Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1110)
  • LEGO Onderdelen(1289)
  • LEGO Kleding(1311)
  • LEGO Boeken(266)
  • LEGO Bags(82)
  • Extra's(631)

LEGO Thema

  • ART(8)
  • Adidas(1)
  • Architecture(15)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(4)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(655)
  • Tot 10 euro(1490)
  • Tot 20 euro(3247)
  • Tot 30 euro(3942)
  • Tot 40 euro(4142)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3199)
  • LEGO Education(45)
  • LEGOwear(1304)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(3)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(32)
  • vanaf 2 jaar(91)
  • vanaf 3 jaar(254)
  • vanaf 4 jaar(1720)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1870)
  • Meisje(421)
  • Unisex(1161)

Speciaal

  • Exclusive(87)
  • Hard to Find(658)
  • Lego Special(159)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(426)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Gisteren is alles al binnengekomen. We zijn vandaag lekker aan het bouwen. Super bedankt voor de vlotte service. We komen zeker nog terug volgende maand...
Review door: P. Bisschop
Datum: 23 november 2008
Bedankt weer voor de mooie spulletjes hoor! Ik kan weer een hoop kinderen blij maken!
Review door: Sinterklaas
Datum: 23 november 2008
Thanks for the quick and clear service! Hoping to get the package soon ;) I can already tell you I'm very satisfied with the way our deal is being handled. And judging from what i've experienced so far, I suspect an easy ride! Be assured that if there are any complications that I will contact you. But if not then I would already like to thank you for your services! For I will be enjoing my purchase... ( oh, eh . Ofcourse my son will to ;) ... )
Review door: Dennis P.
Datum: 21 november 2008
Wederom een superpakket met een super aflevering. Ik kom voor de Kerst weer bestellen!! Vriendelijk bedankt!
Review door: R v Toor
Datum: 19 november 2008
:grin De Sint is echt heel blij met Thomas Trein van Duplo! Wat een snelle bezorging: Top!
Review door: Marion
Datum: 16 november 2008
Dame, gefeliciteerd met uw mooie winkel. Dit noem ik een echte online shop! Jammer dat mensen zonder internet nog geen gebruik kunnen maken van jullie prachtige assortiment. Misschien in de toekomst wel?
Review door: J. de Vries
Datum: 11 november 2008
Alles perfect op tijd en goed ingepakt binnen! Tot snel... 8)
Review door: Sjaak van Dussen
Datum: 10 november 2008
Sinds ik jaren geen Lego meer heb aanraakt, zag ik op internet een filmpje voorbij komen van de Lego Volkswagen Kever. Omdat ik behoorlijk Volkswagen freak ben kon ik het eigenlijk niet weerstaan hem te kopen. De doos is vandaag net binnen gekomen, dat word weer wat leuke uurtjes knutselen. ;) Bedankt voor de snelle verzending. Alles is heel aangekomen. Groeten, Jeroen
Review door: Jeroen Pekkeriet
Datum: 08 november 2008
Wat een snelle service de ene dag betaald en de andere dag in huis, echt super :grin . Ga zo door en we komen zeker terug bij jullie.
Review door: heidi van eijk
Datum: 02 november 2008
Beste mevrouw, Vandaag heb ik bestelling 3586 ontvangen Wawww. Wat een vlotte service ! Van ganser harte gefeliciteerd met uw bedrijf. U levert puik werk. :)
Review door: Stefaan
Datum: 24 oktober 2008
Kwam net terug van vakantie mijn beetle lag bij de buren SUPER je kunt hier met een gerust hart iets kopen ga zo door !!!!! :grin
Review door: The king
Datum: 23 oktober 2008
Vandaag alles ontvangen. Bedankt voor de super snelle levering. Tot de volgende keer...
Review door: Marian
Datum: 15 oktober 2008
Mijn zoon heet Thomas en hij is heel blij met de helicopter! Bedankt! :)
Review door: Thomas
Datum: 15 oktober 2008
Wow! Gisteren besteld, vandaag in huis! Superservice! Ga zo door en wij komen zeker terug! :roll
Review door: S. Belsack
Datum: 15 oktober 2008
Liesbeth, bedankt voor de kevers! Ze zijn goed aangekomen! :p
Review door: Mevr. Kort
Datum: 14 oktober 2008
Bedankt voor alle goede zorgen en de keurige verpakking!
Review door: Niels Landgraaf
Datum: 13 oktober 2008
Ik heb de order inmiddels mogen ontvangen. Dank voor de uitstekende dienstverlening. :grin
Review door: P.G. Bögels
Datum: 12 oktober 2008
Bij deze even een bedankje, complete Indiana Jones serie ( 1 missend ) in minder dan 48 uur..! En nog een leuke sleutelhanger cadeau, echt top service, zoals ik al gezegd had, ik mis nog een model, ( jungle cutter ) maar zodra die bij jullie weer voorradig is, zal ik hem zeker bestellen, is er al iets meer info over de 2009 serie van Indiana Jones ? Bedankt! :?
Review door: J.Smit
Datum: 10 oktober 2008
Bedankt voor alle goede zorgen en excuus voor de te late betaling! Tot de volgende keer! 8)
Review door: R. Ras
Datum: 09 oktober 2008
Vandaag mijn pakket binnen! Super! Ik kom graag nog eens winkelen bij jullie hoor...
Review door: Bianca Timmeren
Datum: 08 oktober 2008
Hallo, uitstekende service!! :grin Als je nog twijfelt om hier iets te kopen, niet wachten, maar DOEN!! Ik ben super tevreden. Snel en goed! Ik kom hier zeker terug, ik ga weer sparen voor de volgende bestelling! :p Bedankt! ;)
Review door: R van Toor
Datum: 08 oktober 2008
Bedankt voor de snelle service!
Review door: H. Groenhuizen
Datum: 07 oktober 2008
Goedemorgen! Net weer een bestelling geplaatst hoor! :grin
Review door: I. Baas
Datum: 06 oktober 2008
Goedemorgen! De set is in goede staat ontvangen en is inmiddels opgebouwd! Bedankt!
Review door: A. Brouwer
Datum: 05 oktober 2008
De kever was precies op tijd binnen, op de verjaardag van mijn man. Hij was er erg blij mee en had zo\'n kado nooit verwacht. Bedankt voor de snelle service en de keurig verpakte doos. Groeten. :grin
Review door: marianne
Datum: 04 oktober 2008
Ja hoor! Ik heb ook mijn Volkswagen Kever binnen!!! Bedankt!
Review door: Fred
Datum: 03 oktober 2008
Wow! De kever is binnengekomen. Wat een snelheid voor zo\'n oude kever :grin Ik zal hem dit weekend eens gaan bouwen. We komen zeker nog een keer terug voor de decembermaand hoor! :x
Review door: W. Kan
Datum: 03 oktober 2008
Vandaag de bestelde kever binnen gekregen zeer nette service en vooral snellle service ziet er allemaal keurig uit heel veel succes met jullie internet winkel :)
Review door: geert
Datum: 02 oktober 2008
Vandaag heb ikvan u mijn lego bestelling ontvangen ,dit alles is in perfecte staat en ik wil u daarom via dit mailtje vriendelijk danken voor de moeite een volgende bestelling is alweer naar u onderweg! vriendelijke groeten
Review door: Vincent
Datum: 01 oktober 2008
De kever is prachtig geworden hoor! Hij pronkt in onze vensterbank! Bedankt! :)
Review door: Charlotte
Datum: 30 september 2008
Vanmiddag zat het nieuwe horloge bij de post. Mijn dochter was dolgelukkig. Ze is met het horloge in haar hand in slaap gevallen, zo blij is ze ermee. Ook het kaartje vonden we heel aardig. Nogmaals hartelijk dank voor de snelle en goede service! :grin
Review door: Yolande
Datum: 26 september 2008
Hallo, Wederom bestelling( Percy, Duplo) zeer snel ontvangen!! Bedankt. Groetjes Irma :p
Review door: irma
Datum: 23 september 2008
Maandag besteld, dinsdag in huis! Jullie lijken de Whekamp wel :? Ga zo door! We komen zeker bij u terug!
Review door: Robert Beest
Datum: 23 september 2008
Dames en heren van brickshop.nl.... bedankt voor de vlotte levering van deze schitterende set! Zo snel heb ik nog niet eerder een bestelling binnen gekregen!!! Ik kom zeker bij u terug!!! :grin :grin :grin
Review door: Taj Mahal
Datum: 22 september 2008
Hallo, Een geweldige service biedt brickshop! Wegens problemen met een order bij een andere webshop heb ik last minute een bestelling gedaan bij brickshop en ik kon de set de dag erna (in het weekend op een zaterdagmiddag!) afhalen! UITSTEKEND!
Review door: Joost
Datum: 22 september 2008
Hallo, Heb vandaag de helicopter ontvangen!! Geweldig, ben er erg blij mee, is heel moeilijk om aan te komen. Bedankt en de volgende bestelling is alweer gedaan, haha.Wist niet dat jullie Percy zo snel binnen zouden krijgen. Groetjes Irma :grin
Review door: Irma
Datum: 19 september 2008
Ik heb de order in goede staat ontvangen. Ik ben enorm verheugd dat ik deze unieke stukken heb kunnen bemachtigen. Graag dank ik U voor uw geduld en de uitstekende dienstverlening. :roll
Review door: Serge
Datum: 18 september 2008
Gisteren besteld, vandaag in huis! En... keurig ingepakt! Super brickshop! Bedankt! ;)
Review door: Willemein
Datum: 16 september 2008
Bedankt voor jullie hulp om de set van Spongebob te bemachtigen! Super! :eek
Review door: Marianne
Datum: 15 september 2008
Bedankt voor de mooie Star Wars sets!
Review door: Jos
Datum: 12 september 2008
Wederom een goede en snelle service! Bdankt!
Review door: Bianca
Datum: 11 september 2008
Wat een geweldig stel!!! Bedankt, errug leuk en komt goed van pas ... Pim & Bregje p.s. nog geen datum gepland
Review door: Pim & Bregje
Datum: 05 september 2008
Hallo, Heb vandaag Thomas trein Duplo ontvangen!! Wat een service zeg, zeker een aanrader deze site. Enorm bedankt, wij kunnen onze zoon blij maken op z\'n verjaardag, maandag. Tot de volgende keer. Groetjes Irma :grin
Review door: Irma
Datum: 30 augustus 2008
Goede site, uitgebreid assortiment en prima en snelle levering. hartelijk gedankt. :)
Review door: Linda
Datum: 27 augustus 2008
Beste legofans, Als alles goed gaat is een winkel top, soms gaat er iets mis en als het dan goed wordt opgelost is een winkel PERFECT. Liesbeth bedankt voor de snelle en goede oplossing. Groeten Roy :grin
Review door: Roy
Datum: 15 augustus 2008
Hoi, Ik heb vandaag de Lego ontvangen! :-) \'t Was heel goed verpakt, en de Lego is hartstikke mooi!.. logisch natuurlijk, het was nieuw, maar toch, haha ;-) Bij deze hartstikke dus bedankt voor de snelle levering en goede berichtgeving (order updates) via de mail. Superservice!! Groetjes, Martijn
Review door: Martijn
Datum: 14 augustus 2008
Hallo, door brand in huis moest al onze lego worden schoongemaakt. We zijn op zoek naar de bouwtekening voor de graafmachine 7248. Kan iemand ons helpen?? alvast bedankt Robin :?
Review door: Robin
Datum: 10 augustus 2008
Gelukkig is de site weer lekker snel, afgelopen week was het echt een ramp! :(
Review door: C. de Wit
Datum: 08 augustus 2008
Bedankt voor jullie mooie aanbod van LEGO! Helemaal super dat jullie die speciale Star Wars set nog konden krijgen!!! Bedankt en tot ziens! 8)
Review door: T. Knosse
Datum: 07 augustus 2008
Hoi lezer(es); Ik heb gisteren twee lego motortjes besteld........en vandaag al binnen !! In een woord KLASSE !! Tot spoedig.....
Review door: Geert v.d. Wallen
Datum: 01 augustus 2008

<< Start < 1141 1142 1144 1146 1147 1148 > Einde >>
Pagina 1144 van 1148

Super Aanbiedingen

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Nieuwe Producten

NL-639180 160px

Adults Welcome

vandaag besteld, morgen in huis in een nette doos, onbeschadigd, duidelijke mails over de voortgang
Van: Gertjan Oosterwijk
Waardering:
 
 
 
 
 

Ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen. Alles was degelijk en veilig verpakt.
Van: Gwennie Verbeeck
Waardering:
 
 
 
 
 

Fantastische website, ongelooflijk snelle levering op 2 dagen geleverd, kan het iedereen aanbevelen!
Van: Jonathan Kerremans
Waardering:
 
 
 
 
 

Ik kan niets negatiefs bedenken. Order betaling en levering verliep perfect. Dank
Van: Jozef Bekaert
Waardering:
 
 
 
 
 

Orderafhandeling is prima. Wat wel fijn is, is om bij een ander lever adres voor een cadeautje een tekst mee te kunnen sturen.
Van: M Roerdink
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten