Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1005)
  • LEGO Onderdelen(796)
  • LEGO Kleding(1098)
  • LEGO Boeken(240)
  • LEGO Bags(57)
  • Extra's(656)

LEGO Thema

  • ART(6)
  • Architecture(16)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(5)
  • Brickheadz(26)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(560)
  • Tot 10 euro(1250)
  • Tot 20 euro(2660)
  • Tot 30 euro(3227)
  • Tot 40 euro(3400)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2519)
  • LEGO Education(76)
  • LEGOwear(1098)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(23)
  • vanaf 2 jaar(68)
  • vanaf 3 jaar(231)
  • vanaf 4 jaar(1167)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1481)
  • Meisje(407)
  • Unisex(1229)

Speciaal

  • Exclusive(81)
  • Hard to Find(446)
  • Lego Special(126)
  • Gratis!(3)
  • Nieuw!(704)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Ondanks dat er een feestdag tussen zat had ik mijn bestelling binnen 3 dagen thuis . goede service , snelle levering . brickshop is helemaal top
Review door: Martijn Sebastiaan Neij
Datum: 05 juni 2011
Goede en snelle service, en werd via mail op de hoogte gehouden, toen het artikel op voorraad was. Een aanrader voor ieder die lego zoekt.
Review door: Tea Nederhoff
Datum: 04 juni 2011
Perfecte service, snelle levering
Review door: M.J. Scheffer
Datum: 03 juni 2011
Snelle complete levering, prima! Leuke gratis poster.
Review door: robert hoenselaar
Datum: 03 juni 2011
Weer perfect geleverd, lekker snel. klasse. meneertje is super blij. keep up the good work!
Review door: Pablo Klein
Datum: 03 juni 2011
Wij zijn zeer tevreden je krijgt van ons een10
Review door: N.A.J. Brands
Datum: 03 juni 2011
Al een aantal keren iets bij jullie besteld en altijd even snel en correcte afhandeling.
Review door: S Wiegman
Datum: 02 juni 2011
Dag Liesbeth, Ik wil jou en je medewerkers graag bedanken voor de fantastische service die elke keer weer wordt geboden. Deze tevreden klant neemt zijn petje welgemeend voor je af. Met vriendelijke groet, Gerard
Review door: Gerard Beck
Datum: 02 juni 2011
Hartelijk dank. Snelle levering, goed verzorgd en voordelig. Bovendien volledig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Top!
Review door: M.E. van Oostrum
Datum: 02 juni 2011
We hebben het product snel in huis gekregen, er stond levertijd 1 tot drie dagen en het was binnen 2 dagen binnen. Goede service. Goed verpakt
Review door: Theo de Ronde
Datum: 01 juni 2011
Elke keer als ik hier bestel is het goede service, en snel. Ook oudere sets en losse onderdelen, dat vind ik toch het leukste. Groetjes Jelle
Review door: Jelle Dam
Datum: 01 juni 2011
Prima!
Review door: Reinier Lems
Datum: 31 mei 2011
Goede service en het is mooi om er een gratis artikel erbij te krijgen.
Review door: Jan Gaal
Datum: 31 mei 2011
Goede service, aangezien we een mailtje kregen toen het product weer op voorraad was. Daarna een snelle levering, waarbij we op de hoogte werden gehouden van de stand van de levering
Review door: J. Snip
Datum: 31 mei 2011
Deze bestelling was snel, binnen 2 dagen. En deze was ook compleet en netjes verpakt. De service van deze winkel is goed.
Review door: H H J Kokenberg
Datum: 31 mei 2011
Snelle levering alleen jammer dat ik zelf het pakketje gemist heb moest weer een dag wachten:(
Review door: Erik van Elst
Datum: 30 mei 2011
Zeer snelle en correcte levering van het lego cadeautje voor ons neefje. Nooit eerder aan gedacht om het zo te doen, ondanks dat we alweer vier jaar in Nieuw-Zeeland wonen. Maar op deze wijze kunnen we onze neefjes in Nederland hun lievelings verjaardagscadeautjes blijven geven! Volgende keer doen we het weer zo!
Review door: Marja van der Helm
Datum: 30 mei 2011
Voor de 2e keer besteld en wederom snelle levering, netjes verpakt. dit was zeker niet de laatste keer
Review door: cem kokken
Datum: 30 mei 2011
Een degelijke service en snelle leveringen , perfecte winkel :)
Review door: Thomas Vennekens
Datum: 30 mei 2011
Groot assortiment, soepele levering. Excellent! -LEGO = Awesome, -Brickshop supplies loads of LEGO: __________________+ Brickshop = Awesome
Review door: Pieter van den Berg
Datum: 30 mei 2011
Snelle en nette levering, mooie prijs en ook erg leuk waren de extra's. M'n zoontje had dit uitgekozen voor zijn verjaardag en keek erg uit naar het moment dat de postbode eindelijk kwam. Volgende x als we lego nodig hebben, komen we zeker weer bij jullie. Bedankt!
Review door: Shirley Cheung
Datum: 30 mei 2011
Zeer snelle levering! Geweldig dat er produkten worden aangeboden die absoluut niet te vinden zijn in de winkel!
Review door: Schelte Schafer
Datum: 29 mei 2011
Ook deze bestelling was er weer snel en compleet
Review door: m.p evers
Datum: 29 mei 2011
Goede service, veel materiaal, snelle levering, enkel zou het leuk zijn als de opties voor de acculator pistons ook beschikbaar zouden zijn maar voor derest geen klachten TOPSERVICE
Review door: thomas dutoit
Datum: 29 mei 2011
Erg tevreden, goede site, veel keuze en snelle levering !
Review door: R van den Enk
Datum: 29 mei 2011
Alles was snel geleverd en de kwaliteit is prima. Dit kun je niet zien op een foto. Door de opbergdozen in handen te hebben, weten we dat een volgende bestelling in vertrouwde handen is.
Review door: AE Langhout
Datum: 28 mei 2011
Zoals altijd weer een toplevering...snel en goed ingepakt...beste webwinkel op het internet!!!
Review door: Sven Heylen
Datum: 28 mei 2011
Erg uitgebreid aanbod. Prima service. Snelle levering.
Review door: Rob Liebens
Datum: 28 mei 2011
Hallo mensen van Brickshop. Wat zijn jullie snel zeg. Erg blij met de snelle levering. Vandaag is jongste zoon jarig em hij is super blij Met zijn kadoos!. Groeten, Simone van der Zeeuw
Review door: S. Zeeuw
Datum: 28 mei 2011
Ik kreeg precies wat ik wouw(hoe kan het ook anders ik bestelde het) het werd snel bezorgd was op skool(west-fries voor: school) dus had er geen erg in hoe snel het eigelijk ging ik kon daar na direcht beginne met bouwen.. volgende bestelling meer hier bestellen. en een vraag aan het manegment hebben jullie al die hele klijne mechanice cillinder?? die zou ik namelijk graag ook hebben.
Review door: patrick wiering
Datum: 27 mei 2011
Bedankt voor de snelle levering ga zo door fantastisch
Review door: J Matthijs
Datum: 27 mei 2011
Zoals altijd zeer goede en snelle levering.
Review door: Guido Verstegen
Datum: 27 mei 2011
Prima service en snelle levering. Ik had zelf een verkeerde postcode ingevuld, maar dit is snel en keurig opgelost en het pakket was precies op de verjaardag van mijn zoon binnen. Hij vond dat toch wel het mooiste cadeau van de dag.
Review door: A van den Bogaard
Datum: 25 mei 2011
Vlugge levering, exclusieve keuze. Jammer dat de verzending voor België zo hoog is.
Review door: kathleen beke
Datum: 24 mei 2011
Groot aanbod , goeie service en snelle levering, wat wil je nog meer :)
Review door: Thomas Vennekens
Datum: 24 mei 2011
Super tevreden. Goede en snelle levering!
Review door: E Boon
Datum: 23 mei 2011
Onze zoon was erg blij met zijn pakket met Lego Starwars artikelen. Het arriveerde precies op zijn verjaardag, de opvulling met kranten maakte er een grabbelton van!
Review door: S.O. van der Meer
Datum: 23 mei 2011
Hardstikke bedankt voor de snelle levering. Mijn zoon is een big fan van jullie site omdat hij producten kan bestellen die hij vaak alleen op een Engelse site kan vinden. Hij is momenteel een big fannaat van Lego Ninjago. We zijn zeer blij dat jullie bestaan. Met de vriendelijke groeten van: Evelyn van der Nagel en Matthew van der Nagel
Review door: E.J. van der Nagel
Datum: 23 mei 2011
Als van ouds; Correct, compleet en razendsnel. TOP
Review door: J.A. Verleng
Datum: 23 mei 2011
Mijn zoontje is n ongeduld en zelfs hij was verbaasd en content met de snelle levering en de qualiteit. Super winkel en reken maar op meerdere bezoekjes.
Review door: Margareth Stootman
Datum: 23 mei 2011
(Eerste keer besteller)Snelle levering, zeer uitgebreide keuze. Goed communicatie via mail. Ik zal zeker weer eens bij Brickshop.nl bestellen!
Review door: Isabelle Mortko
Datum: 22 mei 2011
Prima service! Verkeerde maat maar binnen een week de juiste maat in huis. Super bedankt!
Review door: H. Braam
Datum: 22 mei 2011
Snel zoals immer!
Review door: J Smits
Datum: 21 mei 2011
Super!
Review door: M Fiocco
Datum: 21 mei 2011
Sneller kon bijna niet! Voortreffelijk!
Review door: J de Haan
Datum: 20 mei 2011
Echt superkwaliteit echt top!!!
Review door: Sven Heylen
Datum: 20 mei 2011
Gewoonweg fantastisch! Een zeer snelle en correcte levering! Zal in de toekomst zeker nog bij jullie bestellen! Bedankt!!
Review door: karine cools
Datum: 20 mei 2011
Eerste keer,maar zeer tevreden. Snelle levering en goed verpakt. Uitgebreid assortiment. Komen zeker terug. Bedankt.
Review door: M van der Leck-Bahnerth
Datum: 20 mei 2011
Super!!! Snelle levering en netjes verpakt. Veel keus, komen we zeker terug. Bedankt.
Review door: m van der Leck-Bahnerth
Datum: 20 mei 2011
Supersnel!! Altijd leuk om een gratis artikel erbij geleverd te krijgen. Ons kind is er gek op. De t-shirt lijn van Ninjago is super.
Review door: Frank Wal
Datum: 20 mei 2011

<< Start < 1001 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 > Einde >>
Pagina 1001 van 1025

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

LEGO Catalogus 2021

Allemaal goed gegaan; snel geleverd en netjes. Zou in de toekomst wel weer bestellen, maar moet zeggen dat de website niet eenvoudig te gebruiken is. Die kan een goede opfrisbeurt gebruiken.
Van: Steven van Vessum
Waardering:
 
 
 
 
 

Goed
Van: Willie Teunissen
Waardering:
 
 
 
 
 

Goede en snelle service. Kom hier zeker terug.
Van: MAJ Mastenbroek
Waardering:
 
 
 
 
 

Uitstekend snelle levering
Van: Margaret Melcherts
Waardering:
 
 
 
 
 

Duidelijke site, helder wanneer wordt geleverd, snelle levering.
Van: J Van den Berg
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

DHL Express Next Day Delivery

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten