Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1300)
  • LEGO Onderdelen(486)
  • LEGO Kleding(1680)
  • LEGO Boeken(270)
  • LEGO Bags(57)
  • Extra's(703)

LEGO Thema

  • Angry Birds(2)
  • Architecture(21)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(36)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(718)
  • Tot 10 euro(1299)
  • Tot 20 euro(2645)
  • Tot 30 euro(3678)
  • Tot 40 euro(3952)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2500)
  • LEGO Education(116)
  • LEGOwear(1680)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(10)
  • vanaf 1½ jaar(36)
  • vanaf 2 jaar(69)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2059)
  • Meisje(648)
  • Unisex(867)

Speciaal

  • Exclusive(88)
  • Hard to Find(466)
  • Lego Special(185)
  • Gratis!(8)
  • Nieuw!(184)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Helemaal goed! In de Sinterklaas week besteld en gewoon op tijd binnen. Ook hadden jullie dingen op voorraad die andere speelgoedzaken niet hadden. Goeie service, snelle levering. Bedankt! Fijne sinterklaas!
Review door: Monique Tebak
Datum: 05 december 2010
Snelle levering, alles prima verpakt en helemaal in orde.
Review door: Kristine Leempoels
Datum: 04 december 2010
Wederom uitstekende service! Namens Floris bedankt en tot de volgende keer! Vrgr, familie van der Molen
Review door: Nicole Molen
Datum: 04 december 2010
De Sint is weer geslaagd bij Brickshop! Dank opnieuw voor de snelle levering!
Review door: Nelleke van der Waal
Datum: 04 december 2010
Snelle service!!!
Review door: HHE Morskate
Datum: 04 december 2010
Wauw wat een snelle levering, bedankt daar waren we erg blij mee. Verder is de keus bij jullie super goed en altijd voor een voordelig prijsje.
Review door: Mariska van Bentem
Datum: 03 december 2010
Nu al meerdere keren besteld bij Brickshop en zowel afgehaald als laten bezorgen en iedere keer weer meer dan tevreden. Prima levering en service en een enorm groot assortiment! Wij zullen nog veel bestellen in de toekomst bij Brickshop.
Review door: Stephanie Groot
Datum: 03 december 2010
Via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. En snel geleverd. Niets dan lof over de afhandeling.
Review door: Ad Bakker
Datum: 03 december 2010
Wat een snelle levering en heel erg goed verpakt! Klasse!
Review door: S. Piek
Datum: 03 december 2010
Donderdag avond 11 uur besteld. Zaterdag om 2 uur in huis. Als dat niet snel is!?!?!?
Review door: Theo Beumer
Datum: 30 november 2010
Goede en snelle service!
Review door: R.M. Neering
Datum: 30 november 2010
Zoals altijd een hele goede en snell service. Zelfs met alle drukte rond Sinterklaas en Kerst.
Review door: Marijke De Roo
Datum: 30 november 2010
Was weer snel ontvangen en mooi t shirt Bedankt en tot de volgende keer.
Review door: H Hildebrand
Datum: 30 november 2010
Een fijne manier van bestellen. Goede ontvangst; goed verpakt. Prima bevallen!
Review door: CJH Cordewener
Datum: 29 november 2010
Gisteren besteld en vandaag al in huis, wat een snelle service !!
Review door: Iwan Vervoort
Datum: 29 november 2010
Snelle levering en groot assortiment. Prima!
Review door: MJ van der Weg
Datum: 29 november 2010
Stik groot assortiment, snel geleverd, goed verpakt, alleen voor 'n enkel dingetje 'n beetje veel porto vind ik, dus probeer je bestellingen te combineren!! Voor de rest LOF LOF LOF!!! Bedankt namens de SINT en z'n PIET!!
Review door: Christ Tempelaars
Datum: 29 november 2010
Goede en snelle levering, ook een zeer goede communicatie over de levering van het pakket...top hoor!!
Review door: Sven Heylen
Datum: 29 november 2010
Bedankt voor de snelle bezorging! Top zijn jullie...
Review door: G Dolder
Datum: 28 november 2010
Dat is nog eens snelheid! Echt super en een geweldig assortiment. Ik zal de site zeker aanraden bij mijn vrienden en bekenden...
Review door: Pablo Klein
Datum: 28 november 2010
We zijn dik tevreden hoe snel en netjes alles aankomt. Als we weer iets nodig hebben bestellen we het zeker bij jullie.
Review door: Arianne van Emmerik
Datum: 28 november 2010
Nadat we ons juiste adres hadden doorgegeven werd het pakje al de andere dag bezorgd. Jammer was dat er op jullie site staat dat de pyramide hoogte van de opbergzak 60 cm is terwijl dat het maar 35 cm is. Een tegenvaller voor ons.
Review door: A. Rysavy
Datum: 28 november 2010
Goede en snelle levering. Perfect geregeld
Review door: K van Iperen
Datum: 28 november 2010
Zeer snelle levering,netjes verpakt. bestellen zeker weer bij jullie. Een aanrader voor iedereen! TOP
Review door: Nicolette Luijten
Datum: 27 november 2010
Opnieuw weer alles piekfijn in orde net zoals de voorgaande keren. Jullie zijn de beste webwinkel.
Review door: Patrick Bastings
Datum: 27 november 2010
Wat een super winkel...ik met mijn twee meiden moest allemaal kadootjes voor jongens ;-( maar hier helemaal goed geslaagd en geweldige leuke aanbiedingen erbij en super snel in huis. Bedankt!!!!!!
Review door: A. van Holst
Datum: 27 november 2010
Beter kan niet !! Voor alle Lego-bouwers, jong en oud, bij Brickshop ben je aan het juiste adres. Goede service !
Review door: Jan Ariens
Datum: 27 november 2010
Eerste keer besteld bij jullie, maar zeker niet de laatste keer vooral van de lego starwars hebben jullie dozen die niet in de winkel staan dus die gaan scoren met pakjesavond. Goede service dus tot een volgende keer graag. Bedankt.
Review door: Tamara Verrijdt
Datum: 26 november 2010
Als collega webwinkelier kan ik zeggen dat jullie de zaken prima in orde hebben. Goede berichtgeving, snelle levering en correcte afhandeling van de bestelling. Voortaan koop ik mijn Lego bij Brickshop.nl (kocht het eerst ergens anders). Succes en goede zaken toegewenst, het is jullie van harte gegund!
Review door: FJA Everaerts
Datum: 26 november 2010
Omdat wij bij al de speelgoed zaken niet konden slagen zijn wij via interNet bij jullie terecht gekomen om een snelheidregelaar voor onze treinen van =/- 10 jaar oud te laten rijden bij de kleinkinderen,zij heel blij en wij ook blij,een keurige en verzorgde zending en zeer snel, wij gaan jullie onthouden, bedankt.
Review door: J Timmermans
Datum: 26 november 2010
Prima!
Review door: W.J. de Graaf
Datum: 26 november 2010
Zeer tevreden, plus supersnelle levering, kortom geweldige service!
Review door: Alexandra Meer
Datum: 26 november 2010
Net als de vorige keer was alles helemaal perfect. Supersnelle en keurig verpakte levering. Bedankt voor de prima service!
Review door: Rick Janssen
Datum: 26 november 2010
Zeer tevreden over de bestelling. Ging heel snel en gemakkelijk! Zal zeker vaker hier bestellen!
Review door: R. Riemersma
Datum: 26 november 2010
Alles was naar wens. Bedankt en tot een volgende keer.
Review door: R.M. Knoester
Datum: 25 november 2010
Voor de tweede keer wat besteld een na twee dagen in huis klasse .
Review door: Piet van der Velden
Datum: 23 november 2010
De vorige keer was de levering al snel, maar nu hadden we de LEGO de volgende dag al binnen. Fantastisch. Bedankt!
Review door: N.P.M. van Schie
Datum: 23 november 2010
Ik had moeite om een produkt te vinden, maar ik ben goed geholpen en kon dus het produkt bestellen. Snelle levering. Mijn probleem was dat ik bij Star Wars geen oude produkten kon vinden alleen de nieuwste. ook bij zoeken lukte het niet. Mijn probleem of dat van de website?
Review door: Ellen Buschkens
Datum: 23 november 2010
Bedankt het zag er mooi en netjes uit goede service ik zal vast nog weleens wat kopen bij jullie. Het was top.
Review door: A A de Wit
Datum: 23 november 2010
Maandagavond laat heb ik een eerste bestelling geplaatst, woensdagmiddag had ik alles al in huis. Ik ben zeer tevreden over jullie duidelijke website, goede service en unieke Lego-producten. Bedankt en wellicht tot een volgende keer!
Review door: Chantal Kokkelmans
Datum: 23 november 2010
Veel keuze, leuke prijzen, snelle en goede levering. Kortom een aanrader.
Review door: M. Dijkstra
Datum: 23 november 2010
Geweldige service, snel geleverd.....van alles zelfs nog gratis mee gekregen... helemaal top!! Wij komen op zeker terug!!!!
Review door: Alida Vooijs
Datum: 22 november 2010
Wat een leuke spullen hebben jullie en supersnel bezorgd. Fijn! Sinterklaasavond kan niet meer stuk!
Review door: M.J. Roodink
Datum: 22 november 2010
Had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Hardstikke bedankt!
Review door: AWG Theeuwen
Datum: 22 november 2010
Ondanks het kleine probleem met betalen door de bank nog steeds binnen 1 dag geleverd, compleet en netjes. Ik ga zeker terug komen als ik nog iets nodig heb!
Review door: Mark Rasenberg
Datum: 22 november 2010
De gebruikelijke snelheid en service, bedankt weer!
Review door: M.C.A. van Waijjen
Datum: 22 november 2010
Net als de vorige bestelling ook nu weer snel en perfect.
Review door: P. Verbaas
Datum: 21 november 2010
Alles OK!
Review door: P J Sobczynski
Datum: 21 november 2010
Fijn dat we nog oude modellen van Bionicle konden krijgen. Alles is weer net als anders netjes aangekomen. Bedankt! P.S. Is het een idee om via uw website onze speciale wensen kenbaar te kunnen maken en een melding van u te krijgen op het moment dat u die modellen binnen krijgt?
Review door: TJ Hendriks
Datum: 21 november 2010
Ondanks fout in levering, keurig, snel en kosteloos opgelost, goede service kortom.
Review door: O.Y. Veen
Datum: 21 november 2010

<< Start < 591 592 593 594 595 596 597 598 600 > Einde >>
Pagina 600 van 616

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

DDD 25 site banner

LEGO Education 150px

Super Aanbiedingen

Oké
Van: Albert dennekamp
Waardering:
 
 
 
 
 

Hoewel de website aangaf dat het artikel pas 23 febr leverbaar zou zijn had ik het met een paar dagen in huis. helemaal leuk aangezien degene voornwie het artikel besteld was de 20 e jarig is.
Van: A Witteveen
Waardering:
 
 
 
 
 

Zo als gewoonlijk, zeer snelle afhandeling en levering.
Van: H Slagter
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

LEGO Catalogus

Catalogus 2019-2HY 626-1889-NL 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer
Sluiten