Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1263)
  • LEGO Onderdelen(525)
  • LEGO Kleding(1573)
  • LEGO Boeken(301)
  • LEGO Bags(56)
  • Extra's(656)

LEGO Thema

  • Angry Birds(1)
  • Architecture(23)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(11)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(706)
  • Tot 10 euro(1262)
  • Tot 20 euro(2571)
  • Tot 30 euro(3561)
  • Tot 40 euro(3842)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2489)
  • LEGO Education(123)
  • LEGOwear(1573)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(9)
  • vanaf 1½ jaar(37)
  • vanaf 2 jaar(73)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1931)
  • Meisje(629)
  • Unisex(911)

Speciaal

  • Exclusive(82)
  • Hard to Find(458)
  • Lego Special(154)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(141)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Status van je bestelling volgen??? Het pakket was er zo snel dat ik daar niet eens aan toe kwam. We zijn met zijn allen weer aan het bouwen geslagen. Wat is Lego toch heerlijk speelgoed!
Review door: M van Snik
Datum: 27 september 2010
Thanks voor de underground mining station. Hij was heel moeilijk nog te krijgen, dus ik ben er heel erg blij mee. Hij werd al binnen 1 dag bezorgd.
Review door: M.J. Boel
Datum: 26 september 2010
Hoi Brickshop, zowel het bestellen van...de betaling van.. en het bezorgen van de bestelling verloopt prima en vlot. Tip= kijk ook even bij de gratis producten en gratis verzenden want we blijven Hollands ...
Review door: B.J.A Morsch
Datum: 26 september 2010
Prima shop. Goede communicatie. Correcte levering. Bedankt wederom.
Review door: L. Thimister
Datum: 26 september 2010
Wederom erg tevreden, vooral de aanbieding met grtias verzenden en de enorme keuze. Wij komen zeker nog eens terug voor een volgende aankoop
Review door: P.G. Dijk
Datum: 26 september 2010
Jullie zijn gewoon de beste! Ik heb nog nooit problemen gehad. Ga zo door.
Review door: Martijn Sebastiaan Neij
Datum: 26 september 2010
Thanks voor de snelle levering, binnen twee dagen in huis. prima service.
Review door: raphael kamphuis
Datum: 24 september 2010
Zeer tevreden. Alles snel en keurig verpakt verzonden. Een Lego boek bleek beschadigd bij ontvangst: ik kon het terugsturen kreeg direct een vervangend exemplaar. Goede service! Dank, Mark
Review door: M.C.A. van Waijjen
Datum: 24 september 2010
Alles snel geleverd! Zaterdag besteld en het was dinsdag geleverd.
Review door: P. Hoop
Datum: 23 september 2010
De bestelling is snel en in goede orde en compleet ontvangen. Erg handig te volgen via track en trace.
Review door: Martijn Spoorendonk
Datum: 23 september 2010
Vrijdag besteld, zaterdag binnen. Goede service. Bij vragen ook altijd netjes behandeld.
Review door: C de Ruiter
Datum: 22 september 2010
Eindelijk de LEGO Indiana Jones set gevonden die mijn zoon graag wilde hebben. En netjes + snel afgeleverd. Bedankt!
Review door: Karen Verhoeven
Datum: 20 september 2010
Als vaste klant zijn wij super tevreden over het ruime assortiment en de snelle levering. Ga zo door!
Review door: Rodney Laarschot
Datum: 20 september 2010
We kunnen uren op jullie site rondstruinen om iets leuks uit te zoeken. De bestelling wordt daarna altijd heel snel geleverd en je ontvangt er ook nog eens leuke extraatjes bij. Bij sommige pakketten betaal je zelfs geen verzendkosten. Fantastische producten en een geweldige service. Beter kan het niet! We hopen jullie trouwens in oktober weer te zien op Legoworld in Zwolle! Hebben jullie dan, of voor die tijd, ook nog een leuke actie?
Review door: Julian van Putten
Datum: 19 september 2010
Spullen waren snel binnen (de volgende dag al!). Ik vind echter wel dat voor een brievenbuszending lagere verzendkosten moeten gelden.
Review door: I.M. Soffers
Datum: 18 september 2010
Zondagavond bestelt uit België en woensdag al geleverd...ik bestel uit veel webwinkels over de hele wereld maar dit is toch wel de beste van waar ik mijn LEGO haal... topklasse!!!
Review door: Sven Heylen
Datum: 18 september 2010
Goede duidelijke site. Snelle verzending. helemaal super!!
Review door: M Keuter
Datum: 18 september 2010
Leuke site en makkelijk te vinden, want mijn zoontje van 8 had jullie gevonden. haha. Ben het eens met de anderen: Goede service, snelle levering. Perfect!
Review door: A Hoekstra
Datum: 17 september 2010
Sinds een paar jaar bezit ik een LEGO Mindstorms. Ik had de behoefte aan meer onderdelen, daarom kocht ik een versie 2.0. Bij het bouwen had ik meer onderdelen nodig. Na lang zoeken vond ik bij U leuke en goed geprijsde onderdelen. Ik heb inmiddels 3 bestellingen gedaan. Tot mijn vreugde waren ze binnen 3 dagen bij mij binnen. Een fantastische service en goed verzorgd. Hartelijk dank hiervoor. Mogelijk komen er nog meer Technische onderdelen sets en info hierover beschikbaar. Mijn dank!
Review door: T. H. van Lottum
Datum: 14 september 2010
Hoi! Dit is een fantastische site. Hele snelle levering en prima verpakt!! Overzichtelijke site, top service. tot de volgende keer!
Review door: Ronald van Ophoven
Datum: 14 september 2010
Weer een bestelling binnen 2 dagen ontvangen. Echt super die snelle service. Ben weer zeer tervreden. Groetjes
Review door: Jeffrey Spoor
Datum: 14 september 2010
Wat een snelle levering... echt fantastisch! We zijn erg blij met de toybag, alle LEGO keurig en snel opgeruimd, echt een aanrader !
Review door: W. van Beek
Datum: 14 september 2010
Vorige donderdag mijn bestelling in de bus gekregen! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik via deze site een bestelling zal plaatsen! Wordt vervolgd!
Review door: Wouter Brosens
Datum: 14 september 2010
Snele service! super service! Bedankt! =)
Review door: AE Partida
Datum: 14 september 2010
Super aanbieding en super snel geleverd. Erg goede service. Ga zo door!
Review door: Nick Jasper Duijn
Datum: 11 september 2010
Het was zoals altijd, picobello verzorgd en bezorgd. Ik ben dik tevreden.
Review door: Tine Bergsma
Datum: 11 september 2010
Net als de vorige keren was ook deze keer alles weer piekfijn in orde en nog een extraatje er bij ook. Hartelijk dank. Voorlopig ben ik wel even bezig maar ondertussen wordt mijn winkelwagen alweer gevuld. Nogmaals, hartelijk bedankt.
Review door: Tine Bergsma
Datum: 11 september 2010
Goede communicatie per email. Snelle levering. Heel goed verpakt. Helemaal compleet. Zeker aan te bevelen aan andere klanten. Wij zijn dik tevreden en komen zeker vaker wat te kopen!
Review door: G. Dolder
Datum: 11 september 2010
Nette snelle levering :) Ideaal! (even snel een infrarood controller en ontvanger nodig voor 8258)
Review door: adriaan schep
Datum: 11 september 2010
Goede overzichtelijke website met lekker veel losse onderdelen voor mij (ook de wat moeilijk verkrijgbare onderdelen) en veel hebbedingetjes voor mijn vrouw. De levering was ook lekker snel en kon dus binnen no time weer lekker bouwen en upgraden. Er is maar 1 ding wat ik mis en dat zijn wat meer technisch LEGO balkjes van 12 en meer gaatjes glad en gebobbeld. Dus als die er bij komen dan is het helemaal perfect.
Review door: Guus Dupon
Datum: 11 september 2010
Heel erg blij dat we deze site zijn tegengekomen. Snelle levering en goede service!
Review door: R. van der Sloot
Datum: 10 september 2010
Ook de tweede bestelling is prima en vlot afgehandeld!!
Review door: T.J.E Bake
Datum: 10 september 2010
Prima service en supersnel geleverd. Maar vooral geweldig dat jullie zoveel import-spullen hebben waar anders lastig aan te komen is. Veel dank en tot de volgende keer :-)
Review door: L. R.
Datum: 10 september 2010
Alle bestellingen worden keurig verpakt en op de gevraagde leverdatum aangeleverd, Super.
Review door: Alex Tilburg
Datum: 08 september 2010
Toen ik mijn eerste bestelling, op zaterdagavond laat, wilde plaatsen had ik nog een vraag. Dus een mail verstuurd en ja op zondagochtend (!!) had ik al een mail terug gekregen. Gelijk mijn bestelling geplaatst en binnen 2 dagen pakket keurig verpakt ontvangen. Sindsdien nog een bestellig geplaatst en ook over die afhandeling weer zeer tevreden! Bedankt, ook namens mijn kleine mannetje!
Review door: M.P.W Fluitsma
Datum: 08 september 2010
Keer op keer prima tevreden. Ga zo door!
Review door: Niels Bachofner
Datum: 07 september 2010
Fantastische webshop qua assortiment!!! Verbazingwekkend interessante artikelen zitten ertussen, voor (meestal) erg goede prijzen. Order-afhandeling en levering is inderdaad een compliment waard. Voor de feestdagen zien jullie ons hier zeker nog terug!!! Groeten,Miguel
Review door: M Essers
Datum: 07 september 2010
Had er eerst niet zoveel vertrouwen in. maar toch had ik smaandags het pakketje thuis liggen, Super fijn. alleen is het aanbod in technies lego en pneumatiek wat minder. maar ik heb gevonden wat ik zocht. dank daarvoor. Groet henry
Review door: H R Kok
Datum: 06 september 2010
Ja, ik heb nu al vaak hier wat besteld en iedere keer wordt het snel afgeleverd. Ga zo door! Tot de volgende bestelling!
Review door: Robert Brinke
Datum: 06 september 2010
De service was weer prima, snel geleverd.
Review door: Maarten Grootoonk
Datum: 05 september 2010
Snelle levering, producten zoals beschreven en verwacht, prima winkel, zeker tot binnenkort, KLASSE.
Review door: Hubert Geertsen
Datum: 05 september 2010
Ik had via mail om het dekbedovertrek van lego City gevraagd en hij is nu al in het assortiment. Dinsdagavond besteld en donderdag al geleverd. Super service. Wij gaan zeker vaker bestellen.
Review door: AR Singerling
Datum: 04 september 2010
Hallo, bedankt voor de snelle levering. Hier vind ik tenminste LEGO die ik nergens anders kan vinden. Dat vind ik echt de max! Ik kom zeker nog eens terug. Groetjes Koen.
Review door: Koen Rombout
Datum: 04 september 2010
Goede service en snelle levering.
Review door: Ricardo Meydam
Datum: 04 september 2010
Ondanks het een grote bestelling was is die snel en goed uitgevoerd. Mijn complimenten!
Review door: P.J.Kerkhof
Datum: 04 september 2010
Snelle verzending, goede service!
Review door: Harrie Mols
Datum: 03 september 2010
Bedankt voor de snelle service en de goeie verzorging ervan. Mijn speelt met hartelust met zijn LEGO :-)
Review door: F. Koelemeijer
Datum: 03 september 2010
Het was weer een supersnelle bezorging. Lekker op tijd voor de verjaardag. En dan ook nog in een echte LEGO doos. Geweldig bedankt.
Review door: Elsbeth Haselen
Datum: 03 september 2010
We zijn alle lange tijd zeer tevreden bestellers op brickshop! We wachten nu met smart op de komst van de Harry Potter-serie ;-)
Review door: S.L. Genee
Datum: 01 september 2010
Wederom toplevering: snel en compleet! Bedankt!
Review door: J.H.P.N. Hendrikx
Datum: 01 september 2010

<< Start < 661 662 663 664 665 667 669 670 > Einde >>
Pagina 667 van 679

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Sint Schoencadeau Tip 150px

Black Friday Festival Vierkant 150px

Snelle levering en goed verpakt. Site nog verder te verbeteren bij zoeken om op volgorde van setnummer (oplopend of aflopend) te kunnen raadplegen per thema.
Van: Ronny de Troije
Waardering:
 
 
 
 
 

Snel en goed in huis
Van: Patrick
Waardering:
 
 
 
 
 

geen problemen
Van: Adriaan Gijsberts
Waardering:
 
 
 
 
 

gemakkelijk bestellen en prima aflevering
Van: Jim van Ooijen
Waardering:
 
 
 
 
 

Duidelijke afhandeling
Van: J.F. Holthuizen
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

LEGO Education 150px

DHL Express Next Day Delivery

LEGO Catalogus 2019 2HY 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten