Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1081)
  • LEGO Onderdelen(1268)
  • LEGO Kleding(1260)
  • LEGO Boeken(250)
  • LEGO Bags(80)
  • Extra's(610)

LEGO Thema

  • ART(8)
  • Adidas(3)
  • Architecture(17)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(4)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(627)
  • Tot 10 euro(1447)
  • Tot 20 euro(3136)
  • Tot 30 euro(3825)
  • Tot 40 euro(4028)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3105)
  • LEGO Education(46)
  • LEGOwear(1251)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(3)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(29)
  • vanaf 2 jaar(97)
  • vanaf 3 jaar(252)
  • vanaf 4 jaar(1687)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1763)
  • Meisje(426)
  • Unisex(1130)

Speciaal

  • Exclusive(87)
  • Hard to Find(561)
  • Lego Special(156)
  • Gratis!(4)
  • Nieuw!(559)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home LEGO Onderdelen --- Overige --- LEGO Hendel ROOD (100 stuks)
LEGO hendel, basis 1 bij 1 nop, verpakt in een transparant zakje. - #4592c02
LEGO

LEGO Hendel ROOD (100 stuks)

Artnr: 4592c02-RED-100 | Waardering:
 
 
 
 
 
 13 Reviews
LEGO Hendel ROOD (100 stuks)
4 +


€ 1,99


Beschikbaarheid Online status 82 in voorraad
Nu besteld, dinsdag in huis! 

Verzend- en handlingskosten worden geschat. Pas zodra het verzendadres bekend is, worden de werkelijke kosten weergegeven.

Wij werken met PostNL en DHL Express naar heel veel landen! Voor meer informatie gaat u naar de informatiepagina Verzending.

 



Winkel Gorinchem Niet in voorraad
 

LEGO hendel, basis 1 bij 1 nop, verpakt in een transparant zakje.

  • #4592c02
 

Kenmerken

Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
CategorieLEGO Onderdelen
Subcategorie--Overige--
MerkLEGO
KleurRood
Uitgebracht in1985
LeeftijdsadviesVanaf 4 jaar
Gewicht16 gram
Aantal onderdelen2
 
Bestsellerlijst#186 in LEGO Onderdelen
#11 in LEGO Onderdelen > --Overige--

Reviews (13)

Reviews van klanten


Gemiddelde waardering:
 
 
 
 
 
  13 Reviews
Het zou fijn zijn als dit ook in kleinere hoeveelheden aangeboden werd, maar ik vind er wel wat op
Review door: J Zwamborn
Datum: 17 augustus 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Huiming Huang
Datum: 19 maart 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Ok
Review door: Rainer Lescher
Datum: 23 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: R. Hatenboer
Datum: 21 januari 2021
Waardering:
 
 
 
 
 
Er staat bij 100 stuks.... Maar daar lees je snel overheen!! verder top, ik had er 4 nodig heb er nu 400.... :(
Review door: A.J. van delft
Datum: 24 juli 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Nele van Steendam
Datum: 02 juli 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: F. Aarts logixbox
Datum: 27 mei 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: E de Ruiter
Datum: 05 mei 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima
Review door: A.A. van den Berg
Datum: 13 november 2018
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik moest er een paar hebben maar het is leuk als je zoveel in voorraad hebt
Review door: Hindertje Koning-Wubs
Datum: 17 september 2018
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Rob Boender
Datum: 28 mei 2018
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Annemiek Grooteboer
Datum: 28 mei 2018
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Sanne
Datum: 15 maart 2018
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Sanne
Datum: 15 maart 2018
Waardering:
 
 
 
 
 


Vraag?

Uw naam:
Uw e-mail:
Vul uw bericht in
Anti-spam. Hoeveel is ?
 

Delen

Deel dit product via social media


Deel dit product via email

Uw vriend's e-mail:
   
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw boodschap
 
 
Cadeaubon
Tip! Bestel een BRICKshop cadeaubon
Altijd voorradig en altijd een lach op het gezicht van de ontvanger. Direct verzonden.

We hebben cadeaubonnen al v.a. €5. Bekijk ze hier.
 

Andere klanten kochten ook

Sint Schoencadeau Tip 150px

Kerst Toppers 1 150px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

Catalogus 2021-2

Snelle levering en super degelijk ingepakt om schrammen of deuken te vermijden aan de dozen. Top!
Van: Gauthier I.
Waardering:
 
 
 
 
 

Always very good, professional and accurate packing and quick delivery! I'm very satisfied with your service any time.
Van: Ri
Waardering:
 
 
 
 
 

wat gezegd wordt wordt gedaan. Ik vind met name de optie geen haast mag wat langer duren erg fijn.
Van: EvdL
Waardering:
 
 
 
 
 

Snel en netjes geleverd, alleen de bestelde lego boeken hadden netter verpakt mogen worden. Maar ben tevreden over de producten en snelheid van levering.
Van: Nico Buma
Waardering:
 
 
 
 
 

Goed op de hoogte gehouden, pakket 4 dagen eerder dan verwacht! Netjes verpakt.
Van: MARTIJN Mattie
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Adults Welcome

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten