Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1113)
  • LEGO Onderdelen(1617)
  • LEGO Kleding(1364)
  • LEGO Boeken(204)
  • LEGO Bags(81)
  • Extra's(616)

LEGO Thema

  • ART(11)
  • Architecture(14)
  • Avatar(8)
  • BricQ(4)
  • Brick Sketches(4)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(762)
  • Tot 10 euro(1861)
  • Tot 20 euro(3607)
  • Tot 30 euro(4228)
  • Tot 40 euro(4436)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3498)
  • LEGO Education(27)
  • LEGOwear(1364)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(48)
  • vanaf 2 jaar(94)
  • vanaf 3 jaar(266)
  • vanaf 4 jaar(2054)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1783)
  • Meisje(413)
  • Unisex(1129)

Speciaal

  • Exclusive(114)
  • Hard to Find(667)
  • Lego Special(140)
  • Gratis!(2)
  • Nieuw!(657)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Legotrein besteld , snel geleverd , goed verpakt :) ik zal hier zeker weer bestellen :p
Review door: Wouter
Datum: 02 mei 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor levering van de kookwekker. Het LEGO-hoofdje :roll staat achter glas te pronken samen met 325 andere kookwekkers. Op BRICKshop en LEGO kun je bouwen. Groeten uit Tilburg!
Review door: A. Nouwens
Datum: 30 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
De lego racers gisteren in perfecte staat ontvangen. Bedankt!! :grin
Review door: Eveline
Datum: 26 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de hulp tijdens het aanmelden! Dat stellen we zeer op prijs! :zzz
Review door: Theo
Datum: 21 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hoi Liesbeth, Alles naar goede tevredenheid ontvangen. Bedankt voor de extra aandacht! Tot een volgende keer. Groetjes! :grin
Review door: Bert
Datum: 17 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Het pakketje is net afgeleverd en de inhoud ervan is veilig overgekomen. Alles, vooral die doos van 4950 ziet er nog erg gaaf uit. Hartelijk dank voor alles, en waarschijnlijk tot ziens! :)
Review door: Johan
Datum: 14 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede verpakking, snelle service! Bedankt!
Review door: Antoine Q.
Datum: 13 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
De paashaas was blij verrast dat de spulletjes nog lekker VOOR de pasen binnen kwamen! Supersnelle service! Echt dope! 8)
Review door: Paashaas
Datum: 10 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service!
Review door: K. de Koning
Datum: 02 april 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik heb ze ontvangen, bedankt hoor! : grin Groet, Eefje
Review door: Eefje
Datum: 30 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Vandaag de lego in goede orde ontvangen. Heel erg bedankt en tot de volgende keer maar weer! Groetjes Ellen :)
Review door: Ellen
Datum: 29 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik heb gisteren mijn bestelling ontvangen. Alles ziet er prima uit. Keurig verpakt en snel bezorgd. Bedankt!
Review door: Cindy
Datum: 29 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik zou nog even laten weten hoe het spel is met die racers (Grand Prix) wat Guillaume bij jullie heeft gekocht vrijdag. Het is een leuk spel. Niet te moeilijk. Het lijkt een beetje op Ganzenborden (valkuilen element) én Mens erger je niet (je moet vier rondes), maar dan met auto\'s. Natuurlijk wordt de baan (het bordspel zelf) ook fanatiek gebruikt als racebaan voor de auto\'s. ;) Hijzelf vind het helemaal geweldig en gaat nu sparen voor die baan met dat vangnet 4586. En natuurlijk heeft hij ook de andere racers al gesignaleerd..... Graag weer tot ziens! :grin
Review door: Antoinette
Datum: 19 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor uw tip voor losse onderdelen en losse LEGO! We wisten niet dat er nog zoveel tekoop was! Internet doet inderdaad wonderen! Kijk maar eens op [URL=http://www.legoshophollland.nl]www.legoshophollland.nl[/URL]
Review door: Harry
Datum: 11 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Wow! Waarschijnlijk de snelste internet winkel die er is! Ga zo door! 8)
Review door: Guy
Datum: 11 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Thanks for shipping my order so promptly. That\'s great that you were able to ship it a little cheaper & give us a small refund, my son is paying for this with his own money. Once we receive the package I\'ll be sure to leave feedback (excellent feedback!) It\'s been a pleasure doing business with you!
Review door: Robin
Datum: 08 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Zojuist is het pakket bezorgd. Helemaal goed ! Freek is zaterdag jarig, maar ik denk dat wij hem het vrijdag alvast geven. Dan kan hij alvast hiermee aan de slag gaan, want op zo’n verjaardag kom je daar niet aan toe. Dus het pakket gaat morgen open. Heel hartelijk bedankt voor de snelle verzending. :grin
Review door: Saskia
Datum: 08 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Liesbeth, Vandaag is het spel door de postbode gebracht. Bijzonder bedankt, voor alle inspanningen van jou. Aanstaande zaterdag krijgt de jarige zijn kado van Opa en ik denk dat het de klapper van het familiefeestje wordt. Heel hartelijk bedankt!
Review door: John de Vrueh
Datum: 07 maart 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Alles wederom goed aan gekomen! Jullie zijn echt snel! Bedankt hoor!
Review door: Mevrouw Griffioen
Datum: 25 februari 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik vind dit een leuke site, met goede service en leuke LEGO producten!
Review door: Piet
Datum: 19 februari 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Deze site is vet cool, je kan er echt alles van lego vinden...
Review door: Avatar fan
Datum: 16 februari 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de goede service!
Review door: Bedankt!
Datum: 10 februari 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Alles weer netjes op tijd binnen! Vriendelijk bedankt hoor!
Review door: Sandra
Datum: 24 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Mijn zoontje vond LEGO Jabba's Sailbarge super, hij had het in een dag gebouwd en laat het vol trots zien! nogmaals bedankt en groetjes
Review door: sylvia
Datum: 22 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
In één woord! Superservice!
Review door: Chantal Janssen
Datum: 21 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Wederom een keurig afgehandelde order! Super!
Review door: Sandra
Datum: 16 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Nu al mijn favoriete speelgoedwinkel!
Review door: J. Verduin
Datum: 14 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Wat een vriendelijke mensen! In deze winkel voel je je nog echt koning!
Review door: Sandra
Datum: 13 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Toppie! Bedankt hoor!
Review door: Jan
Datum: 11 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Super! Alles op tijd binnen zoals afgesproken....
Review door: Angelique
Datum: 09 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Echt supergoeie service! alles is keurig en snel afgeleverd! Bedankt!
Review door: Suzanne
Datum: 08 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Geduldige mensen, fijne uitleg! Bedankt!
Review door: Oma Janssen
Datum: 01 december 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de uitstekende service!
Review door: Eric
Datum: 27 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Great service! They sent it to London also! :)
Review door: Robby
Datum: 25 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima! Tot de volgende keer!
Review door: Erik
Datum: 22 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Ook de tweede bestelling helemaal goed! Super bedankt voor het zoeken naar de set!!!
Review door: LEGOFAN
Datum: 20 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Leuke site! :)
Review door: Mixnix
Datum: 19 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Inderdaad een prima collectie en de service is inderdaad goed! Ga zo door!
Review door: Sjaak Verduin
Datum: 19 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Wow, wat een collectie en een mooie, duidelijke site! En de service is prima!
Review door: Karin
Datum: 19 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Vandaag is alles binnengekomen! Ik ben er content mee! Dank! :roll
Review door: Bert
Datum: 17 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik zie toch dat er meer meisjes-LEGO komt in uw winkel! Ga zo door!
Review door: Belville Prinsesje
Datum: 16 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik vond het hartstikke gaaf:grin
Review door: pieter oosterheert
Datum: 08 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Vandaag kwam alles binnen! Keurig verpakt! :)
Review door: Mevr. Janssen
Datum: 06 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Het pakketje kwam vandaag aan vanuit het buitenland! Helemaal te gek! Bedankt voor de uitmuntende service!
Review door: Kees
Datum: 04 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Eindelijk een duidelijke LEGO site in het Nederlands! Gaaf! ;)
Review door: Guy
Datum: 01 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Supersnelle service!!! Top!
Review door: Emile
Datum: 01 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Super Service! :eek
Review door: André
Datum: 01 november 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Leuke site!
Review door: Bregje
Datum: 31 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
U heeft een hele leuke winkel met zeer veel items, maar helaas is uw assortiment voor meisjes niet zo groot!
Review door: Rosalie
Datum: 31 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 
Leuke site met de grootste collectie LEGO. Ik wist niet dat er zoveel verschillende producten zouden zijn! Ik kom zeker terug...
Review door: Robin van Wingerden
Datum: 31 oktober 2006
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 1231 > >>
Pagina 1231 van 1232

Black Friday

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Sint Schoencadeau Tip 150px

Vlotte verzending ondanks de drukte. Steeds een e-mail bij de volgende stap in het verzendproces.
Van: D. Struijs
Waardering:
 
 
 
 
 

Communicatie over weer op voorraad, bestelprocedure, tussentijdse leverings info en uitlevering verliep uitstekend.
Van: Frank
Waardering:
 
 
 
 
 

ik was zeer tevreden over de correcte en snelle afhandeling van het geen ik besteld had !
Van: Georges Michiels
Waardering:
 
 
 
 
 

Super snelle levering, werden goed op de hoogte gehouden met mails. Zeer goede ervaring
Van: M Donkers
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levering met goede communicatie waar het pakket zich bevindt. De doos was goed ingepakt.
Van: Ruud
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Catalogus 2022 2 NL 160px

Super Aanbiedingen

Adults Welcome

Kerst Toppers 1 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten