Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(999)
  • LEGO Onderdelen(636)
  • LEGO Kleding(1098)
  • LEGO Boeken(244)
  • LEGO Bags(57)
  • Extra's(656)

LEGO Thema

  • ART(6)
  • Architecture(16)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(5)
  • Brickheadz(26)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(531)
  • Tot 10 euro(1142)
  • Tot 20 euro(2520)
  • Tot 30 euro(3074)
  • Tot 40 euro(3241)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2357)
  • LEGO Education(76)
  • LEGOwear(1098)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(23)
  • vanaf 2 jaar(68)
  • vanaf 3 jaar(231)
  • vanaf 4 jaar(1005)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1476)
  • Meisje(407)
  • Unisex(1206)

Speciaal

  • Exclusive(81)
  • Hard to Find(447)
  • Lego Special(127)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(756)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Bedankt voor jullie mooie aanbod van LEGO! Helemaal super dat jullie die speciale Star Wars set nog konden krijgen!!! Bedankt en tot ziens! 8)
Review door: T. Knosse
Datum: 07 augustus 2008
Hoi lezer(es); Ik heb gisteren twee lego motortjes besteld........en vandaag al binnen !! In een woord KLASSE !! Tot spoedig.....
Review door: Geert v.d. Wallen
Datum: 01 augustus 2008
Bedankt brickshop! Alles in goede staat ontvangen! ;)
Review door: Daan
Datum: 31 juli 2008
Thanks for shipping to Germany! Great!
Review door: Bengt Lind
Datum: 31 juli 2008
Super! Deze week besteld en gisteren alles binnen!!! Ik ga zeker nog meer bestellen....
Review door: Martijn Ooievaar
Datum: 19 juli 2008
Wederom een snelle levering! Gaaf dat jullie zoveel leuke spulletjes op voorraad hebben! Bedankt en tot ziens! :p
Review door: Jeffrey
Datum: 19 juli 2008
Perfect!
Review door: K. Nieuweland
Datum: 19 juli 2008
Gisteren besteld en nu al binnen! Internet kan zo mooi zijn...
Review door: Han Peters
Datum: 19 juli 2008
Wederom zeer snelle levering! THX!
Review door: Marco Derikx
Datum: 18 juli 2008
Vandaag kreeg ik de dozen binnen van Thomas and friends. In de winkels zijn ze zo goed als uitverkocht, maar hier kon ik nog dozen bestellen. En de dozen die niet leverbaar waren, hebben jullie uiteindelijk ook gevonden. Ik ben er enorm blij mee. Bedankt voor alle snelle reacties op mijn vragen en bedankt voor de snelle levering.
Review door: Nadine
Datum: 16 juli 2008
Zeer snelle verzending!, gisteren besteld, vanmorgen al in huis!, volgende order wordt deze week nog geplaatst! thx! :grin
Review door: Marco Derikx
Datum: 15 juli 2008
Bedankt voor de snelle afhandeling! Zojuist in goede orde de bestelling ontvangen. Vriendelijke groet, Elianne :p
Review door: Elianne
Datum: 13 juli 2008
Hoi Liesbeth, Onwijs bedankt voor de tip! We hebben daar inderdaad de boekjes gevonden!!! We zijn gelijk verder gaan zoeken en toen bleek aan de hand van onderdelen die we nog over hadden dat er nog eens 10 boekjes ontbraken. Gr miranda
Review door: Miranda
Datum: 10 juli 2008
Geweldige Service, Liesbeth! Supersnel, maar vooral fantastisch dat je de 1349 ( Lego Studios Moviemaker) toch nog (zo snel) kon leveren! Je zei dat jullie je best gingen doen, dat hebben jullie zeker gedaan! Zoon Gijs zal zeer blij zijn als hij zaterdag zijn kado uitpakt! We komen zeker regelmatig kijken, en we weten nu ook dat áls je iets zoekt... je bij Brickshop moet zijn! Geweldig! Bedankt, ook alvast namens Gijs. Groeten, Maartje :grin
Review door: Maartje Meermaneerma
Datum: 08 juli 2008
Wederom een snelle service! Bedank brickshop! :p
Review door: Gerard Sweben
Datum: 06 juli 2008
Liesbeth, bedankt voor de goede service! We hebben het pakketje vandaag al ontvangen! We komen zeker nog een keertje bij je winkelen! :)
Review door: Peter Versloot
Datum: 03 juli 2008
Het bestelde product is goed ontvangen. Alles prima verlopen. Alleen gaat er in het e-mail verkeer heteen en ander mis. Na mijn bestelling heb ik ruim 20 mails ontvangen over de status van mijn bestelling. Waarschijnlijk zit hier iets fout in het programma en werd er telkens automatisch een mail naar mij verstuurd wanneer mijn bestelling bekeken werd. :grin
Review door: Henk Kamminga
Datum: 27 juni 2008
Super service! Wat een snelheid! Heerlijk winkelen zo.... ik kom zeker vaker!
Review door: Paul Lentjes
Datum: 26 juni 2008
BRICKshop Team, bedankt voor de supersnelle service! Tot de volgende keer! :roll
Review door: Brigitte Boersma
Datum: 20 juni 2008
Héhé gisteren weer iets besteld ;) want echt waar dit is een zeer gemakkelijke webwinkel en lekker veel keuze uit verchillende lego-artikkelen. Als ik mijn EK-toertje heb ga ik zeker voor Nederland toeteren 8) Ga zo door mensen van Brickshop!!! Een zeer tevreden klant uit België :grin
Review door: Nico Denissen
Datum: 14 juni 2008
Gisteren besteld ,vandaag al opgahaald,de legoonderdelen waar ik al lang naar op zoek was!ga zo door! :p
Review door: ben
Datum: 12 juni 2008
Pakketje vandaag ontvangen! Bedankt Liesbeth! :grin
Review door: Mevr.Charlois
Datum: 10 juni 2008
Mag ik U danken voor de zeer snelle service en U en U team feliciteren met de perfecte gang van zaken. U mag trots zijn op Uw medewerkers en U werksysteem.... Tot een volgende bestelling....
Review door: Edwin Celis
Datum: 06 juni 2008
Bedankt weer! Tot de volgende keer! :?
Review door: Job
Datum: 05 juni 2008
Zeer coole site! Dit zijn echte LEGO liefhebbers! Gisteren heb ik de Eiffeltoren besteld tesamen met nog wat anders spul en vandaag ben ik al begonnen met bouwen! GEWELDIG!!!
Review door: Roland de Lange
Datum: 04 juni 2008
De bestelling na 2 dagen al binnen, geweldig. En ook nog zonder bezorgkosten! De kinderen kwamen uit school en konden gelijk gaan bouwen. Goede service, ga zo door!! fam. de Wilde
Review door: fam. de Wilde
Datum: 29 mei 2008
Wow! Die nieuwe LEGO Agents ziet er cool uit! Die ga ik zeker bij jullie bestellen!!!
Review door: John P.
Datum: 28 mei 2008
Net zoals mijn voorganger in dit gastenboek moet ook ik even iets kwijt: GEWELLIGE SERVICE, SNEL EN GOEDKOOP!
Review door: Wil Woeltjes
Datum: 27 mei 2008
Wat een supersnelle service! 2 Keer iets besteld en 2 keer hadden we het snel in huis en jullie assortiment mag er ook zijn!
Review door: boate-anne
Datum: 27 mei 2008
Hulp met aanmelden, hulp met bestellen, speciaal bestellen op verzoek. Wat een winkel! :eek Ik kijk mijn ogen uit.... Je moet er dan ook wel de tijd voor nemen om te winkelen in deze shop! Ga zo door mensen! :)
Review door: Pierre Storms
Datum: 21 mei 2008
Goed dat we geen verzendkosten hoeven te betalen met de speciale acties!
Review door: Nando Rade
Datum: 19 mei 2008
Super service! Gisteren middag besteld en nu al in huis! Hier kunnen nog veel internetwinkels een voorbeeld aan nemen... :upset
Review door: Ouwehand Bouw
Datum: 17 mei 2008
Namens de kinderen: BEDANKT!
Review door: Fam Zomergoud
Datum: 13 mei 2008
Goede afhandeling! Bedankt voor deze service!
Review door: Cecile
Datum: 10 mei 2008
Gisteren besteld, vandaag in huis! Super! En jullie assoriment mag er zeker zijn! Wanneer komen de nieuwe ruimtevaart sets? :p
Review door: Petterson
Datum: 26 april 2008
Ik had het hier al gelezen in het gastenboek... inderdaad goede service! Wat een snelheid. Echt goed dat jullie zoveel uit voorraad kunnen leveren! Tot een volgende keer! 8)
Review door: J. Bons
Datum: 23 april 2008
Wow! Wat een service! Vrijdagmorgen besteld en vandaag al binnen.... we gaan lekker bouwen! Groetje en een fijn weekend! :)
Review door: Manon
Datum: 19 april 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Liesbeth, Bedankt voor de snelle reacties op mijn e-mail vragen, de snelle verwerking van de Order en de presentjes. gr. Peter :roll
Review door: Peter
Datum: 10 april 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Helemaal SUPER! Bedankt voor alle hulp en de prachtige LEGO! Tot ziens!
Review door: Astrid Jong
Datum: 01 april 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor alle goede zorgen! Ga zo door met de GRATIS verzenden akties! :)
Review door: A. de Haan
Datum: 01 april 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Vroege saluutjes uit Belgie van een zeer tevreden klant! Ik kom zeker terug! Bedankt!
Review door: Sandra Wellink
Datum: 31 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor het snel leveren, de kids zijn er leuk mee aan het spellen. :)
Review door: fam stam
Datum: 30 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Gisteren is alles in perfecte staat bij ons aangekomen! Bedankt voor de goede service en snelheid! Ik kom zeker nog een keer bij jullie terug!
Review door: John IJzerwinkel
Datum: 30 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Geweldige snelle levering en het ziet er perfect uit bedankt! Ddit is voor herhaling vatbaar!
Review door: Anneke
Datum: 28 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo, ook wij willen even aangeven dat de service super is! Je wordt op de hoogte gehouden en het scheelt een hoop met de winkels! Nogmaals bedankt en zal zeker nog eens wat bestellen. Ook heb ik de site doorgemaild naar familie!
Review door: Fam. Vos
Datum: 18 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de fijne goede service. :grin
Review door: Jasper
Datum: 12 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
SUPER BEDANKT voor de snelle service en de vriendelijke afhandeling via e-mail! Tot de volgende keer!
Review door: Henk
Datum: 10 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo liesbeth, ik weet nu wat je naam is ;) het vorige bericht was een beetje onduidelijk. dus bij deze; ik had, als ze goedkoper waren ;) , wel een paar van die tankwagons gekocht... :grin en trouwens, ik heb op veel sites gekeken of die wagon er nog is. maar bij alle sites staat hij er niet meer op! zelfs niet op de officiele lego site! ps: mooie site :)
Review door: BzR
Datum: 28 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Leuk al die losse onderdelen! Misschien zouden jullie nog eens wat technische onderdelen kunnen toevoegen? :p
Review door: André
Datum: 26 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo, onze jeroen is zeer blij met de lego van avatar. Fijn dat we het zo snel bij jullie op konden halen. gr. m.h.
Review door: monique heuveling
Datum: 22 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1020 > Einde >>
Pagina 1020 van 1023

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

LEGO Catalogus 2021

2 dagen later maar ik heb ze dank u.
Van: Karim Masoudy
Waardering:
 
 
 
 
 

Goede service vlotte afhandeling. Ben zeer tevreden
Van: M Hilhorst
Waardering:
 
 
 
 
 

Perfect
Van: Angelique Vlasblom-Hakkert
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levering en goed verpakt
Van: S de Jong
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima voor elkaar, ik werd goed op de hoogte gehouden, maar niet te veel.
Van: Edwin Mekenkamp
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

DHL Express Next Day Delivery

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten