Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1361)
  • LEGO Onderdelen(593)
  • LEGO Kleding(1775)
  • LEGO Boeken(258)
  • LEGO Bags(72)
  • Extra's(736)

LEGO Thema

  • ART(4)
  • Architecture(20)
  • Bionicle(3)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(4)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(690)
  • Tot 10 euro(1305)
  • Tot 20 euro(2883)
  • Tot 30 euro(3876)
  • Tot 40 euro(4199)
  • Meer

Merk

  • LEGO®(2760)
  • LEGO® Education(112)
  • LEGOwear(1775)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(10)
  • vanaf 1 jaar(12)
  • vanaf 1½ jaar(35)
  • vanaf 2 jaar(83)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2044)
  • Meisje(677)
  • Unisex(1148)

Speciaal

  • Exclusive(85)
  • Hard to Find(623)
  • Lego Special(187)
  • Gratis!(4)
  • Nieuw!(315)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Ontzettend bedankt voor de snelle en goede service. Ik was eigenlijk te laat met bestellen maar jullie hebben alles supersnel verzonden. Geweldige service!!! Onze 2 zonen spelen erg veel met LEGO en we zullen als ze onderdelen/nieuwe lego nodig hebben dat zeker bij jullie bestellen. Met vriendelijke groet, Michan Kos
Review door: M.R. Kos
Datum: 13 augustus 2010
Goede Shop. Betaling via MasterCard/Visa zou de bestellingen vereenvoudigen én versnellen.
Review door: Marc Holemans
Datum: 13 augustus 2010
Ging weer snel. Bedankt!
Review door: Roger Van Santvliet
Datum: 11 augustus 2010
LEGO snel ontvangen. Ik ga de set binnenkort in elkaar zetten. Bedankt!
Review door: Matheijs Hijman
Datum: 09 augustus 2010
Ja ja, ook deze keer was het weer picobello. Ik ben alweer bezig met de volgende winkelwagen in te laden, de transparante dakpannen heb ik gebruikt voor een lichtkoepel in de carport (Ik heb mijn huis nagebouwd en het is prima gelukt). Nogmaals hartelijk dank voor de fantastische ver- en bezorging.
Review door: T. Bergsma
Datum: 09 augustus 2010
Zeer tevreden met de service die jullie verlenen; snelle levering, snel antwoord bij e-mailcontact en een automatisch berichtje als iets niet meer op voorraad mocht zijn. Ik, en mijn jongens, zijn helemaal fan!
Review door: Wendy Doorn
Datum: 09 augustus 2010
Ik ben heel tevreden over jullie dienstverlening. Jullie leveren wat gevraagd wordt, en nog snel ook. Een paar puntjes toch: Ik zou het fijn vinden als jullie meer soorten onderdelen tegen gunstige prijzen in 100- verpakkingen gaan leveren, en het zou mooi zijn als een uitverkocht product sneller zou worden aangevuld. Verder heel tevreden. Jullie hebben een mooie site, die ook heel fijn te bedienen is (héél belangrijk!). Veel succes voor de toekomst! Groetjes, Maarten
Review door: Maarten Bernards
Datum: 09 augustus 2010
Wij zijn ook erg tevreden over de service. In het weekend besteld en op dinsdag al door de pakketpost aangeboden. Inmiddels zit de LEGO Dino al in elkaar :-)
Review door: F Blok
Datum: 09 augustus 2010
Bedankt voor de goede service en snelle levering. Als LEGO verzamelaar bewaar ik natuurlijk ook de dozen. De LEGO doos was zeer goed verpakt, zodat ook deze in mint conditie is overgekomen. Fantastisch!
Review door: H Zuidgeest
Datum: 09 augustus 2010
Opnieuw weer helemaal top. Ondanks de vergissing. Liesbeth bedankt voor de snelle en goede oplossing.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 08 augustus 2010
Goeie service! Netjes bezorgd en op tijd. Gewoon helemaal top! Groetjes Maarten
Review door: Maarten Visser
Datum: 07 augustus 2010
Bedankt voor de goede en zeer snelle service. Gaaf dat jullie ook nog "oude" sets hebben.
Review door: Arjan Buijs
Datum: 06 augustus 2010
Prima service en mooi op tijd binnen.
Review door: Wendy Koningen
Datum: 06 augustus 2010
Hoi! Dit is een fantastische site we hadden vrijdags besteld en woensdag was het al binnen. Goed werk! Heel erg bedankt want mijn zoontje is de 13de jarig dus heb ik het mooi op tijd binnen. Nou tot de volgende keer! Groetjes J.
Review door: J. Troost
Datum: 06 augustus 2010
Wat een leuk product en zo snel geleverd! Nu al heel veel spelletjes mee gespeeld!
Review door: A. Heuveling
Datum: 06 augustus 2010
Ik kom zeker nog terug om te kopen. Deze site is super!
Review door: Kristien Vandenbroeck
Datum: 06 augustus 2010
Wat een aanbod, ik krijg er maar niet genoeg van.....
Review door: Kristien Vandenbroeck
Datum: 06 augustus 2010
Dank u voor de leuke extra's!
Review door: Kristien Vandenbroeck
Datum: 06 augustus 2010
Zeer tevreden over alles! Dank u.
Review door: Kristien Vandenbroeck
Datum: 06 augustus 2010
Weeral super goed!
Review door: Kristien Vandenbroeck
Datum: 06 augustus 2010
De bestelling zelf was keurig netjes en erg snel geleverd.
Review door: M. Eilers
Datum: 06 augustus 2010
1 Augustus kwam de nieuwe trein uit, 3 augustus thuis van vakantie om half 5 en om half 9 klaar! hahaha
Review door: M Vd Sloot
Datum: 05 augustus 2010
De nieuwe RC Lego trein besteld met de extra 15% introductiekorting en extra sets rails en wissels. Rijdt perfect en geeft veel speelplezier. Zoals altijd een snelle en complete levering. Levering zelfs voor 01-08-2010 en dat hadden we niet verwacht! Top!
Review door: Joris van der Burgh
Datum: 03 augustus 2010
Perfecte levering, de set was binnen voor de verwachte leverdatum.
Review door: Martin Kool
Datum: 03 augustus 2010
Bedankt voor de muur en dakstukjes. Ik heb er een mooie kerk van gemaakt.
Review door: Luuk Wolters
Datum: 03 augustus 2010
Hallo! Wat een goede service. En de dag dat het pakketje verzonden is ook nog ontvangen. SUPER!!! Tnx
Review door: Martin Kamp
Datum: 03 augustus 2010
Prima site, snelle levering, geen moeilijk gedoe. Matthijs was helemaal in zijn nopjes, hij heeft zelf het pakketje aangepakt aan de deur, een dag eerder dan wij hadden gezegd dat hij het kon verwachten.
Review door: RPJ Hoogenboom
Datum: 02 augustus 2010
Mijn zoon was super blij met het LEGO Atlantis moederschip. Super! Het was er voor het in de winkel lag. Hij is helemaal trots. Met de LEGO spellen wordt erg veel gespeeld. Ook door zijn zusje. We bestellen zeker snel weer iets. Chantal
Review door: C.H.M Herten
Datum: 02 augustus 2010
Bedankt voor de uiterst snelle levering van mijn bestelling! Ik zal mijn positieve ervaring zeker doorgeven aan vrienden en kennissen. De LEGO set is helemaal TOP!
Review door: Martijn Rossum
Datum: 02 augustus 2010
Bij deze wil ik U graag laten weten dat alles zeer goed en snel is aangekomen in zeer goede staat. Bedankt!
Review door: Peter.C.A.M Hoes
Datum: 02 augustus 2010
In een zin: Super service en leuke aanbiedingen en goede prijzen! Bedankt!!
Review door: Familie Burchartz
Datum: 02 augustus 2010
Zeer tevreden over de verzorgde en vlugge levering van de bestelde producten. Nogmaals dank.
Review door: Vertriest Roland
Datum: 02 augustus 2010
Ontzettende snelle levering!! Prima service en wij blijven de LEGO bij BRICKshop kopen!
Review door: W Ooms-van der Reijden
Datum: 02 augustus 2010
De mogelijkheid om de status van te bestellen artikelen per email te ontvangen is heel handig en werkt prettig!
Review door: Nathalie van Amstel
Datum: 02 augustus 2010
De DUPLO van CARS werd nog in dezelfde week bezorgd als ik het besteld had. Jullie hebben een geweldig aanbod en een fantastische service. Snel en netjes verpakt! Bedankt en tot een volgende keer!
Review door: Marieke Duiven
Datum: 02 augustus 2010
Onze zoon moest lang wachten voordat de LEGO-trein nieuw op de markt kwam. Maanden lang spaarde hij elke cent. Vanaf augustus zou de trein geleverd worden. Maar wat een verrassing toen de trein eind juli al verscheen! Hij is er dolblij mee. Bedankt voor de snelle levering én een daarbij de mooie korting.
Review door: Els Keijzer
Datum: 02 augustus 2010
Prima zoals het ging! Wij moesten even wachten en de correspondentie daarover was duidelijk. Verder is het spel LEGO Creationary geweldig!!!
Review door: J.J.A.M. Voorthuizen
Datum: 02 augustus 2010
Al drie keer hier besteld, en al drie keer tevreden. 1 dag levertijd! BRICKshop geeft andere internetwinkels het nakijken. Mijn complimenten. De LEGO-verzameling thuis groeit groter!
Review door: Rob Wijdeveld
Datum: 01 augustus 2010
Zeer tevreden over de snelle levering van de laatste bestelling. Bij de vorige order een klein administratie foutje waarvoor ze hun verontschuldigingen aan boden. Volgens mij een service die je nog maar weinig tegen komt! m.v.g.Sander
Review door: Sander Baal
Datum: 30 juli 2010
Snel geleverd, compleet en in een goede verpakking. Wat wil je nog meer? Top.
Review door: Fred Wante
Datum: 30 juli 2010
Evenals de andere bestellingen keurig verpakt en snel geleverd. vr.gr.Tine Bergsma
Review door: T. Bergsma
Datum: 28 juli 2010
De 4 bestellingen in 1x ontvangen, wacht nu nog op de 1e en laatste maar ben alweer begonnen een nieuwe bestellijst samen te stellen die ik zal zenden als alles binnen is. Het was prima verzorgd. met vr.gr. Tine Bergsma
Review door: T. Bergsma
Datum: 28 juli 2010
Zaterdag 4 bestellingen ontvangen, ben er al dagen zoet mee en heb inmiddels een nieuwe bestelling gedaan en zit nog op eentje te wachten zodat ik voorlopig vooruit kan, maar ik bestel beslist meer binnenkort.
Review door: T. Bergsma
Datum: 27 juli 2010
Zoals steeds perfecte service!
Review door: LIEVE NACHTEGAEL
Datum: 27 juli 2010
Zoals altijd een snelle en goede levering. Ook de klantvriendelijkheid en bereikbaarheid zijn zeer goed. Je bent altijd op de hoogte van de status van je order. Het aanbod van nieuwe en oudere sets die nergens anders meer te krijgen zijn, dragen ertoe bij dat BRICKshop mijn favoriete site is om LEGO te kopen!!!
Review door: Marijke De Roo
Datum: 27 juli 2010
Een mooie overzichtelijke sit. De LEGO gereedschapskisten zijn geweldig. Na een eerste bestelling waren we zo enthousiast dat we een tweede bestelling hebben geplaatst. Inmiddels zit alle LEGO van onze zoon Cars netjes in de bakken en kan hij ze makkelijk meenemen naar een andere ruimte.
Review door: Bas Braber
Datum: 25 juli 2010
Mooie site. Veel artikelen. Snelle Levering. Kortom: TOP.
Review door: M.J. Pasma
Datum: 24 juli 2010
Heb een aantal keer bij jullie besteld en ben nog steeds tevreden.Bedankt voor de goede service en tot de volgende keer!
Review door: Ursula van Tijs
Datum: 24 juli 2010
Makkelijk betellen, snel verzonden. Hartstikke goed!! Leuke acties.. (aanbiedingen, gratis verenden etc.) Ga zo door Liesbeth.
Review door: Michiel Koopman
Datum: 24 juli 2010
Maandagochtend besteld, dinsdagochtend alles via TNT keurig bezorgd gekregen. Bedankt voor de leuke extra's en de supersnelle service! Geweldig! Met groet, Fam. Nelis.
Review door: G.C. Nelis
Datum: 24 juli 2010

<< Start < 841 842 843 845 847 848 849 850 > Einde >>
Pagina 845 van 855

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Prima service en scherpe prijzen
Van: Maartje Kneppers
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima
Van: Agnes Vonk
Waardering:
 
 
 
 
 

Zeer snel, goed verpakt en dik tevrefen met de afhandeling
Van: S Kauling
Waardering:
 
 
 
 
 

Mijn complimenten over alles, levering, website, assortiment, erg blij met service
Van: Petra Versluis
Waardering:
 
 
 
 
 

kan niet beter
Van: RJM van Amelsfort
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten