Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Let op: Het is erg druk bij PostNL. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Excuses daarvoor!

Product Filter

Categorie

  • Sets(1435)
  • LEGO Onderdelen(594)
  • LEGO Kleding(1783)
  • LEGO Boeken(282)
  • LEGO Bags(53)
  • Extra's(674)

LEGO Thema

  • Architecture(23)
  • Bionicle(10)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(25)
  • City(247)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(735)
  • Tot 10 euro(1361)
  • Tot 20 euro(2911)
  • Tot 30 euro(3904)
  • Tot 40 euro(4228)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2747)
  • LEGO Education(123)
  • LEGOwear(1783)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(13)
  • vanaf 1½ jaar(39)
  • vanaf 2 jaar(87)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2178)
  • Meisje(681)
  • Unisex(1015)

Speciaal

  • Exclusive(86)
  • Hard to Find(648)
  • Lego Special(197)
  • Gratis!(6)
  • Nieuw!(111)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

MultiSafepay

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Snel en netjes geleverd
Review door: Rudi Duren
Datum: 31 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service, super dienstverlening
Review door: Yves de Wilde
Datum: 31 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel en in 1 keer goed.
Review door: RWJ Pasch
Datum: 31 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle bezorging, mindere service van transport: zeer groot venster waarin men kan leveren, zeker op zaterdag. Kartonnen verpakking sterk getaped. Alleen is het te betreuren dat men tijdens het inpakken de doos zwaar beschadigd en gedeukt heeft, vooral bij een exclusieve set. geen begrip van jullie en zeer slechte reactie op deze feedback. in de feedback schreef ik duidelijk dat het niet aan transport lag, en toch zegt jullie antwoord net dat. schuif geen schuld op iemand anders als je zelf schuldig bent. ik had meer verwacht van de shop, zal nooit meer bestellen. deze feedback wordt gedeeld met de hele BELUG leden community.
Reactie brickshop.nl:
Jammer dat u nooit meer bij ons wilt bestellen. Wij beschadigen vanzelfsprekend geen dozen tijdens het inpakken. Wij zien dan ook graag de gevraagde foto tegemoet om uw klacht zo beter te begrijpen! Mocht u de set alsnog willen ruilen of retourneren dan vernemen wij dit graag van u! Ook al heeft u hier nooit om gevraagd. Het lijkt wel alsof u alleen maar wilt klagen en geen oplossing zoekt. Wij sponsoren de BELUG al jaren en kregen nimmer zo'n reactie van een lid! Nogmaals excuses voor het ongemak!

Review door: Steven Staels
Datum: 31 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle service, handige verpakking.. alleen zo jammer dat de bezorgkosten zo hoog zijn.. vooral als je wat vaker besteld/wilt bestellen.
Reactie brickshop.nl:
De aan u berekende bezorgkosten zijn 0 euro, omdat u boven 100 euro besteld heeft! Goedkoper dan GRATIS kan echt niet hoor!

Review door: Shannon Steur
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Stephan van Hienen
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Fijne webshop om hier lego te bestellen, ga zo door brickshop!!
Review door: Martin Kool
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Preorder Lego 42009, erg snel geleverd, ruim voor 1 augustus!! Goede verpakking en superservice. En dat voor een redelijke prijs!
Review door: GvdD
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Toegegeven, na enkele commentaren die ik vond, had ik er geen goed oog in. Nu eerlijk is eerlijk, prima service : snel, netjes verpakt....
Review door: Vicki de Koninck
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: P Eggens
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Jozef Palinckx
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer goed.
Review door: E Bos
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snel correct en netjes verpakt
Review door: G.W.M. Rooy
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima en ook voor de verwachte levertijd
Review door: Jeff Schutte
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Verzenden is keurig
Review door: Rene
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Sneller dan snel! Had mijn order pas op woensdag verwacht maar werd zaterdag al geleverd.zeer aangenaam verrast! Ben dan ook direct de nieuwe service truck gaan bouwen.bedankt!!!
Review door: Jurgen Michels
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Caroldein Starink
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling wanner die geleverd word
Review door: H.W.A Meppelink
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Richard Buermans
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik was verbaasd over de snelle levering, aangezien hij pas eind van de maand beschikbaar zou zijn. Heel goed
Review door: Peter van Zinderen
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering, prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Review door: JHM Betzel
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle bezorging en goed ingepakt
Review door: I Schultz
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik heb al een dank mail gestuurd maar nogmaals ik ben zeer tevreden over de service van u. Mijn dank daarvoor
Review door: Piet Jongeneel
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Goede service en vlotte bezorging
Review door: J.J. Craats
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima levering. Het zou alleen handig zijn als jullie ook telefonisch bereikbaar zouden zijn.
Review door: Regina Vries
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Super snel geleverd! (voor een pre-order!)
Review door: PeterR
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: W Kluiters
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Alles snel en netjes geregeld, en een duidelijke communicatie. goed op de hoogte gehouden.
Review door: FWMH deursen
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: R.C. Dieks
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Robby Brouns
Datum: 30 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Net zoals voorgaande bezorgingen van bestellingen was ook deze bezorging was snel en goed. Daarvoor mijn dank.
Review door: C Steegstra
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer goed en snel, had de 42009 van de week verwacht, maar afgelopen vrijdag werd ik al verblijd met mailtjes van de proces-verwerking.
Review door: E. Haas
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Keurig op tijd, perfect misschien verstandiger om geen lego meer op de verpakking te zetten maar zeer tevreden
Review door: JooP Well
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Kristof Huyskens
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Super assortiment, makkelijk te bestellen en snel geleverd. TOP! Ik kom zeker terug voor meer.
Review door: Astrid Jonker
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Lekker snel ontvangen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Review door: Daan
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: B Weerd
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: A. Meuwissen
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Zeer goed
Review door: C Polder
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima! Goede informatie vooraf en mijn bestelling was zelfs eerder aangekomen dan vooraf de verwachting was :)
Review door: Henk Lier
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Niks mis mee, goed geïnformeerd over voortgang bestelling. Mooie prijzen.
Review door: E de Jong
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Uiterst snelle levering en goed verpakt.
Review door: Luk Wynants
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Gewoon goed, en de bezorging op de afgesproken tijd
Review door: Jan van der Meijs
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: M.C.G. Steur-Janssen
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service, wordt goed op de hoogte gehouden van de status.
Review door: R Hogaarts
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: H.J. Schipper
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

Review door: Gerard Jong
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Prima service
Review door: J.D. Kuijpers
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.
Review door: F. Heus
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik had deze producten in een pre-order besteld en kwam volgens mij eerder dan was aangegeven! En net als altijd goed verpakt!
Review door: L.R. Mildenberg
Datum: 29 juli 2013
Waardering:
 
 
 
 
 

<< Start < 651 652 653 654 656 658 659 660 > Einde >>
Pagina 656 van 802

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

Super Aanbiedingen

DHL Express Next Day Delivery

Prima
Van: J Vergeer
Waardering:
 
 
 
 
 

Zeer tevreden over het product. Ook de snelle levering en de berichtgeving zijn top.
Van: A Slooter
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima
Van: R Zwueste
Waardering:
 
 
 
 
 

Perfecte service, goede communicatie, levering op de afgesproken dag aangekomen.
Van: Sofie D
Waardering:
 
 
 
 
 

Goede communicatie, netjes verpakt.
Van: R.C. Klein Nagelvoort
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

Catalogus 2020 1YH NL 150px

LEGO Education 150px

Categorieën

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten