Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1184)
  • LEGO Onderdelen(504)
  • LEGO Kleding(1591)
  • LEGO Boeken(302)
  • LEGO Bags(59)

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews


Review door: A.G.
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Ed De Waal
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Jarno Loeffen
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Super service, snelle en correcte levering
Review door: Robert Cluitmans
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Hartelijk dank voor de service, De mogelijk om het op te halen op de langedijk is helemaal top
Review door: W. Smits
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle bezorging goed verpakt volgende keer zeker weer een bestelling
Review door: C Warta
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service en keurige email contact
Review door: Patrick van Hoogstraten
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Zelfs tijdens de Crazy Lego Days kwam de bestelling gewoon de volgende dag binnen, helemaal top!
Review door: Paul
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: R Dijkstra
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Top service
Review door: Guido van Ghelder
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Patricia V
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle en vlotte levering, artikel degelijk verpakt, en de prijs was bovendien TOP!
Reactie brickshop.nl:
Dankuwel voor de complimenten hoor!

Review door: Els Mattens
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Valery Jereskes
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: A.A Lanser
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Govert Blom
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: B Lichtenberg
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle en correcte levering
Review door: Joop Postma
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Nette snelle afhandeling en keurig verpakt bezorgd!
Review door: Rodney Van den Ende
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Erg tevreden. Fijne webshop om bij te bestellen.
Review door: Liza Hoek
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Super zoals altijd
Review door: Remy Elfrink
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Heidi Metsemakers
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Top afhandeling!
Review door: Nico Trogh
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Voor het eerst een pakje eerder gekregen dan aangegeven, niks op aan te merken!
Review door: O.f Hobelman
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Producten zijn goed en snel geleverd. Je werd goed op de hoogte gebouden in het proces.
Review door: D Former
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Perfecte afhandeling! Snel geleverd, en netjes verpakt.
Review door: Kenny Verstraete
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: A Amkreutz
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Perfecte afhandeling en informatie van iedere stap in het bestel- en leerproces. TOP!!
Review door: Johny Lotthior
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Jaap Strating
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Top
Review door: Theo Hendriks Franssen
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Perfect . En mooie prijs
Review door: Peer Vissers
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima en snel
Review door: Jan Willem Duinker
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Jan van der Meer
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Super snelle afhandeling en bij iedere stap wordt je op de hoogte gehouden via e-mail
Review door: Jeroen de Koning
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Bestelproces prima; levering een dag later dan verwacht (lag wellicht aan actieperiode), goed verpakt
Review door: C.M.A. Wiemes
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Carol Puite
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Supersnel geleverd en alles dik in orde
Review door: Saidjah Madou
Datum: 26 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering naar Duitsland, ongecompliceerde betaling, goederen waren in topconditie! heel veel weer
Review door: Daniel Reinert
Datum: 25 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Nelson Correia
Datum: 25 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Helaas heb ik na meerdere malen contact op te nemen met deze winkel geen contact kunnen krijgen. Slecht tot niet bereikbaar. Vervolgens slechte service nav vragen waar ik geen gehoor kreeg. Na lang vaste klant te zijn geweest ga ik nu toch liever naar een wat klantvriendelijker bedrijf.
Reactie brickshop.nl:
Bedankt voor uw 9de order en uw eerste review! Bijzonder dat u niet even een review schrijft wanneer het wel naar uw zin verloopt. Wij doen meer dan we beloven, en beloven niet wat we niet waar kunnen maken. U schrijft slecht tot niet bereikbaar, maar dat is niet waar! Uw vragen zijn iedere keer snel beantwoord. U neemt mogelijk geen genoegen met het antwoord. Wij doen meer dan we beloven, en beloven niet wat we niet waar kunnen maken. We vinden het vervelend dat u zich zo negatief uit.

Review door: M.T. Zandberg
Datum: 25 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Super fast delivery, packed up very well. Was my first order, but definitely not my last. Thank you!
Review door: Harald Tschritter
Datum: 25 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Alles prima geregeld.
Review door: Frank Visser
Datum: 25 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Very fast. No damage at the Box. Perfect!!!
Review door: Alexander Grimm
Datum: 25 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Tutto perfetto. Ottimo
Review door: Simone Marchi
Datum: 25 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: MARIA-RAMONA FLOAREA
Datum: 25 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Dank je wel. Alles weer goed !!
Review door: Jos Donjacour
Datum: 24 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Bestelling deugdelijk verpakt. Informatie mbt bestelling was uitstekend. Snel en prettig proces
Review door: Gerard Hofstede
Datum: 24 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: KAM Wegman
Datum: 24 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Emma Tingård
Datum: 23 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: T.M. Klein Koerkamp
Datum: 23 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Super snel levering
Review door: H Burger
Datum: 23 september 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 1 2 3 4 5 6 7 9 > Einde >>
Pagina 9 van 667

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

LEGO Education 150px

Super Aanbiedingen

Nieuwe Producten

LEGO Storage Head L Pompoen
LEGO Storage Head L Pompoen

€ 26,99
€ 21,59
LEGO Ninjago Missie voor een Ninja
LEGO Ninjago Missie voor een Ninja

€ 17,99
LEGO Trein Power Functions Kit STARTER
LEGO Trein Power Functions Kit STARTER

€ 62,99
LEGO Batman Magazine 2019-5
LEGO Batman Magazine 2019-5

€ 4,99
LEGO Friends Magazine 2019-9
LEGO Friends Magazine 2019-9

€ 4,99
LEGO Pruik Man LICHTGRIJS (100 stuks)
LEGO Pruik Man LICHTGRIJS (100 stuks)

€ 19,99
€ 9,99
LEGO 30553 Elsa's Wintertroon (Polybag)
LEGO 30553 Elsa's Wintertroon (Polybag)

€ 3,99
€ 3,39
Aanbieding geldig t/m 31 oktober 2019
Fantastische LEGO Ideeën
Fantastische LEGO Ideeën

€ 17,50
LEGO 75249 Resistance Y-Wing Starfighter
LEGO 75249 Resistance Y-Wing Starfighter

€ 74,99
€ 63,74
Aanbieding geldig t/m 31 oktober 2019
LEGO 41165 Anna's Kano Expeditie
LEGO 41165 Anna's Kano Expeditie

€ 19,99
€ 16,99
Aanbieding geldig t/m 31 oktober 2019

Service was zeer goed. het enige nadeel was dat we op de dag van de levering niet thuis waren en dat het pakketje elders afgegeven werd zonder dat wij hiervan op de hoogte waren. de mensen waar de levering wel gebeurde waren zo vriendelijk het pakketje alsnog te bezorgen.
Van: Sven Foucart
Waardering:
 
 
 
 
 

Brickshop: goede verkoper van onmisbaar kinderspeelgoed!
Van: Lisette van der Hoog
Waardering:
 
 
 
 
 

Dit was wel heel snel binnen 25 uur toppie.
Van: K.H Stinis
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

LEGO Catalogus 2019 2HY 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten