Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1464)
  • LEGO Onderdelen(576)
  • LEGO Kleding(1651)
  • LEGO Boeken(283)
  • LEGO Bags(64)
  • Extra's(731)

LEGO Thema

  • ART(4)
  • Architecture(23)
  • Bionicle(9)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(25)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(722)
  • Tot 10 euro(1367)
  • Tot 20 euro(2855)
  • Tot 30 euro(3835)
  • Tot 40 euro(4162)
  • Meer

Merk

  • LEGO®(2844)
  • LEGO® Education(115)
  • LEGOwear(1651)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(13)
  • vanaf 1½ jaar(39)
  • vanaf 2 jaar(85)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2090)
  • Meisje(671)
  • Unisex(1077)

Speciaal

  • Exclusive(87)
  • Hard to Find(691)
  • Lego Special(201)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(209)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews


Review door: Roel Bladel
Datum: 03 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Duidelijke, actuele en correcte voorraadinformatie op de website. Snelle levering, goed volgbaar middels track en trace en prima aflevering.
Review door: Ramon Janssen
Datum: 03 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle en vlotte levering.
Review door: VW Valkenborghs
Datum: 03 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Heel snel, echt super!
Review door: K Klaase
Datum: 03 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service korte levertijd mooie spul dat lego.
Review door: Martin
Datum: 03 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Een dag sneller zou fijn zijn. Maar voor de rest prima.
Review door: JLP Husen
Datum: 03 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: A Haasnoot
Datum: 03 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Service is goed en snel, bezorging iets minder: ondanks extra betaling voor alleen thuisbezorgen, toch bij de buren bezorgd
Review door: P Koggel-Brilstra
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering en keurig per email op de hoogte gehouden van de status van de bestelling
Review door: A.E. Kooiker
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Anke Prein-van Commenée
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Na bestellen goede terugkoppeling over de status
Review door: Tonny Rooyen
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Netjes in gepakt en snel ontvangen, bedankt.
Review door: S.I. Kuto
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Helemaal geweldig. Altijd snel en goed.
Review door: Mm Kraaijeveld
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Sara van Wetswinkel
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Als altijd weer prompte en probleemloze levering.
Review door: L.S. Jans
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede service. Opmerking: vandaag besteld morgen in huis!( volgende de gestelde regels)
Review door: EAFW Heijden
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering en goed verpakt.
Review door: J.P de Vries
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Bijna een week voor de uitkomstdatum van de sets geleverd, perfect.
Review door: Leonard Bos
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Keurig geleverd.
Review door: Ronald Boelaars
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Netjes ingepakt en snel geleverd
Review door: Petra depenbrock
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Heb zondag bestelling geplaatst, toen ik na het betalen er achter kwam dat ik een product was vergeten te bestellen , heb ik er gelijk een mailtje achteraan gestuurd of het nog aan de bestelling toegevoegd kon worden..toen ik maandagavond pas weer in de gelegenheid was om mijn mail te checken zat er een berichtje bij hoe ik de 2e order kon toevoegen.. het volgende mailtje ; de oorspronkelijke bestelling was verzonden. . ik vind dat ze ook even op mijn reactie hadden kunnen wachten! dus helaas pindakaas! bezorging was overigens prima geregeld !
Reactie brickshop.nl:
Om onze service waar te maken is snelheid geboden. Omdat u iets vergeten bent te bestellen, krijgen wij één ster. Dat vinden wij jammer. Misschien in het vervolg toch even goed uw bestelling controleren, zodat u zeker bent dat u niets bent vergeten?

Review door: A Kuijl
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: F Blom Logman
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Je wordt prima op de hoogte gehouden van status van je bestelling. Snelle levering. Brickshop doet wat het belooft. Voor 12:00 bestelt, volgende dag geleverd (tenzij TNT niet meewerkt :-)).
Review door: Paul Collard
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Al vaker wat besteld en de service is altijd prima en snel.
Review door: M.G.J. Dijk
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima, je wordt goed op de hoogte gehouden
Review door: Pmw Geurts
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Wim Meijer
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Roy van Hoof
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Clemens Reijnen
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Maik Berg
Datum: 02 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Allemaal prima verwerkt. De levering kwam sneller dan toegezegd. Ik kom zeker terug!
Review door: C.P. Boeijinga
Datum: 01 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Dit was een pre-order omdat het model nog niet uitgegeven was door Lego, maar de dag van release, op de post en de volgende dag was het pakket er al. Supersnel, zoals gewend!
Review door: Bjorn Leenen
Datum: 01 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede bezorging.
Review door: M Nuiten
Datum: 01 augustus 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: T.A, Munster- van Santen
Datum: 31 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Philomeen Kaan
Datum: 31 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Philomeen Kaan
Datum: 31 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel en netjes geleverd
Review door: Rudi Duren
Datum: 31 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service, super dienstverlening
Review door: Yves de Wilde
Datum: 31 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel en in 1 keer goed.
Review door: RWJ Pasch
Datum: 31 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle bezorging, mindere service van transport: zeer groot venster waarin men kan leveren, zeker op zaterdag. Kartonnen verpakking sterk getaped. Alleen is het te betreuren dat men tijdens het inpakken de doos zwaar beschadigd en gedeukt heeft, vooral bij een exclusieve set. geen begrip van jullie en zeer slechte reactie op deze feedback. in de feedback schreef ik duidelijk dat het niet aan transport lag, en toch zegt jullie antwoord net dat. schuif geen schuld op iemand anders als je zelf schuldig bent. ik had meer verwacht van de shop, zal nooit meer bestellen. deze feedback wordt gedeeld met de hele BELUG leden community.
Reactie brickshop.nl:
Jammer dat u nooit meer bij ons wilt bestellen. Wij beschadigen vanzelfsprekend geen dozen tijdens het inpakken. Wij zien dan ook graag de gevraagde foto tegemoet om uw klacht zo beter te begrijpen! Mocht u de set alsnog willen ruilen of retourneren dan vernemen wij dit graag van u! Ook al heeft u hier nooit om gevraagd. Het lijkt wel alsof u alleen maar wilt klagen en geen oplossing zoekt. Wij sponsoren de BELUG al jaren en kregen nimmer zo'n reactie van een lid! Nogmaals excuses voor het ongemak!

Review door: Steven Staels
Datum: 31 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service, handige verpakking.. alleen zo jammer dat de bezorgkosten zo hoog zijn.. vooral als je wat vaker besteld/wilt bestellen.
Reactie brickshop.nl:
De aan u berekende bezorgkosten zijn 0 euro, omdat u boven 100 euro besteld heeft! Goedkoper dan GRATIS kan echt niet hoor!

Review door: Shannon Steur
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Stephan van Hienen
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Fijne webshop om hier lego te bestellen, ga zo door brickshop!!
Review door: Martin Kool
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Preorder Lego 42009, erg snel geleverd, ruim voor 1 augustus!! Goede verpakking en superservice. En dat voor een redelijke prijs!
Review door: GvdD
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Toegegeven, na enkele commentaren die ik vond, had ik er geen goed oog in. Nu eerlijk is eerlijk, prima service : snel, netjes verpakt....
Review door: Vicki de Koninck
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: P Eggens
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Jozef Palinckx
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer goed.
Review door: E Bos
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel correct en netjes verpakt
Review door: G.W.M. Rooy
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima en ook voor de verwachte levertijd
Review door: Jeff Schutte
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Verzenden is keurig
Review door: Rene
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 681 682 683 684 685 686 687 689 > Einde >>
Pagina 689 van 836

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Afhandeling perfect verlopen
Van: M Hendriks
Waardering:
 
 
 
 
 

Snel geleverd voor een scherpe prijs.
Van: Ronald
Waardering:
 
 
 
 
 

Goede communicatie en volgens afspraak netjes geleverd
Van: JV Fransen
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima geregeld
Van: J.P. Borst
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levering
Van: Ria Spee
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Nieuwe Producten

LEGO Cole met Hamer (Polybag)
LEGO Cole met Hamer (Polybag)

€ 2,99
HUBELINO 44-Delige Uitbreidingsset Trechter
HUBELINO 44-Delige Uitbreidingsset Trechter

€ 39,99
LEGO 41421 Babyolifant Jungle Rescue
LEGO 41421 Babyolifant Jungle Rescue

€ 19,99
€ 16,99
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 41424 Jungle Reddingsbasis
LEGO 41424 Jungle Reddingsbasis

€ 79,99
€ 67,99
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 41422 Panda Jungle Boomhuis
LEGO 41422 Panda Jungle Boomhuis

€ 29,99
€ 25,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 41423 Tijger Reddingsactie met Luchtballon in Jungle
LEGO 41423 Tijger Reddingsactie met Luchtballon in Jungle

€ 44,99
€ 38,24
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 60266 Oceaan Onderzoekschip
LEGO 60266 Oceaan Onderzoekschip

€ 129,99
€ 110,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 60265 Oceaan Onderzoeksbasis
LEGO 60265 Oceaan Onderzoeksbasis

€ 59,99
€ 50,99
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 60264 Oceaan Verkenningsduikboot
LEGO 60264 Oceaan Verkenningsduikboot

€ 29,99
€ 25,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 60263 Oceaan Mini Duikboot
LEGO 60263 Oceaan Mini Duikboot

€ 9,99
€ 8,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten