Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1168)
  • LEGO Onderdelen(1860)
  • LEGO Kleding(1463)
  • LEGO Boeken(250)
  • LEGO Bags(90)
  • Extra's(609)

LEGO Thema

  • ART(11)
  • Architecture(14)
  • Boost(1)
  • BricQ(3)
  • Brick Sketches(2)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(821)
  • Tot 10 euro(1859)
  • Tot 20 euro(3863)
  • Tot 30 euro(4603)
  • Tot 40 euro(4808)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3822)
  • LEGO Education(42)
  • LEGOwear(1463)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(3)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(51)
  • vanaf 2 jaar(107)
  • vanaf 3 jaar(260)
  • vanaf 4 jaar(2304)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1945)
  • Meisje(430)
  • Unisex(1171)

Speciaal

  • Exclusive(94)
  • Hard to Find(649)
  • Lego Special(148)
  • Gratis!(4)
  • Nieuw!(270)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Weer een bestelling binnen 2 dagen ontvangen. Echt super die snelle service. Ben weer zeer tervreden. Groetjes
Review door: Jeffrey Spoor
Datum: 14 september 2010
Wat een snelle levering... echt fantastisch! We zijn erg blij met de toybag, alle LEGO keurig en snel opgeruimd, echt een aanrader !
Review door: W. van Beek
Datum: 14 september 2010
Vorige donderdag mijn bestelling in de bus gekregen! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik via deze site een bestelling zal plaatsen! Wordt vervolgd!
Review door: Wouter Brosens
Datum: 14 september 2010
Snele service! super service! Bedankt! =)
Review door: AE Partida
Datum: 14 september 2010
Super aanbieding en super snel geleverd. Erg goede service. Ga zo door!
Review door: Nick Jasper Duijn
Datum: 11 september 2010
Het was zoals altijd, picobello verzorgd en bezorgd. Ik ben dik tevreden.
Review door: Tine Bergsma
Datum: 11 september 2010
Net als de vorige keren was ook deze keer alles weer piekfijn in orde en nog een extraatje er bij ook. Hartelijk dank. Voorlopig ben ik wel even bezig maar ondertussen wordt mijn winkelwagen alweer gevuld. Nogmaals, hartelijk bedankt.
Review door: Tine Bergsma
Datum: 11 september 2010
Goede communicatie per email. Snelle levering. Heel goed verpakt. Helemaal compleet. Zeker aan te bevelen aan andere klanten. Wij zijn dik tevreden en komen zeker vaker wat te kopen!
Review door: G. Dolder
Datum: 11 september 2010
Nette snelle levering :) Ideaal! (even snel een infrarood controller en ontvanger nodig voor 8258)
Review door: adriaan schep
Datum: 11 september 2010
Goede overzichtelijke website met lekker veel losse onderdelen voor mij (ook de wat moeilijk verkrijgbare onderdelen) en veel hebbedingetjes voor mijn vrouw. De levering was ook lekker snel en kon dus binnen no time weer lekker bouwen en upgraden. Er is maar 1 ding wat ik mis en dat zijn wat meer technisch LEGO balkjes van 12 en meer gaatjes glad en gebobbeld. Dus als die er bij komen dan is het helemaal perfect.
Review door: Guus Dupon
Datum: 11 september 2010
Heel erg blij dat we deze site zijn tegengekomen. Snelle levering en goede service!
Review door: R. van der Sloot
Datum: 10 september 2010
Ook de tweede bestelling is prima en vlot afgehandeld!!
Review door: T.J.E Bake
Datum: 10 september 2010
Prima service en supersnel geleverd. Maar vooral geweldig dat jullie zoveel import-spullen hebben waar anders lastig aan te komen is. Veel dank en tot de volgende keer :-)
Review door: L. R.
Datum: 10 september 2010
Alle bestellingen worden keurig verpakt en op de gevraagde leverdatum aangeleverd, Super.
Review door: Alex Tilburg
Datum: 08 september 2010
Toen ik mijn eerste bestelling, op zaterdagavond laat, wilde plaatsen had ik nog een vraag. Dus een mail verstuurd en ja op zondagochtend (!!) had ik al een mail terug gekregen. Gelijk mijn bestelling geplaatst en binnen 2 dagen pakket keurig verpakt ontvangen. Sindsdien nog een bestellig geplaatst en ook over die afhandeling weer zeer tevreden! Bedankt, ook namens mijn kleine mannetje!
Review door: M.P.W Fluitsma
Datum: 08 september 2010
Keer op keer prima tevreden. Ga zo door!
Review door: Niels Bachofner
Datum: 07 september 2010
Fantastische webshop qua assortiment!!! Verbazingwekkend interessante artikelen zitten ertussen, voor (meestal) erg goede prijzen. Order-afhandeling en levering is inderdaad een compliment waard. Voor de feestdagen zien jullie ons hier zeker nog terug!!! Groeten, Miguel
Review door: M Essers
Datum: 07 september 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Had er eerst niet zoveel vertrouwen in. maar toch had ik smaandags het pakketje thuis liggen, Super fijn. alleen is het aanbod in technies lego en pneumatiek wat minder. maar ik heb gevonden wat ik zocht. dank daarvoor. Groet henry
Review door: H R Kok
Datum: 06 september 2010
Ja, ik heb nu al vaak hier wat besteld en iedere keer wordt het snel afgeleverd. Ga zo door! Tot de volgende bestelling!
Review door: Robert Brinke
Datum: 06 september 2010
De service was weer prima, snel geleverd.
Review door: Maarten Grootoonk
Datum: 05 september 2010
Snelle levering, producten zoals beschreven en verwacht, prima winkel, zeker tot binnenkort, KLASSE.
Review door: Hubert Geertsen
Datum: 05 september 2010
Ik had via mail om het dekbedovertrek van lego City gevraagd en hij is nu al in het assortiment. Dinsdagavond besteld en donderdag al geleverd. Super service. Wij gaan zeker vaker bestellen.
Review door: AR Singerling
Datum: 04 september 2010
Hallo, bedankt voor de snelle levering. Hier vind ik tenminste LEGO die ik nergens anders kan vinden. Dat vind ik echt de max! Ik kom zeker nog eens terug. Groetjes Koen.
Review door: Koen Rombout
Datum: 04 september 2010
Goede service en snelle levering.
Review door: Ricardo Meydam
Datum: 04 september 2010
Ondanks het een grote bestelling was is die snel en goed uitgevoerd. Mijn complimenten!
Review door: P.J.Kerkhof
Datum: 04 september 2010
Snelle verzending, goede service!
Review door: Harrie Mols
Datum: 03 september 2010
Bedankt voor de snelle service en de goeie verzorging ervan. Mijn speelt met hartelust met zijn LEGO :-)
Review door: F. Koelemeijer
Datum: 03 september 2010
Het was weer een supersnelle bezorging. Lekker op tijd voor de verjaardag. En dan ook nog in een echte LEGO doos. Geweldig bedankt.
Review door: Elsbeth Haselen
Datum: 03 september 2010
We zijn alle lange tijd zeer tevreden bestellers op brickshop! We wachten nu met smart op de komst van de Harry Potter-serie ;-)
Review door: S.L. Genee
Datum: 01 september 2010
Wederom toplevering: snel en compleet! Bedankt!
Review door: J.H.P.N. Hendrikx
Datum: 01 september 2010
Hoewel Brickshop niet de goedkoopste verkoper is, is het aanbod ruim, zijn de zendingen altijd compleet en binnen 24-48 uur geleverd. Top site, top service!
Review door: J.H.P.N. Hendrikx
Datum: 01 september 2010
Zalig winkelen alles loopt op wieltjes!
Review door: Kurt van Hulle
Datum: 01 september 2010
Hartelijk bedankt voor de snelle levering en ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken om cadeautjes voor de kleinkinderen te kopen! Ga zo door.
Review door: M.W. Scherp
Datum: 31 augustus 2010
Supersnelle service!!! BRICKshop.nl is absoluut een aanrader om LEGO aan te schaffen.
Review door: A. Passenier
Datum: 31 augustus 2010
Zoals voorgaande keren ben ik zeer tevreden over de snelle en prima verzorgde levering van mijn bestellingen, inmiddels is de volgende alweer geplaatst. Vriendelijk groeten.
Review door: Tine Bergsma
Datum: 31 augustus 2010
Goed op de hoogte gehouden van de beschikbaarheid van gezochte LEGO minifigs en snelle levering. Dank voor de geleverde service!
Review door: T Mac Donald
Datum: 30 augustus 2010
Ik heb het grote Imperial Flagship gekocht. Dit is een mooi model. Veel detail. Ik heb hem samen met mijn zoon van 8 in elkaar gezet. Dit verliep goed want de bouwbeschrijving is erg duidelijk. Als je echt met het schip wilt spelen vind ik sommige delen erg kwetsbaar zoals de voorsteven, deze breekt er snel vanaf. Het schip bevat 4 kanonnen maar heeft plaats voor 8. Jammer dat ze er dan geen 8 hebben bijgedaan. Het bestellen en betalen (iDEAL) ging gemakkelijk en de levering verliep snel.
Review door: Hans Beeke
Datum: 30 augustus 2010
Snelle service, goed aangekomen. Mij zien jullie terug!
Review door: M.M.A. Schenk
Datum: 30 augustus 2010
Wat een keuze... wat een service... ik krijg maar niet genoeg van deze webwinkel... super echt super... dank u voor alles. Groetjes!
Review door: Kristien Vandenbroeck
Datum: 29 augustus 2010
3 bestellingen op 2 weken en alles netjes en tijdig ingepakt en geleverd. Super service, dank je wel!
Review door: Bjoke Wuyts
Datum: 29 augustus 2010
Bestelling keurig en vlot ontvangen. Mijn zoon helemaal blij. Netjes ook de berichtjes over de status van de levering. Complimenten !
Review door: Judith Valk
Datum: 29 augustus 2010
Elke bestelling is super gegaan! Alles wat er besteld is daar wordt met 1000% plezier meegespeeld! Jullie hebben een gigantische keuze uit ontzettend leuke dingen van LEGO! Ik heb jullie site al aan veel fans geadviseerd om even rond te neuzen! De laatste aankoop was een nieuwe rugzak van City, maar de meegezonden poster en andere extra's werden met gejuich verwelkomt!
Review door: I Schoneveld
Datum: 29 augustus 2010
Het pakket is perfect aangekomen en bestel weer gauw iets bij jullie, ik raad jullie aan bij veel vrienden!
Review door: E Brederoo
Datum: 29 augustus 2010
Eenvoudig te bestellen en supersnel geleverd... top!
Review door: Ramon Teunisse
Datum: 29 augustus 2010
Weer een snelle service en een blije zoon, tot de volgende keer.
Review door: M.M.P. Baets
Datum: 27 augustus 2010
Snelle levering en een super! Van de helpdesk zelfs op zondag e-mail terug gekregen! Goeie service!
Review door: Eric Roor
Datum: 27 augustus 2010
Hele snelle levering en prima verpakt!! Bedankt voor de snelle en goeie service.
Review door: T.J.E Bake
Datum: 25 augustus 2010
Goed verpakt en super snel geleverd ! Dat is nog eens service. Tot de volgende keer:)
Review door: IG Schippers
Datum: 24 augustus 2010
Bedankt voor de goede service en snelle levering! Top!!!!
Review door: M. Driessen
Datum: 24 augustus 2010
Mevrouw,Mijnheer, Afgelopen zaterdag mijn bestelling 17813 goed en wel ontvangen.Bedankt voor de vlotte en verzorgde levering.Groeten.
Review door: Vertriest Roland
Datum: 24 augustus 2010

<< Start < 1191 1192 1193 1194 1195 1197 1199 1200 > Einde >>
Pagina 1197 van 1208

Catalogus 2022 2 NL 160px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

Mijn zoon is blij met al zijn Lego spulletjes. Goede service, snelle levering. Top!
Van: Michel Luke
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden status bestelling. Goed geprijsde artikelen. Zeer tevreden.
Van: Betty Bauer-Oei
Waardering:
 
 
 
 
 

Goed, snel en goed verpakt. De extra verzendkosten verzekerd verzenden is goed, maar men zet het pak neer en vraagt niet om handtekening, deze vult de bezorger later zelf in. Dus is alleen het verzekerde van belang, niet de handtekening?
Van: J.C.M. van Geldorp
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levering! Ik had zelf de keuze welke dag ik het product zou willen ontvangen.
Van: Yaëla Witschge
Waardering:
 
 
 
 
 

Vlotte levering, helaas wel een gat in de doos doorgedrukt door een van de lego verpakkingen. Brickshop was sportief en bood aan een wissel te doen, maar uit milieuoverwegingen heb ik dan liever een doos met een gat.
Van: Tim Offringa
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Adults Welcome

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten