Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg!
Mijn BRICKshop

Product Filter

Categorie

  • Sets(1272)
  • LEGO Onderdelen(643)
  • LEGO Kleding(1720)
  • LEGO Boeken(258)
  • LEGO Bags(59)
  • Extra's(675)

LEGO Thema

  • Angry Birds(2)
  • Architecture(22)
  • Bionicle(4)
  • Boost(3)
  • Brickheadz(38)
  • Meer

Prijs

  • Tot 5 euro(763)
  • Tot 10 euro(1392)
  • Tot 20 euro(2814)
  • Tot 30 euro(3817)
  • Tot 40 euro(4100)
  • Meer

Merk

  • LEGO(2578)
  • LEGO Education(115)
  • LEGOwear(1720)
  • BRICKshop(11)
  • Disney(1)
  • Meer

Leeftijd

  • vanaf 0½ jaar(11)
  • vanaf 1 jaar(10)
  • vanaf 1½ jaar(35)
  • vanaf 2 jaar(71)
  • vanaf 2½ jaar(1)
  • Meer

Geslacht

  • Jongen(2028)
  • Meisje(646)
  • Unisex(844)

Speciaal

  • Exclusive(99)
  • Hard to Find(450)
  • Lego Special(157)
  • Gratis!(11)
  • Nieuw!(176)

Feestdag

  • Alle opties

Korting

  • Alle opties

Reviews

  • Alle opties

Voorraad

  • Alle opties

Jaar

  • Alle opties

klasse shop nl

LEGO WEAR 150px

Like us on Facebook!

Nieuwsbrief

100x100ideal

VVV Giftcard

PayPal

Bancontact

SOFORTbanking

U bent nu hier: Home Reviews

Reviews

Bedankt voor de fijne goede service. :grin
Review door: Jasper
Datum: 12 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
SUPER BEDANKT voor de snelle service en de vriendelijke afhandeling via e-mail! Tot de volgende keer!
Review door: Henk
Datum: 10 maart 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo liesbeth, ik weet nu wat je naam is ;) het vorige bericht was een beetje onduidelijk. dus bij deze; ik had, als ze goedkoper waren ;) , wel een paar van die tankwagons gekocht... :grin en trouwens, ik heb op veel sites gekeken of die wagon er nog is. maar bij alle sites staat hij er niet meer op! zelfs niet op de officiele lego site! ps: mooie site :)
Review door: BzR
Datum: 28 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Leuk al die losse onderdelen! Misschien zouden jullie nog eens wat technische onderdelen kunnen toevoegen? :p
Review door: André
Datum: 26 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo, onze jeroen is zeer blij met de lego van avatar. Fijn dat we het zo snel bij jullie op konden halen. gr. m.h.
Review door: monique heuveling
Datum: 22 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Vandaag de doos ontvangen. Eerste reactie was \"shit\" :( verkeerde doos opgestuurd. Tot de achterkant gezien werd. Wat een service om de doos niet te beschadigen!! :roll Bedankt!! :grin
Review door: Jan Biekens
Datum: 22 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bestelling in goede orde ontvangen. Bedankt voor de snelle levering. Met vriendelijke groet, Daan Cornelissen
Review door: Daan Cornelissen
Datum: 20 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Net wederom een bestelling geplaatst! Hopelijk bevalt dit net zo goed als de eerste keer.... Alvast bedankt Liesbeth!
Review door: Jasper
Datum: 18 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Dank je wel voor je snelle reactie en ook nu weer is het prima opgelost, waarvoor mijn complimenten. Hierdoor zal ik ook bij een volgende zoektocht eerst weer even bij jullie op de site kijken. Groeten, Monique Zonderop
Review door: Monique
Datum: 14 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Wederom een supersnelle en nette levering! Bedankt Liesbeth!
Review door: Chantal
Datum: 13 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Dit is een coole LEGO site!
Review door: Stefan
Datum: 10 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de snelle levering en de perfecte verpakking! Zeker tot een volgende keer!
Review door: Gert-Jan
Datum: 01 februari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo brickshop ik vind het een super site als ik een cijfer mocht geven gaf ik een 10!!!
Review door: ko schoemaker
Datum: 24 januari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Goedemorgen, Voor de tweede maal bij jullie LEGO besteld. Ben zeer tevreden. Toch zou het handig zijn als jullie bij account onderhoud en wel bij VERZONDEN het pakketnummer erbij zouden vermelden. Voor de klant is het dan gemakkelijk het pakket te traceren. Alvast dank. :)
Review door: A.Prins
Datum: 16 januari 2008
Waardering:
 
 
 
 
 
Beste Brickshop, Bedankt voor de snelle verzorging van onze bestelling. Dit is, voor wat ons betreft, zeker voor herhaling vatbaar! 8)
Review door: Fam. Scheers
Datum: 10 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hallo Liesbeth, Wat een service zeg! Hartstikke bedankt! Alle plaatjes die ik nodig heb staan er... Ik kan nu mijn auto weer in elkaar gaan zetten! Voor alle zekerheid zal ik deze link bij mijn favorieten zetten, zodat ik er later nog eens gebruik van kan maken ;-)
Review door: Machiel
Datum: 10 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Geachte heer, mevrouw, afgelopen week heb ik bij u de LEGO Towtruck, de motor en wat reserve-onderdelen besteld. Deze zouden morgen, zaterdag 8 december, worden bezorgd. Ik was dan ook zeer blij verrast dat TNT zojuist alles al heeft afgeleverd. KLASSE!! Ik ben aan mijzelf verplicht om u een groot compliment te geven voor het uitvoeren van de bestelling en de geleverde service. Dat kom je niet overal meer tegen. Als oudere jongere (of jongere oudere) van 44 jaar kun je nog steeds zo blij zijn als een kind. Er is in het algemeen wel eens verteld dat je het kind in je moet koesteren. Nou, dat doe ik dus ook. Ik bouw al 40 jaar met Lego, heb een aardige hoeveelheid in huis en met ideeën en creativiteit kun je eindeloos knutselen. Ik heb een tijdje RC-modellen van Tamiya gebouwd, maar als die af zijn is het afgelopen met de pret. Met LEGO kun je altijd opnieuw beginnen. Het blijft tijdloos en gaat een leven lang mee. Onze dochter van 9 jaar begint me al "op te volgen" en bouwt inmiddels een aardig eindje weg. Binnen afzienbare tijd (januari / februari 2008) ben ik zeer zeker van plan om bij u nog een LEGO-set te bestellen. Hoogstwaarschijnlijk wordt dat dan de technische kraanwagen 8421. Ik wil u nogmaals bedanken voor de perfecte afhandeling van mijn bestelling en wens u en de uwen prettige feestdagen!
Review door: Jan A.
Datum: 07 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik wil U even bedanken voor de snelle levering, ik ben eerst vorige week bijna 10 winkels afgelopen voor het lego treinstation, heb daarna in een andere provincie nog zeker 6 winkels gebeld. Niemand kon mij meer helpen aan dit treinstation, mijn verbasing was dan ook groot dat U mij nog wel kon helpen, en ook nog voor het grote sinterklaasfeest. Dus nogmaals hartelijk dank voor de hele snelle levering. Ik wens U in iedergeval een heel fijn sinterklaasfeest, en ik ga de volgende keer dus geen winkel meer af, ik bestel bij U dan weet ik zeker dat het goed komt!
Review door: Daniela Slappendel
Datum: 04 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Harrold de helicopter is goed aangekomen en hij was er ook snel.Super bedankt ,want deze kun je nml niet in de winkel kopen.Ik hoop dat jullie ook nog ooit de 3301 krijgen.Misschien tot gauw.Groetjes.
Review door: Roelfiena Robbes
Datum: 01 december 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Goedemorgen Liesbeth, Heel erg bedankt dat dit zo kan! Wat hebben jullie trouwens een geweldige shop en met ontzettend veel leuke produkten die in de gewone winkels niet te krijgen zijn. Ik heb al veel rondverteld en collega-moeders (met lego-verslaafde kinderen) op de hoogte gesteld van jullie mooie site. Vriendelijk bedankt!
Review door: Edith van Krimpen
Datum: 30 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik heb het pakket vandaag goed ontvangen! Bedankt voor de snelle levering! :)
Review door: Karin Quax
Datum: 28 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
De LEGO is goed aangekomen! Mijn kleinzoon zal als kleine basketbalspeler van 10 zeer gelukkig zijn met de Kerst. Groetjes, Corry
Review door: Corry
Datum: 28 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bestelling is binnen. Bedankt voor jullie leuke presentjes. Het spel boter kaas eieren castle is helemaal fantastisch! :roll
Review door: Astrid
Datum: 21 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Even een mailtje om je te laten weten dat het pakje \"in goede gezondheid\" is aangekomen, en dat ik er erg blij mee ben. Niet alleen met de geleverde produkten, maar ook met de goede service, snelheid van verzending, goede verpakking en vriendelijke behandeling van de BRICKSHOP. Ik ben dan ook zeker van plan om in de toekomst terug te keren en jullie aan anderen aan te bevelen! :p
Review door: Joyce
Datum: 21 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Super bedankt voor dit overweldigend LEGO aanbod! Wat een keus! Echt super! Zeker tot de volgende keer....
Review door: N. Ritsma
Datum: 15 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
We zullen zeker nog een bezoekje aan uw winkel brengen.... alvast tot ziens...
Review door: Sinterklaas
Datum: 15 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Dit is echt superleuk winkelen! Bedankt voor de goede en snelle service! :)
Review door: P. Verblom
Datum: 15 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de snelle levering!
Review door: Marianne
Datum: 06 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Zaterdag alle lego in goede staat en naar wens ontvangen... Toppie! Bedankt voor de service!
Review door: Yvonne
Datum: 05 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Wow! Gisteren besteld en vandaag al in huis! We gaan lekker aan de slag met de Mindstorms doos...
Review door: Laura Vermeer
Datum: 03 november 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Wat fijn dat deze winkel er is!
Review door: Marainne
Datum: 29 oktober 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Fijn dat jullie weer terug zijn! Ik baalde dat de site niet bereikbaar was.... gelukkig kreeg ik zojuist bericht dat mijn pakket klaar staat! Goede service hoor, ga zo door...
Review door: André
Datum: 28 oktober 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Grapig! Ik dacht de verkeerde doos te hebben ontvangen, maar de bestelling bleek er toch juist in te zitten... Groetjes!
Review door: Henriette
Datum: 13 oktober 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Super! Wat een service! Supersnel en goed in gepakt.... bij deze webwinkel kom ik zeker terug! Groetjes en tot ziens, Paolo.
Review door: Paolo Verkerk
Datum: 08 oktober 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de uiterst snelle levering van mijn bestelling! Ik zal mijn positieve ervaring zeker doorgeven aan vrienden en kennissen. De LEGO set is helemaal TOP!
Review door: Annoniempje
Datum: 02 oktober 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de mooie LEGOOS! Ik had het niet verwacht, maar Jip en Janneke bestaat echt! Super! Ga zo door! :?
Review door: Pietje
Datum: 26 september 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Heb het pakket van de Eiffeltoren goed ontvagen. Ben 10 uur bezig geweest om hem te bouwen. Is echt heel gaaf (en groot) !!!
Review door: Jim Erenst
Datum: 12 september 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hoi Liesbeth, Beide pakjes zijn gebracht, echt geweldig! Ontzettend bedankt! En Sinterklaas komt over een paar maanden, dus dan weet ik de webwinkel wel weer te vinden Groetjes!
Review door: Sonja
Datum: 08 september 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Zelfs de grootste Spongebob fan kan bij u terecht voor Spongebob LEGO! Top! Bedankt!
Review door: Spongebob
Datum: 07 september 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Bedankt voor de mooie Sport diploma's op het Timmerdorp!
Review door: Robert
Datum: 01 september 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Goededag, ik wil u even laten weten dat de bestelling goed is aangekomen en nog bedankt voor de kalender,dit zal Nigel zeker leuk vinden. Groetjes en tot een volgende keer, Marianne.
Review door: Marianne
Datum: 23 augustus 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Wow! Wat een service! Bedankt voor alle goede zorgen en zeker tot ziens!
Review door: P. Koenen
Datum: 18 augustus 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ik kan gewoon geen keus maken op jullie site.. zoveel leuke LEGO spullen. Vandaag de eerste bestelling binnengekregen.. helemaal geweldig !!! Bedankt en tot snel!
Review door: Monique Uiterwijk
Datum: 17 augustus 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Omdat wij zelf een Citroen 2CV, alias lelijke eend, hebben, willen wij graag een 2cv van lego hebben. Twee weken terug waren wij in LEGOland in Denemarken en daar zagen wij meerdere lelijke eendjes. Helaas kon ik die nergens kopen. Weet iemand waar ik een bouwpakket of een bouwtekening kan vinden?
Review door: Petra
Datum: 13 augustus 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
ONGELOFELIJK wat een keuze. Ik kom net uit Legoland in Billund en was voornemens om me daar helemaal gek te kopen aan sets die mijn zoontje nog niet heeft... Ik kwam van een koude kermis thuis. De shop was niets in vergelijking van deze site !! Ik zit nu in Zweden maar na mijn vakantie kom ik zeker langs !!!
Review door: Monique Uiterwijk
Datum: 30 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Coole LEGO! Mooie site hoor!
Review door: Tim
Datum: 23 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Dag Liesbeth, Het Legopakket is in goede aangekomen. Fantastisch geregeld. Legoshop is een mooie kans om wat oudere sets die niet meer regulier in de winkel te krijgen zijn alsnog te kopen. De kans is dus groot dat ik binnenkort nog een keer \"binnenwandel\" Dank ;)
Review door: Bas
Datum: 21 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Hoi de status is veranderd, pakket is aangekomen! bedankt en groeten, Mercedes
Review door: Mercedes
Datum: 20 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Ontsettend bedankt. Het pakketje was er heel snel... Jullie sevice is SUPER!!! ;)
Review door: bob M
Datum: 19 juli 2007
Waardering:
 
 
 
 
 
Liesbeth bedankt voor alle goede zorgen! Het pakketje was er weer snel! ;)
Review door: Kareltje!
Datum: 13 juli 2007

<< Start < 591 592 593 594 595 596 597 598 600 > Einde >>
Pagina 600 van 602

Groen Vinkje 25px  Mega assortiment
Groen Vinkje 25px  Met zorg verpakt
Groen Vinkje 25px  Snelle verzending
Groen Vinkje 25px  Kies je afleverdag
Groen Vinkje 25px  Goedkoop
Groen Vinkje 25px  Veilig & Betrouwbaar
Groen Vinkje 25px  Click & Collect

LEGO Education 150px

Super Aanbiedingen

Niet de schuld van brickshop, maar postnl/tnt maakt er een potje van – eerst een dag langer in hun bus gehouden, vervolgens zelf ervoor getekend en al als bezorgd in het systeem terwijl ik er op zat te wachten- terwijl ik meer heb betaald voor bezorging waar een handtekening voor vereist heb ik dus niet hoeven tekenen voor het pakket.
Van: Joe de Zwart
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima, het pakket is goed en snel aangekomen.
Van: Pascal Wolf
Waardering:
 
 
 
 
 

Prima vlotte afhandeling van de bestelling
Van: L.A.F. Sikkes-hettinga
Waardering:
 
 
 
 
 

Meer reviews...

LEGO Catalogus

Catalogus 2019-2HY 626-1889-NL 150px

Categorieën

Best verkochte sets

xxx

yyy