Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1459)
  • LEGO Onderdelen(583)
  • LEGO Kleding(1655)
  • LEGO Boeken(281)
  • LEGO Bags(64)
  • Extra's(732)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(9)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(25)
  • City(251)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(726)
  • Tot 10 euro(1371)
  • Tot 20 euro(2864)
  • Tot 30 euro(3844)
  • Tot 40 euro(4170)
  • Meer

Merk

  • LEGO®(2844)
  • LEGO® Education(116)
  • LEGOwear(1655)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(13)
  • vanaf 1½ jaar(39)
  • vanaf 2 jaar(86)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2089)
  • Meisje(670)
  • Unisex(1075)

Speciaal

  • Exclusive(87)
  • Hard to Find(689)
  • Lego Special(198)
  • Gratis!(4)
  • Nieuw!(226)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home
Fans van de Unikitty! tv-serie zullen heel blij worden van de 41775 Unikitty! verzamelobjectserie 1, een leuke en kleurrijke reeks exclusieve en limited edition bouwbare figuren. In serie 1 vind je in elk verzegeld mysteriezakje een Unikitty of Prince Puppycorn figuur met daarbij een informatieboekje en een displayvoetje in de vorm van een wolk. Voeg vele nieuwe speelmogelijkheden toe aan je LEGO Unikitty! bouwsets. Er zijn 12 figuren om te verzamelen! - 12 limited edition LEGO Unikitty! verzamelfiguren om zelf te bouwen en je favoriete scènes uit de tv-serie mee na te spelen of je eigen vrolijke, kleurrijke verhalen mee te bedenken! - Combineer met de LEGO Unikitty! bouwsets voor nog meer speelmogelijkheden. - Ruil de figuren met je vrienden om je collectie compleet te maken. - LET OP: in ieder mysteriezakje vind je één van de 12 bouwbare figuren uit de collectie. We kunnen helaas niet ingaan op verzoeken voor levering van specifieke figuren. Bij aankoop van meer dan één mysteriezakje kan het voorkomen dat de zakjes dezelfde figuren bevatten.
LEGO UniKitty

LEGO 41775 Minifiguur UniKitty serie 1 (Polybag)

Artnr: 41775-POLYBAG | Waardering:
 
 
 
 
 
 20 Reviews
LEGO 41775 Minifiguur UniKitty serie 1 (Polybag)
5 +AANBIEDING


€ 3,99
€ 1,99
-50%


Beschikbaarheid Online status 5315 in voorraad
Nu besteld, zaterdag in huis!

Winkel Gorinchem Niet in voorraad
 

Fans van de Unikitty! tv-serie zullen heel blij worden van de 41775 Unikitty! verzamelobjectserie 1, een leuke en kleurrijke reeks exclusieve en limited edition bouwbare figuren.

In serie 1 vind je in elk verzegeld mysteriezakje een Unikitty of Prince Puppycorn figuur met daarbij een informatieboekje en een displayvoetje in de vorm van een wolk. Voeg vele nieuwe speelmogelijkheden toe aan je LEGO Unikitty! bouwsets. Er zijn 12 figuren om te verzamelen!

  • 12 limited edition LEGO Unikitty! verzamelfiguren om zelf te bouwen en je favoriete scènes uit de tv-serie mee na te spelen of je eigen vrolijke, kleurrijke verhalen mee te bedenken!
  • Combineer met de LEGO Unikitty! bouwsets voor nog meer speelmogelijkheden.
  • Ruil de figuren met je vrienden om je collectie compleet te maken.
  • LET OP: in ieder mysteriezakje vind je één van de 12 bouwbare figuren uit de collectie. We kunnen helaas niet ingaan op verzoeken voor levering van specifieke figuren. Bij aankoop van meer dan één mysteriezakje kan het voorkomen dat de zakjes dezelfde figuren bevatten.

Lees meer

   

Kenmerken

Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
CategorieSets
ThemaLEGO UniKitty
MerkLEGO®
Voornamelijk geschikt voorUnisex
EAN/ISBN5702016117004
Uitgebracht in2018
LeeftijdsadviesVanaf 5 jaar
Gewicht11,5 gram
Afmetingen (lxbxh)9 x 14 x 2 cm
Aantal minifiguren1
 
Bestsellerlijst#2 in LEGO UniKitty
#17 in Sets

Reviews (20)

Reviews van klanten


Gemiddelde waardering:
 
 
 
 
 
  20 Reviews
Lage prijs tov andere winkels
Review door: N. Ter Bogt
Datum: 28 juni 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Danielle Taling
Datum: 27 juni 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Caroline Danneel
Datum: 24 juni 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Samantha
Datum: 19 juni 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Norma Verkerk
Datum: 16 juni 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Norma Verkerk
Datum: 16 juni 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: E.G Smit
Datum: 11 juni 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: E.G Smit
Datum: 11 juni 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: shopping@bender-mail.de
Datum: 08 juni 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Ewdm De Bekker
Datum: 30 mei 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: J.M. van der Zee
Datum: 27 mei 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Maaike Groefsema
Datum: 15 mei 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Zhanhong Zhao
Datum: 14 mei 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Lynn Laforce
Datum: 11 mei 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Marja Kui Jper
Datum: 03 mei 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Toevallig precies het roze poesje wat we graag wilde, mazzel
Review door: Marleen van Tol
Datum: 01 mei 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Marleen van Meerbeeck
Datum: 28 april 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Nancy Verboog
Datum: 22 maart 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Frank Van de Vrie
Datum: 04 januari 2020
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Linda Rens
Datum: 22 maart 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Linda Rens
Datum: 22 maart 2019
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Lander Viaene
Datum: 24 november 2018
Waardering:
 
 
 
 
 
Review door: Ann Verdegem
Datum: 02 september 2018
Waardering:
 
 
 
 
 


3D

Video

Video reviews (1)

Deze reviews zijn gemaakt door fans van LEGO wereldwijd. Ze kunnen mogelijk in een andere taal zijn. BRICKshop is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze videos. Bekijk ze daarom op eigen risico.

Vraag?

Uw naam:
Uw e-mail:
Vul uw bericht in
Anti-spam. Hoeveel is ?
 

Delen

Deel dit product via social media


Deel dit product via email

Uw vriend's e-mail:
   
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw boodschap
 
 
Cadeaubon
Tip! Bestel een BRICKshop cadeaubon
Altijd voorradig en altijd een lach op het gezicht van de ontvanger. Direct verzonden.

We hebben cadeaubonnen al v.a. €5. Bekijk ze hier.
 

Best verkocht van dit thema

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Snelle service nette levering en goed verpakt kortom vaker bestellen hier
Van: Ritchie Cox
Waardering:
 
 
 
 
 

Perfect. Bedankt!!
Van: Jiri Baert
Waardering:
 
 
 
 
 

Zoals gewoonlijk prima in orde
Van: P.r. van de Rovaart
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima deluxe, snel, accuraat geleverd en alles paste precies !
Van: Egbert-Jan Lam
Waardering:
 
 
 
 
 

Uitstekend, binnen 2 werkdagen geleverd en goed op de hoogte gehouden van de status.
Van: Rene van der Baan
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Nieuwe Producten

LEGO 41422 Panda Jungle Boomhuis
LEGO 41422 Panda Jungle Boomhuis

€ 29,99
€ 25,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 41421 Babyolifant Jungle Rescue
LEGO 41421 Babyolifant Jungle Rescue

€ 19,99
€ 16,99
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 41424 Jungle Reddingsbasis
LEGO 41424 Jungle Reddingsbasis

€ 79,99
€ 67,99
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 41423 Tijger Reddingsactie met Luchtballon in Jungle
LEGO 41423 Tijger Reddingsactie met Luchtballon in Jungle

€ 44,99
€ 38,24
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 60266 Oceaan Onderzoekschip
LEGO 60266 Oceaan Onderzoekschip

€ 129,99
€ 110,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 60265 Oceaan Onderzoeksbasis
LEGO 60265 Oceaan Onderzoeksbasis

€ 59,99
€ 50,99
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 60264 Oceaan Verkenningsduikboot
LEGO 60264 Oceaan Verkenningsduikboot

€ 29,99
€ 25,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 60263 Oceaan Mini Duikboot
LEGO 60263 Oceaan Mini Duikboot

€ 9,99
€ 8,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 70435 Newbury Verlaten Gevangenis
LEGO 70435 Newbury Verlaten Gevangenis

€ 44,99
€ 38,24
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 70434 Bovennatuurlijke Racewagen
LEGO 70434 Bovennatuurlijke Racewagen

€ 29,99
€ 25,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten