Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1464)
  • LEGO Onderdelen(576)
  • LEGO Kleding(1651)
  • LEGO Boeken(283)
  • LEGO Bags(64)
  • Extra's(731)

LEGO Thema

  • ART(4)
  • Architecture(23)
  • Bionicle(9)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(25)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(722)
  • Tot 10 euro(1367)
  • Tot 20 euro(2855)
  • Tot 30 euro(3835)
  • Tot 40 euro(4162)
  • Meer

Merk

  • LEGO®(2844)
  • LEGO® Education(115)
  • LEGOwear(1651)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(13)
  • vanaf 1½ jaar(39)
  • vanaf 2 jaar(85)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2090)
  • Meisje(671)
  • Unisex(1077)

Speciaal

  • Exclusive(87)
  • Hard to Find(691)
  • Lego Special(201)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(212)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Hallo brickshop, alles is goed aangekomen bedankt voor de snelle levering en tot ziens groeten bas
Review door: Bas en Mirjam
Datum: 05 november 2009
Hallo bedank voor de snelle levering perfecte serviese bedank vr gr andre
Review door: a.van doorne
Datum: 04 november 2009
Voor het eerst besteld bij Brickshop.nl. Erg handig, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht. Nu nog even afwachten...
Review door: rm.dekker@quicknet.nl
Datum: 30 oktober 2009
Ik wil u heel hartelijk bedanken voor de snelle levering van de Lego. Mijn zoontje is hier erg blij mee. Nogmaals bedankt voor jullie goede service en mogelijk tot ziens!! Met vriendelijke groeten van: Thea en Manoah.
Review door: Thea en Manoah
Datum: 28 oktober 2009
Bedankt voor het snelle levering,
Review door: jolandasnapper
Datum: 27 oktober 2009
Hartelijk dank voor de superaanbieding 10190 - 10197 - 10200 en de uitstekende service.
Review door: cerebus
Datum: 26 oktober 2009
Heel erg bedankt hoor, ik ben blij dat ik jullie gevonden heb.pakket zag er goed uit en mijn zoontje is er weer heel blij om, die is 5 jaar oud.heerlijk winkelen hoor op jullie site. te gek. ga zo door, en ik ga echt wel reclame voor jullie maken bij al mij vrienden. groetjes jolanda doezer
Review door: JOJO
Datum: 24 oktober 2009
Het pakket is weer in goede orde ontvangen. Het zijn alvast cadeautjes voor de feestdagen, maar het viel niet mee om ze echt weg te zetten. Wat een geweldige bouwwerken worden dat.
Review door: MW. Vermeer
Datum: 24 oktober 2009
Alles perfect aangekomen Bedankt voor de snelle en onberispelijke service!
Review door: Gunther K.
Datum: 23 oktober 2009
Alvast nog es mijn dank voor een perfecte afhandeling van mijn order en de extra's die ik mogen ontvangen heb, jullie leveren een top-service!
Review door: David
Datum: 18 oktober 2009
Zeer, zeer veel complimenten voor uw manier van werken. Hier kan Lego.com veel van leren. Mijn zoon staat de volgende week als exposant op LW in Zwollen en reken maar dat wij reclame voor jullie maken. Dank.
Review door: Paul N.
Datum: 16 oktober 2009
Heerlijk winkelen bij jullie shop. duidelijke site, veel keus en super service. bedankt en tot een volgend cadeau.
Review door: cheung
Datum: 16 oktober 2009
Vandaag mijn 1e bestelling ontvangen samen met de prachtige kerstset,erg netjes verzorgd,super zeker weten tot een volgende keer. bedankt!
Review door: Dennis
Datum: 09 oktober 2009
Hey iedere belgische klant die op deze site komt, ik dan deze enkel aanbevelen met * * * * * ! Klantvriendelijkheid troef, goede informatie van uw order, snel, kortweg een must !
Review door: david@chb.be
Datum: 06 oktober 2009
Donderdagavond laat besteld. Zaterdag perfect in huis. Da's snel!
Review door: Rogier
Datum: 03 oktober 2009
Hallo Liesbeth, Gister middag de order in zeer goede staat ontvangen. Ik ben een beetje ontroerd wat betreft de zeer mooie set die je erbij hebt gedaan. Mijn kleinzoon zal er heel erg blij mee zijn, namens hem ook bedankt. Ik ben (en mijn dochter en kleinzoon) zijn grote Lego fans. Ik zelf heb nog Lego setjes van 1958 t/m 1963, mijn dochter van 1981 t/m 1990. Dit alles is naar mijn kleinzoon gegaan die maar één hobby heeft je raad het al Lego dus. Zelf verzamel ik de grote technisch Lego sets en de Collectors items. Deze order was een goede uitbreiding voor mij. Gaan of staan jullie ook op de Legoworld, mijn kleinzoon en ik gaan op 22 oktober er naar toe, misschien zien we mekaar daar wel als jullie er zijn. Nogmaal hartelijke dank voor de superset en tot de volgende order!
Review door: Roger H.
Datum: 01 oktober 2009
Voor de super snelle levering en graag tot een volgende keer!
Review door: Gast2
Datum: 30 september 2009
Het is heel mooi geworden! En zeker al een stuk betere dan de vorige site. Alleen de snelheid mag nog wel wat beter.... groetjes!
Review door: A Stegerden
Datum: 30 september 2009
Jullie zijn goedkoop, snel en betrouwbaar! Bedankt!
Review door: ettol1@hotmail.com
Datum: 29 september 2009
Goede service! Erg klantvriendelijk! Super! Bedankt voor de hulp...
Review door: Lego fanaat
Datum: 29 september 2009
Leuk! Al die losse onderdelen! Ik ga mijn stad nog mooier maken...
Review door: Jolanda D.
Datum: 28 september 2009
Sorry, wil toch wel kwijt dat de hier gehanteerde tarieven aan de pittige (hoge)kant zijn. De service zal goed zijn, maar er zijn zeker webwinkels met dezelfde service en lagere tarieven.
Review door: Ventie
Datum: 26 september 2009
Gisteren bestelling ontvangen, helemaal OK! Geweldige uitvinding, die opruimzak! Hopelijk de oplossing voor al het los slingerende LEGO!
Review door: Ingrid Broeders
Datum: 24 september 2009
Bedankt voor de snelle service! Jullie zijn sneller dan bol.com!
Review door: Chantal Verhoef
Datum: 23 september 2009
Super snelle levering weer! Bedankt hoor!
Review door: Emillio
Datum: 17 september 2009
Alleerst wil ik jullie complimenteren met jullie vernieuwde website! Het is bijzonderfijn om nu ook je gebruikersnaam via de website te achterhalen. Dit was voor mij eerder een drempel om toch bij jullie te bestellen. Dan wil ik jullie ook complimenteren voor de zeer snelle levering en de prima verpakking! Bij veel bedrijven krijg je slecht de doos opgestuurd en komt deze gedeukt aan. Bij jullie gelukkig niet! Jullie gaan mij zeker terug zien op deze website! Groetjes België!
Review door: Joke Banderman
Datum: 12 september 2009
Fijn dat ik de spullen nog kon afhalen! Bedankt hoor!
Review door: Erik Jongbloed
Datum: 12 september 2009
Bedankt voor jullie goede hulp! Joris is heel blij met zijn kado!
Review door: Chantal de Jonge
Datum: 12 september 2009
Ziet er Super uit die nieuwe site
Review door: the king
Datum: 10 september 2009
Graag zou ik jullie willen bedanken voor de hele snelle levering en goede service. Omdat jullie webwinkel ook losse componenten verkopen zal ik ook vaker onderdelen van jullie webwinkel kopen. Nogmaals bedankt! Spoedig zal ik weer nieuwe onderdelen bestellen.
Review door: Theo van Kampen
Datum: 13 augustus 2009
Hartelijk dank voor de supersnelle service!!!!!!!!!!!! gabrielle
Review door: gabrielle
Datum: 12 augustus 2009
Jullie leveren inderdaad heel snel! U heeft een mooie winkel! Bedankt en tot een volgende keer...
Review door: Siemens RJ
Datum: 11 augustus 2009
Super! Vandaag al weer alles binnen! Bedankt! :?
Review door: F.J. Gouda
Datum: 04 augustus 2009
Fijn dat jullie weer terug zijn! Ik kijk uit naar mijn order.... Groetjes Mirjam
Review door: Mirjam
Datum: 02 augustus 2009
Vanmorgen is de postbode de spullen weer ezen brengen...... alles weer keurig verpakt! Jullie zijn echt snel! Tot de volgende keer!
Review door: Leon Bosma
Datum: 09 juli 2009
Bedankt voor de prettige samenwerking! :grin
Review door: Gemeente Haarlem
Datum: 09 juli 2009
Heb al een paar bestellingen gedaan vanuit Belgie en ben zeer tevreden over jullie manier van werken. Spijtig dat de banken zo traag werken, mijn overschrijving is altijd 3 à 4 dagen onderweg, maar zodra jullie die ontvangen gaat alles vliegensvlug. Er is in Belgie geen enkele webwinkel te vinden die Lego verkoopt !Bedankt BRICKshop ! :grin
Review door: Leoneken
Datum: 09 juli 2009
Het pakket is in Prima staat aangekomen. Dank u wel!
Review door: Samen Sterk
Datum: 03 juli 2009
Een geweldige site! De service en levering zijn zeer snel en goed. Ook het uitbreidende aanbod in LEGO onderdelen is meldenswaardig, zeer handig! Ik heb al een aantal bestellingen met succes de dag na het plaatsen van de order in ontvangst mogen nemen. Bedankt =)!
Review door: Jordy
Datum: 22 juni 2009
Bij deze wil ik u even bedanken voor de snelle en goede levering van de Lego. Ook bedankt voor de sleutelhanger en 't Legoboekje! :-)
Review door: Martijn
Datum: 06 juni 2009
Ik wil jullie bedanken voor de snelle en goede service. 1 min puntje maar daar kunnen jullie niets aan doen, ik miste een raampje van de trein. Ik heb al contact gehad met Breda en ze sturen een nieuw raampje op. nogmaals bedankt en tot ziens. :grin
Review door: W Ooms
Datum: 04 juni 2009
Gisteren het pakket ontvangen, helemaal in orde! Bedankt voor de snelle levering! ;)
Review door: Ingrid Broeders
Datum: 31 mei 2009
Goedemorgen, pakketje in prima staat ontvangen. hartelijk dank
Review door: marco schurg
Datum: 29 mei 2009
Echt geweldig ik heb wat besteld van LEGO City het is hier de helft goedkoper als bij de Bart Smit!
Review door: Stef
Datum: 25 mei 2009
Leuke actie van de Efteling. Ga misschien met korting naar de Efteling.
Review door: Ronald
Datum: 23 mei 2009
Ik vind deze site echt te gek!!! Alles wat er uitkomt ga ik voor sparen alleen jammer dat er zoveel uitverkocht is maar ja iedereen moet blij worden en niet alleen ik he! maar al met al is deze site de beste(mijn vrienden zijn gek geworden!!)
Review door: Jordy
Datum: 22 mei 2009
:p nu voor de 3de of 4de keer wat besteld en er zullen nog meer volgen :) ;) 8) puur vanwege de goede service groetjes
Review door: Jeroen kuipers
Datum: 21 mei 2009
Afgelopen zaterdag de bestelling bij jullie afgehaald. Bedankt voor de snelle service! :eek
Review door: Monique van der Waar
Datum: 18 mei 2009
Hee hallo, toffe site,ben wat aan het rondkijken en ben nieuwschierig wat de 8294 helemaal volledig op afstandbediening moet kosten,heb begrepen dat er dan een xl motor bij moet enzz maar kan nergens het complete pakket daar voor vinden,en staat het in de bouwbeschrijving dan of komt daar je eigen initiatief om de hoek?? groetjes mark
Review door: mark
Datum: 15 mei 2009
Bedankt voor de snelle service! Ook de xtra bestelling is uitstekend. :?
Review door: Miranda Goodbeer
Datum: 13 mei 2009

<< Start < 821 822 823 824 825 826 827 829 > Einde >>
Pagina 829 van 835

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Sneller geleverd dan vooraf werd aangegeven dus extra ster wel verdiend.
Van: T Sleutjes
Waardering:
 
 
 
 
 

Ik zag, te laat, dat u handelingskosten berekent? Dat is jammer, helemaal omdat u aangeeft dat het product 'gratis wordt verzonden'.
Van: H Honebeeke
Waardering:
 
 
 
 
 

Goed en snel. Jammer dat er boven een bepaald bedrag (€50) geen gratis verzending is.
Van: J R Janki
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle en goede levering
Van: V. Termond
Waardering:
 
 
 
 
 

Op de zondag besteld, maandag om 730u berichtje dat de bestelling werd verwerkt.
Van: M Groen
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Nieuwe Producten

LEGO Cole met Hamer (Polybag)
LEGO Cole met Hamer (Polybag)

€ 2,99
HUBELINO 44-Delige Uitbreidingsset Trechter
HUBELINO 44-Delige Uitbreidingsset Trechter

€ 39,99
LEGO 41424 Jungle Reddingsbasis
LEGO 41424 Jungle Reddingsbasis

€ 79,99
€ 67,99
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 41423 Tijger Reddingsactie met Luchtballon in Jungle
LEGO 41423 Tijger Reddingsactie met Luchtballon in Jungle

€ 44,99
€ 38,24
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 41422 Panda Jungle Boomhuis
LEGO 41422 Panda Jungle Boomhuis

€ 29,99
€ 25,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 41421 Babyolifant Jungle Rescue
LEGO 41421 Babyolifant Jungle Rescue

€ 19,99
€ 16,99
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 60264 Oceaan Verkenningsduikboot
LEGO 60264 Oceaan Verkenningsduikboot

€ 29,99
€ 25,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 60263 Oceaan Mini Duikboot
LEGO 60263 Oceaan Mini Duikboot

€ 9,99
€ 8,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 60266 Oceaan Onderzoekschip
LEGO 60266 Oceaan Onderzoekschip

€ 129,99
€ 110,49
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020
LEGO 60265 Oceaan Onderzoeksbasis
LEGO 60265 Oceaan Onderzoeksbasis

€ 59,99
€ 50,99
Aanbieding geldig t/m 3 augustus 2020

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten