Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1186)
  • LEGO Onderdelen(509)
  • LEGO Kleding(855)
  • LEGO Boeken(266)
  • LEGO Bags(61)
  • Extra's(689)

LEGO Thema

  • ART(6)
  • Architecture(17)
  • Bionicle(1)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(4)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(621)
  • Tot 10 euro(1270)
  • Tot 20 euro(2328)
  • Tot 30 euro(2853)
  • Tot 40 euro(3048)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2430)
  • LEGO Education(112)
  • LEGOwear(855)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(4)
  • vanaf 1 jaar(6)
  • vanaf 1½ jaar(31)
  • vanaf 2 jaar(84)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1350)
  • Meisje(434)
  • Unisex(1250)

Speciaal

  • Exclusive(78)
  • Hard to Find(518)
  • Lego Special(147)
  • Gratis!(6)
  • Nieuw!(283)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Website superduidelijk en overzichtelijk. Levering naar België snel en alles prima verpakt. Bedankt.
Review door: Sophie Allein
Datum: 26 oktober 2010
Een snelle levering, die netjes verpakt afgeleverd word. Donderdag besteld, zaterdag in huis.De site is goed te volgen en de leveringsdata zijn goed vermeld.
Review door: Michel Wijkmans
Datum: 26 oktober 2010
De levering van LEGO Star Wars kwam goed op tijd voor de verjaardag.
Review door: Caroline Dijkstra
Datum: 25 oktober 2010
Bedankt weer voor de zeer goede service en snelle levering. Ga zo door en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Patrick Bastings
Review door: Patrick Bastings
Datum: 25 oktober 2010
Goede service en snelle levering. Bedankt!
Review door: Wim Ten Dolle
Datum: 25 oktober 2010
Bedankt voor de snelle en correcte levering. Leuke actie het gratis verzenden tijdens LEGOworld!
Review door: M Hachmang
Datum: 25 oktober 2010
Leuke aanbiedingen en volop leuke bij-artikelen. Snelle en duidelijke service en leuke actie met gratis verzenden en gratis producten. Top site!!! Groetjes Monica
Review door: Monica Langhorst
Datum: 25 oktober 2010
Donderdag besteld, zaterdag al in huis! Dus volgend aankoop zal hier ook zijn...
Review door: M.P Evers
Datum: 25 oktober 2010
Prima service!
Review door: T. Zijlstra
Datum: 25 oktober 2010
Het is snel en zorgvuldig afgeleverd.kwa service zijn jullie de beste en houden jullie de mensen goed op de hoogte ga zo door :D Binnenkort maar Kerstinkopen hierzo doen!
Review door: Rob Hartog
Datum: 25 oktober 2010
Goede verzorging van het bestelde atikel en snelle service mvgr. G. de Rooy
Review door: Govert de Rooy
Datum: 25 oktober 2010
Bestelling goed verpakt en binnen de beloofde termijn ontvangen.
Review door: CC Huisman
Datum: 25 oktober 2010
Zeer snelle levering en netjes verpakt. Bedankt, is voor herhaling vatbaar.
Review door: J Kroon
Datum: 24 oktober 2010
Alles prima in orde. Snelle afhandeling en goed verpakt. Perfect!
Review door: Koos van Dam
Datum: 23 oktober 2010
Ik ben zo blij met deze site. Ze hebben altijd wat ik zoek plus meer. Tot de volgende keer weer!
Review door: Marijke De Roo
Datum: 23 oktober 2010
Een LEGO-winkel zoals je ze nog maar weinig ziet. De meeste speelgoedwinkels verkopen voornamelijk videogames. Zoals gewoonlijk was mijn bestelling weer bliksemsnel binnen. Eén minpuntje: de prijzen zijn aan de hoge kant.
Review door: Rob Wijdeveld
Datum: 23 oktober 2010
Zoals al de vorige keren een snelle perfecte levering. Bedankt!
Review door: Kathleen Van Dessel
Datum: 23 oktober 2010
Zoals altijd weer perfect!
Review door: S. Godfroid
Datum: 22 oktober 2010
Hartelijk dank voor en snelle afwerking van mijn order. Snelle bezorging en netjes verpakt. Mvgr. Govert de Rooy
Review door: Govert de Rooy
Datum: 22 oktober 2010
Brickshop is SUPER!!!!! Makkelijk per i-deal te betalen en binnen 3 dagen je bestelling in huis. Het assortiment is GROOT!!! Ik heb mijn online LEGO winkel gevonden!!!! SUPER!!!!
Review door: L Saalberg
Datum: 21 oktober 2010
Wat een geweldige doos die Tower Bridge en zoveel onderdelen. Ben blij dat ik hem besteld heb en snel geleverd heb gekregen. Ook de uitbreiding van winter bakkerij is super. Hopelijk komen er snel nieuwe uit !!!!!!!
Review door: M.J.M. Bos
Datum: 20 oktober 2010
Bedankt voor weer een snelle afwikkeling ga zo door...
Review door: Sylvia Godfroid
Datum: 20 oktober 2010
Hallo, uitstekende service!!Ik ben tevreden. Snel en goed!
Review door: R.M.W. Niewold
Datum: 19 oktober 2010
Het was weer supersnel!
Review door: W Ooms-van der Reijden
Datum: 19 oktober 2010
Hoef niet zo veel te zeggen gewoon super, ben al me volgende lijstje aan het maken om te bestellen. Echt top en bedankt voor de snelle service.
Review door: Jebbo Bouhuijs
Datum: 19 oktober 2010
Wat een service! Een mail als een nieuw product op voorraad komt, het bleek ideaal. Onze Tower Bridge staat te pronken in de kamer. Hij is geweldig! Snel bezorgd ook, zeker tot een volgende bestelling!
Review door: HWTM Sleddens-Hendriks
Datum: 19 oktober 2010
Prima, snel verzorgd. Jammer wel dat er 6,95 gerekend wordt aan verzendkosten, voor een zending in een envelop waar slechts 1,76 aan porto op hoeft. Verder alle lof voor de super snelle levering, zo kan je last minute tenminste een cadeautje regelen zonder de deur uit te hoeven.
Review door: Sylvia Visser
Datum: 19 oktober 2010
Zoals verwacht weer een geweldige service. Hebben al veel dingen gekocht en zullen dat ook ZEKER blijven doen. Dus mensen BRICKSHOP is een absolute aaaaanrader. Heel veel complimenten
Review door: Monique en will Hoskens Sakkers
Datum: 19 oktober 2010
Zeer goede service! Zeker de moeite waard om deze site te bezoeken en om er iets te bestellen. Bedankt!
Review door: Heidi van loon
Datum: 18 oktober 2010
Snelle levering! En zeker niet de laatste bestelling!
Review door: G. van Dijk
Datum: 18 oktober 2010
Aanschafprijs was niet gering : LEGO 10179 Millennium Falcon (UCS), maar service was erg netjes, snel en goed geleverd.
Review door: M Smallenburg
Datum: 17 oktober 2010
Eindelijk een winkel waar je in 1x alles kunt bestellen wat je nodig hebt. Heel veel kun je bij de bekende speelgoedwinkels niet krijgen. En heel snel geleverd. Bedankt!
Review door: RPV Bremer
Datum: 16 oktober 2010
Goede en snelle levering, en een goed product.
Review door: Ad Bosschart
Datum: 15 oktober 2010
Geweldige dozen van Bionicle. Nergens anders te vinden. Bedankt voor de snelle levering.
Review door: M. Thomas
Datum: 15 oktober 2010
Supersnel!!! Complimenten hiervoor. Wat een geweldige winkel hebben jullie toch, hele bijzondere en unieke dingen. Heel klein minpuntje, er staat op de kartonnen doos die als pakket binnenkomt een lego logo waardoor mijn oudste gelijk zag dat ik wat had besteld, beetje lastig zo rond de feestdagen om daar een mooi verhaal van te maken. Tot de volgende bestelling!
Review door: MJ de Vries
Datum: 15 oktober 2010
De bestelling hebben wij zeer snel ontvangen. Onze zoon kon niet wachten maar dat heeft hij ook niet hoeven doen. Bedankt voor de service.
Review door: G.M. de Ridder
Datum: 15 oktober 2010
Nu voor de 2de keer LEGO bij ze besteld. Je krijgt netjes status updates per mail toe gestuurd en ze leveren goed en snel. Ze hebben ook sets die moeilijker te vinden zijn of veel duurder zijn bij anderen.
Review door: F. Boom
Datum: 15 oktober 2010
Donderdagavond besteld, zaterdag ochtend al in huis. Geweldig snel. Tot de volgende keer op de website.
Review door: miranda smits
Datum: 12 oktober 2010
De large opbergdoos is prachtig en er kan enorm veel in. Bedankt voor de snelle levering en zeker tot gauw...
Review door: Sandra Kelders
Datum: 12 oktober 2010
Hallo BRICKshop, ik heb al meerder malen Star Wars LEGO besteld en ben zeer tevreden over de snelle levering en scherpe prijzen, en daarnaast ook nog een aardig assortiment van losse onderdelen. Vriendelijke groeten Gert-Jan van Die
Review door: Gert-Jan Die
Datum: 11 oktober 2010
Snelle levering. vandaag betalen...morgen ontvangen.. Bedankt...
Review door: H Hildebrand
Datum: 11 oktober 2010
Super web-shop! Goede service, stevige verpakking en snelle levering! 1 klein minpuntje maar dit kan ook aan de leveringsdienst liggen: het dure pakket (met opschrift "LEGO" werd gewoon voor de deur afgezet ipv zoals vermeld bij extra opmerkingen het bij de buren af te geven bij afwezigheid. Gelukkig heeft niemand het meegenomen.
Review door: Peggy Van Lierde
Datum: 11 oktober 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer snelle verzending en alles was goed ingepakt. Los daarvan was 1 van de sets 30 euro goedkoper dan in de winkel! I'll be back :)
Review door: Leo Kraan
Datum: 10 oktober 2010
Alles was op tijd en ik werd goed op de hoogte gehouden hoever het was met de pakketjes. Alleen jammer dat het niet in cadeauverpakking zat. Is dit ook mogelijk bij jullie? Verder alles prima!
Review door: Anna Wieseman
Datum: 10 oktober 2010
Ook deze keer alles weer piekfijn in orde. Ik hoop dat er snel halve maans raampjes zijn...
Review door: Tine Bergsma
Datum: 10 oktober 2010
Dank voor de snelle actie en de leuke exra's zoals de Star Wars poster. Groet Ron
Review door: Ron Schouwenaar
Datum: 10 oktober 2010
Fijn om te zien dat jullie allerlei uitbreidingen hebben voor LEGO Mindstorms, zijn jullie heel zeldzaam mee! Zending goed ontvangen, zo snel als jullie konden, ongeveer 2 dagen van bestelling tot bezorging.
Review door: G.-J. Meijn
Datum: 10 oktober 2010
Zeer snel en goed af geleverd binnen twee dagen. Goede service!
Review door: J. J. van Dam
Datum: 10 oktober 2010
Ik heb het pakket snel ontvangen en alles wat ik had besteld zat erin. Erg fijn dat het in 1 pakket kon. Nu moet ik het alleen nog verstoppen totdat mijn broertje jarig is (wat moeilijk is omdat er met grote letters LEGO op de doos staat :p ).
Review door: MC Schmelew
Datum: 09 oktober 2010
Ik heb vorige week wat besteld hier en het was binnen 4 dagen al thuis (weekend). Het was netjes en op tijd. SUPER!!!
Review door: Patrick Wiering
Datum: 09 oktober 2010

<< Start < 901 902 903 904 905 906 907 909 > Einde >>
Pagina 909 van 923

Sint Schoencadeau Tip 150px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Super service en snelle levering
Van: Kelly Segers
Waardering:
 
 
 
 
 

super
Van: R Turkstra
Waardering:
 
 
 
 
 

Lekker snel bezorgd, nog voor de geplande 1 juni
Van: Gerald
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levering en goed verpakt.
Van: R. Smetsers
Waardering:
 
 
 
 
 

Perfect!
Van: Iris Theiwis
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

NL-6322584 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten