Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1096)
  • LEGO Onderdelen(504)
  • LEGO Kleding(856)
  • LEGO Boeken(266)
  • LEGO Bags(61)
  • Extra's(689)

LEGO Thema

  • ART(6)
  • Architecture(17)
  • Bionicle(1)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(4)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(618)
  • Tot 10 euro(1238)
  • Tot 20 euro(2279)
  • Tot 30 euro(2793)
  • Tot 40 euro(2976)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2334)
  • LEGO Education(113)
  • LEGOwear(856)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(4)
  • vanaf 1 jaar(6)
  • vanaf 1½ jaar(27)
  • vanaf 2 jaar(83)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1297)
  • Meisje(419)
  • Unisex(1225)

Speciaal

  • Exclusive(78)
  • Hard to Find(518)
  • Lego Special(146)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(283)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Snel zoals altijd!
Review door: Roger Van Santvliet
Datum: 20 augustus 2011
Voor de eerste keer een bestelling gedaan super snel bij ons thuis een heel mooi en ruim assortiment
Review door: a barbe
Datum: 19 augustus 2011
Levering was binnen de 3 dagen. Ik zit nu te wachten op de volgende levering die morgen binnen moet komen. Ik ben dus zeer tevreden. Ook dat het via tnt post gaat is een pluspunt want bij DHL heb ik een keer heel veel problemen gehad waardoor ik uiteindelijk mijn bestelling maar heb geanuleerd. Een klein puntje voor verbetering: Ik weet niet of het mogelijk is maar misschien kunnen jullie iets regelen dat wanneer de bestellig voor 15:00 is gedaan (en dan ook betaal via ideal bijv.), de bestellig die zelfde dag wordt verzonden. Veel internetwinkels hebben dit. Ik weet niet of dit mogelijk is maar ik zou het wel fijner vinden. Verder helemaal niets meer te melden. Tot de volgende bestelling brickshop!!
Review door: Sjak Joosten
Datum: 19 augustus 2011
Supersnelle actie vanuit gorinchem, we hopen dat er nog meer dieren komen, maar weer hartelijk bedankt familie mulder
Review door: Gerbert Mulder
Datum: 16 augustus 2011
ONZE BESTELLING VANUIT BELGIE ONTVINGEN WIJ BINNEN DE DRIE DAGEN, WIJ HADDEN NOOIT GEDACHT DAT DIT PAKKET ZO SNEL EN VERZORGT TER PLAATSE ZOU ZIJN, ZO KONDEN WE IEMAND UIT DE FAMILIE EEN GELUKKIGE VERJAARDAG BEZORGEN
Review door: Wouter Biebuyck
Datum: 16 augustus 2011
Beste online winkel in mijn opinie, maandag besteld en donderdag in huis. Bedankt !
Review door: Ken Van den Bossche
Datum: 16 augustus 2011
Ik heb op donderdag besteld en al op zaterdag in huis dit is super ga zo door..
Review door: Simon Kaper
Datum: 16 augustus 2011
Geachte Lezer, BRICKshop Holland B.V. De toegezonden postpakket zijn snel geleverd en compleet ontvangen. geen klachten. Met vriendelijke groet, Clint Schilperoort
Review door: Clint Schilperoort
Datum: 16 augustus 2011
Alles is goede orde ontvangen! Bedankt voor de goede service. Tot de volgende bestelling!!
Review door: Nicole Hochstenbach
Datum: 16 augustus 2011
Levering is prima gegaan en goed op de hoogte gehouden van verloop van de bestelling
Review door: Patrick Starrenburg
Datum: 15 augustus 2011
Bedankt voor de goede en snelle verzending groetjes
Review door: Sven Heylen
Datum: 15 augustus 2011
Ik heb hier nu één keer besteld en ik moet zeggen dat ik het zeker vaker ga doen. bestelling was binnen twee dagen binnen en was goed verpakt.
Review door: M.S. Ruyg
Datum: 15 augustus 2011
Pakketje super snel ontvangen!! SUPER winkel met een SUPER service!!! Onwijs bedankt maar weer!!
Review door: Bob Mooyman
Datum: 14 augustus 2011
Zeer goede service, en zeer snelle verzending. Was dezelfde dag nog aangekomen in België! Bedankt!
Review door: Wouter Creemers
Datum: 14 augustus 2011
Voor de eerste keer een bestelling gedaan en ja hoor ........... SUPER snel geleverd, Bedankt, we komen zeker terug !!
Review door: JHC Volman
Datum: 14 augustus 2011
Super snelle service. Dank.
Review door: C. Broeren
Datum: 14 augustus 2011
Een vlotte en verzorgde levering van mijn bestelling.Dank aan het brickshop-team.
Review door: Vertriest Roland
Datum: 13 augustus 2011
Ik ben weer tevreden over de snelle service en levering
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 13 augustus 2011
Bedankt voor wederom een snelle levering. Met de legobouwsteen broodtrommel hoopt mijn zoon veel bekijks te krijgen in de klas. Wat ik niet vond bij jullie is Star Wars rugzakken van Lego heb ik ergens anders moeten bestellen. groet, Petra
Review door: P.J. Heezen
Datum: 12 augustus 2011
We hebben al meerdere malen bij BRICKshop besteld en altijd wordt alles snel en compleet geleverd, deze keer miste we een onderdeeltje van een LEGO figuurtje en toen hebben we meteen van de klantenservice de link naar de LEGO site gekregen en het ontbrekende onderdeel is nu naar ons onderweg.
Review door: F.M.A. Hopmans-Pelzer
Datum: 12 augustus 2011
Weer een snelle levering tegen een goede prijs! De Brickshop.nl is echt een aanrader voor iedereen !!
Review door: Marcel A. Koppenol
Datum: 12 augustus 2011
Goede service en een snelle verzending!
Review door: Robert Eijkelboom
Datum: 09 augustus 2011
Correcte levering met een goede bescherming voor de doos. bedankt
Review door: Marc Duplessis
Datum: 09 augustus 2011
Voor de eerste keer besteld, we zijn tevreden. Snelle levering, en goede prijs.
Review door: B.C. van Utrecht
Datum: 08 augustus 2011
De bestelling was supersnel in huis bedankt voor de service!!!
Review door: U Vondeling
Datum: 08 augustus 2011
De bestelling is snel geleverd en de kleding is mooi.
Review door: Almut Schiltmans - Schmitter
Datum: 08 augustus 2011
Alweer een top verzending, zo goed dat ik zelfs meteen daarna een nieuwe bestelling heb gedaan ;)
Review door: Sven Heylen
Datum: 08 augustus 2011
Een hele snelle bezorging en ben tevreden met de goede service.
Review door: Robert Eijkelboom
Datum: 08 augustus 2011
Ik zal iedereen Brickshop aanbevelen, altijd keurig verzorgd en snel geleverd, ga zo door!!!
Review door: Tine Bergsma
Datum: 08 augustus 2011
Zoals gewoonlijk, keurig verzorgd en nog een extra'tje ook.
Review door: Tine Bergsma
Datum: 08 augustus 2011
Paket goed aangekomen. en een Snelle service.
Review door: Govert de Rooy
Datum: 08 augustus 2011
Zoals steeds vlotte service en snelle levering, bedankt
Review door: Steve Glorie
Datum: 08 augustus 2011
Zoals vanouds een goede snelle service.
Review door: Michel Wijkmans
Datum: 07 augustus 2011
De bestelling is prima en snel afgehandeld. Ook in het weekend wordt er doorgewerkt.
Review door: W.H. Magre
Datum: 07 augustus 2011
Helaas heb ik niet alles kunnen bestellen wat ik graag hebben wou. Mist thuis enkele grote stenen en zou dit graag weer erbij willen hebben. Jammer dat ik ze niet kon bestellen.
Review door: H.A.A.M. ter Voert
Datum: 07 augustus 2011
Helemaal mijn webwinkel voor Lego. prima service en vlotte levering.
Review door: A.H.M. Bremmers
Datum: 06 augustus 2011
De bestelling werd zeer snel en netjes afgeleverd. Dank .
Review door: A van der Land
Datum: 06 augustus 2011
Hallo allemaal. Ik wilde even zeggen dat ik onlangs voor het eerst wat besteld heb bij brickshop,en dat ik het snel geleverd kreeg, keurig verpakt. Daar was ik heel erg blij mee, ga jullie zeker aanraden. veel succes en bedankt. Groeten Nicole
Review door: Nicole Struik
Datum: 06 augustus 2011
Wederom snelle levering, zoek hier altijd naar lego die niet in de winkel te koop is. is weer gelukt.
Review door: a triet
Datum: 06 augustus 2011
Ik heb nu meerdere keren Lego besteld bij de Brickshop en ik ben telkens tevreden over de snelle en goede levering. Ik kijk geregeld op de site voor nieuwe aanbiedingen (de 15% korting spreek mij zeer aan ;)) om mijn verzameling steeds verder uit te breiden. Van de laatste paar jaar komt het grootste deel van mijn verzameling via de Brickshop binnen. Dit zegt natuurlijk ook iets!
Review door: J.J. van Oorschot
Datum: 06 augustus 2011
Heerlijke site voor de kids om lego uit te kiezen. Heel veel keus! Ook nog een snelle levering tegen een leuke prijs. Iedereen tevreden...!!!
Review door: B.A. van Voorst-Mulder
Datum: 06 augustus 2011
Opnieuw weer een bestelling gedaan en weer een snelle en perfecte levering. Ga zo door.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 05 augustus 2011
Al heel veel Lego via Brickshop gekocht. Altijd dik in orde. Een op en top betrouwbare internetwinkel
Review door: Ellen Tabak
Datum: 05 augustus 2011
Bedankt voor een super levering
Review door: m driessen
Datum: 05 augustus 2011
Prima winkel. Mooie prijzen en veel keus. Levering was aan de trage kant. Donderdag 28 juli besteld, dinsdag 2 augustus in huis.
Review door: H.J. Eras
Datum: 05 augustus 2011
1ste keer dat ik besteld heb bij brickshop.nl, De artikelen zijn na dat ze beschikbaar waren ook onmiddelijk verzonden. Het pakket had ik dan ook enkele dagen later. Ik zal zeker nog eens bestellen en deze site aan iedereen aanraden die van LEGO houdt.
Review door: Frank Rijckx
Datum: 05 augustus 2011
Paar keer bestellingen geplaatst en loopt perfect. De laatste was (8110) Unimog-U400. Je wordt op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot aflevering. Van tijd tot tijd ook nog scherpe prijzen! Graag weer teug.
Review door: Henk Gunnink
Datum: 05 augustus 2011
1e keer dat ik iets besteld heb bij brickshop. Snelle levering, goede prijs, heel veel keus! Top.
Review door: B.r. Mulderij
Datum: 03 augustus 2011
Bedankt voor de goede service! Motortje voor onder een Legoboot besteld (nergens anders te krijgen in NL!), via e-mail op de hoogte gehouden van de status en binnen 3 dagen in huis. Zoonlief dolgelukkig :) en wij dus ook. Ik kom hier zeker terug!
Review door: A Houtman
Datum: 03 augustus 2011
Heb al een paar keer lego besteld en is altijd goed en correct afgeleverd.
Review door: C J van Bruggen
Datum: 03 augustus 2011

<< Start < 881 882 883 884 886 888 889 890 > Einde >>
Pagina 886 van 914

Sint Schoencadeau Tip 150px

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Helemaal super en zo leuk om iets extras erbij te krijgen, dat is altijd leuk. Snelle service en alles netjes verpakt, top
Van: Patricia Clark
Waardering:
 
 
 
 
 

Tweede order, fijne webshop en goede service! Prijzen altijd scherp!
Van: Michel van Dijk
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle bezorging;
Van: Annelies
Waardering:
 
 
 
 
 

Goede en snelle service, bedankt
Van: Nico De Meyer
Waardering:
 
 
 
 
 

Duurt best lang voor bestelling komt
Van: M Ter Laak
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

NL-6322584 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten