Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1087)
  • LEGO Onderdelen(997)
  • LEGO Kleding(1091)
  • LEGO Boeken(231)
  • LEGO Bags(56)
  • Extra's(664)

LEGO Thema

  • ART(6)
  • Architecture(16)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(5)
  • Brickheadz(28)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(582)
  • Tot 10 euro(1340)
  • Tot 20 euro(2829)
  • Tot 30 euro(3436)
  • Tot 40 euro(3629)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2802)
  • LEGO Education(71)
  • LEGOwear(1091)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(24)
  • vanaf 2 jaar(78)
  • vanaf 3 jaar(234)
  • vanaf 4 jaar(1380)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1506)
  • Meisje(432)
  • Unisex(1236)

Speciaal

  • Exclusive(80)
  • Hard to Find(439)
  • Lego Special(121)
  • Gratis!(3)
  • Nieuw!(466)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Zaterdag 4 bestellingen ontvangen, ben er al dagen zoet mee en heb inmiddels een nieuwe bestelling gedaan en zit nog op eentje te wachten zodat ik voorlopig vooruit kan, maar ik bestel beslist meer binnenkort.
Review door: T. Bergsma
Datum: 27 juli 2010
Zoals steeds perfecte service!
Review door: LIEVE NACHTEGAEL
Datum: 27 juli 2010
Zoals altijd een snelle en goede levering. Ook de klantvriendelijkheid en bereikbaarheid zijn zeer goed. Je bent altijd op de hoogte van de status van je order. Het aanbod van nieuwe en oudere sets die nergens anders meer te krijgen zijn, dragen ertoe bij dat BRICKshop mijn favoriete site is om LEGO te kopen!!!
Review door: Marijke De Roo
Datum: 27 juli 2010
Een mooie overzichtelijke sit. De LEGO gereedschapskisten zijn geweldig. Na een eerste bestelling waren we zo enthousiast dat we een tweede bestelling hebben geplaatst. Inmiddels zit alle LEGO van onze zoon Cars netjes in de bakken en kan hij ze makkelijk meenemen naar een andere ruimte.
Review door: Bas Braber
Datum: 25 juli 2010
Mooie site. Veel artikelen. Snelle Levering. Kortom: TOP.
Review door: M.J. Pasma
Datum: 24 juli 2010
Heb een aantal keer bij jullie besteld en ben nog steeds tevreden.Bedankt voor de goede service en tot de volgende keer!
Review door: Ursula van Tijs
Datum: 24 juli 2010
Makkelijk betellen, snel verzonden. Hartstikke goed!! Leuke acties.. (aanbiedingen, gratis verenden etc.) Ga zo door Liesbeth.
Review door: Michiel Koopman
Datum: 24 juli 2010
Maandagochtend besteld, dinsdagochtend alles via TNT keurig bezorgd gekregen. Bedankt voor de leuke extra's en de supersnelle service! Geweldig! Met groet, Fam. Nelis.
Review door: G.C. Nelis
Datum: 24 juli 2010
Twee erg leuke koeien en een postbode. Erg snelle levering en prima verpakt. Ik hou de site in de gaten voor nieuwe bestellingen in de toekomst.
Review door: Elsbeth Haselen
Datum: 24 juli 2010
Bedankt voor de snelle verzending, alles heel goed ontvangen!
Review door: Henry Dungen
Datum: 24 juli 2010
Alles is goed aangekomen!!! Complimenten over jullie site. Ik zit er regelmatig op te kijken wat er voor nieuws uitgebracht wordt.
Review door: Marc Tilborg
Datum: 24 juli 2010
Tevreden over de snelle levering en ook was het goed ingepakt.
Review door: Monique Vossen
Datum: 23 juli 2010
Hallo,bedankt voor de snelle levering, ik vind dit echt heel tof. Tot ziens en ik zal zeker nog komen kopen.
Review door: Koen Rombout
Datum: 23 juli 2010
Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten en de snelle levering! Erg bedankt, jullie zien me binnenkort terug!
Review door: M Beest
Datum: 23 juli 2010
Groot assortiment, mooie sets, LEGO wordt steeds realistischer,daarom oude hobby weer opgepakt door jullie site!
Review door: René Elshout
Datum: 23 juli 2010
Helemaal goed! Snelle service en prima afhandeling... kom absoluut weer shoppen!
Review door: J.M. Wilkens
Datum: 23 juli 2010
Onze zoveelste bestelling bij BRICKshop en weer een correcte en snelle afhandeling, helemaal top.
Review door: M.M.P. Baets
Datum: 03 juli 2010
Supersite mbt LEGO!!! Snelle service & versturing ... alles mooi ontvangen!!!
Review door: Yves Vannerum
Datum: 03 juli 2010
De LEGO is goed aangekomen! Ik ga de set dit weekend bouwen. Alles voldoet zeer zeker aan mijn verwachtingen. Ga zeker meer bestellen. Vriendelijke groet, K. Boekema
Review door: K Boekema
Datum: 03 juli 2010
Ik vond het een snelle levering, maar vond de verzend kosten van het pakketje ( bijna niet zwaarder dan een brief ) erg duur! Het zag er wel goed verzorgt uit met de gratis poster! Bedankt!
Review door: Frank Beers
Datum: 02 juli 2010
Razendsnel heb ik mijn Mindstorm NXT 2.0 set in goede staat en degelijk verpakt ontvangen. Ik was helemaal gelukkig dat ik het niet via de internationale LEGO-shop moest gaan bestellen maar gewoon ergens in Nederland kon doen. Mijn complimenten voor de goede service.
Review door: W.J. Jongejan
Datum: 02 juli 2010
Zeer goede en snelle levering!!! En wat een assortiment!!!!
Review door: Marco van Empel
Datum: 02 juli 2010
Ik heb een maand geleden voor mijn dochter de nieuwe LEGO Space Shuttle vooruit bestelt en kreeg hem eergisteren netjes thuis gestuurd. Wat een mooi product en wat een klasse service van de BRICKshop! Ik kom zeker terug hier om meer te kopen, nogmaals grote klasse en bedankt voor de nette service!
Review door: E. van Koutrik
Datum: 02 juli 2010
Supersnelle levering, we zijn echt tevreden. We krijgen ook snel antwoord op onze vragen. Een echte aanrader voor de LEGO-fans!
Review door: Kathleen Van Dessel
Datum: 01 juli 2010
Hallo Tot nu toe 2 keer iets besteld van de lego beiden producten zijn perfect en over de levering geen klagen beide keren met 2 dagen in huis ga zo door. Ik kom zeker terug bij jullie. Groetjes Rene van Rheemen
Review door: Rene Rheemen
Datum: 01 juli 2010
Zeer snelle service! Dank jullie wel!
Review door: Karin Bernard
Datum: 29 juni 2010
Goede service, mooie site!
Review door: F.G. Zwagerman
Datum: 28 juni 2010
Snelle levering, heel goed bij te houden hoe het met de status van de bestelling is.
Review door: Bart van der Kolk
Datum: 28 juni 2010
1e ervaring meteen super. Snelle levering, uitstekend verpakt. Bedankt!
Review door: A Pol
Datum: 28 juni 2010
Leuk dat het er nog zoveel LEGO te koop is. Mijn zoontje is superblij met zijn Power Miners horloge en broodtrommel. En wat een goede service en snelle levering!
Review door: L.M. Klumpers
Datum: 27 juni 2010
Goede comunicatie en snelle levering. Een aanrader. Bedankt.
Review door: J.H. Orden
Datum: 27 juni 2010
SUPER!!! Mijn zoontje is zo blij! Maandagmiddag besteld, woensdagochtend ontvangen! Hij zocht alleen het poppetje Darth Vader, wat was hij dus blij toen hij zag dat het poppetje los bij jullie te koop was. Gelijk zijn spaarpot leeg gemaakt want hij zag nog iets, ook gelijk maar mee besteld. En nu weer sparen, want hij zag nog veel meer losse poppetjes waar hij zeker wat aan had!
Review door: Y.C.A. Damen
Datum: 26 juni 2010
Perfect!
Review door: Verhaeghe Yves
Datum: 26 juni 2010
Super snelle levering, goede email communicatie en de onderdelen compleet en netjes geleverd. Zeker aan te bevelen.
Review door: A.M. Heuvel-Hollemans
Datum: 26 juni 2010
Bedankt voor de snelle levering en de leuke extraatjes. We weten jullie in de toekomst zeker weer te vinden!
Review door: Rick Janssen
Datum: 25 juni 2010
De LEGO sets en LEGO onderdelen worden goed verpakt, en waren snel afgeleverd. Mooie en overzichtelijke website, wat het aantrekkelijk maakt de webshop opnieuw te bezoeken!
Review door: Bart Roelofs
Datum: 25 juni 2010
Bedankt voor de super snelle levering,van LEGO wat nog niet in de winkels is te vinden hier, maar bij jullie al wel. Vrijdag middag besteld en zaterdag morgen al in huis. En netjes verpakt. Ik kom zeker nog eens een keertje op de site snuffelen naar nieuwe LEGO dingen. Morgen is onze zoon jarig en mag hij het uit pakken, hij zal er blij mee zijn.
Review door: A Bliek
Datum: 22 juni 2010
De levering keurig snel ontvangen, hartelijk dank daarvoor.
Review door: T. Kniest
Datum: 22 juni 2010
Wat een snelle levering! Onze zoon was helemaal blij met zijn lego spoorwegkruising die nergens meer in Nederland te krijgen was.Al was deze wel wat aan de dure kant bij jullie. Bedankt!
Review door: C Mooren-van der Zwaag
Datum: 22 juni 2010
Overzichtelijke site, perfecte (snelle) service!
Review door: PVA Lekatompessy
Datum: 21 juni 2010
Snelle levering, prima verpakking, leuke extraatjes (waarvoor hartelijk dank), en prima afhandeling van mijn "klacht". Kortom, je kunt met een gerust hart bestellen bij brickshop.nl.
Review door: Jennet Looijenga-Geerts
Datum: 21 juni 2010
Wat moet je nog zegen over BRICKshop? Iedereen is het er over eens... BRICKshop is de beste! Je krijgt altijd een mailtje als je iets besteld hebt, wanneer je betaald hebt, wanneer het verzend klaar is en wanneer het wordt op gestuurd. Dus van mij mag BRICKshop de nummr 1 webwinkel allertijden worden. Groetjes, Martijn Sebastiaan Neij
Review door: Martijn Sebastiaan Neij
Datum: 21 juni 2010
Wat een snelle levering, ik was blij dat de buren het pakket aan konden pakken anders had dochterlief haar verjaardagskado al gezien.
Review door: AE Langhout
Datum: 20 juni 2010
Bijzonder snelle service en het produkt was zoals beloofd in absolute nieuwstaat. Ik kom zeker terug!
Review door: Chris Timmermans
Datum: 20 juni 2010
Ik vind jullie helemaal geweldig! ruime keus en snelle levering! bedankt en waarschijnlijk weer tot de volgende keer!
Review door: N. Pladdet
Datum: 20 juni 2010
Ik heb mijn order in goede staat ontvangen en dat binnen 2 dagen. Zal zeker vaker hier mijn verzamelobjecten kopen. Hartelijk bedank voor de snelle service. Groetjes Jeffrey Spoor
Review door: Jeffrey Spoor
Datum: 19 juni 2010
Bedankt voor de zeer snelle levering, perfect gewoon. Beter kan niet!
Review door: Jeroen Watermulder
Datum: 18 juni 2010
Hallo bestelling weer prima geleverd. Top en snel.
Review door: C Steggerda
Datum: 18 juni 2010
Mijn favoriete lego webwinkel. Groot assortiment, helaas niet altijd de goedkoopste. Maar de leveringen zijn altijd goed verpakt en SNEL!
Review door: John Wagensveld
Datum: 16 juni 2010
Perfect verlopen, zeer snel en in prima staat. Jullie hebben iedereen hier zeer gelukkig gemaakt. Ik bestel zeker nog terug! Bedankt!
Review door: Erik Hofmans
Datum: 14 juni 2010

<< Start < 1021 1022 1023 1025 1027 1028 1029 1030 > Einde >>
Pagina 1025 van 1034

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

LEGO Catalogus 2021

Snelle bezorging
Van: Pp Breeschoten
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle en correcte service. Mooi afgeleverd en duidelijke informatie op de website!
Van: Liesbet Maroye
Waardering:
 
 
 
 
 

Goede service,aan tevelen
Van: Julien Reyntens
Waardering:
 
 
 
 
 

Niets op aan te merken. Alles perfect. Goede prijzen voor elk product!
Van: Samuel Glineur
Waardering:
 
 
 
 
 

Snel en netjes afgeleverd. Later bleek dat de concurrent de gekochte polybag gratis mee geeft bij een bestelling...
Van: Roel Rothuis
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

DHL Express Next Day Delivery

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten