Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1331)
  • LEGO Onderdelen(523)
  • LEGO Kleding(1710)
  • LEGO Boeken(298)
  • LEGO Bags(56)
  • Extra's(645)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(22)
  • City(216)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(691)
  • Tot 10 euro(1261)
  • Tot 20 euro(2716)
  • Tot 30 euro(3693)
  • Tot 40 euro(4008)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2550)
  • LEGO Education(129)
  • LEGOwear(1710)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(11)
  • vanaf 1½ jaar(35)
  • vanaf 2 jaar(80)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2080)
  • Meisje(635)
  • Unisex(959)

Speciaal

  • Exclusive(80)
  • Hard to Find(575)
  • Lego Special(164)
  • Gratis!(6)
  • Nieuw!(341)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Superrrrrsnel en kids overgelukkig!!! Ouders van vriendjes aangestoken met LEGO lunchbox en nachtlampjes; hele leuke aparte verjaardagskadoos. volgende bestelling is al onderweg en er volgt deze week nog 1 ivm nieuwe artikelen...
Review door: Anniek van den Boorn
Datum: 18 april 2011
Erg leuke site! Prima service en snelle levering. Complimenten!!!
Review door: M. van Grunsven
Datum: 18 april 2011
Meer dan voortreflijk !!!!!!
Review door: K van der Meer
Datum: 17 april 2011
Blijf tevreden. Geregeld wat besteld goed verpakt en een top service! Ook hoe jullie elke x een mail sturen wat de status is. Jongens top! Ga zo door!
Review door: G Dolder
Datum: 17 april 2011
Supersnelle evering en dienstverlening. Qua prijs ook goedkoper dan sommige andere webwinkels. Alleen jammer dat ik gratis key chain niet meegeleverd kreeg. Ondanks toch wel vrij grote bestelling.
Review door: Leen Pontzeele
Datum: 17 april 2011
Het gratis product (3 legospelletjes voor de computer )was Franstalig en deed het niet. Jammer!
Review door: R. Massop
Datum: 16 april 2011
Geweldig snelle levering en prachtige gratis Key Chain. Het product was elders in Nederland nog niet verkrijgbaar overigens!
Review door: H. Braam
Datum: 16 april 2011
Al meerdere keren wat bestelt en tot nu toe nog steeds super snel en goed geleverd,
Review door: A.J. van Doesburg
Datum: 15 april 2011
Helemaal te gek!!! Praat alleen nog maar over Star Wars.
Review door: D Roos
Datum: 15 april 2011
Volgens mijn zoon mocht het nog sneller, maar voordat is thuis kwam was hij er al mee bezig. Zoals vanouds een superservice!
Review door: Michel Wijkmans
Datum: 15 april 2011
Super, snelle levering en netjes verpakt we bestellen zeker weer hier.
Review door: t Grafhorst
Datum: 15 april 2011
Geweldige service snelle levering TOP!
Review door: Richard Teleng
Datum: 14 april 2011
De levering ging snel alleen viel het mij tegen dat ik voor een heel klein zakje met lego bijna dertien euro moest betalen.dat zoek ik ok nog verder uit. het zakje is hooguit een paar euro waard dus zonder verzend kosten lijkt zo leuk maar als je de lego dan zo duur maaakt snap ik ook wel dat je toch eigenlijk wel verzend kosten betaald.
Review door: aaltje klosse
Datum: 14 april 2011
Snel! Zoals altijd...
Review door: Roger Van Santvliet
Datum: 13 april 2011
Betaald en daarna vlot het pakket ontvangen. Keurig geregeld.
Review door: J.T.C. Brakenhoff
Datum: 12 april 2011
Donderdagavond bestellen en dan zaterdagochtend al alles in huis, dat is echt supersnel! Tot de volgende keer maar weer!
Review door: Kor Feiken
Datum: 12 april 2011
Ook deze bestelling was weer perfect in orde en supersnel geleverd. Tot de volgende keer.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 11 april 2011
Geweldig! Bedankt voor de snelle service!
Review door: J Matthijs
Datum: 11 april 2011
Snelle bezorging goed verpakt kortom een internetshop zoals het hoort. Ga zo door.
Review door: Jan Beer
Datum: 11 april 2011
Snelle bezorging goed verpakt kortom een internetshop zoals het hoort. Ga zo door.
Review door: Jan Beer
Datum: 11 april 2011
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Vrijdagochtend was het geld overgeschreven en zaterdag om 13 uur kwam de TNT het pak brengen. Ook de e-mails over de voortgang vond ik zeer plezierig.
Review door: Hans Brandsma
Datum: 11 april 2011
Dit is de tweede keer dat ik iets van jullie hebt ontvangen. Zeer goed ingepakt en zeer snel bezorgd. Ik ben heel erg tevreden.
Review door: W Visscher
Datum: 11 april 2011
Bedankt brickshop voor de goede levering.
Review door: Jan Gaal
Datum: 11 april 2011
Super snelle en correcte levering en service! Aanrader. Koop hier graag.
Review door: A.M. Heuvel-Hollemans
Datum: 11 april 2011
Zeer goede service, alles helder! van bestellen tot en met bezorgen prima in orde. Uitgebreid assortiment. Ga zeker meer bestellingen plaatsen! Merci beaucoup
Review door: Joost Hazelaar
Datum: 11 april 2011
De bestelling super snel ontvangen alles netjes in de doos geweldig
Review door: gerard kroes
Datum: 11 april 2011
Zeer tevreden met de service!
Review door: Dave Smit
Datum: 11 april 2011
Super, vanwege een zeer tevreden klant, dank je.
Review door: Brigitte Maes
Datum: 10 april 2011
Het enige wat ik kan zeggen is dat jullie gewoon mijn helden zijn! Ga zo door!
Review door: Sjors Verberne
Datum: 10 april 2011
Het enige wat ik kan zeggen is dat jullie gewoon mijn helden zijn! Ga zo door!
Review door: Sjors Verberne
Datum: 10 april 2011
Snel ontvangen!
Review door: Tom Holvoet
Datum: 10 april 2011
Grote collectie, vlotte levering, netjes verpakt. Ik verval in herhalingen!
Review door: A. Klaassen
Datum: 10 april 2011
Wij zijn heel tevreden! Snelle levering en nette afhandeling van onze orders. Leuk ook die gratis spullen al moet ik de voorwaarden wel wat beter lezen : ) Tot een volgende keer!
Review door: T. Tan
Datum: 10 april 2011
Zoals gewoonlijk, weer prima in orde!!! Vlug, keurig verzorgd en voordelig.
Review door: Tine Bergsma
Datum: 10 april 2011
Hartelijk dank voor de snelle afhandeling van de bestelling. Keurig verpakt de goederen en goede communicatie. De jongens zijn er reuze blij mee, bedankt namens de hele familie
Review door: Kitty Spaander
Datum: 10 april 2011
Tot nu toe zijn alle bestellingen, snel en correct geleverd. nog nooit één probleem gehad de afgelopen jaren. Ik kan het brickshop team dus alleen maar proficiat wensen, doe zo verder en tot een volgende keer!.
Review door: Marc - De Ridder
Datum: 10 april 2011
Snel en goed geleverd!
Review door: FAM Smeets
Datum: 09 april 2011
DE bestelling is snel geleverd en zag er netjes verzorgd uit. heb een heel blij kind thuis. thx
Review door: Claire van Brummen
Datum: 08 april 2011
Keurig,op tijd en compleet geleverd. netjes
Review door: Julian Straub
Datum: 08 april 2011
Thank you for such a friendly and efficient service. See you for Series 5!
Review door: Ms Tash Hobbs
Datum: 08 april 2011
Beste winkel om LEGO te bestellen!!!! Altijd zeer goede en snelle service. Tot de volgende keer weer.
Review door: Marijke De Roo
Datum: 08 april 2011
Goed verpakt, snelle service. Bedankt
Review door: Giacomo Gaag
Datum: 08 april 2011
De Mearsk trein besteld op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag binnen. Perfect dus!
Review door: M korthuis
Datum: 05 april 2011
Geweldig alweer en super op tijd!
Review door: Lars Bakker
Datum: 05 april 2011
Hoi. ik had niet verwacht dat de bestelling al op een dag in de bus lang. Ben er zeer tevreden.
Review door: Jan Heijenrath
Datum: 05 april 2011
Een heel snelle service, echt de ene dag besteld en de andere dag in huis! Jammer dat de prijs wat meer is dan elders.
Review door: J. Dorst
Datum: 05 april 2011
Supersnelle levering, mooi in de originele doos van LEGO.
Review door: Mathieu De Smet
Datum: 05 april 2011
Top service, snel en zonder kanttekeningen .....
Review door: Maurice Hooijmans
Datum: 05 april 2011
Dank je wel. Weer zo snel.
Review door: k rodenburg
Datum: 04 april 2011
Overzichtelijke site, goede en snelle afhandeling van de bestelling en heel vriendelijk als je toch een keer telefonisch contact moet hebben. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Review door: P. Lap
Datum: 01 april 2011

<< Start < 691 692 694 696 697 698 699 700 > Einde >>
Pagina 694 van 717

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Niets op aan te merken
Van: J.W.M. Veenstra
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima. Snel, goed verpakt en alles in orde.
Van: W.E.M. de Bruijn-Staal
Waardering:
 
 
 
 
 

Zo als altijd zeer snelle levering
Van: D.J. van der Mazen
Waardering:
 
 
 
 
 

Snel geleverd, veel keuze in lego
Van: Gwen Lemmens
Waardering:
 
 
 
 
 

snelle levering goed verpakt je word goed op de hoogte gehouden
Van: J.L. Resoort
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten