 mei 2022
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Abdulkareem f Alfarhan
Datum: 11 november 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Eva de Meirel
Datum: 13 november 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Josina Boltjes
Datum: 12 september 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: F. Op het Veld
Datum: 24 januari 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Cor Ten Hoor
Datum: 28 november 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Cor Ten Hoor
Datum: 28 november 2019
Waardering:
 
 
 
 
 


Vraag?

Uw naam:
Uw e-mail:
Vul uw bericht in
Anti-spam. Hoeveel is ?
 

Delen

Deel dit product via social media


Deel dit product via email

Uw vriend's e-mail:
   
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw boodschap
 
 
Cadeaubon
Tip! Bestel een BRICKshop cadeaubon
Altijd voorradig en altijd een lach op het gezicht van de ontvanger. Direct verzonden.

We hebben cadeaubonnen al v.a. €5. Bekijk ze hier.
 

Andere klanten kochten ook

LEGO DOTS 50procent 160px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

LEGOwear Sale

Nieuwe Producten

LEGO 60368 Poolonderzoeksschip
LEGO 60368 Poolonderzoeksschip

€ 149,99
€ 119,99
Aanbieding geldig t/m 15 juli 2024
LEGO 10782 Hulk VS Rhino Truck Duel
LEGO 10782 Hulk VS Rhino Truck Duel

€ 19,99
€ 16,99
LEGO 10713 Creatieve Koffer
LEGO 10713 Creatieve Koffer

€ 19,99
€ 16,99
LEGO 10696 Bouwstenen Set
LEGO 10696 Bouwstenen Set

€ 29,99
€ 25,49
LEGO 10281 Bonsaiboompje
LEGO 10281 Bonsaiboompje

€ 49,99
€ 39,99

Snel besteld en zeer snel geleverd. Prima verpakking, geen schade niet buitenkant ook niet binnen. Op de tijd die was opgegeven. Uitstekende service
Van: Y.M.J.
Waardering:
 
 
 
 
 

Was wel goed, maar pakket zou donderdag 2 december bezorgd worden, maar het werd pas dinsdag 7 december.
Van: Sander Puik
Waardering:
 
 
 
 
 

Ik bestel regelmatig bij Brickshop. Via e-mail word ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Het wordt altijd keurig en snel verzonden. Daarnaast heeft Brickshop een mooi assortiment tegen een scherpe prijs! Zeker een aanrader.
Van: Kim
Waardering:
 
 
 
 
 

Super netjes geregeld. Heb een aantal mailtjes gekregen met telkens een update van de zending, stel dat soort zaken altijd op prijs.
Van: Mike man de deugd
Waardering:
 
 
 
 
 

Ik lees overal snelle bezorging. Ik weet niet of ik dan een uitzondering ben, maar bij mij duurde het 7 dagen. (van woensdag tot woensdag).
Van: R. van der Does
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Super Aanbiedingen

LEGO Catalogus

Catalogus 2024 1 160px

LEGO Botanical 160px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten