Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Let op: Het is erg druk bij PostNL. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Excuses daarvoor!

Product Filter

Categorie

  • Sets(1369)
  • LEGO Onderdelen(604)
  • LEGO Kleding(1783)
  • LEGO Boeken(294)
  • LEGO Bags(54)
  • Extra's(662)

LEGO Thema

  • Architecture(24)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(23)
  • City(243)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(765)
  • Tot 10 euro(1378)
  • Tot 20 euro(2909)
  • Tot 30 euro(3899)
  • Tot 40 euro(4213)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2692)
  • LEGO Education(123)
  • LEGOwear(1783)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(13)
  • vanaf 1½ jaar(38)
  • vanaf 2 jaar(80)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2158)
  • Meisje(671)
  • Unisex(983)

Speciaal

  • Exclusive(86)
  • Hard to Find(618)
  • Lego Special(193)
  • Gratis!(6)
  • Nieuw!(181)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Wederom hartelijk dank. Opnieuw snelle levering van de bestelde lego producten. Het was weer aangenaam zaken doen.
Review door: Edgar Boonstra
Datum: 16 september 2011
Waardering:
 
 
 
 
 
Voor mij was dit de eerste bestelling bij Brickshop.nl. Ik ben er heel tevreden over en denk dat ik zeker nog wel eens vaker wat ga bestellen hier. De belangrijkste pluspunten zijn voor mij het grote aanbod, de snelle en goede levering en de aantrekkelijke prijs. Bedankt! :-)
Review door: Frank Offermans
Datum: 16 september 2011
Waardering:
 
 
 
 
 
Enorm snel, top kwaliteit, bedankt vanuit België
Review door: Bart Gijselinck
Datum: 16 september 2011
Snelle levering, goede track and trace!!
Review door: Jan Rijsdijk
Datum: 16 september 2011
Snelle levering!Zeer nette service!!
Review door: barones zwart
Datum: 15 september 2011
Enorm snel, top kwaliteit, bedankt vanuit België
Review door: Ief de Boeck
Datum: 15 september 2011
Heel content van de levering, doe zo voort. ik zal zeker nog bestelen en andere mensen aanraden
Review door: Rudi Janssen
Datum: 14 september 2011
Bedankt voor de goede en snelle levering.
Review door: Jan Gaal
Datum: 13 september 2011
Supercontent hier, gisteren pakketje ontvangen, vandaag alles gemaakt :) tot volgende keer
Review door: Seppe Beeckmans
Datum: 13 september 2011
Weer net als de vorige keer snel en netjes de bestelling afgeleverd.
Review door: C J van Bruggen
Datum: 12 september 2011
Heel erg bedankt weer voor de goede service. Na mijn eigen "foutje" met de bestelling ben ik zo blij dat alles snel en goed opgelost kon worden. We hebben alles weer keurig netjes in huis. Echt geweldig!!!!
Review door: J. Ruijs
Datum: 12 september 2011
We hadden een last minute bestelling geplaatst voor een verjaardagskadotje en de volgende dag werd de bestelling al geleverd! Super service en zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt.
Review door: Diana Melchers
Datum: 12 september 2011
Hartelijk dank voor de snelle en keurige levering van mijn bestelling.
Review door: AMC Driessen
Datum: 12 september 2011
Fijn dat jullie het artikel dat ik zocht nog hadden! Ook zeer snelle levering (dinsdag besteld, woensdag betaling binnen, donderdag in huis). Ik kreeg de mail dat de bestelstatus was gewijzigd naar verzonden, toen ik het artikel net een uur tevoren van PostNL had aangenomen ;).
Review door: Marjeike Maljaars
Datum: 12 september 2011
Ook niets anders dan lof.prima service
Review door: P Sap.Delfos
Datum: 12 september 2011
Super service! Alles zeer snel afgehandeld en snelle levering. Een pluim voor jullie. Wij bestellen volgende keer zeker opnieuw via Brickshop.
Review door: Marijke Van Gerwen
Datum: 12 september 2011
Zeer tevreden van de snelle en correcte levering van mijn bestelling. Geen twijfel mogelijk dat er nog meerdere zullen volgen
Review door: Sam Mertens
Datum: 09 september 2011
Zeer snelle en prima service
Review door: Alexandra Meer
Datum: 09 september 2011
Prima service.
Review door: Jan van Munster
Datum: 09 september 2011
Erg tevreden. Snelle levering, goede informatievoorziening via mail. De prijzen zijn ook acceptabel. Ik heb zelfs alweer een nieuwe bestelling gedaan!
Review door: RJ Noorman
Datum: 08 september 2011
Groot assortiment, scherpe prijzen, supersnelle levering. Hardstikke tevreden en we komen zeker terug.
Review door: Bram Heemink
Datum: 06 september 2011
Zoals altijd een snelle en keurige levering. Toch één min puntje. Deze bestelling zat in een envelop die gewoon door de brievenbus kon. Jammer dat daar de volle pakket prijs voor berekend wordt. Verder prima site, groot assortiment en snelle levering
Review door: Linda Drischmann
Datum: 06 september 2011
Mijn 2e bestelling ook goed en snel ontvangen.
Review door: Danny Smeets
Datum: 06 september 2011
Super snel in huis
Review door: Martijn Jeuken
Datum: 05 september 2011
Snelle afhandeling en levering, duideljke site, mooie shirts :-) helemaal tevreden!
Review door: A Janssen
Datum: 04 september 2011
Mijn bestelling supersnel en goed verpakt ontvangen. Ook gelijk een van die gratis gadgets meegepikt, is altijd leuk.
Review door: P.J.M. Meurs
Datum: 04 september 2011
SUPER snel in huis en gaat er iets fout wordt dit keurig snel afgehandeld... Ik ben tevree en kom zeker terug...
Review door: AC Smulders
Datum: 04 september 2011
Al eerder bij jullie besteld...gewoonweg perfect!!!!
Review door: w.j ottenhof
Datum: 03 september 2011
Goede service, snel in huis, alleen de verzendkosten voor envelop wel prijzig. Goetjes
Review door: Jan Heijenrath
Datum: 03 september 2011
En weer alles keurig en snel ontvangen. Iedereen weer blij, bedankt.
Review door: Kitty Spaander
Datum: 02 september 2011
Deze week een nieuwe bestelling gedaan en binnen enkele dagen compleet en netjes ontvangen via PostNL.
Review door: Sjoerd Boom
Datum: 02 september 2011
Helemaal tevreden met de bestelde shirts, ben het wel eens met andere kopers dat er wel hoge verzendkosten zijn voor brievenbus post!!zeker voor kleding,zelf heb ik besteld tijdens een aktie met korting en zo de verzendkosten uitgespaard, verder een goede service en snelle levering
Review door: A Harmsen
Datum: 02 september 2011
De Ninjago longsleeve ziet er nog leuker uit dan op de foto en is van prima kwaliteit. Hij valt ook goed qua maat. Eindelijk een Lego catalogus, is in de winkels hier nergens te verkrijgen. Bedankt Brickshop!
Review door: A van Dijk
Datum: 02 september 2011
Al diverse malen iets besteld hier. snelle service en goede betalingsmogelijkheden. prima verpakking en snelle levering. jullie hebben er een vast klant bij.
Review door: r von den benken
Datum: 30 augustus 2011
Ik heb eigenlijk dezelfde opmerking als Pieter Werkhoven. Ik had iets besteld dat in een envelop verzonden kon worden. Jammer dat ik dan toch de verzendkosten van een pakket tot 10 kg moet betalen. Verder ben ik heel tevreden over de levering en het assortiment.
Review door: U Atzema
Datum: 30 augustus 2011
Prima snel en goed ontvangen. Maar idd ben het met P.Werkhoven eens ook voor kleine dingen hoge verzendprijs!
Review door: Jelmer Schat
Datum: 29 augustus 2011
Ik werd keurig op de hoogte gebracht dat mijn artikel weer binnen was. Gelijk besteld en binnen 2 dagen had ik het thuis. Super service en snelle levering!!!
Review door: Pieter Braaksma
Datum: 29 augustus 2011
Mooie kwaliteit shirts en gave drinkflessen! Snel en goed verpakt geleverd en de jongens zijn er blij mee.
Review door: A.M. te Riet
Datum: 29 augustus 2011
Alleen nog even dit. Een lagere verzendprijs zal nog meer klanten trekken want bij zeer veel bedrijven is het slechts rond de twee euro.
Review door: Pieter Werkhoven
Datum: 28 augustus 2011
Best wel snelle levering en binnen 3 dagen in huis. Keurig verpakt. Volgende keer weer bij de Brickshop.
Review door: Pieter Werkhoven
Datum: 28 augustus 2011
Vlotte bestelling, goeie service qua info, vlugge levering,Tevreden klant,zeker!
Review door: Lutgard Claessen
Datum: 28 augustus 2011
Zoals we van het brickshop team gewend zijn snele en goede service ga zo door .
Review door: Martijn Sebastiaan Neij
Datum: 28 augustus 2011
Snelle levering en goed verpakt. Prima.
Review door: Manon Koens
Datum: 27 augustus 2011
Zeer tevreden over de snelle service en degelijke verpakking,alleen liever niet meer buiten laten staan als er niemand thuis is.
Review door: Pierre Leijten
Datum: 27 augustus 2011
Ja geweldig!!!! het was optijd binnen voor de verjaardag! dus super geslaagd. ben er zeer tevreden mee!! we blijven maar bestelen.
Review door: ronald de boer
Datum: 26 augustus 2011
Fijne internetsite, snelle levering. Wij zijn erg tevreden.
Review door: S. Mateussen
Datum: 26 augustus 2011
Het is goed bevallen ,Ik had wat problemen met het overmaken via de girofoon . maar het pakket was er Woensdag . dus toch goed gekomen. goede service
Review door: j van kleunen
Datum: 26 augustus 2011
Elke keer als ik weer een bestelling ontvang en alles weer in elkaar zet, voel ik weer 10 jaar jonger, omdat ik over alles tevreden ben.
Review door: Marq van Santen
Datum: 26 augustus 2011
Levering was snel en netjes verpakt. Ik ben erg tevreden !
Review door: E. Dreef
Datum: 26 augustus 2011
Bedankt weer voor de snelle en goede levering! Dit is echt een zeer uitgebreide lego winkel met goede concurrerende prijzen!
Review door: Floor Heijden
Datum: 26 augustus 2011

<< Start < 721 722 724 726 727 728 729 730 > Einde >>
Pagina 724 van 753

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Snelle en correcte levering
Van: Anny Van Mierlo
Waardering:
 
 
 
 
 

Goed en snel :)
Van: Cisca Hemmekam
Waardering:
 
 
 
 
 

Zoals altijd een dikke 10.
Van: Jeroen de Vreede
Waardering:
 
 
 
 
 

Op de avond voor Hemelvaart besteld. Zaterdagochtend lag het pakje al klaar bij het ophaalpunt ipv zaterdag eind van de middag! Goeie communicatie mbt track&trace.
Van: Hans van Dijken
Waardering:
 
 
 
 
 

Precies op het afgesproken tijdstip gebracht
Van: Peer Vissers
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten