Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1245)
  • LEGO Onderdelen(545)
  • LEGO Kleding(1634)
  • LEGO Boeken(324)
  • LEGO Bags(60)
  • Extra's(689)

LEGO Thema

  • Angry Birds(2)
  • Architecture(20)
  • Bionicle(5)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(23)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(782)
  • Tot 10 euro(1342)
  • Tot 20 euro(2677)
  • Tot 30 euro(3678)
  • Tot 40 euro(3957)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2561)
  • LEGO Education(113)
  • LEGOwear(1634)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(9)
  • vanaf 1½ jaar(37)
  • vanaf 2 jaar(75)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(1982)
  • Meisje(659)
  • Unisex(893)

Speciaal

  • Exclusive(82)
  • Hard to Find(461)
  • Lego Special(160)
  • Gratis!(6)
  • Nieuw!(52)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Goede comunicatie en snelle levering. Een aanrader. Bedankt.
Review door: J.H. Orden
Datum: 27 juni 2010
SUPER!!! Mijn zoontje is zo blij! Maandagmiddag besteld, woensdagochtend ontvangen! Hij zocht alleen het poppetje Darth Vader, wat was hij dus blij toen hij zag dat het poppetje los bij jullie te koop was. Gelijk zijn spaarpot leeg gemaakt want hij zag nog iets, ook gelijk maar mee besteld. En nu weer sparen, want hij zag nog veel meer losse poppetjes waar hij zeker wat aan had!
Review door: Y.C.A. Damen
Datum: 26 juni 2010
Perfect!
Review door: Verhaeghe Yves
Datum: 26 juni 2010
Super snelle levering, goede email communicatie en de onderdelen compleet en netjes geleverd. Zeker aan te bevelen.
Review door: A.M. Heuvel-Hollemans
Datum: 26 juni 2010
Bedankt voor de snelle levering en de leuke extraatjes. We weten jullie in de toekomst zeker weer te vinden!
Review door: Rick Janssen
Datum: 25 juni 2010
De LEGO sets en LEGO onderdelen worden goed verpakt, en waren snel afgeleverd. Mooie en overzichtelijke website, wat het aantrekkelijk maakt de webshop opnieuw te bezoeken!
Review door: Bart Roelofs
Datum: 25 juni 2010
Bedankt voor de super snelle levering,van LEGO wat nog niet in de winkels is te vinden hier, maar bij jullie al wel. Vrijdag middag besteld en zaterdag morgen al in huis. En netjes verpakt. Ik kom zeker nog eens een keertje op de site snuffelen naar nieuwe LEGO dingen. Morgen is onze zoon jarig en mag hij het uit pakken, hij zal er blij mee zijn.
Review door: A Bliek
Datum: 22 juni 2010
De levering keurig snel ontvangen, hartelijk dank daarvoor.
Review door: T. Kniest
Datum: 22 juni 2010
Wat een snelle levering! Onze zoon was helemaal blij met zijn lego spoorwegkruising die nergens meer in Nederland te krijgen was.Al was deze wel wat aan de dure kant bij jullie. Bedankt!
Review door: C Mooren-van der Zwaag
Datum: 22 juni 2010
Overzichtelijke site, perfecte (snelle) service!
Review door: PVA Lekatompessy
Datum: 21 juni 2010
Snelle levering, prima verpakking, leuke extraatjes (waarvoor hartelijk dank), en prima afhandeling van mijn "klacht". Kortom, je kunt met een gerust hart bestellen bij brickshop.nl.
Review door: Jennet Looijenga-Geerts
Datum: 21 juni 2010
Wat moet je nog zegen over BRICKshop? Iedereen is het er over eens... BRICKshop is de beste! Je krijgt altijd een mailtje als je iets besteld hebt, wanneer je betaald hebt, wanneer het verzend klaar is en wanneer het wordt op gestuurd. Dus van mij mag BRICKshop de nummr 1 webwinkel allertijden worden. Groetjes, Martijn Sebastiaan Neij
Review door: Martijn Sebastiaan Neij
Datum: 21 juni 2010
Wat een snelle levering, ik was blij dat de buren het pakket aan konden pakken anders had dochterlief haar verjaardagskado al gezien.
Review door: AE Langhout
Datum: 20 juni 2010
Bijzonder snelle service en het produkt was zoals beloofd in absolute nieuwstaat. Ik kom zeker terug!
Review door: Chris Timmermans
Datum: 20 juni 2010
Ik vind jullie helemaal geweldig! ruime keus en snelle levering! bedankt en waarschijnlijk weer tot de volgende keer!
Review door: N. Pladdet
Datum: 20 juni 2010
Ik heb mijn order in goede staat ontvangen en dat binnen 2 dagen. Zal zeker vaker hier mijn verzamelobjecten kopen. Hartelijk bedank voor de snelle service. Groetjes Jeffrey Spoor
Review door: Jeffrey Spoor
Datum: 19 juni 2010
Bedankt voor de zeer snelle levering, perfect gewoon. Beter kan niet!
Review door: Jeroen Watermulder
Datum: 18 juni 2010
Hallo bestelling weer prima geleverd. Top en snel.
Review door: C Steggerda
Datum: 18 juni 2010
Mijn favoriete lego webwinkel. Groot assortiment, helaas niet altijd de goedkoopste. Maar de leveringen zijn altijd goed verpakt en SNEL!
Review door: John Wagensveld
Datum: 16 juni 2010
Perfect verlopen, zeer snel en in prima staat. Jullie hebben iedereen hier zeer gelukkig gemaakt. Ik bestel zeker nog terug! Bedankt!
Review door: Erik Hofmans
Datum: 14 juni 2010
Ik ben super tevreden over het BRICKshop team altijd snel en op tijd. En ze hebben super veel op voorraad dus snel bij de klant.En als het langer duurt krijg je een mailtje. BRICKshop team bedankt! Groetjes Martijn Sebastiaan Neij.
Review door: Martijn Sebastiaan Neij
Datum: 14 juni 2010
En snelle levering en heel veel soorten poppentjes van LEGO!
Review door: A.P.J Boon
Datum: 13 juni 2010
Snelle verzending! Mijn dank!
Review door: H. Gringhuis
Datum: 12 juni 2010
Goede en snelle levering van een bijzonder kado; Death Star van LEGO Star Wars.
Review door: Youp Oosterlee
Datum: 12 juni 2010
Zeer tevreden! Alles netjes verpakt en op tijd.
Review door: Bart Bleeker
Datum: 11 juni 2010
Ik sluit mij helemaal aan bij het commentaar van mijn voorgang(st)ers!! Dank, dank enz.
Review door: Shirley Geukes
Datum: 08 juni 2010
Vrijdag een bestelling geplaatst en zaterdag alles binnen. Geweldige snelle service. Jullie website is ook prima in orde, overzichtelijk en de keuze is reuze!!!
Review door: drj houwelingen
Datum: 08 juni 2010
Een wens van mijn partner, die wegens haar handicap in LEGO een geweldige therapeutische werking ziet. De Taj Mahal, binnen een week binnen. Erg tevreden met de service en nu maar bouwen!
Review door: M E Beemsterboer
Datum: 08 juni 2010
Supersnelle levering en een groot aanbod!! Ik blijf maar terugkomen om meer LEGO te kopen.
Review door: Judith Lammerse
Datum: 07 juni 2010
Super, Zondag besteld en dinsdag al in huis. Bedankt!
Review door: J. Dulm
Datum: 06 juni 2010
Een tevreden klant die steeds terug komt. Dank u voor de super service!
Review door: Kristien Vandenbroeck
Datum: 06 juni 2010
Super webshop, dank zij jullie is LEGO verzamelen echt FUN!!!
Review door: Kristien Vandenbroeck
Datum: 06 juni 2010
Alles zeer netjes aangekregen. Dank u!
Review door: Kristien Vandenbroeck
Datum: 06 juni 2010
Goede service, veel keuze. Jammer dat de site soms erg traag is.
Review door: A Vissers
Datum: 06 juni 2010
Goede service, snelle levering. Perfect!
Review door: A Vissers
Datum: 06 juni 2010
Mijn favoriete LEGO webwinkel iedere keer weer een supersnelle levering en een goede service, telkens weer.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 05 juni 2010
Fijn dat de bestelling zo snel geleverd werd. Ook op mijn vragen per mail kreeg ik zéér snel en correct antwoord!!
Review door: M Gerrits
Datum: 05 juni 2010
Sinds december 2009 bestel ik met veel plezier LEGO via brickshop.nl! BRICKshop heeft de nieuwste LEGO het snelst tegen scherpe prijzen. Bovendien heeft BRICKshop vaak ook oudere dozen welke elders niet meer verkrijgbaar zijn. Een echte aanrader dus!
Review door: J.H.P.N. Hendrikx
Datum: 05 juni 2010
De bestelling van LEGO, is goed aangekomen. Als verzamelaar stel ik de onbeschadigde verpakkingen, zeer op prijs. Daar is terdege rekening mee gehouden. Alle bestellingen, waren ook zeer goed verpakt. Mijn dank ook voor de goede service! Kortom perfekt! Ga zo door en tot de volgende keer! Vriendelijke groeten, Henk Gringhuis te Assen
Review door: H. Gringhuis
Datum: 05 juni 2010
Super snelle levering! en in goede staat ontvangen! Helemaal perfect. Hier gaan we meer bestellen!
Review door: Geert Scholten
Datum: 04 juni 2010
Dinsdag is alles binnen gekomen. Keurig verpakt en hele snelle levering zodra het binnen is. Tot de volgende keer. Bedankt. ;)
Review door: C Steggerda
Datum: 04 juni 2010
Binne 1 dag binne gekregen :)
Review door: Desley Leon de Jong
Datum: 04 juni 2010
Netjes, snel en nog voor de afgesproken datum geleverd!!! Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar, bedankt Brickshop, mijn complimenten!
Review door: MJB Duijvenvoorde
Datum: 04 juni 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Duidelijke bestelprocedure, goede informatie en snelle levering!
Review door: A.C. Tuin
Datum: 04 juni 2010
Waardering:
 
 
 
 
 
Afgeleverd op de aangeven datum. Goed verpakt en leuke extra's. Dit alles voor een prima prijs. Bedankt.
Review door: C.L. Kodde
Datum: 04 juni 2010
Snelle en goede service. De doos is goed en heel aangekomen. Mijn dank is groot. Groetjes, Nico
Review door: N.A. Alst
Datum: 04 juni 2010
Hallo, mijn kleinzoon is een supergrote lego fan! Hij sleept het overal mee naartoe. Ik bestel dan ook geregeld iets voor hem. Zeker met zijn verjaardag, Kerstmis maar ook zomaar tussendoor. Het is gewoon een geweldige site, overzichtelijk en de levering is meteen de dag erna!!! Mijn kleinzoon wordt 4 juli 6 jaar en dus ben ik alweer druk aan het snuffelen :) Groetjes Cora
Review door: Cora van der Veen
Datum: 03 juni 2010
Ja hoor, ik ben erg te spreken over de producthoeveelheid en de goede levering. Ga zo door!
Review door: Robert Brinke
Datum: 03 juni 2010
Ongelooflijk! Voor onze zoon bestelden wij in de pre-order één van de nieuwe Star Wars sets die pas in juni 2010 in de winkel zou liggen; 1 juni stond de post met het pakket al voor de deur! Ik wil wedden dat het nog niet eens in de winkels lag! Complimenten voor de communicatie: per mail weet je gewoon hoe het de bestelling vergaat, verpakking: prima stevige doos waarin je bestelling gewoon gloednieuw in zit! De postkosten neem je gewoon voor lief want Brickshop maakt het gewoon helemaal waar! Super en doe zo voort.....
Review door: J.P. van der Horst
Datum: 03 juni 2010
De bezorging was snel, en het zag er goed verpakt uit. (Dat het niet verkreukelt uit de doos kwam)
Review door: F. de Boer
Datum: 02 juni 2010

<< Start < 631 632 633 634 635 636 637 638 640 > Einde >>
Pagina 640 van 648

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

70818 GRATIS SQUARE 2 150px

LEGO Education 150px

Super Aanbiedingen

Goed en snel
Van: N A Out
Waardering:
 
 
 
 
 

Zeer vlot geleverde bestelling. proficiat.
Van: G.J. Klein Middelink
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima gegaan.
Van: R Meijdam
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

LEGO Catalogus 2019 2HY 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten