Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1094)
  • LEGO Onderdelen(989)
  • LEGO Kleding(966)
  • LEGO Boeken(236)
  • LEGO Bags(51)
  • Extra's(626)

LEGO Thema

  • ART(7)
  • Architecture(19)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(5)
  • Brickheadz(31)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(544)
  • Tot 10 euro(1279)
  • Tot 20 euro(2691)
  • Tot 30 euro(3289)
  • Tot 40 euro(3473)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2785)
  • LEGO Education(51)
  • LEGOwear(966)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(25)
  • vanaf 2 jaar(76)
  • vanaf 3 jaar(222)
  • vanaf 4 jaar(1353)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1404)
  • Meisje(409)
  • Unisex(1174)

Speciaal

  • Exclusive(81)
  • Hard to Find(443)
  • Lego Special(129)
  • Gratis!(3)
  • Nieuw!(525)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Wow! Die nieuwe LEGO Agents ziet er cool uit! Die ga ik zeker bij jullie bestellen!!!
Review door: John P.
Datum: 28 mei 2008
Net zoals mijn voorganger in dit gastenboek moet ook ik even iets kwijt: GEWELLIGE SERVICE, SNEL EN GOEDKOOP!
Review door: Wil Woeltjes
Datum: 27 mei 2008
Wat een supersnelle service! 2 Keer iets besteld en 2 keer hadden we het snel in huis en jullie assortiment mag er ook zijn!
Review door: boate-anne
Datum: 27 mei 2008
Hulp met aanmelden, hulp met bestellen, speciaal bestellen op verzoek. Wat een winkel! :eek Ik kijk mijn ogen uit.... Je moet er dan ook wel de tijd voor nemen om te winkelen in deze shop! Ga zo door mensen! :)
Review door: Pierre Storms
Datum: 21 mei 2008
Goed dat we geen verzendkosten hoeven te betalen met de speciale acties!
Review door: Nando Rade
Datum: 19 mei 2008
Super service! Gisteren middag besteld en nu al in huis! Hier kunnen nog veel internetwinkels een voorbeeld aan nemen... :upset
Review door: Ouwehand Bouw
Datum: 17 mei 2008
Namens de kinderen: BEDANKT!
Review door: Fam Zomergoud
Datum: 13 mei 2008
Goede afhandeling! Bedankt voor deze service!
Review door: Cecile
Datum: 10 mei 2008
Gisteren besteld, vandaag in huis! Super! En jullie assoriment mag er zeker zijn! Wanneer komen de nieuwe ruimtevaart sets? :p
Review door: Petterson
Datum: 26 april 2008
Ik had het hier al gelezen in het gastenboek... inderdaad goede service! Wat een snelheid. Echt goed dat jullie zoveel uit voorraad kunnen leveren! Tot een volgende keer! 8)
Review door: J. Bons
Datum: 23 april 2008
Wow! Wat een service! Vrijdagmorgen besteld en vandaag al binnen.... we gaan lekker bouwen! Groetje en een fijn weekend! :)
Review door: Manon
Datum: 19 april 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Liesbeth, Bedankt voor de snelle reacties op mijn e-mail vragen, de snelle verwerking van de Order en de presentjes. gr. Peter :roll
Review door: Peter
Datum: 10 april 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Helemaal SUPER! Bedankt voor alle hulp en de prachtige LEGO! Tot ziens!
Review door: Astrid Jong
Datum: 01 april 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor alle goede zorgen! Ga zo door met de GRATIS verzenden akties! :)
Review door: A. de Haan
Datum: 01 april 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Vroege saluutjes uit Belgie van een zeer tevreden klant! Ik kom zeker terug! Bedankt!
Review door: Sandra Wellink
Datum: 31 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor het snel leveren, de kids zijn er leuk mee aan het spellen. :)
Review door: fam stam
Datum: 30 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Gisteren is alles in perfecte staat bij ons aangekomen! Bedankt voor de goede service en snelheid! Ik kom zeker nog een keer bij jullie terug!
Review door: John IJzerwinkel
Datum: 30 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Geweldige snelle levering en het ziet er perfect uit bedankt! Ddit is voor herhaling vatbaar!
Review door: Anneke
Datum: 28 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo, ook wij willen even aangeven dat de service super is! Je wordt op de hoogte gehouden en het scheelt een hoop met de winkels! Nogmaals bedankt en zal zeker nog eens wat bestellen. Ook heb ik de site doorgemaild naar familie!
Review door: Fam. Vos
Datum: 18 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de fijne goede service. :grin
Review door: Jasper
Datum: 12 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
SUPER BEDANKT voor de snelle service en de vriendelijke afhandeling via e-mail! Tot de volgende keer!
Review door: Henk
Datum: 10 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo liesbeth, ik weet nu wat je naam is ;) het vorige bericht was een beetje onduidelijk. dus bij deze; ik had, als ze goedkoper waren ;) , wel een paar van die tankwagons gekocht... :grin en trouwens, ik heb op veel sites gekeken of die wagon er nog is. maar bij alle sites staat hij er niet meer op! zelfs niet op de officiele lego site! ps: mooie site :)
Review door: BzR
Datum: 28 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Leuk al die losse onderdelen! Misschien zouden jullie nog eens wat technische onderdelen kunnen toevoegen? :p
Review door: André
Datum: 26 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo, onze jeroen is zeer blij met de lego van avatar. Fijn dat we het zo snel bij jullie op konden halen. gr. m.h.
Review door: monique heuveling
Datum: 22 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Vandaag de doos ontvangen. Eerste reactie was \"shit\" :( verkeerde doos opgestuurd. Tot de achterkant gezien werd. Wat een service om de doos niet te beschadigen!! :roll Bedankt!! :grin
Review door: Jan Biekens
Datum: 22 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bestelling in goede orde ontvangen. Bedankt voor de snelle levering. Met vriendelijke groet, Daan Cornelissen
Review door: Daan Cornelissen
Datum: 20 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Net wederom een bestelling geplaatst! Hopelijk bevalt dit net zo goed als de eerste keer.... Alvast bedankt Liesbeth!
Review door: Jasper
Datum: 18 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Dank je wel voor je snelle reactie en ook nu weer is het prima opgelost, waarvoor mijn complimenten. Hierdoor zal ik ook bij een volgende zoektocht eerst weer even bij jullie op de site kijken. Groeten, Monique Zonderop
Review door: Monique
Datum: 14 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Wederom een supersnelle en nette levering! Bedankt Liesbeth!
Review door: Chantal
Datum: 13 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Dit is een coole LEGO site!
Review door: Stefan
Datum: 10 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de snelle levering en de perfecte verpakking! Zeker tot een volgende keer!
Review door: Gert-Jan
Datum: 01 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo brickshop ik vind het een super site als ik een cijfer mocht geven gaf ik een 10!!!
Review door: ko schoemaker
Datum: 24 januari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Goedemorgen, Voor de tweede maal bij jullie LEGO besteld. Ben zeer tevreden. Toch zou het handig zijn als jullie bij account onderhoud en wel bij VERZONDEN het pakketnummer erbij zouden vermelden. Voor de klant is het dan gemakkelijk het pakket te traceren. Alvast dank. :)
Review door: A.Prins
Datum: 16 januari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Beste Brickshop, Bedankt voor de snelle verzorging van onze bestelling. Dit is, voor wat ons betreft, zeker voor herhaling vatbaar! 8)
Review door: Fam. Scheers
Datum: 10 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Wat een service zeg! Hartstikke bedankt! Alle plaatjes die ik nodig heb staan er... Ik kan nu mijn auto weer in elkaar gaan zetten! Voor alle zekerheid zal ik deze link bij mijn favorieten zetten, zodat ik er later nog eens gebruik van kan maken ;-)
Review door: Machiel
Datum: 10 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Geachte heer, mevrouw, afgelopen week heb ik bij u de LEGO Towtruck, de motor en wat reserve-onderdelen besteld. Deze zouden morgen, zaterdag 8 december, worden bezorgd. Ik was dan ook zeer blij verrast dat TNT zojuist alles al heeft afgeleverd. KLASSE!! Ik ben aan mijzelf verplicht om u een groot compliment te geven voor het uitvoeren van de bestelling en de geleverde service. Dat kom je niet overal meer tegen. Als oudere jongere (of jongere oudere) van 44 jaar kun je nog steeds zo blij zijn als een kind. Er is in het algemeen wel eens verteld dat je het kind in je moet koesteren. Nou, dat doe ik dus ook. Ik bouw al 40 jaar met Lego, heb een aardige hoeveelheid in huis en met ideeën en creativiteit kun je eindeloos knutselen. Ik heb een tijdje RC-modellen van Tamiya gebouwd, maar als die af zijn is het afgelopen met de pret. Met LEGO kun je altijd opnieuw beginnen. Het blijft tijdloos en gaat een leven lang mee. Onze dochter van 9 jaar begint me al "op te volgen" en bouwt inmiddels een aardig eindje weg. Binnen afzienbare tijd (januari / februari 2008) ben ik zeer zeker van plan om bij u nog een LEGO-set te bestellen. Hoogstwaarschijnlijk wordt dat dan de technische kraanwagen 8421. Ik wil u nogmaals bedanken voor de perfecte afhandeling van mijn bestelling en wens u en de uwen prettige feestdagen!
Review door: Jan A.
Datum: 07 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik wil U even bedanken voor de snelle levering, ik ben eerst vorige week bijna 10 winkels afgelopen voor het lego treinstation, heb daarna in een andere provincie nog zeker 6 winkels gebeld. Niemand kon mij meer helpen aan dit treinstation, mijn verbasing was dan ook groot dat U mij nog wel kon helpen, en ook nog voor het grote sinterklaasfeest. Dus nogmaals hartelijk dank voor de hele snelle levering. Ik wens U in iedergeval een heel fijn sinterklaasfeest, en ik ga de volgende keer dus geen winkel meer af, ik bestel bij U dan weet ik zeker dat het goed komt!
Review door: Daniela Slappendel
Datum: 04 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Harrold de helicopter is goed aangekomen en hij was er ook snel.Super bedankt ,want deze kun je nml niet in de winkel kopen.Ik hoop dat jullie ook nog ooit de 3301 krijgen.Misschien tot gauw.Groetjes.
Review door: Roelfiena Robbes
Datum: 01 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Goedemorgen Liesbeth, Heel erg bedankt dat dit zo kan! Wat hebben jullie trouwens een geweldige shop en met ontzettend veel leuke produkten die in de gewone winkels niet te krijgen zijn. Ik heb al veel rondverteld en collega-moeders (met lego-verslaafde kinderen) op de hoogte gesteld van jullie mooie site. Vriendelijk bedankt!
Review door: Edith van Krimpen
Datum: 30 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik heb het pakket vandaag goed ontvangen! Bedankt voor de snelle levering! :)
Review door: Karin Quax
Datum: 28 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
De LEGO is goed aangekomen! Mijn kleinzoon zal als kleine basketbalspeler van 10 zeer gelukkig zijn met de Kerst. Groetjes, Corry
Review door: Corry
Datum: 28 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bestelling is binnen. Bedankt voor jullie leuke presentjes. Het spel boter kaas eieren castle is helemaal fantastisch! :roll
Review door: Astrid
Datum: 21 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Even een mailtje om je te laten weten dat het pakje \"in goede gezondheid\" is aangekomen, en dat ik er erg blij mee ben. Niet alleen met de geleverde produkten, maar ook met de goede service, snelheid van verzending, goede verpakking en vriendelijke behandeling van de BRICKSHOP. Ik ben dan ook zeker van plan om in de toekomst terug te keren en jullie aan anderen aan te bevelen! :p
Review door: Joyce
Datum: 21 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Super bedankt voor dit overweldigend LEGO aanbod! Wat een keus! Echt super! Zeker tot de volgende keer....
Review door: N. Ritsma
Datum: 15 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
We zullen zeker nog een bezoekje aan uw winkel brengen.... alvast tot ziens...
Review door: Sinterklaas
Datum: 15 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Dit is echt superleuk winkelen! Bedankt voor de goede en snelle service! :)
Review door: P. Verblom
Datum: 15 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de snelle levering!
Review door: Marianne
Datum: 06 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Zaterdag alle lego in goede staat en naar wens ontvangen... Toppie! Bedankt voor de service!
Review door: Yvonne
Datum: 05 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Wow! Gisteren besteld en vandaag al in huis! We gaan lekker aan de slag met de Mindstorms doos...
Review door: Laura Vermeer
Datum: 03 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Wat fijn dat deze winkel er is!
Review door: Marainne
Datum: 29 oktober 2007
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 1041 1042 1043 1044 1045 1047 1049 1050 > Einde >>
Pagina 1047 van 1050

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Mario Mega Sale

Minions Actie 150px

Ruim aanbod, correcte afhandeling, snelle verzending en alles perfect verpakt! Ik raad Brickshop zeker aan !!!
Van: Michael Priem
Waardering:
 
 
 
 
 

Duidelijke communicatie over de status van mijn pakje. Snelle levering en mooi verpakt.
Van: Annelies vandermast
Waardering:
 
 
 
 
 

Eenvoudige bestelling en betaling. Product was makkelijk te vinden op de site. Snelle levering waarbij de verpakking op maat is gemaakt voor de inhoud, waardoor het niet kan schuiven en toch goed beschermd is.
Van: E Teunisse
Waardering:
 
 
 
 
 

Ik ben weer zeer tevreden. Eerder geleverd dan verwacht. Ondanks de pre order. Ik blijf het top vinden.
Van: M.A.j.M Verweij
Waardering:
 
 
 
 
 

De dag na bestelling, voor levering, was er opeens een korting op de website. Gevraagd of deze ook op mijn order van toepassing kon zijn, maar dat kon blijkbaar niet. Jammer ook al staan hun natuurlijk in hun recht.
Van: Pjgtm van Linden
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Nieuwe Producten

LEGO 71391 Bowsers Luchtschip Uitbreidingsset
LEGO 71391 Bowsers Luchtschip Uitbreidingsset

€ 99,99
€ 74,99
Aanbieding geldig t/m 12 juli 2021
LEGO 71387 Avonturen met Luigi Startset
LEGO 71387 Avonturen met Luigi Startset

€ 59,99
€ 44,99
Aanbieding geldig t/m 12 juli 2021
LEGO 21326 Winnie de Poeh
LEGO 21326 Winnie de Poeh

€ 109,99
€ 93,49
Aanbieding geldig t/m 28 juni 2021
LEGO 75308 R2-D2
LEGO 75308 R2-D2

€ 199,99
€ 179,99
LEGO 42115 Lamborghini Sian FKP 37
LEGO 42115 Lamborghini Sian FKP 37

€ 379,99
€ 303,99
LEGO 21325 Middeleeuwse Smid
LEGO 21325 Middeleeuwse Smid

€ 169,99
€ 144,49
LEGO 71030 Minifiguren Looney Tunes (BOX)
LEGO 71030 Minifiguren Looney Tunes (BOX)

€ 179,99
LEGO 76139 1989 Batmobiel
LEGO 76139 1989 Batmobiel

€ 299,99
LEGO 75293 Resistance I-TS Transport
LEGO 75293 Resistance I-TS Transport

€ 109,99
LEGO 75274 Tie Fighter Pilot Helm
LEGO 75274 Tie Fighter Pilot Helm

€ 72,99

DHL Express Next Day Delivery

LEGO Catalogus 2021

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten