Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1184)
  • LEGO Onderdelen(505)
  • LEGO Kleding(1591)
  • LEGO Boeken(303)
  • LEGO Bags(59)
  • Extra's(649)

LEGO Thema

  • Angry Birds(2)
  • Architecture(21)
  • Bionicle(5)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(16)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(706)
  • Tot 10 euro(1230)
  • Tot 20 euro(2513)
  • Tot 30 euro(3474)
  • Tot 40 euro(3756)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2394)
  • LEGO Education(114)
  • LEGOwear(1591)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(9)
  • vanaf 1½ jaar(32)
  • vanaf 2 jaar(70)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1905)
  • Meisje(614)
  • Unisex(881)

Speciaal

  • Exclusive(80)
  • Hard to Find(465)
  • Lego Special(163)
  • Gratis!(5)
  • Nieuw!(106)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Zeer tevreden over "brickshop"!! Zo'n ruime keuze als hier vind te nergens (het enige gevaar is wel dat je meer besteld dan je eigenlijk van plan was).
Review door: J. Witvliet
Datum: 01 oktober 2010
Alles stevig en goed ingepakt. Perfecte service. Tot de volgende bestelling!
Review door: S. Godfroid
Datum: 01 oktober 2010
Ik heb al een aantal keer hier LEGO pakketten gekocht voor een hele mooie prijs! Ik vind dat de bestelling en status daarvan goed worden verzorgd, je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik ben erg blij met deze BRICKshop :)
Review door: L Weber
Datum: 01 oktober 2010
Zoals altijd hele goede en snelle levering en service. Alle nieuwe Harry Potter sets waren ruim voor 1 oktober verzonden. Zeer betrouwbaar en vriendelijk. Tot de volgende keer.
Review door: Marijke De Roo
Datum: 01 oktober 2010
Zoals de vorige keren is alles goed verlopen. Het LEGO pakket is aangekomen in perfecte staat. Tot de volgende keer en bedankt.
Review door: Steve Glorie
Datum: 01 oktober 2010
Bedankt voor de snelle levering. Ook al lukte het samenvoegen van de bestellingen niet meer, prima opgelost.
Review door: M. Thomas
Datum: 01 oktober 2010
Wederom prima service van BRICKshop; prima verpakt, alles dik in orde, dank!
Review door: Bart Rijk
Datum: 01 oktober 2010
Perfect, klasse service!
Review door: Maurice Steins
Datum: 28 september 2010
Heerlijk prettige, snelle en duidelijke service! Nieuwste Harry Potter dozen zijn nu al binnen. Leuk ook dat jullie altijd interessante losse onderdelen voor aangename prijzen aanbieden, die pakken we graag mee.
Review door: Bart Rijk
Datum: 28 september 2010
Top winkel. Overzichtelijk en zeer snelle levering.
Review door: R. Deelen
Datum: 27 september 2010
Het was niet onze eerste bestelling en zal ook niet onze laatste zijn. Wederom snelle en correcte service. Hartelijk dank en tot de volgende keer
Review door: E. Vannuys-Smeets
Datum: 27 september 2010
De bestelling is ook bij ons goed aangekomen en zag er mooi en goed uit. En door de snelle services ben van plan nog meerdere artikelen te bestellen!
Review door: Nico Brands
Datum: 27 september 2010
Status van je bestelling volgen??? Het pakket was er zo snel dat ik daar niet eens aan toe kwam. We zijn met zijn allen weer aan het bouwen geslagen. Wat is Lego toch heerlijk speelgoed!
Review door: M van Snik
Datum: 27 september 2010
Thanks voor de underground mining station. Hij was heel moeilijk nog te krijgen, dus ik ben er heel erg blij mee. Hij werd al binnen 1 dag bezorgd.
Review door: M.J. Boel
Datum: 26 september 2010
Hoi Brickshop, zowel het bestellen van...de betaling van.. en het bezorgen van de bestelling verloopt prima en vlot. Tip= kijk ook even bij de gratis producten en gratis verzenden want we blijven Hollands ...
Review door: B.J.A Morsch
Datum: 26 september 2010
Prima shop. Goede communicatie. Correcte levering. Bedankt wederom.
Review door: L. Thimister
Datum: 26 september 2010
Wederom erg tevreden, vooral de aanbieding met grtias verzenden en de enorme keuze. Wij komen zeker nog eens terug voor een volgende aankoop
Review door: P.G. Dijk
Datum: 26 september 2010
Jullie zijn gewoon de beste! Ik heb nog nooit problemen gehad. Ga zo door.
Review door: Martijn Sebastiaan Neij
Datum: 26 september 2010
Thanks voor de snelle levering, binnen twee dagen in huis. prima service.
Review door: raphael kamphuis
Datum: 24 september 2010
Zeer tevreden. Alles snel en keurig verpakt verzonden. Een Lego boek bleek beschadigd bij ontvangst: ik kon het terugsturen kreeg direct een vervangend exemplaar. Goede service! Dank, Mark
Review door: M.C.A. van Waijjen
Datum: 24 september 2010
Alles snel geleverd! Zaterdag besteld en het was dinsdag geleverd.
Review door: P. Hoop
Datum: 23 september 2010
De bestelling is snel en in goede orde en compleet ontvangen. Erg handig te volgen via track en trace.
Review door: Martijn Spoorendonk
Datum: 23 september 2010
Vrijdag besteld, zaterdag binnen. Goede service. Bij vragen ook altijd netjes behandeld.
Review door: C de Ruiter
Datum: 22 september 2010
Eindelijk de LEGO Indiana Jones set gevonden die mijn zoon graag wilde hebben. En netjes + snel afgeleverd. Bedankt!
Review door: Karen Verhoeven
Datum: 20 september 2010
Als vaste klant zijn wij super tevreden over het ruime assortiment en de snelle levering. Ga zo door!
Review door: Rodney Laarschot
Datum: 20 september 2010
We kunnen uren op jullie site rondstruinen om iets leuks uit te zoeken. De bestelling wordt daarna altijd heel snel geleverd en je ontvangt er ook nog eens leuke extraatjes bij. Bij sommige pakketten betaal je zelfs geen verzendkosten. Fantastische producten en een geweldige service. Beter kan het niet! We hopen jullie trouwens in oktober weer te zien op Legoworld in Zwolle! Hebben jullie dan, of voor die tijd, ook nog een leuke actie?
Review door: Julian van Putten
Datum: 19 september 2010
Spullen waren snel binnen (de volgende dag al!). Ik vind echter wel dat voor een brievenbuszending lagere verzendkosten moeten gelden.
Review door: I.M. Soffers
Datum: 18 september 2010
Zondagavond bestelt uit België en woensdag al geleverd...ik bestel uit veel webwinkels over de hele wereld maar dit is toch wel de beste van waar ik mijn LEGO haal... topklasse!!!
Review door: Sven Heylen
Datum: 18 september 2010
Goede duidelijke site. Snelle verzending. helemaal super!!
Review door: M Keuter
Datum: 18 september 2010
Leuke site en makkelijk te vinden, want mijn zoontje van 8 had jullie gevonden. haha. Ben het eens met de anderen: Goede service, snelle levering. Perfect!
Review door: A Hoekstra
Datum: 17 september 2010
Sinds een paar jaar bezit ik een LEGO Mindstorms. Ik had de behoefte aan meer onderdelen, daarom kocht ik een versie 2.0. Bij het bouwen had ik meer onderdelen nodig. Na lang zoeken vond ik bij U leuke en goed geprijsde onderdelen. Ik heb inmiddels 3 bestellingen gedaan. Tot mijn vreugde waren ze binnen 3 dagen bij mij binnen. Een fantastische service en goed verzorgd. Hartelijk dank hiervoor. Mogelijk komen er nog meer Technische onderdelen sets en info hierover beschikbaar. Mijn dank!
Review door: T. H. van Lottum
Datum: 14 september 2010
Hoi! Dit is een fantastische site. Hele snelle levering en prima verpakt!! Overzichtelijke site, top service. tot de volgende keer!
Review door: Ronald van Ophoven
Datum: 14 september 2010
Weer een bestelling binnen 2 dagen ontvangen. Echt super die snelle service. Ben weer zeer tervreden. Groetjes
Review door: Jeffrey Spoor
Datum: 14 september 2010
Wat een snelle levering... echt fantastisch! We zijn erg blij met de toybag, alle LEGO keurig en snel opgeruimd, echt een aanrader !
Review door: W. van Beek
Datum: 14 september 2010
Vorige donderdag mijn bestelling in de bus gekregen! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik via deze site een bestelling zal plaatsen! Wordt vervolgd!
Review door: Wouter Brosens
Datum: 14 september 2010
Snele service! super service! Bedankt! =)
Review door: AE Partida
Datum: 14 september 2010
Super aanbieding en super snel geleverd. Erg goede service. Ga zo door!
Review door: Nick Jasper Duijn
Datum: 11 september 2010
Het was zoals altijd, picobello verzorgd en bezorgd. Ik ben dik tevreden.
Review door: Tine Bergsma
Datum: 11 september 2010
Net als de vorige keren was ook deze keer alles weer piekfijn in orde en nog een extraatje er bij ook. Hartelijk dank. Voorlopig ben ik wel even bezig maar ondertussen wordt mijn winkelwagen alweer gevuld. Nogmaals, hartelijk bedankt.
Review door: Tine Bergsma
Datum: 11 september 2010
Goede communicatie per email. Snelle levering. Heel goed verpakt. Helemaal compleet. Zeker aan te bevelen aan andere klanten. Wij zijn dik tevreden en komen zeker vaker wat te kopen!
Review door: G. Dolder
Datum: 11 september 2010
Nette snelle levering :) Ideaal! (even snel een infrarood controller en ontvanger nodig voor 8258)
Review door: adriaan schep
Datum: 11 september 2010
Goede overzichtelijke website met lekker veel losse onderdelen voor mij (ook de wat moeilijk verkrijgbare onderdelen) en veel hebbedingetjes voor mijn vrouw. De levering was ook lekker snel en kon dus binnen no time weer lekker bouwen en upgraden. Er is maar 1 ding wat ik mis en dat zijn wat meer technisch LEGO balkjes van 12 en meer gaatjes glad en gebobbeld. Dus als die er bij komen dan is het helemaal perfect.
Review door: Guus Dupon
Datum: 11 september 2010
Heel erg blij dat we deze site zijn tegengekomen. Snelle levering en goede service!
Review door: R. van der Sloot
Datum: 10 september 2010
Ook de tweede bestelling is prima en vlot afgehandeld!!
Review door: T.J.E Bake
Datum: 10 september 2010
Prima service en supersnel geleverd. Maar vooral geweldig dat jullie zoveel import-spullen hebben waar anders lastig aan te komen is. Veel dank en tot de volgende keer :-)
Review door: L. R.
Datum: 10 september 2010
Alle bestellingen worden keurig verpakt en op de gevraagde leverdatum aangeleverd, Super.
Review door: Alex Tilburg
Datum: 08 september 2010
Toen ik mijn eerste bestelling, op zaterdagavond laat, wilde plaatsen had ik nog een vraag. Dus een mail verstuurd en ja op zondagochtend (!!) had ik al een mail terug gekregen. Gelijk mijn bestelling geplaatst en binnen 2 dagen pakket keurig verpakt ontvangen. Sindsdien nog een bestellig geplaatst en ook over die afhandeling weer zeer tevreden! Bedankt, ook namens mijn kleine mannetje!
Review door: M.P.W Fluitsma
Datum: 08 september 2010
Keer op keer prima tevreden. Ga zo door!
Review door: Niels Bachofner
Datum: 07 september 2010
Fantastische webshop qua assortiment!!! Verbazingwekkend interessante artikelen zitten ertussen, voor (meestal) erg goede prijzen. Order-afhandeling en levering is inderdaad een compliment waard. Voor de feestdagen zien jullie ons hier zeker nog terug!!! Groeten,Miguel
Review door: M Essers
Datum: 07 september 2010
Had er eerst niet zoveel vertrouwen in. maar toch had ik smaandags het pakketje thuis liggen, Super fijn. alleen is het aanbod in technies lego en pneumatiek wat minder. maar ik heb gevonden wat ik zocht. dank daarvoor. Groet henry
Review door: H R Kok
Datum: 06 september 2010

<< Start < 651 652 653 654 656 658 659 660 > Einde >>
Pagina 656 van 668

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

LEGO Education 150px

Super Aanbiedingen

Snelle levering. goed op de hoogte gehouden van het proces.
Van: CA Gelderblom
Waardering:
 
 
 
 
 

Snelle levertijd, goed verpakt, op de hoogte gehouden van bestel status en verzending. brede keus, scherp geprijsd.
Van: Ralph En Lian Thomson
Waardering:
 
 
 
 
 

Snel geleverd, prima updates van de status van de bestelling
Van: K Engel
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

LEGO Catalogus 2019 2HY 150px

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten