Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Let op: Het is erg druk bij PostNL. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Excuses daarvoor!

Product Filter

Categorie

  • Sets(1369)
  • LEGO Onderdelen(604)
  • LEGO Kleding(1783)
  • LEGO Boeken(294)
  • LEGO Bags(54)
  • Extra's(662)

LEGO Thema

  • Architecture(24)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(23)
  • City(243)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(765)
  • Tot 10 euro(1378)
  • Tot 20 euro(2909)
  • Tot 30 euro(3899)
  • Tot 40 euro(4214)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2692)
  • LEGO Education(123)
  • LEGOwear(1783)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(13)
  • vanaf 1½ jaar(38)
  • vanaf 2 jaar(80)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2158)
  • Meisje(671)
  • Unisex(983)

Speciaal

  • Exclusive(86)
  • Hard to Find(618)
  • Lego Special(193)
  • Gratis!(6)
  • Nieuw!(181)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Er is weer iemand gelukkig met kerst, alles is op tijd binnen.
Review door: Ruth Joosten-V.Dam
Datum: 24 december 2010
Hartelijk bedank voor de service. De poster die gratis bijgeleverd was, is ook erg mooi!
Review door: i van busschbach
Datum: 23 december 2010
Hallo Brickshop, wat een geweldige LEGO shop is dit. Werkelijk alles van LEGO met afbeelding en uitleg zeer duidelijk en overzichtelijk weergegeven op de site. Heerlijk om zo te kunnen shoppen. En... binnen enkele dagen alles keurig in huis. Ik ga zeker vaker bestellen. Groeten en ook voor jullie ehoop ik een gelukkig 2011!
Review door: Angela van Enckevort-Arts
Datum: 21 december 2010
Ondanks de kerstdrukte levering keurig op tijd ! Enthousiaste reactie van ontvanger die kado in ontvangst mocht nemen. Dank voor de algehele service (van bestelling tot aflevering !!) en graag tot de volgende bestelling.
Review door: H. Koenderink
Datum: 21 december 2010
Ik ben zeer tevreden over de producten en snelle levering. Ga zo door!!!! Dan komen we vast en zeker nog terug om iets te bestellen.
Review door: e verkuijlen
Datum: 21 december 2010
Buiten verwachting snel! Perfect!
Review door: R Vankriekelsvenne
Datum: 21 december 2010
Snelle levering, goed verpakt. Prima dus.
Review door: Harry Hoekstra
Datum: 20 december 2010
Hartelijk dank voor de snelle service! Ik heb hier in België reeds meerdere bestellingen geplaatst, die telkens langere tijd onderweg zijn. Bij jullie kan ik mijn pakket reeds ontvangen de dag na verzending in Nederland! Ik zou zeggen, doe zo verder, ik vertel het in ieder geval voort ...
Review door: Dieter Gilleman
Datum: 20 december 2010
Veel keuze, en alles is goed aangekomen.
Review door: MJM de Groen
Datum: 20 december 2010
Ben altijd tevreden over Brickshop.nl. Ik zou wel graag bij grotere bestellingen minder portokosten betalen.
Review door: N. van Gaalen
Datum: 20 december 2010
Heb alles goed ontvangen! Wij zijn zeer tevreden over alles. Wij blijven klant bij jullie!
Review door: N.A.J. Brands
Datum: 20 december 2010
Prima levering. Goed verpakt (als was de doos beschadigd) en levering keurig in 2 dagen. Leuke website, goede service, en zo hoort het! Bedankt
Review door: Fam. Wijnholds
Datum: 20 december 2010
Wat een geweldige onlineshop!!! Ben super tevreden met de dienstverlening. Ik zal dit aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen. Miep Muller
Review door: M Muller
Datum: 20 december 2010
Dit is perfect. Snelle en goed verpakte levering. Bestel voor mijn 80 jarige vader technisch lego etc. en ook hij is heel tevreden over Brickshop. Succes ook voor 2011 en fijne Feestdagen
Review door: N.J. Kooijman
Datum: 19 december 2010
Ondanks sneeuw en ijs correct en snel geleverd - ook tot in het rurale Vlaamse Moen ... Bedankt!
Review door: Bart-Jan Verbeke
Datum: 19 december 2010
Prima en snelle levering. Alles snel en goed verlopen!
Review door: NH Brinkhuis
Datum: 19 december 2010
Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte verzending. Prima service!
Review door: A Alibaks
Datum: 19 december 2010
Bestelling ontvangen, helaas wel een verkeerd artikel. Is mij toegezegd dat het juiste artikel toegezonden zal worden wanneer het artikel dat niet juist was retour ontvangen is. ga ervan uit dat dit gebeurt. S.Netten
Review door: souria netten
Datum: 19 december 2010
Op zich ben ik tevreden over de wijze waarop een bestelling en verzending gebeurd,maar onlangs 2 zakjes Lego gekocht,die gewoon als brievenbuspost werden bezorgd en daar moest ik toch verzendkosten voor betalen als pakketpost,dat vond ik erg jammer....goedkoop werd zo duurkoop. Verder geen klachten.
Review door: G Edeling
Datum: 18 december 2010
Ik was verrast door de snelle verzending. Het zag er keurig uit en mijn kleinzoon zal blij zijn met de Kerst!
Review door: T. Luijendijk
Datum: 18 december 2010
Heel erg bedankt! Het was precies op tijd!
Review door: Robby Bompetshi
Datum: 18 december 2010
Zondag besteld, woensdag in huis. Helemaal goed, bedankt voor de snelle en goede afhandeling. Grtzz.. Erik
Review door: Erik Westerhoek
Datum: 17 december 2010
Ik was heel blij met het pakket, kan me weer uitleven met dit winterweer, zag er weer heel verzorgd uit, hartelijk dank, prettige kerstdagen en veel geluk en gezondheid in 2011.
Review door: Tine Bergsma
Datum: 17 december 2010
Amai wat een snelle levering. En wat zijn de kinderen blij met al hun nieuwe spullen. Bedankt
Review door: karolien Follon
Datum: 15 december 2010
Wij zijn zeer tevreden over brickshop. Wij hadden op donderdag besteld en op zaterdag was de bestelling al binnen. Heb de site opgeslagen bij mijn favorieten voor eventueel een volgende keer. Ga zo door !
Review door: J. van der Vleuten
Datum: 14 december 2010
Super!
Review door: Souria Netten
Datum: 14 december 2010
Adequate info en snelle en duidelijke levering. Prima!
Review door: E Klaver
Datum: 14 december 2010
Heel hartelijk dank voor de goede service en snelle levering, helemaal Top!
Review door: E. Dooper
Datum: 13 december 2010
Online shopping zoals online shopping bedoeld is...to the point, duidelijk, goede prijzen en betrouwbaar qua aflevering....
Review door: D. Zuuring
Datum: 13 december 2010
Paar dagen voor Sinterklaas toevallig de site gevonden....opvallend goede prijzen en duidelijk en ruim aanbod...keuze gemaakt en binnen no time de order bevestiging gehad en een dag later al de pakjes binnen! Online shopping zoals het bedoeld is, goed en betrouwbaar....ik zou het iederéén durven aanbevelen Brickshop.nl gewoon doen.....tevreden dus!
Review door: D. Zuuring
Datum: 12 december 2010
Super service zoals altijd! Prima site, we komen snel terug...
Review door: G.C. Nelis
Datum: 11 december 2010
Overzichtelijke website. Scherpe prijzen. Efficiënte betalingsmogelijkheid (Ideal). Snelle en schadevrije levering.
Review door: WFAH van der Hum
Datum: 10 december 2010
Ik had de bestelling binnen enkele dagen in huis. Keurig verpakt!! Goede zaken voor 2011! Hartelijke groet; Mw. C. Hulsbergen
Review door: C.C.A.M. Hulsbergen
Datum: 10 december 2010
Goede service en snelle levering.
Review door: L Schotman
Datum: 10 december 2010
Zoals gewoonlijk zeer snel en zonder opmerkingen Echt top hier !
Review door: M.W. de Ridder
Datum: 10 december 2010
Bedankt voor de snelle levering en tot de volgende keer. Groetjes
Review door: Sven Van Groen
Datum: 10 december 2010
Jullie hebben met de snelle service mijn zoontje van 11 enorm blij gemaakt met zijn nieuwe Skopio. Bedankt ook voor de berichtenservice bij producten die tijdelijk niet beschikbaar waren. Nu kon ik onmiddellijk bestellen, betalen en genieten!
Review door: Saskia Steur
Datum: 10 december 2010
Ook voor t eerst iets besteld en ook direct ontvangen en zeer goed verpakt!!! Top!! gr Maryanka
Review door: A.A. Rottgers
Datum: 08 december 2010
Snelle levering en alles klopte.. alweer! Helemaal super!
Review door: Katja Oude Velthuis
Datum: 08 december 2010
Ook namens de Sint hartelijk dank voor de snelle en goed verzorgde levering van de altijd geweldige lego cadeau's!
Review door: I. Liem
Datum: 08 december 2010
Ook deze bestelling was weer perfect in orde en supersnel geleverd. Bedankt en tot een volgende keer. Keep up the good work.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 06 december 2010
Bestelde speelmat was niet meer voorradig. Dit werd netjes medegedeeld via de mail. Heb nog een ander kunnen bestellen en de bestelling was 2 dagen later al binnen! Dankjewel voor het meedenken en uiteraard voor de snelle aflevering. Wederom zeer tevreden!!!
Review door: WMG Boumans
Datum: 06 december 2010
Een complete website en zeer snelle levering. Wij zijn zeer tevreden!
Review door: Marieke Storteler
Datum: 06 december 2010
Geweldige site! Staan spullen van oa. lego op waarvan ik niet wist dat het bestond. Supersnelle levering, vrij 3 December besteld zaterdagochtend had ik het binnen (op tijd voor Sint) Bestel hier zeker nog eens.
Review door: Benni Kouwen
Datum: 06 december 2010
Wij zijn zeer tevreden over de snelle verzending en de vergeten extra's die toch bijgevoegd waren. We hebben zeker 4 uur bouw plezier gehad,weer een waardevolle aanvulling op onze collectie.Top service!!!!
Review door: Marjolein Doorn
Datum: 06 december 2010
We hebben al een paar keer eerder een bestelling gedaan bij jullie. Net als de voorgaande keren is alles weer prima verlopen.
Review door: g groeneveld
Datum: 06 december 2010
Supersnelle levering! Mijn zoon was heel erg blij met zijn Harry Potter-spel van lego. Ga zeker vaker bij Brickshop bestellen.
Review door: Aafke Chang
Datum: 06 december 2010
Prima service, snelle levering,snel antwoord bij e-mail contact. Ga zo door!
Review door: e.c. van den Berg-Kool
Datum: 06 december 2010
Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en ze zijn erg goed. Zeer ruime keus en super snel geleverd.
Review door: S pool
Datum: 06 december 2010
Uitstekend. Snelle service en goed volgbaar. Gedaan wat is beloofd.
Review door: MF Verwaal
Datum: 06 december 2010

<< Start < 731 732 733 734 736 738 739 740 > Einde >>
Pagina 736 van 753

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

snelle service
Van: Marleen Knoppert
Waardering:
 
 
 
 
 

Gied op de hoogte gehouden van het hele order proces !
Van: Mark Meijer
Waardering:
 
 
 
 
 

Top winkel! altijd snel geleverd en bestellingen compleet en goed verpakt
Van: Gijs Willems
Waardering:
 
 
 
 
 

snel en veilig.
Van: Nursen Avci
Waardering:
 
 
 
 
 

Ik selecteer speciaal levering op woensdag, omdat ik er dinsdag niet ben en dan wordt het toch dinsdag hier ergens in de straat afgeleverd.
Van: Charline Helsmoortel
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten