Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1081)
  • LEGO Onderdelen(1268)
  • LEGO Kleding(1260)
  • LEGO Boeken(250)
  • LEGO Bags(80)
  • Extra's(610)

LEGO Thema

  • ART(8)
  • Adidas(3)
  • Architecture(17)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(4)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(627)
  • Tot 10 euro(1447)
  • Tot 20 euro(3136)
  • Tot 30 euro(3825)
  • Tot 40 euro(4028)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3105)
  • LEGO Education(46)
  • LEGOwear(1251)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(3)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(29)
  • vanaf 2 jaar(97)
  • vanaf 3 jaar(252)
  • vanaf 4 jaar(1687)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1763)
  • Meisje(426)
  • Unisex(1130)

Speciaal

  • Exclusive(87)
  • Hard to Find(561)
  • Lego Special(156)
  • Gratis!(4)
  • Nieuw!(559)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Ik zal iedereen Brickshop aanbevelen, altijd keurig verzorgd en snel geleverd, ga zo door!!!
Review door: Tine Bergsma
Datum: 08 augustus 2011
Zoals gewoonlijk, keurig verzorgd en nog een extra'tje ook.
Review door: Tine Bergsma
Datum: 08 augustus 2011
Paket goed aangekomen. en een Snelle service.
Review door: Govert de Rooy
Datum: 08 augustus 2011
Zoals steeds vlotte service en snelle levering, bedankt
Review door: Steve Glorie
Datum: 08 augustus 2011
Zoals vanouds een goede snelle service.
Review door: Michel Wijkmans
Datum: 07 augustus 2011
De bestelling is prima en snel afgehandeld. Ook in het weekend wordt er doorgewerkt.
Review door: W.H. Magre
Datum: 07 augustus 2011
Helaas heb ik niet alles kunnen bestellen wat ik graag hebben wou. Mist thuis enkele grote stenen en zou dit graag weer erbij willen hebben. Jammer dat ik ze niet kon bestellen.
Review door: H.A.A.M. ter Voert
Datum: 07 augustus 2011
Helemaal mijn webwinkel voor Lego. prima service en vlotte levering.
Review door: A.H.M. Bremmers
Datum: 06 augustus 2011
De bestelling werd zeer snel en netjes afgeleverd. Dank .
Review door: A van der Land
Datum: 06 augustus 2011
Hallo allemaal. Ik wilde even zeggen dat ik onlangs voor het eerst wat besteld heb bij brickshop,en dat ik het snel geleverd kreeg, keurig verpakt. Daar was ik heel erg blij mee, ga jullie zeker aanraden. veel succes en bedankt. Groeten Nicole
Review door: Nicole Struik
Datum: 06 augustus 2011
Wederom snelle levering, zoek hier altijd naar lego die niet in de winkel te koop is. is weer gelukt.
Review door: a triet
Datum: 06 augustus 2011
Ik heb nu meerdere keren Lego besteld bij de Brickshop en ik ben telkens tevreden over de snelle en goede levering. Ik kijk geregeld op de site voor nieuwe aanbiedingen (de 15% korting spreek mij zeer aan ;)) om mijn verzameling steeds verder uit te breiden. Van de laatste paar jaar komt het grootste deel van mijn verzameling via de Brickshop binnen. Dit zegt natuurlijk ook iets!
Review door: J.J. van Oorschot
Datum: 06 augustus 2011
Heerlijke site voor de kids om lego uit te kiezen. Heel veel keus! Ook nog een snelle levering tegen een leuke prijs. Iedereen tevreden...!!!
Review door: B.A. van Voorst-Mulder
Datum: 06 augustus 2011
Opnieuw weer een bestelling gedaan en weer een snelle en perfecte levering. Ga zo door.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 05 augustus 2011
Al heel veel Lego via Brickshop gekocht. Altijd dik in orde. Een op en top betrouwbare internetwinkel
Review door: Ellen Tabak
Datum: 05 augustus 2011
Bedankt voor een super levering
Review door: m driessen
Datum: 05 augustus 2011
Prima winkel. Mooie prijzen en veel keus. Levering was aan de trage kant. Donderdag 28 juli besteld, dinsdag 2 augustus in huis.
Review door: H.J. Eras
Datum: 05 augustus 2011
1ste keer dat ik besteld heb bij brickshop.nl, De artikelen zijn na dat ze beschikbaar waren ook onmiddelijk verzonden. Het pakket had ik dan ook enkele dagen later. Ik zal zeker nog eens bestellen en deze site aan iedereen aanraden die van LEGO houdt.
Review door: Frank Rijckx
Datum: 05 augustus 2011
Paar keer bestellingen geplaatst en loopt perfect. De laatste was (8110) Unimog-U400. Je wordt op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot aflevering. Van tijd tot tijd ook nog scherpe prijzen! Graag weer teug.
Review door: Henk Gunnink
Datum: 05 augustus 2011
1e keer dat ik iets besteld heb bij brickshop. Snelle levering, goede prijs, heel veel keus! Top.
Review door: B.r. Mulderij
Datum: 03 augustus 2011
Bedankt voor de goede service! Motortje voor onder een Legoboot besteld (nergens anders te krijgen in NL!), via e-mail op de hoogte gehouden van de status en binnen 3 dagen in huis. Zoonlief dolgelukkig :) en wij dus ook. Ik kom hier zeker terug!
Review door: A Houtman
Datum: 03 augustus 2011
Heb al een paar keer lego besteld en is altijd goed en correct afgeleverd.
Review door: C J van Bruggen
Datum: 03 augustus 2011
Bedankt voor de goede levering.
Review door: Jan Gaal
Datum: 02 augustus 2011
Zeer tevreden over de bestelling en snelle levering.
Review door: martijn rossum
Datum: 02 augustus 2011
Bij Brickshop.nl de 8110 Unimog besteld, mooi meegenomen was de 15% korting tot 1 augustus. Ik werd via automatische mailtjes keurig op de hoogte gehouden van de status van het product, en toen het product uiteindelijk beschikbaar was, was het binnen no-time verzonden en voor ik het wist had ik het thuis. Allemaal prima dus! De set zelf is ook geweldig, lekker complex, groot, veel stukjes, net en stevig verpakte boekjes en stickers en geweldig bedacht door de heren Lego ontwerpers. Fijn ook dat de slangetjes al op lengte waren gemaakt. Al met al zeer tevreden!
Review door: Helmy de Meester
Datum: 02 augustus 2011
Ik denk dat commentaar eigenlijk overbodig is bij Brickshop: DE websitewinkel voor lego bij uitstek!!! Ik ben weer zeer tevreden over mijn bestelling. Had het zelfs iets eerder binnen!!! Ik ben het met andere klanten eens: De website is zeer duidelijk, naar mijn mening redelijke prijzen en een uitstekende service en levering. Ik bestel alleen nog maar bij Brickshop.
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 02 augustus 2011
Onlangs gekocht bij Brickshop.nl De nieuwe Technic Unimog 8110 Deze heb ik medio juli vooruit besteld om de release datum 1 augustus was. De doos heb ik zaterdag ontvangen! Twee dagen voor de release datum. TOP! :-D Ik ben zeer tevreden over de service en aanbod bij brickshop!
Review door: Peter-Paul Crans
Datum: 02 augustus 2011
Super site, Goede levering. What you see is what you get. Blijf zo doorgaan. Fam. Bok
Review door: Reitze Bok
Datum: 02 augustus 2011
Bestelling was snel en correct geleverd. Aanrader!!!
Review door: Joost van der Made
Datum: 01 augustus 2011
Fijne service Overzichtelijke site veel keuze snel thuis gebracht wat wil je nog meer?
Review door: K Buysman
Datum: 01 augustus 2011
Prima en snelle levering. Heerlijk om ook alle dingen te bekijken op de website
Review door: Christianne Troost
Datum: 01 augustus 2011
Hallo, Hartelijk dank voor jullie snelle levering van mijn bestelling. Groetjes Jan.
Review door: Jan Heijenrath
Datum: 31 juli 2011
Bonsoir j ai reçu rapidement tout ce que je vous avez commande merci excellent service
Review door: CHRISTOPHE DUVAL
Datum: 29 juli 2011
Weinig woorden nodig: ruime keus, snel en correct.
Review door: Ruilof Witvliet
Datum: 29 juli 2011
Via deze weg heel erg bedankt voor de leuke attentie bij mijn laatste bestelling. We zijn inmiddels bijna een jaar trouwe klant geworden en dat bevalt ons erg goed. Niet alleen prima prijzen maar meer nog altijd een vriendelijk woord, ook naar de kinderen als ze er af en toe bij zijn als papa weer wat Lego ophaalt in Gorinchem. Geheel tegen mijn gewoonte in zet ik jullie op mijn website bij de Links. Als dat niet goed is hoor ik het wel.
Review door: Henk Versteeg
Datum: 29 juli 2011
Super Snelle Levering. De snelste Lego winkel waar ik regelmatig bestel. Verzenkosten redelijk. Prijzen wat aan de hoge kant, vergelijkbaar met de reguliere speelgoedwinkels. Groot assortiment dat dan weer wel.
Review door: Marco Merkelijn
Datum: 29 juli 2011
Al voor de tweede keer bestelt, snelle levering en de site is overzichtelijk,mvg Fam.Steeghs
Review door: Bianca Steeghs-Leder
Datum: 29 juli 2011
Goedendag zeg! Wat een enorme leuke winkel heeft u! Daar kunnen de bekende speelgoedwinkels nog een voorbeeld aannemen. Ik ben zeer te spreken over uw service en klantvriendelijkheid. Bedankt voor de snelle antwoorden en correcte levering. mvg Walbij
Review door: S. Walbij
Datum: 27 juli 2011
Uitgebreid assortiment, snelle levering en een zeer tevreden 11 jarige!
Review door: Marijke van der Klok-Postema
Datum: 26 juli 2011
Mijn zoon heeft nu een aantal malen lego bij u besteld. Een keer voor heel veel geld een starwars legopakket. Twee keer legospelletjes voor op de computer. De spullen zijn keurig aangekomen, maar ons commentaar is dat; hij bij zijn laatste bestelling geen gratis poster mee kreeg omdat het bedrag te laag was, wat ik raar vindt omdat hij eerder een enorme bestelling had gedaan. Een ander echt probleem is dat hij beide spelletjes helemaal niet kan gebruiken omdat ik windowsvista heb op de computer en het laatste spelletje veels te ouderwets is om te gebruiken. Dit staat niet duidelijk aangegeven op de site. Het andere spelletje LegoUniverse werkt alleen met abonnement op internet, wat heel veel kost, ook dit staat niet aangegeven. Dat vindt ik jammer voor een kind van 12, die zijn zakgeld hiervoor inzet. Met vriendelijke groet, W. van Leeuwen
Review door: W. van Leeuwen
Datum: 25 juli 2011
Geweldig snelle service zeg zeker een aanrader
Review door: dennis bussem
Datum: 23 juli 2011
Top , netjes en stevig verpakt , goed opgevuld zodat de spullen niet konden verschuiven . Zaterdagavond besteld en dinsdag al in huis , snelle levering . Dingen die je bij een speelgoed winkel niet zo gauw ziet , zoals sleutelhangers ed . Zal zeker hier nog eens kijken als we weer wat nodig hebben , leuke aanvulling vinden wij de legowear .
Review door: Johan Verbeek
Datum: 23 juli 2011
Snelle levering.Prima
Review door: jj de jong
Datum: 23 juli 2011
Altijd snelle reactie via e-mail op de gekste vragen! Bedankt voor de hulp! Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling...
Review door: AJ Koster
Datum: 23 juli 2011
Al diverse malen 's avonds lego city besteld en de volgende dag komt er keurig een mailtje over de status van de bestelling: verzonden! En de dag hierna staat TNT aan de deur. Top
Review door: Rik Doeven
Datum: 22 juli 2011
Oude set uit '99, kreeg hem toch helemaal nieuw :-)
Review door: M. C. Woolthuis
Datum: 22 juli 2011
Prima.
Review door: Erik Mulder
Datum: 22 juli 2011
Op zoek naar Lego Star Wars deze leuke winkel tegengekomen. Geweldig mooie spullen en een goede service! Als klap op de vuurpijl nog leuke extra's ook.
Review door: Robert Imming
Datum: 22 juli 2011
Keurig tijdige levering! Ik heb meteen de nieuwste Kingdoms sets besteld, die 1 augustus worden verwacht! Superleuk! Bedankt voor de extra's!
Review door: W. de Repel
Datum: 22 juli 2011
Wat een enorm leuke winkel is dit! De producten die ik heb gekocht kon ik nergens anders vinden. Ik kom zeker nog een keertje terug. Bedankt!
Review door: J. Appel
Datum: 21 juli 2011

<< Start < 1081 1082 1083 1084 1086 1088 1089 1090 > Einde >>
Pagina 1086 van 1113

Sint Schoencadeau Tip 150px

Kerst Toppers 1 150px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

Catalogus 2021-2

sneller geleverd dan verwacht, alleen jammer dat de verzendkosten niet wat sneller dan pas vanaf €100 kunnen wegvallen
Van: An Hoobergs
Waardering:
 
 
 
 
 

Super snel aanlevering en echt goedkoop. Dank u wel voor een verassing en extra cadeautje.
Van: Ingrida
Waardering:
 
 
 
 
 

Binnen een dag geleverd, netjes, had het ook kunnen ophalen, woon 3 km er vandaan
Van: B Lovenskjold Mikkelsen
Waardering:
 
 
 
 
 

alles hartstikke leuk en snel ontvangen en netjes verpakt alleen maar top jullie zullen ongetwijfeld mijn terug zien als klant
Van: Jenny van Hevelingen
Waardering:
 
 
 
 
 

Onderhand meerdere bestellingen gedaan, voorraad niveau klopt, wordt volgende dag geleverd, veel verzendopties, en vooral: goed verpakt! Top!
Van: Boris Loof
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Adults Welcome

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten