Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1333)
  • LEGO Onderdelen(568)
  • LEGO Kleding(1709)
  • LEGO Boeken(290)
  • LEGO Bags(54)
  • Extra's(650)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(21)
  • City(216)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(696)
  • Tot 10 euro(1296)
  • Tot 20 euro(2748)
  • Tot 30 euro(3730)
  • Tot 40 euro(4043)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2597)
  • LEGO Education(129)
  • LEGOwear(1709)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(11)
  • vanaf 1½ jaar(35)
  • vanaf 2 jaar(78)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2081)
  • Meisje(647)
  • Unisex(959)

Speciaal

  • Exclusive(85)
  • Hard to Find(588)
  • Lego Special(168)
  • Gratis!(7)
  • Nieuw!(303)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Bedankt voor de snelle service en de goeie verzorging ervan. Mijn speelt met hartelust met zijn LEGO :-)
Review door: F. Koelemeijer
Datum: 03 september 2010
Het was weer een supersnelle bezorging. Lekker op tijd voor de verjaardag. En dan ook nog in een echte LEGO doos. Geweldig bedankt.
Review door: Elsbeth Haselen
Datum: 03 september 2010
We zijn alle lange tijd zeer tevreden bestellers op brickshop! We wachten nu met smart op de komst van de Harry Potter-serie ;-)
Review door: S.L. Genee
Datum: 01 september 2010
Wederom toplevering: snel en compleet! Bedankt!
Review door: J.H.P.N. Hendrikx
Datum: 01 september 2010
Hoewel Brickshop niet de goedkoopste verkoper is, is het aanbod ruim, zijn de zendingen altijd compleet en binnen 24-48 uur geleverd. Top site, top service!
Review door: J.H.P.N. Hendrikx
Datum: 01 september 2010
Zalig winkelen alles loopt op wieltjes!
Review door: Kurt van Hulle
Datum: 01 september 2010
Hartelijk bedankt voor de snelle levering en ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken om cadeautjes voor de kleinkinderen te kopen! Ga zo door.
Review door: M.W. Scherp
Datum: 31 augustus 2010
Supersnelle service!!! BRICKshop.nl is absoluut een aanrader om LEGO aan te schaffen.
Review door: A. Passenier
Datum: 31 augustus 2010
Zoals voorgaande keren ben ik zeer tevreden over de snelle en prima verzorgde levering van mijn bestellingen, inmiddels is de volgende alweer geplaatst. Vriendelijk groeten.
Review door: Tine Bergsma
Datum: 31 augustus 2010
Goed op de hoogte gehouden van de beschikbaarheid van gezochte LEGO minifigs en snelle levering. Dank voor de geleverde service!
Review door: T Mac Donald
Datum: 30 augustus 2010
Ik heb het grote Imperial Flagship gekocht. Dit is een mooi model. Veel detail. Ik heb hem samen met mijn zoon van 8 in elkaar gezet. Dit verliep goed want de bouwbeschrijving is erg duidelijk. Als je echt met het schip wilt spelen vind ik sommige delen erg kwetsbaar zoals de voorsteven, deze breekt er snel vanaf. Het schip bevat 4 kanonnen maar heeft plaats voor 8. Jammer dat ze er dan geen 8 hebben bijgedaan. Het bestellen en betalen (iDEAL) ging gemakkelijk en de levering verliep snel.
Review door: Hans Beeke
Datum: 30 augustus 2010
Snelle service, goed aangekomen. Mij zien jullie terug!
Review door: M.M.A. Schenk
Datum: 30 augustus 2010
Wat een keuze... wat een service... ik krijg maar niet genoeg van deze webwinkel... super echt super... dank u voor alles. Groetjes!
Review door: Kristien Vandenbroeck
Datum: 29 augustus 2010
3 bestellingen op 2 weken en alles netjes en tijdig ingepakt en geleverd. Super service, dank je wel!
Review door: Bjoke Wuyts
Datum: 29 augustus 2010
Bestelling keurig en vlot ontvangen. Mijn zoon helemaal blij. Netjes ook de berichtjes over de status van de levering. Complimenten !
Review door: Judith Valk
Datum: 29 augustus 2010
Elke bestelling is super gegaan! Alles wat er besteld is daar wordt met 1000% plezier meegespeeld! Jullie hebben een gigantische keuze uit ontzettend leuke dingen van LEGO! Ik heb jullie site al aan veel fans geadviseerd om even rond te neuzen! De laatste aankoop was een nieuwe rugzak van City, maar de meegezonden poster en andere extra's werden met gejuich verwelkomt!
Review door: I Schoneveld
Datum: 29 augustus 2010
Het pakket is perfect aangekomen en bestel weer gauw iets bij jullie, ik raad jullie aan bij veel vrienden!
Review door: E Brederoo
Datum: 29 augustus 2010
Eenvoudig te bestellen en supersnel geleverd... top!
Review door: Ramon Teunisse
Datum: 29 augustus 2010
Weer een snelle service en een blije zoon, tot de volgende keer.
Review door: M.M.P. Baets
Datum: 27 augustus 2010
Snelle levering en een super! Van de helpdesk zelfs op zondag e-mail terug gekregen! Goeie service!
Review door: Eric Roor
Datum: 27 augustus 2010
Hele snelle levering en prima verpakt!! Bedankt voor de snelle en goeie service.
Review door: T.J.E Bake
Datum: 25 augustus 2010
Goed verpakt en super snel geleverd ! Dat is nog eens service. Tot de volgende keer:)
Review door: IG Schippers
Datum: 24 augustus 2010
Bedankt voor de goede service en snelle levering! Top!!!!
Review door: M. Driessen
Datum: 24 augustus 2010
Mevrouw,Mijnheer, Afgelopen zaterdag mijn bestelling 17813 goed en wel ontvangen.Bedankt voor de vlotte en verzorgde levering.Groeten.
Review door: Vertriest Roland
Datum: 24 augustus 2010
Fantastisch dat we deze site ontdekt hebben. Mijn zoon bestelde altijd een heel bouwpakket om zo aan zijn onderdelen te komen... kostbare zaak.Nu kan hij gewoon bestellen wat hij nodig heeft. En een prima service!
Review door: J. van Asperen
Datum: 24 augustus 2010
Snelle verzending, alles goed aangekomen! Bedankt hiervoor...én altijd goed verpakt!!! Groeten, René
Review door: René Elshout
Datum: 24 augustus 2010
Alles is goed gearriveerd. Prima service.
Review door: Steve Glorie
Datum: 23 augustus 2010
Wederom supersnel geleverd. Ik ben heel tevreden en weet dus wel zeker: tot de volgende keer!
Review door: Kor Feiken
Datum: 22 augustus 2010
Goeie service en lekker snel in huis. En HEEEEL belangrijk......goedkoop.
Review door: Ron Kruijl
Datum: 21 augustus 2010
Ook ik heb een zeer goede ervaring op gedaan bij het bestellen van diversen stenen. Een dag later in huis. Prima.
Review door: R.A. Heijst
Datum: 21 augustus 2010
Super en snelle service! Perfect status van je bestelling te volgen! Snel geleverd! Een aanrader!
Review door: Gunther Oellibrandt
Datum: 21 augustus 2010
Prima service en leuke reactie op de vraag van mijn zoon over LEGO. Aanrader!
Review door: Robbert Heijningen
Datum: 21 augustus 2010
Bedankt voor de snelle levering - alles netjes verzorgd en nog bedankt voor het LEGO boekje en andere LEGO info. Als je een vraag hebt word daar ook snel op geantwoord. Volgende keer bestellen we zeker weer.
Review door: J Helbers
Datum: 21 augustus 2010
Super geregeld en netjes bezorgd.
Review door: H Berg
Datum: 21 augustus 2010
Ook deze keer was de bestelling weer prima verzorgd, ben alweer aan het winkelen voor de volgende bestelling, kan even duren maar hij komt binnenkort, ik ben helemaal LEGO verslaafd geworden, vr.gr. T.Bergsma.
Review door: T. Bergsma
Datum: 20 augustus 2010
Heb al diverse keren een bestelling gedaan, maar telkens weer een super goede snelle service en levering. Bij mijn laatste bestelling kreeg ik zelfs de nieuwste LEGO catalogus en stickers een poster en nog andere informatie. Elke levering trouwens ook goed verpakt. Ik zal zeggen ga zo door bij BRICKshop en jullie zien mij vast en zeker nog vaker komen.
Review door: JW Bestebreur
Datum: 20 augustus 2010
Alles was weer perfect in orde. Bedankt en tot de volgende keer!
Review door: Arjan Buijs
Datum: 20 augustus 2010
Onze zoon was superblij met het shirt van de LEGO Power Miners! Deze was in Denemarken niet meer verkrijgbaar, maar gelukkig vond ik hem op jullie site. En ik had hem al met 3 dagen in huis! Een aanbeveling waard!
Review door: R. Keijzer
Datum: 18 augustus 2010
Hartelijk bedankt voor de goede zending van mijn bestelling. Vorige week heb ik de zending in goede orde ontvangen. Hartelijk bedankt, mede namens mijn kleizoon.
Review door: A.A. Rijpert
Datum: 17 augustus 2010
Fantastische service en keuze aan producten. Zoals altijd!
Review door: Marijke De Roo
Datum: 17 augustus 2010
Correcte verwerking, super vlot! Ongelooflijk snel bediend! Proficiat! Ga zo door... wekt veel vertrouwen!
Review door: Kurt van Hulle
Datum: 16 augustus 2010
Ontzettend bedankt voor de supersnelle levering. Het was nog op tijd bezorgt voor de verjaardag van onze zoon, hij heeft er de hele dag mee gespeeld. Do0r deze goede en snelle service zullen wij in het vervolg de lego bij jullie bestellen. Bedankt, ook namens onze zoon, Familie Kos
Review door: M.R. Kos
Datum: 16 augustus 2010
Vlotte levering, bestelde goederen netjes verpakt. Prima zo! M.Bos
Review door: M Bos
Datum: 16 augustus 2010
Ik heb alles snel en goed verpakt ontvangen. Bedankt!
Review door: R.A Plomp
Datum: 16 augustus 2010
Het was weer zoals altijd de bestelling en levering ging volledig zoals beloofd keurig op tijd netjes verpakt GEWELDIG mijn compliment. Peter Hoes en kleinzoon.
Review door: Peter.C.A.M Hoes
Datum: 16 augustus 2010
Bedankt voor de goede service. Mijn pakketje is goed overgekomen en snel. Als ik nog iets nodig heb dan koop ik het hier. Bedankt!
Review door: Tim Heuven
Datum: 15 augustus 2010
Bestelling was snel in huis, alleen de prijs voor het verzenden vond ik aan de hoge kant, 6,95 verzendkosten voor het verzenden van een A5 formaat envelop vind ik een beetje aan de dure kant. En met alleen een minifiguur en een sleutelhanger past het ook perfect door de brievenbus. Maar goed, daar ga je nu eenmaal mee akkoord als je een bestelling plaatst. Groeten, Jeroen...
Review door: Jeroen van Buren
Datum: 15 augustus 2010
Veel keuze, goede service, attent en snel geinformeerd dat de iDEAL betaling was mislukt.
Review door: Nienke Zwennes
Datum: 15 augustus 2010
Gewoon goed! Gewoon netjes en gewoon een goede levering! Top!
Review door: Maurice Van Der Hall
Datum: 15 augustus 2010
Mooie uitgebreide site. Snelle levering en fijn dat je elke stap van je bestelling kan volgen! Ik heb dus gelijk maar een tweede bestelling geplaatst...
Review door: Kor Feiken
Datum: 15 augustus 2010

<< Start < 711 712 713 715 717 718 719 720 > Einde >>
Pagina 715 van 726

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Prima service. Wel heel jammer dat je twee keer verzendkosten moet betalen als je iets besteld en terugstuurt. Veel andere websites doen dit anders.
Van: Leontine Boudewijns
Waardering:
 
 
 
 
 

Bestellen en levering gingen snel en makkelijk
Van: Y. Bons
Waardering:
 
 
 
 
 

Goed en duidelijk vindbaar assortiment. Duidelijk bestelproces met zorgvuldige voortgangsberichten. Snelle levering. En prettig dat ook voor PostNl afhaalpunt gekozen kan worden.
Van: Antoinette van de Vall
Waardering:
 
 
 
 
 

Van sinds ik klant ben geworden: prima service en correcte orderafhandeling.
Van: Egide PRINCEN
Waardering:
 
 
 
 
 

Werelds, bestellen en de volgende dag in huis
Van: John van Zijderveld
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten
true
array:1 [
  "idx" => 0
]
false
array:1 [
  "idx" => 0
]