Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Let op: Het is erg druk bij PostNL. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Excuses daarvoor!

Product Filter

Categorie

  • Sets(1435)
  • LEGO Onderdelen(594)
  • LEGO Kleding(1783)
  • LEGO Boeken(281)
  • LEGO Bags(53)
  • Extra's(674)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(10)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(25)
  • City(247)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(734)
  • Tot 10 euro(1360)
  • Tot 20 euro(2910)
  • Tot 30 euro(3903)
  • Tot 40 euro(4228)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2746)
  • LEGO Education(123)
  • LEGOwear(1783)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(13)
  • vanaf 1½ jaar(39)
  • vanaf 2 jaar(87)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2178)
  • Meisje(680)
  • Unisex(1015)

Speciaal

  • Exclusive(86)
  • Hard to Find(648)
  • Lego Special(197)
  • Gratis!(6)
  • Nieuw!(123)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Hoi Liesbeth, Onwijs bedankt voor de tip! We hebben daar inderdaad de boekjes gevonden!!! We zijn gelijk verder gaan zoeken en toen bleek aan de hand van onderdelen die we nog over hadden dat er nog eens 10 boekjes ontbraken. Gr miranda
Review door: Miranda
Datum: 10 juli 2008
Geweldige Service, Liesbeth! Supersnel, maar vooral fantastisch dat je de 1349 ( Lego Studios Moviemaker) toch nog (zo snel) kon leveren! Je zei dat jullie je best gingen doen, dat hebben jullie zeker gedaan! Zoon Gijs zal zeer blij zijn als hij zaterdag zijn kado uitpakt! We komen zeker regelmatig kijken, en we weten nu ook dat áls je iets zoekt... je bij Brickshop moet zijn! Geweldig! Bedankt, ook alvast namens Gijs. Groeten, Maartje :grin
Review door: Maartje Meermaneerma
Datum: 08 juli 2008
Wederom een snelle service! Bedank brickshop! :p
Review door: Gerard Sweben
Datum: 06 juli 2008
Liesbeth, bedankt voor de goede service! We hebben het pakketje vandaag al ontvangen! We komen zeker nog een keertje bij je winkelen! :)
Review door: Peter Versloot
Datum: 03 juli 2008
Het bestelde product is goed ontvangen. Alles prima verlopen. Alleen gaat er in het e-mail verkeer heteen en ander mis. Na mijn bestelling heb ik ruim 20 mails ontvangen over de status van mijn bestelling. Waarschijnlijk zit hier iets fout in het programma en werd er telkens automatisch een mail naar mij verstuurd wanneer mijn bestelling bekeken werd. :grin
Review door: Henk Kamminga
Datum: 27 juni 2008
Super service! Wat een snelheid! Heerlijk winkelen zo.... ik kom zeker vaker!
Review door: Paul Lentjes
Datum: 26 juni 2008
BRICKshop Team, bedankt voor de supersnelle service! Tot de volgende keer! :roll
Review door: Brigitte Boersma
Datum: 20 juni 2008
Héhé gisteren weer iets besteld ;) want echt waar dit is een zeer gemakkelijke webwinkel en lekker veel keuze uit verchillende lego-artikkelen. Als ik mijn EK-toertje heb ga ik zeker voor Nederland toeteren 8) Ga zo door mensen van Brickshop!!! Een zeer tevreden klant uit België :grin
Review door: Nico Denissen
Datum: 14 juni 2008
Gisteren besteld ,vandaag al opgahaald,de legoonderdelen waar ik al lang naar op zoek was!ga zo door! :p
Review door: ben
Datum: 12 juni 2008
Pakketje vandaag ontvangen! Bedankt Liesbeth! :grin
Review door: Mevr.Charlois
Datum: 10 juni 2008
Mag ik U danken voor de zeer snelle service en U en U team feliciteren met de perfecte gang van zaken. U mag trots zijn op Uw medewerkers en U werksysteem.... Tot een volgende bestelling....
Review door: Edwin Celis
Datum: 06 juni 2008
Bedankt weer! Tot de volgende keer! :?
Review door: Job
Datum: 05 juni 2008
Zeer coole site! Dit zijn echte LEGO liefhebbers! Gisteren heb ik de Eiffeltoren besteld tesamen met nog wat anders spul en vandaag ben ik al begonnen met bouwen! GEWELDIG!!!
Review door: Roland de Lange
Datum: 04 juni 2008
De bestelling na 2 dagen al binnen, geweldig. En ook nog zonder bezorgkosten! De kinderen kwamen uit school en konden gelijk gaan bouwen. Goede service, ga zo door!! fam. de Wilde
Review door: fam. de Wilde
Datum: 29 mei 2008
Wow! Die nieuwe LEGO Agents ziet er cool uit! Die ga ik zeker bij jullie bestellen!!!
Review door: John P.
Datum: 28 mei 2008
Net zoals mijn voorganger in dit gastenboek moet ook ik even iets kwijt: GEWELLIGE SERVICE, SNEL EN GOEDKOOP!
Review door: Wil Woeltjes
Datum: 27 mei 2008
Wat een supersnelle service! 2 Keer iets besteld en 2 keer hadden we het snel in huis en jullie assortiment mag er ook zijn!
Review door: boate-anne
Datum: 27 mei 2008
Hulp met aanmelden, hulp met bestellen, speciaal bestellen op verzoek. Wat een winkel! :eek Ik kijk mijn ogen uit.... Je moet er dan ook wel de tijd voor nemen om te winkelen in deze shop! Ga zo door mensen! :)
Review door: Pierre Storms
Datum: 21 mei 2008
Goed dat we geen verzendkosten hoeven te betalen met de speciale acties!
Review door: Nando Rade
Datum: 19 mei 2008
Super service! Gisteren middag besteld en nu al in huis! Hier kunnen nog veel internetwinkels een voorbeeld aan nemen... :upset
Review door: Ouwehand Bouw
Datum: 17 mei 2008
Namens de kinderen: BEDANKT!
Review door: Fam Zomergoud
Datum: 13 mei 2008
Goede afhandeling! Bedankt voor deze service!
Review door: Cecile
Datum: 10 mei 2008
Gisteren besteld, vandaag in huis! Super! En jullie assoriment mag er zeker zijn! Wanneer komen de nieuwe ruimtevaart sets? :p
Review door: Petterson
Datum: 26 april 2008
Ik had het hier al gelezen in het gastenboek... inderdaad goede service! Wat een snelheid. Echt goed dat jullie zoveel uit voorraad kunnen leveren! Tot een volgende keer! 8)
Review door: J. Bons
Datum: 23 april 2008
Wow! Wat een service! Vrijdagmorgen besteld en vandaag al binnen.... we gaan lekker bouwen! Groetje en een fijn weekend! :)
Review door: Manon
Datum: 19 april 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Liesbeth, Bedankt voor de snelle reacties op mijn e-mail vragen, de snelle verwerking van de Order en de presentjes. gr. Peter :roll
Review door: Peter
Datum: 10 april 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Helemaal SUPER! Bedankt voor alle hulp en de prachtige LEGO! Tot ziens!
Review door: Astrid Jong
Datum: 01 april 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor alle goede zorgen! Ga zo door met de GRATIS verzenden akties! :)
Review door: A. de Haan
Datum: 01 april 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Vroege saluutjes uit Belgie van een zeer tevreden klant! Ik kom zeker terug! Bedankt!
Review door: Sandra Wellink
Datum: 31 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor het snel leveren, de kids zijn er leuk mee aan het spellen. :)
Review door: fam stam
Datum: 30 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Gisteren is alles in perfecte staat bij ons aangekomen! Bedankt voor de goede service en snelheid! Ik kom zeker nog een keer bij jullie terug!
Review door: John IJzerwinkel
Datum: 30 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Geweldige snelle levering en het ziet er perfect uit bedankt! Ddit is voor herhaling vatbaar!
Review door: Anneke
Datum: 28 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo, ook wij willen even aangeven dat de service super is! Je wordt op de hoogte gehouden en het scheelt een hoop met de winkels! Nogmaals bedankt en zal zeker nog eens wat bestellen. Ook heb ik de site doorgemaild naar familie!
Review door: Fam. Vos
Datum: 18 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de fijne goede service. :grin
Review door: Jasper
Datum: 12 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
SUPER BEDANKT voor de snelle service en de vriendelijke afhandeling via e-mail! Tot de volgende keer!
Review door: Henk
Datum: 10 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo liesbeth, ik weet nu wat je naam is ;) het vorige bericht was een beetje onduidelijk. dus bij deze; ik had, als ze goedkoper waren ;) , wel een paar van die tankwagons gekocht... :grin en trouwens, ik heb op veel sites gekeken of die wagon er nog is. maar bij alle sites staat hij er niet meer op! zelfs niet op de officiele lego site! ps: mooie site :)
Review door: BzR
Datum: 28 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Leuk al die losse onderdelen! Misschien zouden jullie nog eens wat technische onderdelen kunnen toevoegen? :p
Review door: André
Datum: 26 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo, onze jeroen is zeer blij met de lego van avatar. Fijn dat we het zo snel bij jullie op konden halen. gr. m.h.
Review door: monique heuveling
Datum: 22 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Vandaag de doos ontvangen. Eerste reactie was \"shit\" :( verkeerde doos opgestuurd. Tot de achterkant gezien werd. Wat een service om de doos niet te beschadigen!! :roll Bedankt!! :grin
Review door: Jan Biekens
Datum: 22 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bestelling in goede orde ontvangen. Bedankt voor de snelle levering. Met vriendelijke groet, Daan Cornelissen
Review door: Daan Cornelissen
Datum: 20 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Net wederom een bestelling geplaatst! Hopelijk bevalt dit net zo goed als de eerste keer.... Alvast bedankt Liesbeth!
Review door: Jasper
Datum: 18 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Dank je wel voor je snelle reactie en ook nu weer is het prima opgelost, waarvoor mijn complimenten. Hierdoor zal ik ook bij een volgende zoektocht eerst weer even bij jullie op de site kijken. Groeten, Monique Zonderop
Review door: Monique
Datum: 14 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Wederom een supersnelle en nette levering! Bedankt Liesbeth!
Review door: Chantal
Datum: 13 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Dit is een coole LEGO site!
Review door: Stefan
Datum: 10 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de snelle levering en de perfecte verpakking! Zeker tot een volgende keer!
Review door: Gert-Jan
Datum: 01 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo brickshop ik vind het een super site als ik een cijfer mocht geven gaf ik een 10!!!
Review door: ko schoemaker
Datum: 24 januari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Goedemorgen, Voor de tweede maal bij jullie LEGO besteld. Ben zeer tevreden. Toch zou het handig zijn als jullie bij account onderhoud en wel bij VERZONDEN het pakketnummer erbij zouden vermelden. Voor de klant is het dan gemakkelijk het pakket te traceren. Alvast dank. :)
Review door: A.Prins
Datum: 16 januari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Beste Brickshop, Bedankt voor de snelle verzorging van onze bestelling. Dit is, voor wat ons betreft, zeker voor herhaling vatbaar! 8)
Review door: Fam. Scheers
Datum: 10 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Wat een service zeg! Hartstikke bedankt! Alle plaatjes die ik nodig heb staan er... Ik kan nu mijn auto weer in elkaar gaan zetten! Voor alle zekerheid zal ik deze link bij mijn favorieten zetten, zodat ik er later nog eens gebruik van kan maken ;-)
Review door: Machiel
Datum: 10 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Geachte heer, mevrouw, afgelopen week heb ik bij u de LEGO Towtruck, de motor en wat reserve-onderdelen besteld. Deze zouden morgen, zaterdag 8 december, worden bezorgd. Ik was dan ook zeer blij verrast dat TNT zojuist alles al heeft afgeleverd. KLASSE!! Ik ben aan mijzelf verplicht om u een groot compliment te geven voor het uitvoeren van de bestelling en de geleverde service. Dat kom je niet overal meer tegen. Als oudere jongere (of jongere oudere) van 44 jaar kun je nog steeds zo blij zijn als een kind. Er is in het algemeen wel eens verteld dat je het kind in je moet koesteren. Nou, dat doe ik dus ook. Ik bouw al 40 jaar met Lego, heb een aardige hoeveelheid in huis en met ideeën en creativiteit kun je eindeloos knutselen. Ik heb een tijdje RC-modellen van Tamiya gebouwd, maar als die af zijn is het afgelopen met de pret. Met LEGO kun je altijd opnieuw beginnen. Het blijft tijdloos en gaat een leven lang mee. Onze dochter van 9 jaar begint me al "op te volgen" en bouwt inmiddels een aardig eindje weg. Binnen afzienbare tijd (januari / februari 2008) ben ik zeer zeker van plan om bij u nog een LEGO-set te bestellen. Hoogstwaarschijnlijk wordt dat dan de technische kraanwagen 8421. Ik wil u nogmaals bedanken voor de perfecte afhandeling van mijn bestelling en wens u en de uwen prettige feestdagen!
Review door: Jan A.
Datum: 07 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 791 792 793 794 795 796 797 798 800 > Einde >>
Pagina 800 van 803

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Prima service, goede verpakking, op tijd geleverd.
Van: Steven Kwanten
Waardering:
 
 
 
 
 

Topservice! zondag besteld, zelf fout gemaakt, dinsdag toch in huis. Complimenten voor afhandeling, service en initiatief. Dank je!
Van: Robert-jan van Hooff
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levering
Van: Glen Peeters
Waardering:
 
 
 
 
 

Keurig verpakt,snelle levering.En je word goed geinformeerd over het verloop van je bestelling.
Van: Jet Grunberg
Waardering:
 
 
 
 
 

Ondanks de feestdagen toch snel geleverd.
Van: Fred Doornbos
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Nieuwe Producten

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten