Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1143)
  • LEGO Onderdelen(1276)
  • LEGO Kleding(1236)
  • LEGO Boeken(305)
  • LEGO Bags(74)
  • Extra's(620)

LEGO Thema

  • ART(7)
  • Adidas(4)
  • Architecture(19)
  • Boost(3)
  • Brick Sketches(5)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(659)
  • Tot 10 euro(1511)
  • Tot 20 euro(3230)
  • Tot 30 euro(3903)
  • Tot 40 euro(4106)
  • Meer

Merk

  • LEGO(3215)
  • LEGO Education(52)
  • LEGOwear(1226)
  • BRICKshop(12)
  • Duracell(4)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 1 jaar(4)
  • vanaf 1½ jaar(24)
  • vanaf 2 jaar(94)
  • vanaf 3 jaar(243)
  • vanaf 4 jaar(1683)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1768)
  • Meisje(450)
  • Unisex(1188)

Speciaal

  • Exclusive(94)
  • Hard to Find(535)
  • Lego Special(156)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(598)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

Betaalmethoden

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

klasse shop nl

MultiSafepay

DHL Express Next Day Delivery

postnl-pakje-gemak-logo

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Prima zoals elke keer :)
Review door: MR van der Meer
Datum: 06 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Perfecte afhandeling!! Tot de volgende keer.
Review door: T.A. Haggeman
Datum: 06 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Tom Broux
Datum: 06 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: S.e. Snel
Datum: 06 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Nette service voor een juiste prijs!
Review door: Gijs Hagenaars
Datum: 06 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Tevreden over de website en het bestellen. Bij levering ontbrak er echter een onderdeel. Ik bestelde oa 100 schakels rupsband en kreeg er 99. Valt mee op dat aantal, maar als je ervoor betaald hebt en je ze alle 100 nodig hebt...
Review door: J Veugelers
Datum: 06 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Zondag besteld en betaald, dinsdag in België geleverd
Review door: Veronique vandepoel
Datum: 06 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Hubert Reijnen
Datum: 06 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Iris Schepers
Datum: 06 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Nette en snelle levering
Review door: Tom Schuijl
Datum: 06 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Wendy vander Goten
Datum: 06 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: -
Datum: 06 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima en snelle levering!
Review door: Sil
Datum: 04 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: J.E. Meijer
Datum: 03 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Henry Guelen
Datum: 03 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: C van Leeuwen
Datum: 03 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima geregeld. Tip we hebben een set besteld die niet werkt omdat een elektrische kabel ter verbinding niet in de set zat. Dan moet je alsnog er. Heel kleine bestelling doen. Wellicht zou de vraag door jullie gesteld kunnen worden. De set is niet compleet, maar wellicht heeft u de kabel al in huis om het geheel te laten functioneren.
Review door: Peter Duker
Datum: 03 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: B Wijker
Datum: 03 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Gewoon helemaal goed,je wordt goed geïnformeerd via de mail..zending keurig verpakt
Review door: Jan van der Heijden
Datum: 03 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Correcte service en levering
Review door: Davy de Ceuster
Datum: 03 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Yo Engelen
Datum: 03 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: A Vink -
Datum: 02 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Martin Hietbrink
Datum: 02 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Alles in goede orde weer ontvangen, hartelijk dank en tot de volgende keer.
Review door: F Riemens
Datum: 02 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Ging snel. Fijn dat het met PostNL geleverd is
Review door: Nino De Vriend
Datum: 02 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Was snel geleverd. top.
Review door: Raisl Walters
Datum: 02 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Jean-Philippe Caron
Datum: 02 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Super snelle en correcte levering
Review door: Steven vandevijver
Datum: 02 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer korte doorlooptijd, je wordt goed geïnformeerd omtrent voortgang
Review door: J.M.C. Schouten
Datum: 02 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: R Folmer
Datum: 01 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Zoals gebruikelijk weer super
Review door: O Ramos
Datum: 01 mei 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: J de Jong
Datum: 30 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service. Snelle levering.
Review door: Peter
Datum: 30 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Fijn dat je het bij een winkel in de buurt kan laten bezorgen.
Review door: Ronald Bannink
Datum: 30 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Goed en zeer snel
Review door: H Krooneman
Datum: 29 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede opvolging en snelle service
Review door: Laetitia Clairbois
Datum: 29 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Op tijd geregeld e-mail over levering
Review door: E Goedhart
Datum: 29 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Ben zeer tevreden alles op tijd en snel geleverd
Review door: A.M.B. de Bot
Datum: 29 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Zaterdagavond besteld, maandag verwerkt en dinsdag ontvangen. Super!
Review door: LP
Datum: 29 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Jeroen Kooij
Datum: 29 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering, waarbij je goed wordt geinformeerd
Review door: CSJ van Hooy
Datum: 29 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: F.A. Veldhuis
Datum: 29 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima, levering volgens afspraak en goed verpakt!
Review door: P.A van der Pluijm
Datum: 29 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Service was traag vind ik , het duurt zo lang voordat ik me bestelling ontvangen . En ik mijn bestelling heeft is hetniet wat ik dacht . En ik weet het hoe ik het rerug moet sturen . Want er staat geen retoure beschrijving bij.
Reactie brickshop.nl:
Dat mag u vinden, maar wanneer u vrijdagnacht bestelt, kunnen wij dit maandag voor u inpakken en ontvangt u het op dinsdag, zoals aangegeven. Iets retourneren? Kijk zeker op onze website! De retouren beschrijving staat erbij!

Review door: J.G Supriana
Datum: 29 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima geregeld, je word goed op de hoogte gehouden tijdens de verzending
Review door: C.j.a Van Wijnen
Datum: 27 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Netjes en snel geleverd, duidelijke communicatie via de mail.
Review door: F Riemens
Datum: 26 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering en goed verpakt
Review door: Geert Decadt
Datum: 26 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 
Super snelle levering! Erg efficiënt, via mailtjes helemaal op de hoogte van de levering! Top
Review door: An van de Pol
Datum: 26 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: V van den Berg
Datum: 26 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: ES Jansen
Datum: 26 april 2016
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 691 692 694 696 697 698 699 700 > Einde >>
Pagina 694 van 1082

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

Adults Welcome

Catalogus 2021-2

Fijne site, netjes afgehandeld, keurig verstuurd, goed verpakt. Nu al een paar keer besteld en komen nog meerdere keren bij!
Van: Marina
Waardering:
 
 
 
 
 

Altijd goede service en goede kwaliteit stenen! Snelle afhandeling van betaling en snelle levering van de goederen. Netjes verpakt ook nog eens.
Van: J.E. Hollander
Waardering:
 
 
 
 
 

Goed geïnformeerd over de bestelling en de bezorgstatussen. De verwachtte leverdatum was zelfs eerder, omdat ik deze als pre order had besteld. De doos is in goede staat aangekomen (onbeschadigd).
Van: Lisanne Jacobs
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levering, redelijke prijs, goede afhandeling. Alleen website is een beetje een draak, opgebouwd vanuit het bedrijf ipv vanuit de klant...
Van: J.J. van der Elst
Waardering:
 
 
 
 
 

heel goed om compleet eerlijk te zijn, de prijzen zijn zeer goed en de levertijd was perfect voor de verjaardag van mijn kleine broer, de dingen die we er gratis bij kregen waren ook zeer leuk als extra cadeautjes, het boek is hij nu aan het lezen. eerste keer dat ik deze site gebruik
Van: Aharon Hovsepyan
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Nieuwe Producten

LEGO 21327 Typemachine
LEGO 21327 Typemachine

€ 199,99
€ 169,99
Aanbieding geldig t/m 27 september 2021
LEGO 42126 Ford F-150 Raptor
LEGO 42126 Ford F-150 Raptor

€ 149,99
€ 127,49
Aanbieding geldig t/m 27 september 2021
LEGO 76173 Spider-Man en Ghostrider VS Carnage
LEGO 76173 Spider-Man en Ghostrider VS Carnage

€ 19,99
€ 16,99
LEGO 75319 De Mandalorian Wapensmederij
LEGO 75319 De Mandalorian Wapensmederij

€ 34,99
€ 29,74
LEGO 71756 Hydro Bounty
LEGO 71756 Hydro Bounty

€ 139,99
€ 118,99
LEGO 71750 Lloyd's Hydro Mech
LEGO 71750 Lloyd's Hydro Mech

€ 19,99
€ 16,99
LEGO 42096 Porsche 911 RSR
LEGO 42096 Porsche 911 RSR

€ 149,99
€ 119,99
LEGO City Magazine 2021-5
LEGO City Magazine 2021-5

€ 4,99
LEGO Ninjago Het Boek der Elementkrachten
LEGO Ninjago Het Boek der Elementkrachten

€ 17,99
LEGO 42083 Bugatti Chiron
LEGO 42083 Bugatti Chiron

€ 399,99
€ 319,99

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten