Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1304)
  • LEGO Onderdelen(507)
  • LEGO Kleding(1636)
  • LEGO Boeken(263)
  • LEGO Bags(58)
  • Extra's(660)

LEGO Thema

  • Angry Birds(2)
  • Architecture(23)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(23)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(728)
  • Tot 10 euro(1267)
  • Tot 20 euro(2588)
  • Tot 30 euro(3589)
  • Tot 40 euro(3872)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2484)
  • LEGO Education(115)
  • LEGOwear(1636)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(9)
  • vanaf 1½ jaar(34)
  • vanaf 2 jaar(75)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1969)
  • Meisje(654)
  • Unisex(872)

Speciaal

  • Exclusive(82)
  • Hard to Find(469)
  • Lego Special(166)
  • Gratis!(7)
  • Nieuw!(166)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Prima, je werd goed op de hoogte gehouden van het proces. Snelle levering.
Review door: J.M. Meeuwse
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering, goed verpakt en goed prijs.
Review door: B. Bruggeman
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel goed en duidelijk
Review door: Rob v d S
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Top, netjes ingepakt en snelle verzending.
Review door: Hugo Secreve
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: D Raaijmakers
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service goede prijzen
Review door: E Vd Linden
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Hendrik Eizema
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Alles naar wens super
Review door: Huub van Minnen
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle verzending. Daarnaast kreeg ik twee dingen gratis wat een leuke verrassing was.
Review door: Kristel Hillebrand
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Makkelijk en snek besteld, geen onnodige tussenstappen of drie dubbele controles
Review door: Martin Meijer
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: S Huijbregts
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snel geleverd , telkens op de hoogte gehouden van de bestelling
Review door: Dimitri Heylens
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Geen op- of aanmerkingen. Gewoon hartstikke goed!
Review door: A Noijens
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Wijnand Lock
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Mikael Leckström
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Delivery date respected, package was well protected and products prices were very good.
Review door: David Dufour
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Je word goed op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling. Alles is netjes en stevig verpakt. Ook een groot pluspunt is dat er regelmatig promoties zijn. Zeker een aanrader.
Review door: Christophe Platteeuw
Datum: 14 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima webwinkel, snelle levering.
Review door: A.Goossens
Datum: 13 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Perfect snel binnen
Review door: G Cerpentier
Datum: 13 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: R van Grinsven
Datum: 12 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: LS Noordermeer
Datum: 12 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede en snelle levering en goed verpakt.
Review door: Jacco Roeleven
Datum: 11 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Super service en snel!
Review door: Annelore van Marcke
Datum: 11 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Het gratis product kon ik niet toevoegen en zat er ook niet bij. Was wel netjes geweest als dit erbij was gedaan aangezien ik voor 180 euro had besteld.
Reactie brickshop.nl:
We hebben het voor u nagekeken, maar uw order komt niet in aanmerking voor een gratis product helaas. Ook staat er geen gratis product in uw bestelling.

Review door: Sm Boerlage
Datum: 11 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Filipe Portela
Datum: 11 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering
Review door: C Steenbeek
Datum: 11 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Gerald Belksma
Datum: 11 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Simon Shortt
Datum: 11 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Hele goede site met veel keus! Goede info en div. Betaalmogelijkheden. Producten zijn goed en netjes verpakt met n leuk extraatje erbij
Review door: M. Hardam
Datum: 11 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle en goede service zeer tevreden ga hier vaker mijn bestellingen doen
Review door: Chris Sloos
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Alles was in orde
Review door: Ingrid Pallemans
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Pieter van de Werken
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Gert Neesen
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: A Dumont
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede service! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. En product was goed verpakt en snel geleverd!
Review door: Monique van den Broek
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Richard Schouten-de Jong
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Supersnel geleverd
Review door: John Hogaartrs
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Jil
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: An van de Ven
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Cindy Wehner
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service, product in goede staat geleverd.
Review door: Marcel Houben
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima afhandeling
Review door: D. C. Van der Gugten
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Als altijd super snel en netjes
Review door: K Eijkemans
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Marc-Gerard LEFEVRE
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Zoals altijd: zeer snelle en heel correcte levering!
Review door: E.H.A. Hilgers
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering, duidelijke informatie rondom bestelling. Goed verpakt. Cadeau bij bestelling wordt zeer gewaardeerd. Ga hier zeker nog eens bestellen.
Review door: J.W.
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Heb 7 aanbiedingen sets gekocht. 1 set was niet op voorraad en heb gevraagd wanneer deze op voorraad is zodat ik deze kan mee bestellen en bespaar in de verzendkosten. Het was voor Brickshop onbekend wanneer dit product weer op voorraad is. Heb daarom besloten dit product niet te bestellen en kreeg de volgende dag een automatische mail dat het product op voorraad is... vind dit niet netjes naar de klant toe. Als ik het nu moet bestellen dan betaal ik extra verzendkosten. Vind dit gewoon niet goed.. je kunt ook aangeven dat je het product binnenkort weer op voorraad heb (binnen de aanbieding periode). De mail wisseling vond ik ook een beetje onpersoonlijk (leek op een automatische antwoord)
Reactie brickshop.nl:
Bedankt voor alweer uw 3de order. We vinden het vervelend dat u niet geheel tevreden bent. Wij kunnen u echter geen leverdatum afgeven wanneer wij zelf hiervan ook niet op de hoogte zijn.

Review door: R Wijker
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snel, ik had het een dag later al in huis. En het extra kadootje wat bij de bestelling zat viel in de smaak.
Review door: L.M. Abbas
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Correcte service Vroeger geleverd dan gekozen datum.
Review door: Yves Housiaux
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering en verder alles naar tevredenheid
Review door: Hotze Punter
Datum: 10 juni 2019
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 1 3 5 6 7 8 9 10 > Einde >>
Pagina 3 van 632

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

HiddenSide PreOrder 2HY19 Square btn bg 150px

LEGO Education 150px

LEGO Catalogus 2019 2HY 150px

Super Aanbiedingen

Bezorging prima. zal brickshop zeker aanbevelen bij anderen.
Van: D.L. Koning
Waardering:
 
 
 
 
 

Zo als wel vaker, gewoon goed en snel,fijn om hier te shoppen!
Van: Jan van der Meijs
Waardering:
 
 
 
 
 

Goed geinformeerd. erg prettig!
Van: S.J. Beumer
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten