Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1155)
  • LEGO Onderdelen(1745)
  • LEGO Kleding(1466)
  • LEGO Boeken(255)
  • LEGO Bags(89)
  • Extra's(604)

LEGO Thema

  • ART(11)
  • Architecture(14)
  • Avatar(1)
  • Boost(1)
  • BricQ(3)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(745)
  • Tot 10 euro(1769)
  • Tot 20 euro(3745)
  • Tot 30 euro(4490)
  • Tot 40 euro(4694)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3682)
  • LEGO Education(44)
  • LEGOwear(1466)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(3)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(51)
  • vanaf 2 jaar(106)
  • vanaf 3 jaar(261)
  • vanaf 4 jaar(2190)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1954)
  • Meisje(428)
  • Unisex(1151)

Speciaal

  • Exclusive(93)
  • Hard to Find(652)
  • Lego Special(153)
  • Gratis!(4)
  • Nieuw!(427)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Actie

  • 90 Jaar Speelplezier(6)
  • TECHNIC -25%(15)

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

ONGELOFELIJK wat een keuze. Ik kom net uit Legoland in Billund en was voornemens om me daar helemaal gek te kopen aan sets die mijn zoontje nog niet heeft... Ik kwam van een koude kermis thuis. De shop was niets in vergelijking van deze site !! Ik zit nu in Zweden maar na mijn vakantie kom ik zeker langs !!!
Review door: Monique Uiterwijk
Datum: 30 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Coole LEGO! Mooie site hoor!
Review door: Tim
Datum: 23 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Dag Liesbeth, Het Legopakket is in goede aangekomen. Fantastisch geregeld. Legoshop is een mooie kans om wat oudere sets die niet meer regulier in de winkel te krijgen zijn alsnog te kopen. De kans is dus groot dat ik binnenkort nog een keer \"binnenwandel\" Dank ;)
Review door: Bas
Datum: 21 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hoi de status is veranderd, pakket is aangekomen! bedankt en groeten, Mercedes
Review door: Mercedes
Datum: 20 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ontsettend bedankt. Het pakketje was er heel snel... Jullie sevice is SUPER!!! ;)
Review door: bob M
Datum: 19 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Liesbeth bedankt voor alle goede zorgen! Het pakketje was er weer snel! ;)
Review door: Kareltje!
Datum: 13 juli 2007
:p Hallo Liesbeth, We willen complimenteren met de mooie webshop :grin We zullen zekers binnenkort een bestelling gaan plaatsen,want mijn zoontje is de 9aug jarig,dus we kunnen nu een mooi verlanglijstje maken :) . Liefs Esther
Review door: Wens
Datum: 08 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo, de bestelling is binnen. Alles prima in orde, bedankt! ;)
Review door: Arjan kraaijeveld
Datum: 07 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Gisteren is de order binnengekomen! Bedankt! Lekker snel hoor. Jullie hebben een leuke winkel! ;)
Review door: Jan Pieters
Datum: 01 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snelle levering, scherpe prijs, goed verpakt. Prima. En niet alleen bricks.
Review door: Alfred
Datum: 01 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Wat ben ik blij zeg! Want zo het nu lijkt ontvang ik het pakketje maandag en is het nog optijd! Sorry voor mijn klungeligheid en heel erg bedankt voor jullie service, echt waar jullie service is TOP!!! :p
Review door: Niels
Datum: 22 juni 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo, Het pakket is in goede staat ontvangen, met als resultaat een dolgelukkige zoon! Hartelijk dank voor de snelle afwikkeling! Groet! :x
Review door: Charlotte
Datum: 12 juni 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Het pakje is in goede orde ontvangen waarvoor mede namens mijn dochter dank! met vriendelijke groet, Johan
Review door: Johan
Datum: 07 juni 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Pakket is binnen.!! Bedankt. Dat is snel.........!!
Review door: Ed
Datum: 07 juni 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hello Lieseth, Ik heb het pakketje vandaag ontvangen. Olaf :)
Review door: Olaf
Datum: 26 mei 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Beste liesbeth, ik heb het pakketje ontvangen. alles is in orde en ik ben er ontzettend blij mee. ontzettend bedankt!
Review door: Mischa
Datum: 26 mei 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo mevrouw Pieterse, Gelukkig is het pakje zaterdagmiddag afgeleverd, op tijd voor de verjaardag van mijn zoontje!!! Hartelijk dank voor de moeite, vriendelijke groet, Natasja Ross
Review door: Natasja
Datum: 14 mei 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Legotrein besteld , snel geleverd , goed verpakt :) ik zal hier zeker weer bestellen :p
Review door: Wouter
Datum: 02 mei 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor levering van de kookwekker. Het LEGO-hoofdje :roll staat achter glas te pronken samen met 325 andere kookwekkers. Op BRICKshop en LEGO kun je bouwen. Groeten uit Tilburg!
Review door: A. Nouwens
Datum: 30 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
De lego racers gisteren in perfecte staat ontvangen. Bedankt!! :grin
Review door: Eveline
Datum: 26 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de hulp tijdens het aanmelden! Dat stellen we zeer op prijs! :zzz
Review door: Theo
Datum: 21 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hoi Liesbeth, Alles naar goede tevredenheid ontvangen. Bedankt voor de extra aandacht! Tot een volgende keer. Groetjes! :grin
Review door: Bert
Datum: 17 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Het pakketje is net afgeleverd en de inhoud ervan is veilig overgekomen. Alles, vooral die doos van 4950 ziet er nog erg gaaf uit. Hartelijk dank voor alles, en waarschijnlijk tot ziens! :)
Review door: Johan
Datum: 14 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede verpakking, snelle service! Bedankt!
Review door: Antoine Q.
Datum: 13 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
De paashaas was blij verrast dat de spulletjes nog lekker VOOR de pasen binnen kwamen! Supersnelle service! Echt dope! 8)
Review door: Paashaas
Datum: 10 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service!
Review door: K. de Koning
Datum: 02 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik heb ze ontvangen, bedankt hoor! : grin Groet, Eefje
Review door: Eefje
Datum: 30 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Vandaag de lego in goede orde ontvangen. Heel erg bedankt en tot de volgende keer maar weer! Groetjes Ellen :)
Review door: Ellen
Datum: 29 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik heb gisteren mijn bestelling ontvangen. Alles ziet er prima uit. Keurig verpakt en snel bezorgd. Bedankt!
Review door: Cindy
Datum: 29 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik zou nog even laten weten hoe het spel is met die racers (Grand Prix) wat Guillaume bij jullie heeft gekocht vrijdag. Het is een leuk spel. Niet te moeilijk. Het lijkt een beetje op Ganzenborden (valkuilen element) én Mens erger je niet (je moet vier rondes), maar dan met auto\'s. Natuurlijk wordt de baan (het bordspel zelf) ook fanatiek gebruikt als racebaan voor de auto\'s. ;) Hijzelf vind het helemaal geweldig en gaat nu sparen voor die baan met dat vangnet 4586. En natuurlijk heeft hij ook de andere racers al gesignaleerd..... Graag weer tot ziens! :grin
Review door: Antoinette
Datum: 19 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor uw tip voor losse onderdelen en losse LEGO! We wisten niet dat er nog zoveel tekoop was! Internet doet inderdaad wonderen! Kijk maar eens op [URL=http://www.legoshophollland.nl]www.legoshophollland.nl[/URL]
Review door: Harry
Datum: 11 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Wow! Waarschijnlijk de snelste internet winkel die er is! Ga zo door! 8)
Review door: Guy
Datum: 11 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Thanks for shipping my order so promptly. That\'s great that you were able to ship it a little cheaper & give us a small refund, my son is paying for this with his own money. Once we receive the package I\'ll be sure to leave feedback (excellent feedback!) It\'s been a pleasure doing business with you!
Review door: Robin
Datum: 08 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Zojuist is het pakket bezorgd. Helemaal goed ! Freek is zaterdag jarig, maar ik denk dat wij hem het vrijdag alvast geven. Dan kan hij alvast hiermee aan de slag gaan, want op zo’n verjaardag kom je daar niet aan toe. Dus het pakket gaat morgen open. Heel hartelijk bedankt voor de snelle verzending. :grin
Review door: Saskia
Datum: 08 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Liesbeth, Vandaag is het spel door de postbode gebracht. Bijzonder bedankt, voor alle inspanningen van jou. Aanstaande zaterdag krijgt de jarige zijn kado van Opa en ik denk dat het de klapper van het familiefeestje wordt. Heel hartelijk bedankt!
Review door: John de Vrueh
Datum: 07 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Alles wederom goed aan gekomen! Jullie zijn echt snel! Bedankt hoor!
Review door: Mevrouw Griffioen
Datum: 25 februari 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik vind dit een leuke site, met goede service en leuke LEGO producten!
Review door: Piet
Datum: 19 februari 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Deze site is vet cool, je kan er echt alles van lego vinden...
Review door: Avatar fan
Datum: 16 februari 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de goede service!
Review door: Bedankt!
Datum: 10 februari 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Alles weer netjes op tijd binnen! Vriendelijk bedankt hoor!
Review door: Sandra
Datum: 24 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Mijn zoontje vond LEGO Jabba's Sailbarge super, hij had het in een dag gebouwd en laat het vol trots zien! nogmaals bedankt en groetjes
Review door: sylvia
Datum: 22 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
In één woord! Superservice!
Review door: Chantal Janssen
Datum: 21 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Wederom een keurig afgehandelde order! Super!
Review door: Sandra
Datum: 16 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Nu al mijn favoriete speelgoedwinkel!
Review door: J. Verduin
Datum: 14 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Wat een vriendelijke mensen! In deze winkel voel je je nog echt koning!
Review door: Sandra
Datum: 13 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Toppie! Bedankt hoor!
Review door: Jan
Datum: 11 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Super! Alles op tijd binnen zoals afgesproken....
Review door: Angelique
Datum: 09 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Echt supergoeie service! alles is keurig en snel afgeleverd! Bedankt!
Review door: Suzanne
Datum: 08 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Geduldige mensen, fijne uitleg! Bedankt!
Review door: Oma Janssen
Datum: 01 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de uitstekende service!
Review door: Eric
Datum: 27 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 1191 1192 1193 1194 1196 > >>
Pagina 1196 van 1197

90-Jaar 160px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Nieuwe Producten

LEGO 75341 Luke Skywalker’s Landspeeder
LEGO 75341 Luke Skywalker’s Landspeeder

€ 199,99
€ 179,99
Aanbieding geldig t/m 31 juli 2022
LEGO 10300 Back to the Future Tijdmachine
LEGO 10300 Back to the Future Tijdmachine

€ 199,99
€ 179,99
Aanbieding geldig t/m 31 juli 2022
LEGO 10302 Optimus Prime
LEGO 10302 Optimus Prime

€ 169,99
€ 152,99
Aanbieding geldig t/m 31 juli 2022
LEGO 42143 Ferrari Daytona SP3
LEGO 42143 Ferrari Daytona SP3

€ 399,99
€ 359,99
Aanbieding geldig t/m 31 juli 2022
LEGO 10271 Fiat 500
LEGO 10271 Fiat 500

€ 79,99
€ 67,99

NL-639180 160px

Lekker snel verstuurd, terwijl het in deze tijd vast heel druk is. Mooie prijzen ook!
Van: Laura Garone
Waardering:
 
 
 
 
 

sneller geleverd dan verwacht, alleen jammer dat de verzendkosten niet wat sneller dan pas vanaf €100 kunnen wegvallen
Van: An Hoobergs
Waardering:
 
 
 
 
 

Dit ging volgens het boekje dus helemaal tevreden! Snelle afhandeling en goede informatie voorziening.
Van: M. van der Hoek
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima geregeld, goede berichtgeving, op tijd geleverd, netjes ingepakt! Website gebruiksvriendelijkheid zoals zoekfunctie kan nog verbeterd worden.
Van: K. Smit
Waardering:
 
 
 
 
 

de Legodoos kwam na drie dagen binnen, precies tussen de 2 en 4 dagen die ervoor stonden. Dat was heel fijn voor mijn zoon die de dagen telde...
Van: E van der Zijden
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Adults Welcome

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten