Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1326)
  • LEGO Onderdelen(523)
  • LEGO Kleding(1710)
  • LEGO Boeken(297)
  • LEGO Bags(56)
  • Extra's(645)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(22)
  • City(216)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(689)
  • Tot 10 euro(1255)
  • Tot 20 euro(2710)
  • Tot 30 euro(3687)
  • Tot 40 euro(4002)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2544)
  • LEGO Education(129)
  • LEGOwear(1710)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(11)
  • vanaf 1½ jaar(35)
  • vanaf 2 jaar(80)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2077)
  • Meisje(635)
  • Unisex(956)

Speciaal

  • Exclusive(80)
  • Hard to Find(571)
  • Lego Special(163)
  • Gratis!(6)
  • Nieuw!(335)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Mijn pakket is goed aangekomen.Heel snel nadat ik de betaling had gedaan. Ik ben buitengewoon tevreden.En kom zeker in deze winkel terug.Zo veel keuze, geweldig. Onze kleinzoon zal er blij mee zijn. Vriendelijke groeten, Elly
Review door: E M P Droog
Datum: 04 juli 2011
Voor de tweede keer iets besteld bij de Brickshop en weer een supersnelle levering! Bedankt!
Review door: NC Zuidema
Datum: 04 juli 2011
Ik ben heel tevreden met de ontvangst van mijn pakket in België. 3 dagen na mijn bestelling kon ik mijn pakket in ontvangst nemen. Het was verpakt in een stevige doos zodat het arikel onbeschadigd afgeleverd kon worden. Bedankt voor de snelle service !
Review door: Lea Wolfs-Pevenage
Datum: 03 juli 2011
Grote keuze en snelle service bedankt
Review door: C.J. Mietus
Datum: 02 juli 2011
Ik ben heel tevreden. Een gestelde vraag per mail werd snel beantwoord, leveringsinformatie klopt en alles is in goede orde bezorgd.
Review door: GP Knibbe
Datum: 02 juli 2011
De afhandeling van de bestelling van jullie uit is goed verlopen. Ik heb alleen een klacht ingediend bij TNT, omdat de bezorgen het pakket op een ander adres afgeleverd had (geen probleem mee)maar ons hiervan niet in op de hoogte gebracht heeft. Ik bedank Brickshop.nl voor de snelle en goed afhandeling van de bestelling. Graag tot een volgende bestelling. Fam. Buntinx.
Review door: FSJ Buntinx
Datum: 01 juli 2011
't was weer helemaal top, jammer dat we niet vaker vakantiegeld krijgen, maar ik ben de volgende winkelwagen al weer aan het vullen, ben dik tevreden!!!
Review door: Tine Bergsma
Datum: 01 juli 2011
Snelle levering en verder top service. Heb al twee keer besteld en zal nog vaker terug komen om te shoppen.
Review door: G. Kenter
Datum: 01 juli 2011
Klagen kan ik wel over deze site, want als ik alles zou willen hebben wat ze hier aanbieden van LEGO is mijn portemonnee zo leeg! BRICKshop bedankt voor de keurige verpakking, snelle levering en ruime keuze! Tot de volgende keer!
Review door: Jan den Hartog
Datum: 01 juli 2011
Wij zijn erg tevreden met de goeie service en super snelle levering. Ik heb regelmatig via deze site besteld, maar sta iedere keer weer verbaasd te kijken hoe snel alles binnen kom. Ga zo door !
Review door: Jaap Manen
Datum: 01 juli 2011
Bedankt voor de grote keus en de snelle levering... De heren zijn al druk bezig met in elkaar zetten.
Review door: J Offereins
Datum: 01 juli 2011
Wat een bloed snelheid! Leuk! De LEGO spulletjes zijn supergaaf. Sommige items zijn niet een in de reguliere winkel te vinden. Ik kom snel nog een keertje shoppen bij jullie!
Review door: Saskia Konijnenburg
Datum: 01 juli 2011
Snelle levering, goede communicatie. Vond wel verzendkosten hoog voor de 2 poppetjes die ik maar bestelde. Maar goed, daar staat tegenover dat het bij een grotere bestelling zelfde bedrag is.
Review door: Dennis Heijnen
Datum: 28 juni 2011
Ik ben zeer content met de snelle levering en onherkenbaar op mijn werk afgeleverd!!! SUPER!!! BRICKSHOP is en blijft nr 1 qua service en supersnelle levering en scherpere prijzen in verhouding tot de gewone winkel!!!
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 27 juni 2011
Groot lego warenhuis bestelt! prijs was top! service top! werd erg goed op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevond. kortom top!
Review door: k creemers
Datum: 27 juni 2011
Ik was vorige keer zo tevreden, ik heb meteen weer besteld!!!! Geweldig!
Review door: Niels van Eijk
Datum: 27 juni 2011
Wederom een super snelle en foutloze levering. Bedankt.
Review door: Sandra Peeters-Wiermans
Datum: 27 juni 2011
De powerminersdoos is hier veruit het goedkoopst, snel geleverd en goede internet support, wat wil je nog meer? SUPER!!
Review door: Pieter van den Broek
Datum: 27 juni 2011
Ik wil jullie bedanken voor de snelle verzending mijn kleinzoon was er heel blij mee bedankt
Review door: N.A.J. Brands
Datum: 26 juni 2011
Voor zover de enige winkel die ik weet dat de 3677 op stock had , en dan ook nog es op minder dan twee dagen geleverd ! super service mensen
Review door: Thomas Vennekens
Datum: 26 juni 2011
Voor Lego bestaat er geen andere internetwinkel!
Review door: A. Klaassen
Datum: 25 juni 2011
In een woord super!
Review door: John Grunnekemeijer
Datum: 25 juni 2011
Superservice en snelle levering. TOP!!!
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 24 juni 2011
Netjes en snel verstuurd, alleen zonder paklijst. Ik kom zeker terug.
Review door: M Duerink
Datum: 23 juni 2011
Na jaren zoeken naar LeEGO Limousine en Helicopter in binnen en buitenland. Uiteindelijk gevonden bij brickshop.nl Het was de hartewens van onze kleinzoon die volhield dat hij wel moest bestaan. Maar de grote jongens als Intertoys en Bart Smit konden niet leveren en het ook niet voor ons bestellen. Nu precies op tijd voor de verjaardag van onze kleinzoon kwam het op tijd bij ons binnen. Brickshop jullie zijn voor mij helemaal een top internetwinkel. Voor de volgende Kado's weten we jullie te vinden
Review door: Marinus Dozy
Datum: 22 juni 2011
Bedankt voor de zeer snelle levering. Tot de volgende keer.
Review door: ES Prein
Datum: 21 juni 2011
Service is geweldig, er was een klein foutje ontstaan in de levering maar dat werd binnen 24uur opgelost! Dat zie je niet vaak! SUPER!
Review door: Niels van Eijk
Datum: 21 juni 2011
LEGO Star Wars "Home One" gekocht. Deze was maar liefst 60 euro goedkoper dan de gemiddelde prijs op bijv e-bay. vaker doen brickshop! Snelle en goede levering met gratis sleutelhanger en poster!
Review door: MJP Lamboo
Datum: 21 juni 2011
De levering was super snel en correct. Precies op tijd voor de verjaardag van ons zoontje! Nogmaals hartelijk bedankt! Tot de volgende keer!
Review door: E.R. van der Ster
Datum: 20 juni 2011
Ook nu weer een supersnelle levering en een goede service, telkens weer. Ga zo door.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 20 juni 2011
Goede snelle levering. goed en netjes verpakt!
Review door: S Noordzij
Datum: 20 juni 2011
Met het vooruitzicht op een nieuwe bureauruimte, zijn we verrast met de rode grote opbergboxen!!!! ik kijk ernaar uit om ze in te laden en ze aan iedereen te laten zien!!
Review door: S Gysen
Datum: 20 juni 2011
Goed verpakt en zeer snel geleverd. Erg goede webshop!
Review door: Bob Schreurs
Datum: 20 juni 2011
Mijn zoon vindt de star wars schepen helemaal geweldig. dankzij de snelle levering heeft ie het hele weekend kunnen bouwen. SUPER
Review door: J. Theunissen
Datum: 20 juni 2011
De goederentrein is gewelden; wel een enorme klus om te bouwen, maar erg leuk. We hebben er de hele (regenachtige) zondagochtend aan zitten bouwer. Heel fijn dat de levering zo snel is geweest!
Review door: Mira Kuipers
Datum: 20 juni 2011
In één woord : SUPER!!!
Review door: Sven Van Groen
Datum: 20 juni 2011
In Een woord, geweldig!! fijne webshop, en toppie service, snelle levering, ga zo door!!!!!
Review door: Maurice Steins
Datum: 20 juni 2011
Snelle levering, goed verpakt,helemaal tevreden.
Review door: s wetterhahn
Datum: 20 juni 2011
Wat fijn dat jullie de gewenste doos wél konden leveren en nog snel ook. Goede service!
Review door: t bremer
Datum: 19 juni 2011
Eveneens wederom tevreden met mooi t-shirt!
Review door: T. Schwarz
Datum: 19 juni 2011
Wederom erg tevreden, zoals gewnd goede snelle service met leuke extra's. Ga zo door brickshop.nl !!!
Review door: P.G. Dijk
Datum: 19 juni 2011
K Ben erg tevreden over de goede en snelle levering.
Review door: A.J. kronemeijer
Datum: 19 juni 2011
Snel goed en correct tevreden met brickshop
Review door: G Winters
Datum: 19 juni 2011
Zeer goed, doe zo verder brickshop!!!!!
Review door: Kristien Vandenbroeck
Datum: 19 juni 2011
Alles was prima mooi stukje lego iets apart ik vind zelfs deze trein noch iets mooier dan de gewone trein van lego zeer snelle verzending
Review door: Chris m.l Opdebeke
Datum: 19 juni 2011
Ik ben weer zeer tevreden over de snelle levering (binnen 2 dagen thuis ontvangen) en service. Ga zo door!!!
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 19 juni 2011
Alles prima
Review door: M Fiocco
Datum: 19 juni 2011
Zeer snel geleverd en goed verpakt. Groot assortiment en scherpe prijzen. Je kunt hier bijna alles van LEGO vinden! Zowel van de Creator set als de Star Wars kleding heb ik veel plezier. Graag tot een volgende keer!
Review door: Simone van den Oever
Datum: 19 juni 2011
Bestelling in goede staat ontvangen. Fijne website!
Review door: Danny Smeets
Datum: 18 juni 2011
1ste maal besteld. Zending zeer snel in huis, netjes verpakt!
Review door: Robbin Walta
Datum: 18 juni 2011

<< Start < 681 682 683 684 685 686 687 688 690 > Einde >>
Pagina 690 van 716

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Snelle levering ondanks de feestdagen. Prima service
Van: Sandra Duinhouwer
Waardering:
 
 
 
 
 

Volgens afspraak netjes
Van: G H Van der Laan
Waardering:
 
 
 
 
 

Zelfs met de sinterklaasdrukte de volgende dag in huis
Van: Fb Jansen
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle, correcte verwerking van mijn bestelling.
Van: J.H. Overheul
Waardering:
 
 
 
 
 

supersnelle service
Van: Koen van Herck
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten